Μα τι παιδι εισαι κι εσυυυυυ!!!
Νομιζω,πρωτα ο Θεος να πανε ολα καλα,το μπεμπε σου θα ειναι Σκορπιοςςςς!!!:cool:
Printable View
Μα τι παιδι εισαι κι εσυυυυυ!!!
Νομιζω,πρωτα ο Θεος να πανε ολα καλα,το μπεμπε σου θα ειναι Σκορπιοςςςς!!!:cool:
mitsoooooookoloooooooooooooooooooo για το ινομύωμα ανυσηχούσες ,μωράκι σου ήρθε!!!άντε με το καλό γλυκειά μου να σoυ πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!! αχ σε ζηλεύω τρελά λέμε ( με τον καλό τρόπο ε ? :D )
eyxaristoooooooooooooooooooooooooooooo γλυκια μου!!!!! να σαι καλα!!!!!!! ασε και ακομα ανυσηχω! ομως θα το παλεψω τι να κανω!!!!!! ολα για ολααααααα!!!!!! φιλακια παω να ετοιμαστω για την εκπληξη! χαχαχαχ ματσσσσσσ!!!
Mπραβο βρε Μιτσοκολο! Οσο για το ινωμύωμα εμεις το είδαμε στην εγκυμοσυνη μου για πρωτη φορά και όλα μια χαρά πήγαν!
Ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη με ενα υγιες μωρουλι!Quote:
Originally posted by mitsokolo
ο γιατρος με καθησηχασε αλλα να σου πω την αληθεια με εχουνε ψιλοζωσει τα φιδακια με το ινομυωμα, ευτηχως ειναι μικρο και θα το παρακολουθουμε!
Για το ινομυωμα μην ανησυχεις , η ξαδελφη μου γεννησε πριν 2 μηνες
της το εβγαλε στη γεννα ο γιατρος ειναι μια χαρα!Ασε που ηταν και μεγαλο !
Με το καλοοοοοοοο!!
μακαρι γιατι με φοβιζει λιγο κοριτσια μου!
καλα τωρα σηκωθηκαμε απ τον καναπε ο αντουκος εβαλε τα κλαματα εβαλε το κεφαλι του στην κοιλια μου και τη φιλαγε... δεν θα το ξεχασω ποτε μιλαμε αυτο το σκηνικο, πολυ συγκινηθηκα...! ευχομαι μονο χαρες και υγεια να εχουμε ρε παιδια. τι να πω... :love:
ευχαριστω μαρουλακι μου! μου δινεις λιγο θαρρος! και εσυ γιαννακι!!!!!! φιλακια πολλα!
:starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::star hit:Quote:
Originally posted by mitsokolo
μακαρι γιατι με φοβιζει λιγο κοριτσια μου!
καλα τωρα σηκωθηκαμε απ τον καναπε ο αντουκος εβαλε τα κλαματα εβαλε το κεφαλι του στην κοιλια μου και τη φιλαγε... δεν θα το ξεχασω ποτε μιλαμε αυτο το σκηνικο, πολυ συγκινηθηκα...! ευχομαι μονο χαρες και υγεια να εχουμε ρε παιδια. τι να πω... :love:
τι καλα......
πολυ χαιρομαι
να'σαι καλα βρε κοκονα μου...... :bouncing: σημερα κλικακι μου εστηλε και η μπουμπουλιτσα μυνημα αλλα την ωρα που το εστηλε εγω ημουνα αγγαλια με 3 θετικα τεστ και το δακρυ κορομηλο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ελπιζω να τη δω αυριο μεθαυριο!!!!
Μπράβο βρε Μιτσάκο, πολύ χαίρομαι με τις χαρούλες σου, να είσαι καλά και να γεννήσεις ένα υπέροχο χαρούμενο μωράκι!
ευχαριστω πολυ Μπετακι μου να'σαι καλα και ευτηχισμενη! :love:
:bouncy:
μπραβο κουκλα μου, τωρα φροντιζε οσο μπορεις τον εαυτο σου γιατι μαζι φροντιζεις και το μπεμπε σου, να μας γραφεις πως αισθανεσαι να μη σε χασουμε !!
Mitso,φανταζομαι σκηνικο!!
Μπραβο και παλι ρε κουκλααα!!!!!!!:love:
Mitsokolo συγχαρητηρια!Ευχομαι να πανε ολα τελεια και με "εναν πονο" που λεμε!:D
καλημέρα,,,μήπως κάποια κοπέλα θυμάται πως λέγονται οι κάψουλες που έχει η solgar για την τριχόπτωση????μπήκα να τις βρω και βρήκα 6 σελίδες προιόντα κ δεν έχω το χρόνο να κάτσω να τα διαβάσω όλα ένα-ένα