Σας καληνυχτιζω και εγω αγαπημενες μου γιατι ειμαι πτωμα.
Printable View
Σας καληνυχτιζω και εγω αγαπημενες μου γιατι ειμαι πτωμα.
Καληνύχτα Λιλάκι και καλή ξεκούραση. Κορίτσια σας καληνυχτώ κι εγώ. Φιλάκια.
Καληνυχτα κ απο εμενα!να κοιμηθειτε ολες σαν μωρα.Οι τυχερες που θα εχουν κ αγγαλιτσα.....
Καλημέρα ονειροκόριτσα!
Χθες ήταν μια καταπληκτικη μερα, ευγενική χορηγία της κυρίας Ελις την οποία θα ήθελα να ευχαριστησω και δημόσια !!
Τι να σας πω, θαλασσα και ηλιοθεραπεια all day, με καλη περεα και θέα τον Ναο του Ποσειδώνα. Δεν ανεβηκαμε τελικα στον Ναο διότι οι φίλοι μου προτίμησαν την θαλασσα που τόσο στερουνται στην χώρα τους. Μετα πήγαμε και φάγαμε θαλασσινα και ξιφια , το δικο μου έφυγε σε ταπερακι και θα το φαω σήμερα διοτι με τα θαλασσινα εσκασα.
Μετα σπιτι παιχνιδι με την Μαριλοο και το βραδυ ποτακι με θεα την Ακροπολη και ενα ολογιωμο φωτεινο φεγγαρι ακριβως απο πάνω της ίσα που θα την ακουμπούσε. Μαγεία!!!
Και φυσικα για τελειωμα τι άλλο Greek σουβλακι!!!
Είμαι κομματια και ευτυχως έχω αδεια και θα κοιμηθω το μεσημερακι. Οι φίλοι μου πετάνε για Μυκονο σε λίγες ωρες .
Μοναδική μου και Ναταλία μου μπράβο για την απώλεια σας πολύ χαίρομαι που ξαλαφρώνετε.
Γλάυκη μου τι ευχάριστα ήταν αυτά? Αντε 45 και σήμερα !!! Τελεια!!!
Τζι Λα Λο σε δουλεια να βρίσκεσαι με τα κοσμηματα σου !
Λιλάκι μου περαστικά στον αδελφούλη σου, είναι δυσκολο να είσαι μονος σου και αρρωστουλης στην ξενιτιά . Αποκτάς ομως την δυναμη και ανταπεξέρχεσαι. Ελπίζω σημερα να νιώθει καλύτερα.
Καλως το Ναταλάκι μας το εξαφανισμένο , κουραγιο με την ζέστη καρδια μου. Και ξέρεις αν δεν την παλεύεις έχεις και την δροσιά της Πλάκας! Γιαμιιιιι, θα σε δουμε άραγε το επομενο ΣΚ?
Μακονες μου πως πανε οι δουλειες στο σπιτι τελειώνετε? Εχεις πολλές δουλειές σήμερα?
καλε το Καλιοπάκι ξέχασα, το γλύκό που 20αρισε!!! μπράβο καρδια μου και σε σενα , μπορεί να μην το πιστεύεις αλλά σε λίγο καιρό τα κιλά σου θα είναι ενα παρελθόν! Κουράγιο με τα ζόρια σας και το κεφάλι ψηλα!
Γλαυκη μου είδα και τις φωτό σου. καλα τι να σχολιάσω..... μιλάμε είσαι ΘΕΑ!!!! Αρε τρεμετε πεζοδρόμια έρχεται το Γλαυκονι !!! Κοπελια οκ καλα λεω εγώ ότι του χρόνου τετοιο καιρό θα τρώμε την σκόνη σου και θα γουστάρουμε κιολας!!! Ανυπομονω!!!
Καλημερα κ απο μενα στον παραμυθοκοσμο...Γλαυκη μου κ Κατερινα μου σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια...ναι..οντως ειναι τελειο να βλεπεις μειον τη ζυγαρια οταν δεν κολλαει για διαφορους λογους...Λιλα μου περαστικα για τον αδερφο σου,ευχομαι να γινει συντομα καλα...Τζινα μου κουκλα μου τα κοσμηματα σου ειναι τελεια οποτε keep up the good work..wow μου πολυ χαιρομαι για την απωλεια σου,Καλλιοπη μου σημερα γιορταζεις? Αν ναι χρονια πολλα να σε χαιρομαστε κ πολλα μπραβο για το 20αρακι σου...ερχονται..κ κατωτερα οεο..Κατερινα μου πολυ χαρηκα που περασες πανεμορφα εχτες..παντα τετοια κ καλο ταξιδι στους φιλους σου..κ μπραβο στην ελοαδερφη που κρατησε την Μαριλου σου για να απολαυσεις την χτεσινη μερα..Φιλια σε ολες σας ομορφοκοριτσα μου..θα τα ξαναπουμε..αα..μηπως ξερει καποια να μου πει ποσο περιπου κοστιζει ενα ζευγαρι παπουτσια camper εκει στο Athens? Εδω Κορινθο βρηκα περσινο σχεδιο στα 50 ευρω..να τα παρω η να ανεβω καμμια Αθηνα? Σας ευχαριστω
Καλημέρα. Καλλιόπη χρόνια πολλά, να είσαι γερή και δυνατή, να σε χαίρεται η οικογένειά σου και του χρόνου τέτοια μέρα να γιορτάζεις διπλά γιατί θα έχεις φτάσει και τον στόχο σου. Χιλιόχρονη!!
Μαράκι 50 ? για παπούτσια camper είναι πολύ καλή τιμή, εδώ τα πιο απλά παπούτσια της camper ξεκινάνε από 80-90 ?, οπότε άδικα θα μπεις στον κόπο να ψάξεις στην Αθήνα γιατί με 50 ? δεν θα βρεις.
Καλημερούδια στην ονειροχώρα!
Χρόνια πολλά,υγιή,ευλογημένα στο Καλλιοπάκι μας,χωρίς σίδερο κι άλλες μάταιες αγγαρίες!
Κατερινάκι μου,γιατί να μη συναντηθούμε το επόμενο Σ/Κ?Τα μιλήσαμε,τα συμφωνήσαμε αφού!
Ένα βιαστικό φιλί σε όλες!Τρέχω σε υπηρεσίες πάλι,μετά μια βόλτα από το σπίτι στην Πλάκα,
πίσω Κατερίνη κι ελπίζω το βράδυ να με βρει Θεσσαλονίκη...Να έχουμε μια υπέροχη μέρα!Φιλάκια!
Καλλιοπη χρονια σου πολλα !Να εισαι καλα παντα,υγιης κ ευτυχισμενη με ολη σου την οικογενεια.Καλες κατηφορες κ οτι καλυτερο απο εδω κ περα!
Καλημέρα Ναταλία, με το καλό να κάνεις τις δουλειές σου και να έχεις καλό ταξίδι επιστροφής.
Καλημέρα Γλαύκη.
Καλημέρα τσούπρες μου!
Να πω ένα μεγάλο Χρόνια Πολλά μέσα από την καρδιά μου στην Καλλιόπη μας! Εύχομαι Καλλιόπη μου να είσαι γερή, να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να έρθουν στην ζωή σου απλόχερα όλα όσα επιθυμείς!
Κατερινάκι μου η χαρά που μου δώσατε χθες, τα χαμόγελα σας και οι αγκαλιές σας ήταν για εμένα το ευχαριστώ που ήθελα. Εξάλλου δεν έκανα και καταναγκαστικά, το μανάρι μου πρόσεχα!
Ναταλία μου εύχομαι να τελειώσεις γρήγορα και ολοκληρωμένα με τις δουλειές σου ώστε να γυρίσεις στο σπιτάκι σου ήρεμη και να ξεκουραστείς.
Καλημέρα Eli. Τι έχει το μενού σήμερα; Να ζηλέψω;
καλησπέρα κορίτσια μου,
μεταξύ μαθημάτων και μαστόρων , σας στέλνω τα πιο γλυκά μου φιλιά και ιδιαιτέρως στην Καλλιόπη μας που γιορτάζει και έχει την τιμητική της σήμερα! Να είσαι καλά και να σε χαίρονται οι αγαπημένοι σου!
Σήμερα μαγειρεύω σόγια κεμπάπ στα πλαίσια του "κανω διατροφή με φυτοοιστρογόνα" για να βελτιώσω το αναπαραγωγικό μου σύστημα..Δεν έχω ξαναφάει τέτοιο πράγμα, θα σας πω τι θα βγει και αν θα ειναι ωραίο!
Μακ καλή επιτυχία στο φαγητό σου, ελπίζω να γίνει νόστιμο και να μη μείνεις νηστική χιχιχι.