Τη θυμάμαι τη μελανιά σου Μακ, είναι όντως μεγάλη. Έχουν δίκιο στο σχολείο που σε ρωτάνε! Να του πεις του Μορφέα να είναι πιο προσεκτικός γιατί μελανιάζεις εύκολα! :lol:
Printable View
Τη θυμάμαι τη μελανιά σου Μακ, είναι όντως μεγάλη. Έχουν δίκιο στο σχολείο που σε ρωτάνε! Να του πεις του Μορφέα να είναι πιο προσεκτικός γιατί μελανιάζεις εύκολα! :lol:
την προηγουμενη φορα μου το ειχαν δεσει γυρω γυρω με μπλε λευκοπλαστ και δεν ξεκολλαγε με τιποτα
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Να του πεις του Μορφέα να είναι πιο προσεκτικός γιατί μελανιάζεις εύκολα! :lol:
:lol::lol::lol::lol: Εννοείται ότι δεν ξεκόλλαγε! Τι να πω; Πρέπει να παίρνουμε μαζί τα δικά μας τσιρότα μου φαίνεται! Είδα ότι και στην πολύχρωμη φωτογραφία που λέει και η Eli παρόλο που είμαι μακριά πάλι φαίνεται σα μουτζούρα. Το αποφάσισα, πρώτα θα φωτογραφίζομαι και μετά θα δίνω αίμα γιατί μου χαλάει το image! :lol:
σε ποια φωτο τζινακο???
Στο fb στο φάκελο με τους σλιβάτους, είναι οι νέες δημιουργίες της καλλιτέχνιδος - φωτογράφου και όχι μόνο, Μακ! Βέβαια ενώ μου έστειλε ένα σωρό φωτό εγώ διάλεξα μόνο δύο, τις καλύτερες χιχιχιχι. Είμαστε κι ελεύθερες κοπέλες για! :lol:
οεο δεν τις ειχα δει.τελεια η φουστα και τα παπουτσια.κοπελια σου αλλαξε τα φωτα ο γιατρος.με τι σου πηρε αιμα με γεωτρυπανο???
:lol::lol::lol::lol::lol: Δεν παίζεσαι! Κι η πλάκα είναι ότι δεν πόνεσα!
Πως σου ξέφυγε άραγε εσένα Λιλάκι; Τις πιο πολλές φωτό στο fb τις μαθαίνω από εσένα και τις βλέπω! Όσο για τα ρούχα ας είναι καλά το κατάστημα της τζιναδερφής που ντύνομαι!
εεε σου λεει αφου δεν πονεσε ας μαυρισει.
αληθεια πως μου ξεφυγε????αχχχχχχ τα γκομενισματα μου εχουν πριονισει το χρονο που αποβλακωνομαι γ@μωτο μου.
Λίλα δεν κάνει να παραμελείς το αποβλάκωμά σου! :lol:
εχω παθει στερητικο συνδρομο.με εχει και με τραβολογαει στον ηλιο και στις θαλασσες.χαλασε ο κοσμος να σερφαρουμε και λιγο στο ιντερνετ???ολο ηλιο ηλιο ηλιο το βαρεθηκα φερτε μου λιγο τεχνητο φωτισμο που το ορεχτηκα.
:lol::lol: Τι τραβάς κι εσύ Λίλα! Με κάθαρμα έμπλεξες και τώρα που να βρεις σκοτεινό δωμάτιο με τεχνητό φως να κρυφτείς! :lol:
ναι ο σατραπης με βασανιζει.εχει τσαντιστει κιολας γιατι δεν εχω παει ακομα σπιτι του εχει να με δει και 2 μερες και ολο γκρινιαζει.ηθελε να παμε βολτα αυριο το πρωι αλλα εχω να παω τον παπαρακο για εμβολιο.γκρινιαααααα