-
Πολύ καλή εβδομάδα για όλους!!!!! ο καιρός τέλειος, λιακάδα, ζέστη και η διάθεση
πολύ ανεβασμένη..ξεσήκωμα να το πώ; μάλλον...αχ! μπήκε η άνοιξη! ξέρετε ότι όταν
η διάθεση είναι ανεβασμένη τα κιλάκια χάνονται γρηγορότερα; αμέ! αυτό μου το έχει
πεί ψυχολόγος-διατροφολόγος που σίγουρα ως ειδικός γνωρίζει καλύτερα.
Η βδομάδα μου ξεκίνησε τέλεια με απώλεια 600 γρ. από 86,2 τώρα 85,6 και νομίζω
ότι αυτός είναι ο ρυθμός απώλειας που μου ταιριάζει τελικά χωρίς πολλές στερήσεις.
Nefeli χιλια μπράβο για τα -5 κιλά αυτό το μήνα! μπράβο κορίτσι μου, συνέχισε!!
αυτό με το τσουρέκι με το κάστανο πώπω πειρασμός!!μέχρι εδώ (Ιτέα) μου μύρισε,
κολάστηκα η γυναίκα που δεν είμαι ιδιαίτερα του γλυκού..
Asteraki μπράβο για την καλή σου διάθεση, έστω και αυτή η απώλεια 300γρ. είναι
κάτι! την άλλη εβδομάδα θα είναι περισσότερο (μη σου μυρίσει και σένα τσουρέκι
με κάστανο!!). Μπάνιο δεν έκανα μολονότι είχα ετοιμαστεί γιατί ήρθαν κάποιοι φίλοι
και μόλις τους είπα για θάλασσα, και αυτοί εδώ μένουν-Ιτέα-με κοίταγαν σαν εξωγήινη
και μετά άρχισαν να βήχουν! τάχα είχαν κρυώσει. δεν πειράζει όμως θα πάω κάποια αλλη
μέρα.
Ρε κορίτσια εγώ πότε θα δώ αυτό το πολυπόθητο 7 στη δεκάδα της ζυγαριάς; όχι
τίποτα άλλο αλλά να θυμηθώ τα νιάτα μου όταν είχα γίνει ισόβιο μέλος ww. με 69 κιλά!
δεν θα ήθελα βέβαια να κατέβω τόσο πολύ. (είμαι 1, 74), γιατί θα μοιάζω με παστό μπακαλιάρο
άσε που από τότε έχουν περάσει και κάποια....αρκετά...χρόνια και πρέπει να συμβιβαζόμαστε
με αυτό, όχι να βγαινουμε με μπούρκα αλλά και το σούπερ μινι σε μια 45άρα και....δεν είναι
ότι κομψότερο υπάρχει στυλιστικά.
Arte που βρίσκεσαι; για δώσε στίγμα να μάθουμε πως είσαι και να αλληλοβοηθηθούμε...
και πάλι καλή βδομάδα να έχετε όλες-οι και μην το βάζετε κάτω!!!!!! το καλοκαίρι είναι
προ των πυλών!!!!
-
Πολύ καλημέρα σας!
Αστεράκι πάμε γεράααα τώρα που γυρίζει... δεν μασάμε, δεν σταματάμε... όση θέλει ας είναι η απώλεια, εμείς εδώ "τι κάνουμε στα δύσκολα;" "κολυμπάμε! κολυμπάμε!"
Μαρία. κι εγώ έφτιαξα ζελεδάκι αν και δεν με ενθουσιάζει καθόλου... γεύση κεράσι και έκοψα και ένα μήλο μέσα. καλό βγήκε... δροσιστικό.
angek αυτή η άνοιξη θα μας τρελλάνει... έτσι είναι όμως τρελλή κι αλλοπαρμένη... με τα χρώματα της και τ'αρώματα... μας φανερώνει τις ζεστές λιακάδες που ακολουθούν και μας θυμίζει και τις κρύες και ανεμοδαρμένες μέρες που αποχαιρετάμε... μια έτσι και μια αλλιώς....
