Λιλακο ποναει μου φαινεται το δοντακι σου!:P
Printable View
Λιλακο ποναει μου φαινεται το δοντακι σου!:P
Κοριτσακια μου σας αφησα για λιγο γιατι πηγα ποτησα τον κηπο ραντισα τις τριανταφυλλιες μου κ φυτεψα τη νεοαποκτημενη μου τιγρε στυλ κοκκινη ασπρη!Ειναι εκπληκτικη!Εχω παραγγειλει κ αλλη μια παλι τιγρε κιτρινη κοκκινη.Δηλ την αλλη τεταρτη θα εχω ακριβως 40 τριανταφυλλιες απο 39 που μετρησα πριν που ραντισα.
Κ για να μην ξεχνιομαστε Τζινα τι εφαγες εκτος το μπισκοτο κ τις φακες?
Γλαύκη με γειά την τριανταφυλλιά σου και με το καλό να τις σαρανταρίσεις! Το μπισκότο δεν το έφαγα τελικά χιχιχι. Εφαγα μισό πιάτο φακές, ολίγον αγγούρι κανονικό πράσινο χιχι, 1 βερύκοκο, λίγα κεράσια και στις 12 που θα πιω την κάψουλα θα φάω λίγο ρυζόγαλο.
ειμαι σαν να εχω κανει κολλαγονο.ενα μικρουτσικο σφραγισμα ευτυχως
Κοριτσάκια μου τι κάνετε;
Εγώ έχω φάει κόλλημα και βλέπω την πρώτη σεζόν των singles :lol:
Λιλάκο περαστικά στο δοντάκι σου, τι έγινε το έκανες το σφράγισμα;
Έχω ερώτηση στις κηπουρούς της παρέας. Η γαρδένια μου έχει κάτι άσπρα πάνω στα μπουμπούκια της και νομίζω είναι ζωύφια που υφαίνουν κάτι σαν ιστό. Με τι να την ψεκάσω για να φύγουν;
ʼκυρο Λίλα μου το έγραψες, η στραβομάρα μου! :crazy:
Ελι να την ψεκασεις αμεσως γιατι θα κιτρινισουν τα φυλλα κ ειδικα τα μπουμπουκια κ θα πεσουν.Αν δεν εχεις φαρμακο μεχρι να παρεις απο γεωπονο πλυνε την καλα κ με το χερι η με ενα βετεξ προσεκτικα απομακρυνε τις ασπριλες,τα ζουζουνακια δηλ.
εφαγα λιγα τορτελινια και ημουν λες και ειχα παθει εγκεφαλικο μονο η μια μερια δουλευε
Λίλα κάνε υπομονή θα φύγει σε λίγο το μούδιασμα.
Θυμάμαι παλιότερα μου είχαν δώσει θερινό πολτό αν θυμάμαι σωστά. Πρέπει να μου έχει μείνει. Χαλάει αυτός; Γιατί τον έχω σίγουρα 3 χρόνια.
Λίλα εγώ γελάω πολύ όταν κάνω αναισθητική στον οδοντίατρο γιατί μετά όταν πάω να καπνίσω μου φεύγει το τσιγάρο από το στόμα :lol:
Ελι επίσης να την απομακρύνεις απο τα αλλα σου λουλούδια μην κολλήσουν.
Λιλα μου περαστικα στο δοντακι σου. Παει και αυτο! Την συνταγη της μανιταροπιτας που μου ζητησες δεν στην εγραψα γιατι ημουν στην δουλεια . Με προλαβε η αφη! :D
Μακ μου χαρμα πρεπει να ησουν με το συνολακι και τα διασημα πια κοσμηματα ! φωτο επειγοντως.
εγω μολις τελειωσα ολες τις δουλειες μου και εκανα το μπανακι μου. Παω να χαλαρωσω και να κοιμηθω λιγο διοτι κατα τις 3 το πρωι ερχονται οι Αγγλοι. Σας φιλω μαναρια μου!
Καλα η Ναταλια που πηγε παλι??? Ναταλια μου 72 φιλια και 27 αγκαλιες , μου λειπειςςςς