Γλαύκη μου σα να σε βλέπω πως θα είσαι του χρόνου το καλοκαίρι!!
Printable View
Γλαύκη μου σα να σε βλέπω πως θα είσαι του χρόνου το καλοκαίρι!!
Κουκλιτσα Γλαύκη μου δεν έχω λόγια... πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά σου θα ναι τα κάλλη σου γλυκιά μου. Αν και μεταξύ μας αυτό το γλυκό χαμόγελο και τα μεθυστικά σου μάτια σε ότι κιλά και να είσαι παραμένουν μοναδικά πανέμορφα. Επίσης να προσθέσω ότι το ντεκολτέ σου είναι πολύ λαχταριστό :D
Ο κυριος με το μουσι και τα ασπρα μαλλια κατι μου θυμιζει.σπαω το μυαλο μου αλλα δεν μπορω να θυμηθω τι.μαλλον λαθος κανω.
Κοριτσακια μου τοτε ημουν καλα κ ψυχολογικα!Οσο για το ντεκολντε τοτε γυμναζομουν 2-3 ωρες την ημερα κ εκανα κ μπανια καθε μερα χειμωνα καλοκαιρι,Ειχα καποια προσοντα!Τωρα δε θα με σωνουν 40 πλαστικες!
Καληνυχτα Καλλιοπη!Αυριο ειναι μια αλλη μερα!Οσο για τα οικονομικα βλεεπετε που δε μιλαω?τι να πω?
Κορες καληνυχτα κ σε σας!Καλο υπνο!ηρμο ησυχο με ομορφα ονειρα που θα βγουν αληθινα.
Λιλα ξεχασα!Φυσικα κ θα πας!Καποτε διαβαζατε μαζι,τωρα κανετε αλλα πραγματα μαζι!Λυνετε σταυρολεξα!
Καληνυχτουδια πολυαγαπημενες μου!!!!κουτουλαω απο τη νυστα.τα λεμε αυριο.
Καληνύχτα Γλαύκη, Eli, Λιλάκι και υπόλοιπα κορίτσια, πάω κι εγώ να ξαπλώσω να δω tv, καλό μας βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Λιλα ο ευσωμος κυριος ειναι απο πειραια κ αλλος μηχανικος απο το Ηρακλειο Κρητης.μαλλον λαθος κανεις.
Ναι το καταλαβα οτι κανω λαθος γιατι μου ηρθε φλασια οτι μου θυμισε ενα χημικο που εκανε μαθημα στο διπλανο φροντιστηριο απο το δικο μου.
Καληνύχτα κοκόνες μου, νομίζω ότι αγριεύει και εδώ ο καιρός, σήκωσε αγέρα...
Πάω και εγώ να κάνω ένα ντουζάκι που δεν έκανα και να ξαπλώσω, φιλιά! :kiss:
Όσο για το στήθος Γλαύκη μου μην ανησυχείς αν κρίνω από της αδερφής μου μια χαρά θα στο φτιάξουν κούκλα και θα φορέσεις και πάλι τα ίδια και καλύτερα ντεκολτέ ;)
Πάρε εσύ τις κατηφόρες σου και όλα θα γίνουν....
τζινα παρεπιπτοντως αν δεν τρως θα σου κανω το τραπεζι με κινεζικες λιχουδιες!Διαλεξε!
Ειναι σε λαικη ,τα πουλανε με το κομματι σκορπιοι φιδια κ χελωνες!
:lol::lol::lol::lol::lol:
Καλημέρα κορίτσια μου!!!μιλάμε δεν σας προλαβαίνω ε......χαίρομαι που διαβάζω ότι όλες είστε καλά εκτός από την Πηνελόπη που τραβάει τα ζόρια της....εγώ τράβηξα τα δικά μου τον προηγούμενο μήνα....εγώ την θεραπεία για το στομάχι την τελείωσα και τώρα πρέπει να περάσει ένας μήνας (23-5 τελείωσε η θεραπεία) για να πάω να κάνω μια εξέταση με καλαμάκι για να δούμε αν όλα είναι εντάξει.δηλαδή κάπου στις 23 αυτού του μήνα πρέπει να την κάνω!!!εντομεταξύ έχω κλείσει χειρουργείο για 28 αυτού του μήνα..ελπίζω ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ να έχω θεραπευτεί για να μπορέσω επιτέλους να την κάνω!!!!πραγματικά δεν θέλω να ταλαιπωρηθώ άλλο....ανάψτε κάνα κεράκι για μένα παρακαλώ!!!!!!!χαχαχαχαχα..... επίσης έχω προτείνει χιλιάδες φορές να πάμε για καφεδάκι να γνωριστούμε κ όλο με γράφετε ε!!!!!!:sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:
καλημερουδιαααα...Αντα μου ευχομαι να πανε ολα καλα κ να μπεις κ εσυ στο κλαμπ των σλιβατων :smilegrin: ..σου στελνω το τηλ. μου κ εδω κ στο φειςμπουκ ...στον υπολοιπο κοσμο τα φιλια μου κ τις θερμοτερες ευχες μου για οτι καλυτερο....α κ μην ξεχασω γιατι δεν εχω διαβασει..Τζινα τι εγινε με τη δουλεια? ο ψιτ?
Καλημέρα. Γλαύκη μου τι ωραία λαϊκή! Είχα παλιότερα δύο τέτοιες χελώνες και όταν μεγάλωσαν πολύ της πήγα στο ενυδρείο του Αλίμου, τι χαζή που είμαι, να μην το ξέρω να τις φάω! :lol: :lol:
Ada εύχομαι να έχει πετύχει η θεραπεία σου και να κάνεις κανονικά το σλιβ στις 28 του μήνα χωρίς άλλες αναβολές. Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια.
Μαράκι δεν έχω νέα από τη δουλειά και ο ψιτ εκτός από ένα ελαφρύ φτέρνισμα που έχει καλυτερεύει σταθερά.