http://3.bp.blogspot.com/_TyIDHaYG_x...chodzenie.jpeg
-
Σκέτο ζελεδάκι με μήλο; Ποτέ δεν κάνω σκέτο ζελέ... γιατί δεν χορταίνω! Πιο πολύ με γλυκαίνει το γιαούρτι με ζελέ και φρούτο μέσα... Οπότε ο συνδυασμός ζελέ φράουλας με γιαούρτι και φρούτα φράουλες... είναι σούπερ για μένα και με ξεγελά απ'το να φάω το οποιοδήποτε άλλο γλυκό! ;)
Σήμερα πήγα λαϊκή και άκουσα και το θετικό σχόλιο εκεί στον πάγκο με τα ψάρια... "Πόσα κιλά έχασες; έχεις χάσει πάρα πολλά" άκουσα ξαφνικά απ'το πουθενά... από μια απ'τις ιδιοκτήτριες του πάγκου, την ώρα που κοίταζα τι ψάρια να διαλέξω! Αυτό δείχνει για μένα ότι είμαι σε πάααααρα πολύ καλό δρόμο!
Αχ! Και να έρθουν γρήγορα τα βιβλία που παράγγειλα των παλιών ww! :wink1:
-
Καλημέρα καλημέρα!!!!! :tumble:
Τί κάνετε πουλάκια μου??? Χαρούμενες φατσούλες "βλέπω" και χαίρομαι και γω!!!
Δεν με αγχώνει καθόλου η μικρή απώλεια μιας και το πρόγραμμα δεν ήταν εύκολο να το ακολουθήσω με το τρελό ωράριο που είχα αυτές τις μέρες... Πάμε όμως για άλλα καλύτερα! Από σήμερα ξανα πιστή ακόλουθος του διαιτολογίου μου οπότε την άλλη Τρίτη αναμένω στο επίσημο ζύγισμα μια απώλεια της τάξης του 1 κιλού! ʼντε να δω και το 6ράκι... :yes:
Η μέρα σήμερα άκρως ανοιξιάτικη και η διάθεση και αυτή ανεβασμένη πολύ... Εξάλλου στα δύσκολα (όποια και αν είναι αυτά...) δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ άλλο απο το να "κολυμπήσουμε"!!! Απίστευτα χρώματα έχει ο πίνακάς σου Νεφελάκο και μου βγάζει πολύ θετικά συναισθήματα!
Angek, νομίζω πως ο ρυθμός απώλειας βάρους που έχεις είναι αξιοζήλευτος και αν συνεχίσεις έτσι το 7άρι θα σου χτυπήσει πολύ σύντομα την πόρτα! Είσαι ψηλή γυναίκα οπότε όντως δεν χρειάζεται να κατέβεις πολύ κάτω απο την δεκάδα του 7! Τί να πώ και γω που είμαι σαν μπαλάκι του τέννις με χεράκια και ποδαράκια??:shocked2: Προτείνω να περιμένεις να έρθει το καλοκαιράκι δελφινάκι μου και να έρθετε Χαλκιδική να βουτήξουμε και να απολαύσουμε τον καυτό ήλιο... Εγω ακόμη φοράω μακρυμάνικο και εσύ δελφινάκι δεν κρατιέσαι να κάνεις την πρώτη σου βουτιά εν τω μέσω του μήνα Απρίλη!!!!!! Απαπαπα!!!! :tumble:
Νεφελάκο, μην σε αγχώνει παιδί μου το τίκερ! Αφού έχεις πάρει φόρα, φόρα κατηφόρα! Το καλοκαίρι που θα είσαι πλέον στη δεκάδα του 8 θα δείς πόσο καλά θα είναι που ο γλάρος θα έχει φτάσει μεσοπέλαγα! Δε μασάμε είπαμε! Τώρα που μαζευτήκαμε και πάλι τπτ δεν μας σταματά!
Ο ντάκος είναι το ιδανικότερο βραδυνό ελαφρύ και δροσιστικό γεύμα και μάλλον απο την επόμενη εβδομάδα θα το καθιερώσω και γω! Αν αποφασίσω να νηστέψω τη Μεγάλη βδομάδα είναι ότι πρέπει! Πωπω τώρα που το σκέφτομαι έχω πάαααααρα πολύ καιρό να νηστέψω. Ντροπή μου!
Μαράκι, τί καλή η κυρία με τα ψάρια!!!!! Μακάρι να ήταν όλοι τόσο καλοπροαίρετοι! Οι περισσότεροι κάνουν ότι δεν το βλέπουν.... Μόνο όταν παχαίνουμε μας το επισημαίνουν! Διάβασα και για τα βιβλία των ww. ʼντε με το καλό να τα δεχτείς :tumble: όταν τα διαβάσεις βάλε και καμιά πληροφορία να παίρνουμε ιδέες! Το ζελέ ούτε και σε μένα αρέσει δυστυχώς ότι και να βάλω μέσα... Δεν ξέρω γιατί μου έχει κάτσει τόσο στραβά το όλο θέμα... Πάντως πρώτη φορά που αποφάσισα να το φτιάξω και να το δοκιμάσω ήταν τότε που είχε βγει εκείνη η τρελή διαφήμιση (χρόοοοοοονια πολλά πίσω στο χρόνο) με το ζελέ κεράσι που τρεμούλιαζε στο πιάτο! Βέβαια μία που το δοκίμασα και άλλη μία που δεν το ξανάβαλα στο στόμα μου! Σκέτη μιζέρια είμαι στο φαγητό..... Τώρα πως κατάφερα να είμαι "τσουπωτή" ( :tumble::tumble: ) ακόμη δεν το έχω καταλάβει!
Π-κ, τί γίνεται??????? Που είσαι??? Μπες να δώσεις το στίγμα σου! όλα καλά????? Σε έχω χάσει και ξέρω ότι είμαι γαϊδουρογαϊδούρα που δεν έχω πάρει ακόμη τηλ αλλά έτυχαν μαζεμένα πολλά και ήμουν πραγματικά στον κόσμο μου! ʼντε να κανονίσουμε μια ομαδική συνάντηση στη μαγευτική Θεσ/κη!!!!Δώσε το σύνθημα!
Arte, ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά για σένα! Περιμένουμε πάντως να μας γράψεις κάτι! Σε έχουμε χάσει!
Ας γράψω το σημερινό μου πρόγραμμα:
ΠΡΩΙΝΟ
γάλα
1 μπάρα δημητριακών κεράσι
ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ
1 μήλο μεγάλο (πρέπει να το καθαρίσω και να το φάω κάποια στιγμή!)
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
2 φρυγανιες
τυρί cottage
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
αρακάς
σαλάτα
τυρί
ψωμί
ΒΡΑΔΥΝΟ
σαλάτα
ψωμί
φέτα
ʼντε, σας φιλώ γλυκά όλους!!!!!!!!!!!!!!! Μην σας κουράσω άλλο με τη φλυαρία μου!!!!!!! :bisou::bisou:
-
Καλημέρα σε όλες!! νομίζω ότι αυτή την ώρα είμαστε on line 2-3 μαζί!!
έξοχα!! Αsteraki μου είπες να βάλω ticker για να βλέπω την απώλεια
των κιλών, αλλά για να πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα πως γίνεται-ειμαι
σχεδόν 'αυτοδίδακτη' στη χρήση υπολογιστή. Σημείώνω όμως παρακάτω
την πορεία μου με βάση πάντα το point system των weight watchers.
ξεκίνησα περίπου στις 20/2 =89 κ
23/3 =87 ακολουθεί εβδομαδιαίο ζύγισμα για
καλύτερο έλεγχο 28/3 =86,6
4/4 =86,2
χτες 11/4 =85,6
σήμερα για πρωϊνό είχα το στανταρ μου: κορν φλέικς-γάλα, 1κγ μέλι
πραγματικά είναι το μόνο πρωϊνό που μου δίνει ενέργεια λόγω μελιού
και αισθάνομαι χορτασμένη μεχρι την ώρα επιστροφής στο σπίτι μετα τη
δουλειά. Γύρω στις 10-11 βέβαια παρεμβάλλεται κάποιο φρούτο. συνήθως
μήλο που έχει αρκετο μάσημα, κάνει και χρατς-χρουτς και σου δίνει την
αίσθηση κορεσμού.
το μεσημέρι έχει την 'εθνική' φασολάδα ένα πιάτο 4π.,5-6 ελιές 1,5π και
βέβαια ψωμάκι του Θεού, 2π. οπότε θα έχω καλύψει γύρω στους 13π. και
μου μένουν άλλοι 10 για το βράδυ. Χαιρετώ τώρα, λόγω εργασίας. το
απόγευμα τα ξαναλέμε.
-
Μαρία μου εχω μερικά βιβλία ww. Aν μπορώ κάπως να βοηθήσω
με υλικό ή ακόμα και συνταγές και σε πόσους πόντους αντιστοιχούν
μη διστάσεις να μου το ζητήσεις. Θα ήταν χαρά μου να βοηθήσω-
εξάλλου γιαυτό είμαστε εδώ σε αυτό το φόρουμ.
Αsteraki μίλα μας γιαυτο τον επίγειο παράδεισο-τη Χαλκιδική-
και αν μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας, να
μας 'τρυπήσεις τη μύτη'!!!!!ααααααααααααααχ!!!!!! !!!
-
angek σ'ευχαριστώ πολύ! :love:
Μια φίλη μου είχε στείλει το βιβλιαράκι το ελληνικό με τους πόντους, αλλά διαπίστωσα πως δεν ήταν πλήρες σε σύγκριση με κάποια αμερικάνικα που είχα βρει και είχα κατεβάσει. Φαντάζομαι πως οι ww το είχαν έτσι φτιαγμένο ώστε να υπάρχει μια πιο πλήρης ενημέρωση στις συναντήσεις (όταν τα ww λειτουργούσαν στην Ελλάδα). Τα βιβλία που παράγγειλα έχουν να κάνουν με τα πρώτα διατροφικά προγράμματα των ww και που είχε γράψει η ιδρύτρια τους. ʼλλωστε η διατροφή που κάνω πάνω σε αυτά βασίζεται... :yes:
-
καλημέρα σας! το σημερινό ξύπνημα ήταν πολύ όμορφο και αισιόδοξο χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο...
με περιμένει φασίνα στο γραφείο και αν είναι δυνατόν... τελείωσε ο καφές!
από βιβλιαράκια WW εγώ έχω τις εκδόσεις του 2004 από Αγγλία. Έχω το "Shopping guide" το "Eating Out guide" το "The Handbook" που έχει συμβουλές, βήματα για WW, κάποιες συνταγές, κάποια παραδείγματα ακόμα και για χορτοφάγους και γενικά tips.
Ακόμα έχω το "eating out... at home" με συνταγές, εύκολες και πρακτικές που μπορεί να φτιάξει κάποιος στο σπίτι... 60 low point recipes και το "Low Point SPICE" που έχει συνταγές με λίγους πόντους από διάφορες χώρες.
είναι πολύ βοηθητικά... αν θέλει κάποια μπορεί να μου στείλει U2U.
-
Καλημέρα σας!
Πολύ όμορφος καιρός σήμερα...! Απο βιβλία των ww δεν έχω τπτ αλλά μάλλον θα χρειαστώ ιδέες για το εβδομαδιαίο διατροφολόγιο μιας και τώρα τελευταία όλο τα ίδια και τα ίδια μαγειρεύω και με βλέπω να βαριέμαι στο τέλος... Εκτός απο φακές και κρέας με διάφορες γαρνιτούρες τί άλλο θα μπορούσα να βάλω στο πρόγραμμα???? :puzzled:
Ο καφές είναι πάντα απαραίτητος για ένα ευχάριστο πρωινό! Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση αν ξυπνήσω και δεν πιω καφέ για την υπόλοιπη μέρα είμαι σαν κοτόπουλο...:bigsmile:Τρέχα λοιπόν Νεφέλη να πάρεις έναν έτοιμο! :tumble:
Σήμερα το πρόγραμμα έχει τα εξής:
ΠΡΩΙΝΟ
χυμός
2 digestive
ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ
1 μήλο
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
2 φρυγανιές
τυρί cottage
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
αρακά απο χθες
σαλάτα
τυρί
ψωμί
ΒΡΑΔΥΝΟ
τοστ γαλοπούλα τυρί.
Αναμένω να μάθω ποιες μέρες θα πάρω άδεια για να ετοιμάσω μπογαλάκια και να την κάνω για την πατρίδα! Φέτος το Πάσχα θα είναι ξεχωριστό! ʼντε να δούμε!
Τί άλλα νέα? Για πείτε τί θα κάνετε το Πάσχα....
Φιλάκια πολλά :bisou:
-
Μόλις παρέλαβα τα βιβλία μου! Έχει να πέσει αρκετή μελέτη... :tumble: Τα βιβλία ναι μεν είναι χρησιμοποιημένα (γι'αυτό άλλωστε και κόστισαν πάμφθηνα) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτοί που τα είχαν, τα χρησιμοποίησαν ποτέ τους; Τα διάβασαν ποτέ; Ή απλά τα ξεφύλισσαν και απλά κοσμούσαν έπειτα τα ράφια της βιβλιοθήκης τους; Η φθορά που έχουν... είναι φθορά απ'τον χρόνο κι όχι απ'την χρήση! :wow::love:
-
Καλησπέρα κι από εμένα!
Επιστροφή στο πρόγραμμα που μ' αρέσει, αγαπώ καιδουλεύει τέλεια για μένα, το πρόγραμμα των WW.
Πήρα την απόφαση να σταματήσω τη διαιτολόγο, όχι γιατί δεν ήταν καλή αλλά γιατί λειτουργώ όπως πρέπει με το πρόγραμμα των WW.
Θα ζυγίζομαι πλέον κάθε Τετάρτη.
Η αρχή έγινε σήμερα και η ζυγαριά έδειξε 94,7 κιλά.
Στόχος μου τα 79.
Καλή συνέχεια σε όλες και όλους!!!
-
Καλησπέρα σε όλους-ες σας. Υστερα απο μιά πολύ κουραστική
μέρα λόγω φόρτου εργασίας και οικογενειακών υποχρεώσεων
έκλεψα λίγα λεπτά να μπω στο φόρουμ για ενημέρωση. Ελπίζω
ολονών οι προσπάθειες να συνεχίζονται γιατί κακά τα ψέματα
το Πάσχα πλησιάζει και ανθρώπινο είναι να ξεφύγουμε λιγάκι!!
Πριν από μερικά χρόνια όταν λειτουργούσαν τα ww.στην Ελλάδα
μας έδιναν για τη Μ. Εβδομάδα και την επόμενη του Πάσχα κάτι
τυπωμένες σελίδες με νηστίσιμο εβδομαδιαίο μενού, καθώς και
το μενού της Κυριακής του Πάσχα κλπ. Έψαξα να τα βρω αλλά
δεν τα έχω πλέον!! μήπως τα έχει καμιά από σας; Αν ναι ενημε
ρώστεμε please!!
Μαράκι αυτά τα βιβλία που παρέλαβες τα είχες παραγγείλει από
κάπου; γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ.
Asteraki για να μην τρως συνέχεια τα ίδια πράγματα (φακές και
κρέας με καποια γαρνιτούρα) να εμπλουτίσεις τη διατροφή σου
και με άλλα φαγητά για να μην στερείσαι από τις γεύσεις και να μη
βαρεθείς!! προς θεού δεν θέλω να σου το παίξω έξυπνη αλλά όπως
ξέρεις η ποικιλία είναι απαραίτητη. Σήμερα το μεσημέρι παρ΄όλη
την κούραση λόγω δουλειάς κάθησα και έφτιαξα μακαρονάδα με
θαλασσινά (γαρίδες, μύδια, καλαμαράκια) με ελάχιστο λάδι στο
σωτάρισμα των θαλασσινών, φρέσκια ντομάτα, πιπεριά και κολοκυθάκι
ψιλοκομένο με μυρωδικά και την ανάλογη ποσότητα σε ζυμαρικά.
Οι πόντοι ανα μερίδα δεν είναι πάνω από 7 και η νοστιμιά δεν
περιγράφεται!!! Για βράδυ θα προτιμήσω μόνο κορνφλέικς με γάλα.
Καλό βράδυ σε όλους-ες.
και κάποιο φρούτο.
-
angek τα βιβλία τα παράγγειλα απ'το amazon.com. Το πρόγραμμα νηστείας θα με ενδιέφερε κι εμένα. Εδώ θα βρεις ένα πρόγραμμα για την μεγάλη εβδομάδα που μου είχε δώσει διαιτολόγος. Δεν ξέρω αν πλησιάζει αυτό που είχες απ'τα ww... Ρίξτου μια ματιά και πες μου και θα ξετρυπώσω και ένα παλιότερο πρόγραμμα ... επίσης από διαιτολόγο.
-
μαρακι τα βιβλια ειναι στα ελληνικα?
-
Όχι Ζωήτσα. Στα αγγλικά είναι. Το μόνο ελληνικό είναι αυτό εδώ: http://www.scribd.com/doc/956308/-300- και θα το βρεις σε πολλές μεριές να το κατεβάσεις, αν σε ενδιαφέρει! ;)