Καλλιοπακι με πιανεις αδιαβαστη!Δεν ηερα οτι υπηρχε γιορτη κ ειχα παλιοτερα κ μια φιλη με το ιδιο ονομα,Καλια δηλ!
Printable View
Καλλιοπακι με πιανεις αδιαβαστη!Δεν ηερα οτι υπηρχε γιορτη κ ειχα παλιοτερα κ μια φιλη με το ιδιο ονομα,Καλια δηλ!
δεν ειμαστε πολυ γνωστες αλλα γιορταζουμε!
τελικα καμια δε κοιμηθηκε εχθες?
Κυρία κυρία κυρία εγώ κοιμήθηκα χθες! :lol: Και κοιμήθηκα και τώρα το απόγευμα, κερδίζω κάτι εκτός από την ξεκούραση; Η οποία βέβαια είναι τυπική γιατί δεν κουράζομαι και από τίποτα! :lol:
Koritsaki δεν έχω νέα από τη δουλειά, δεν με πήρε τηλέφωνο να μου πει ναι ή όχι.
Λιλάκι καλό σφράγισμα.
Κι εκεί που πήρα χαρά επειδή σφράγισα το βιβλιάριό μου και θα μπορούσα να γράφω φάρμακα, τώρα δεν μπορώ να τα πάρω από το φαρμακείο αφού πρέπει να τα πληρώσω μετρητοίς και είναι πολύ ακριβά! Ντόϊνγκ! Ευτυχώς προς το παρόν έχω απόθεμα, ελπίζω μέχρι να ξαναχρειαστώ να έχει λήξει το θέμα με τα φαρμακεία.
μια μεριδα καφτεδακια!!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κυρία κυρία κυρία εγώ κοιμήθηκα χθες! :lol: Και κοιμήθηκα και τώρα το απόγευμα, κερδίζω κάτι εκτός από την ξεκούραση;
:lol::lol::lol::lol::lol: Υπόσχομαι από εδώ και πέρα να είμαι πιο επιμελής υπναρού για να καταφέρω να πάρω κι άλλες μερίδες κεφτεδάκια! :lol:
θα σας πω τις ατασθαλιες του τετραημερου μου κοριτσια....
σαββατο το πρωι english breakfast με μπεικον και τα ολα του αλλα τουλαχιστον ψητα και οχι τηγανητα.
απογευμα μπυρα
βραδυ κρασι και ανανα
κυριακη
μεσημερι σολωμο με πατατες βραστες και σαλατα και μπυρα και κεικ σοκολατας με παγωτο
βραδυ 2/3 μπουκαλι κρασι και κατι τυρακια τα οποια δεν κρατησε για πολυ ο οργανισμος μου...
αν καταλαβαινετε τι εννοω:barfy::barfy::barfy:
Koritsaki δεν πειράζει, χρειάζονται και οι ατασθαλίες για να παίρνουμε δύναμη, να ξεκουραζόμαστε γευστικά και να προχωράμε.
δευτερα
πρωι τυροπιτα και καφε
μεσημερι κατι σαν μπεκρι μεζε και ριζι
τριτη
πρωι μπραουνι με παγωτο και καφε
μεσημερι καφε
απογευμα καρμποναρα ετοιματζιδικη (950 θερμιδες παρακαλω)
ετσι τελειωσε το τετραημερο της ακολασιας μου και απο σημερα επιστρεφω στη νορμαλ διατροφη....
οχι μονο εφαγα παραπανω εκανα και χαλια το στομαχι μου...
σημερα
πρωι γαλα δημητριακα
ενδιαμεσο καφες
μεσημερι ψαρι ψητο και ριζι
βραδυ φρουτακια
ελπιζω να ανοιξα την ορεξη εκει που επρεπε!!!:starhit::starhit::starhit::starhit :
μουδιασμενα γεια σας
Καλώς τη Λίλα, πως πήγε στον οδοντίατρο;