Οκ μαράκι θα μιλήσουμε τηλ. κατεβαίνεις συχνά Αθήνα????
Τζίνα μου σ'ευχαριστώ πολύ να'σαι καλά....έχουμε χαθεί τελείως!!!.....ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΛΕΩ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ?????? :smirk::smirk::smirk:
Printable View
Οκ μαράκι θα μιλήσουμε τηλ. κατεβαίνεις συχνά Αθήνα????
Τζίνα μου σ'ευχαριστώ πολύ να'σαι καλά....έχουμε χαθεί τελείως!!!.....ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΛΕΩ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ?????? :smirk::smirk::smirk:
Ada εγώ δεν έχω πρόβλημα για τον καφέ, ότι κανονιστεί είμαι κι εγώ μέσα.
καλημερα!
για καφε διαβαζω μονο να μου το πειτε πιο νωρις να ακονισω καμια αιμοληψια :P
Γλαύκη αν θέλεις να σβήσεις τις φωτογραφίες σου πήγαινε στο ποστ σου με την φωτογραφία πάτα το edit και στο παράθυρο που θα σου ανοίξει κάνε κλικ κάτω κάτω, εκεί που λέει delete current file και μετά πάτα το edit post έτσι θα μείνει το ποστ σου αλλά θα σβηστεί η φωτογραφία.
Καλημέρα Καλλιόπη, αχ αυτή η καμπύλη ζαχάρου, έχει πολύ σουξέ!
καμπυλη δε μπορω να ξανακανω καλε.......
ειπε σε 3 μηνες ξανα
κατι αλλο θα βρω
αν ειναι και απογευμα δε θα πω και τιποτα αμα ειναι ο αντρουλης μου εδω
ζηλεψα με τη γλαυκη θα ψαξω να βρω και εγω φοτο (απο τοτε που εγβαινα φωτογραφιες) να σας δειξω
εχτες καθαριζα ντουλαπες και βρηκα ενα σωρο ρουχα που ουτε στο ονειρο μου δε θα τα φορουσα πια!
τωρα επλιζω να τα βαλω του χρονου το καλοκαιρι !!!!!!!!!
Καλημέρα σας!!! Τί μου κάνετε κορίτσια μου?
Ναι, γιατί την έκανες την πρώτη φορά Καλλιόπη για να μην κάνει να την ξανακάνεις και τη δεύτερη! :lol: :lol: Κοίτα τις φωτό σου και περιμένουμε να μας βάλεις κι εσύ. Εννοείται ότι του χρόνου το καλοκαίρι θα σου κάνουν όλα σου τα ρούχα από παλιότερα και θα ψάχνεις να χαρίσεις τα τωρινά σου ρούχα!!
Καλημέρα Πωλίνα, καλά είμαστε, πες μας εσύ τα νέα σου, η μικρούλα πως είναι;
Το θέμα είναι Τζίνα μου ότι πέρα από εσένα, εμένα και τη Μαρία να είναι κ άλλες...γιατί εμείς γνωριζόμαστε ήδη!!!Καλλιόπη έτσι κι αλλιώς θα το έχουμε κανονίσει μέρες νωρίτερα...Ρε κορίτσια εντομεταξύ ή εγώ βαριέμαι πολύ ή είναι βαρετές οι μέρες γενικά!!!!πφφφφφφφ
Καλημέρα τσούπρες μου!
Καλημέρα Πωλινάκι μου! Πως νιώθεις; Τι κάνει η μπεμπούλα σας; Κάνε μας ένα ιατρικό ανακοινωθέν :)
Καλλιοπάκι μου το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ρούχα σου θα σου κάνουν του χρόνου, μπορεί να μην το πιστεύεις αλλά θα γίνει ούτως ή άλλως :D.
Εγώ χθες τελικά έμπλεξα στις αϋπνίες μου. 2 το πρωί ξάπλωσα και μάλλον κατά τις 3 με πήρε ο ύπνος. Στριφογυρνούσα σαν τη σβούρα μέχρι που θύμωσα και με έβαλα για ύπνο με το ζόρι :lol: Περνούσαν ένα σωρό κακές σκέψεις από το μυαλό μου και μετά έκανα το σύστημα σου Τζίνα και είπα να σκεφτώ πράγματα που με ηρεμούν και με κάνουν χαρούμενη και έπιασε! Δεν σκέφτηκα βέβαια τα κεφτεδάκια της πεθεράς μου :lol:, γιατί αυτά μάλλον θα με άγχωναν, αλλά σκέφτηκα τον Όλυμπο που τον αγαπώ πολύ και θυμήθηκα τις βόλτες που έχω κάνει στα μονοπάτια του και έτσι ηρέμησα και με πήρε ο ύπνος...
eli αυτό ακριβώς έπαθα και εγώ εχτές το βράδυ...σκεφτόμουν άσχετα και κακά πράγματα....και μετά προσπάθησα να σκεφτώ ουρανό και θάλασσα που υποτίθεται ότι με ηρεμεί!!!βασανιστήριο!
ʼστα ʼντα μου, με τόση αρνητική ενέργεια γύρω μας και μέσα μας απορώ πως έχω αϋπνίες μόνο μία φορά την εβδομάδα! Πάντως είναι καλό σύστημα να σκεφτόμαστε πράγματα που αγαπάμε και μας ηρεμούν, γιατί έστω και για ένα λεπτό το μυαλό μας ξεφεύγει από τα κακά που μας κυνηγούν και βρίσκουμε έστω και για λίγο καταφύγιο....
Καλημέρα Eli, πολύ χαίρομαι που κατάφερες τελικά να κοιμηθείς. Εγώ το έχω προχωρήσει το σύστημα κι αν βαριέμαι να σκεφτώ ευχάριστα πράγματα αρχίζω και σκέφτομαι συνέχεια θέλω να κοιμηθώ, θέλω να κοιμηθώ και σε λίγο με παίρνει ο ύπνος χωρίς να το καταλάβω! :lol:
Δεν μπορώ να φτάσω στο επίπεδο σου ΧουΤζίνι από την μία μέρα στην άλλη αλλά με βλέπεις... το παλεύω αξιoπρεπώς! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol: