:lol::lol::lol::lol:
κολλησα τζινα σημερα.δεν εχω καθολου να φαω η μανα μου τσαντιστηκε και με φωναζε το μεσημερι
Printable View
:lol::lol::lol::lol:
κολλησα τζινα σημερα.δεν εχω καθολου να φαω η μανα μου τσαντιστηκε και με φωναζε το μεσημερι
Να υποθέσω ότι εννοείς δεν έχεις καθόλου ΟΡΕΞΗ να φας; Μήπως να ρίξεις κι άλλο κάρβουνο ή το κάνεις επίτηδες ως κουίζ για να βρίσκουμε τις λέξεις που λείπουν; :lol:
ναι ρε τζινακο ορεξη εννοουσα αντε το εκαψα εντελως
:lol::lol::lol: Μου κάνει εντύπωση που δεν έχεις όρεξη γιατί συνήθως όταν έρχονται οι Ρώσοι επίσκεψη φέρνουν μαζί τους φαγητό και ιδιαίτερα γλυκά! :lol: Μόλις έβαλε η Πολωνία γκολ στον αγώνα με την Ελλάδα και κάτι ορόφους πιο κάτω από μένα ζητωκραυγάζουν, προφανώς είναι Πολωνοί. Ακούγοντας τις φωνές νόμιζα ότι βάλαμε γκολ εμείς και έβαλα την ΕΤ1 να δω και είδα να πανηγυρίζουν οι Πολωνοί. Τώρα φταίω εγώ να φωνάξω τον Κασιδιάρη να τους πλακώσει; :lol:
ουτε γλυκο ουτε αλμυρο ουτε τιποτα δεν θελω.με το ζορι εφαγα 3 κουταλιες φασολαδα το μεσημερι.
Με καταλαβαίνεις τώρα Λιλάκιον πως νοιώθω; Είναι κουραστικό να τρως με το ζόρι επειδή πρέπει να φας! Αλλά εσύ γιατί δεν έχεις όρεξη;
οταν εχω περιοδο παντα μου κοβεται η ορεξη.οχι βεβαια οτι τις αλλες μερες εχω ορεξη απλα τρωω με το ρολοι αλλα χωρις να παραπονιεμαι τουλαχιστον.απο τις 9 μεχρι τη μια μου πηρε για να πιω μια κουπα γαλα.αν ημουν μονη μου χωρις τη μανα μου να φωναζει θα εμενα νηστικη.
Είσαι περίπτωση πάντως αφού συνήθως εκείνες τις μέρες ανοίγει η όρεξη. Οπότε είναι για λίγες μέρες και θα επανέλθεις. Πάω να ξαπλώσω λίγο τσούπρα, θα επανέλθω αργότερα.
ουκι ντουκι cu later
hellooooo!!!!!!
Δεν κατάφερα τελικά να ξαπλώσω γιατί ήθελε η αδερφή μου να της βρω διάφορα στο ίντερνετ, οπότε προβλέπεται να σας χαιρετήσω νωρίτερα σήμερα. Εν τω μεταξύ, άσχετο, αλλά ακόμα δεν μου έχει φύγει η μελανιά από το χέρι που έκανα τις εξετάσεις αίματος κι ας έχουν περάσει 10 μέρες. Με ρωτάνε όλοι τι είναι αυτή η μελανιά κι εγώ τους λέω ότι έπεσα τελικά στα ναρκωτικά! :lol:
τζινακο εμενα μου εκανε αιματωμα απο το τεραστιο τσιροτο που μου εβαλαν λες και ειχα κοψει τις φλεβες μου.οταν το τραβηξα εκανε τετραγωνο αιματωμα.
τζινα και εγω εχω μια μελανια που ουτε θυμαμαι πωσς την κονομησα και δεν εχει φυγει απο το μπρατσο εδω και δεκα μερες, ουτε καν εχει ξεθωριασει, και με ρωτανε πονηρα στοο σχολειο "που την εκανες καλε?" χοχο
Ωραιότατα! Είδες; Εμένα που δεν μου έδωσαν καθόλου τσιρότο, έκανε μεν μεγάλη μελανιά αλλά έχει ένα ωραίο στρογγυλό σχήμα!