Γιατί γκρινιάζει; Θέλει κι αυτός εμβόλιο; :lol: Δεν μπορείτε να συναντηθείτε αργότερα;
Printable View
Γιατί γκρινιάζει; Θέλει κι αυτός εμβόλιο; :lol: Δεν μπορείτε να συναντηθείτε αργότερα;
μου κανει ψηστηρι να παμε για πεζοπορια στη νεδα και στριβω δια του αρραβωνος μπας και το ξεχασει.
αντιλυσσικοQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Θέλει κι αυτός εμβόλιο; :lol:
ΖουμπΕλι που εισαι μαρη ακομα ζουμπανιζεσαι???
Και η διάρροια της κοκερίνας μου καλά κρατεί. Έχει ξεθεωθεί η κακομοίρα να πηγαίνει συνέχεια στο μπαλκόνι. Η κονσέρβα και το ρύζι δεν έπιασαν. Ευτυχώς δεν της έχει κοπεί η όρεξη και πίνει και νερό για να μην αφυδατωθεί. Θα την αφήσω 24 ώρες νηστική να ηρεμήσει λίγο και θα πάρω αύριο και σιρόπι ercefuryl να της δώσω. Την Κυριακή θα της ξαναδώσω ρύζι και βλέπουμε.
Κουκλίτσες σας καληνυχτώ, πάω να ξαπλώσω. Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.
Πάω να χωθώ στο κρεβατάκι μου!Ύπνος βαθύς,θεραπευτικός,ελπίζω.. .
Καλή ξεκούραση σε όλους μας και όνειρα γεμάτα αστροφεγγιές,ζωγραφιές μου!
Θα τα πούμε το πρωί με τα καφεδάκια μας..."Σας μικρότερο του τρία"!Φιλάκιαααα!
Θυμαμαι οταν πηραμε το EURo2004 ήμασταν στην Αγγλια, πόσο δεν το χαρηκα που δεν μπορουσα να πανηγυρισω και να φωναξω σε καθε γκολ, σε καθε νικη και σε καθε παιχνιδι..... αστους βρε Τζινα μου ετσι δεν κανουν κακο, για την χωρα τους πανυγηρίζουν, ουτε ασεβια δειχνουν. Αλλα βλαπτουν οχι αυτα.Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μόλις έβαλε η Πολωνία γκολ στον αγώνα με την Ελλάδα και κάτι ορόφους πιο κάτω από μένα ζητωκραυγάζουν, προφανώς είναι Πολωνοί. Ακούγοντας τις φωνές νόμιζα ότι βάλαμε γκολ εμείς και έβαλα την ΕΤ1 να δω και είδα να πανηγυρίζουν οι Πολωνοί. Τώρα φταίω εγώ να φωνάξω τον Κασιδιάρη να τους πλακώσει; :lol:
καλημερα...
Καλημερούδια μας!
Αν και ξύπνησα με κλάματα πάλι στο κρεβάτι,ανεβάζω διάθεση για ένα Σάββατο γεμάτο δημιουργικά σχέδια...
Όσοι ετοιμάζεστε για τα σμαραγδένια νερά των κεντημένων ακρογιαλιών μας,αφιερώστε μια απλωσιά και για μας,
τους λιγότερο προνομιούχους της πόλης...Σίγουρα κάτι ευχάριστο θα βρούμε να κάνουμε σήμερα κι εμείς,
ωστόσο το χάδι της θάλασσας,ο απέραντος θόλος του ουρανού κι ένας γλάρος συντροφιά να ταξιδέυει σκέψεις
στις φτερούγες του δύσκολα αντισταθμίζονται...Να έχουμε ένα μοναδικό Σάββατο 9 Ιουνίου 2012!Φιλάκιαααααα
--->ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ : ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Καλημέρα και καλό σ/κ να έχουμε. Κοιμήθηκα με δόσεις γιατί είχα το νου μου στην έρμη την κοκερίνα μου η οποία παραπατάει πλέον η κακομοίρα από την εξάντληση. Το καλικαντζαράκι δε, είδα ότι έχει ωτίτιδα κι ευτυχώς έχει η αδερφή μου φάρμακο να της βάλω στ'αυτιά. Τι να πω; Νταντεύω και τα 3 μαζί ταυτόχρονα και νοιώθω σα να είμαι στον Ερυθρό Σταυρό!
Κατερίνα μου μόνη σου το είπες, δεν πανηγύριζες όπως θα έκανες εάν ήσουν στην Ελλάδα γιατί εσύ έχεις παιδεία και τρόπους συμπεριφοράς. Αυτοί όπου είναι η παιδεία βρίσκονται απέναντι! Ψήνουν μπριζόλες όλη την ώρα στον κοινόχρηστο κήπο της πολυκατοικίας και τρέχω να κλείσω τα παράθυρα γιατί βρωμάει τσίκνα όλο το σπίτι, το καλοκαίρι πίνουν μπύρες στο μπαλκόνι έως τις 3-4 το πρωί κουβεντιάζοντας δυνατά και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε, άσε δε όταν τσακώνονται. Μία γυναίκα που ζει στο διπλανό διαμέρισμα με τον άντρα της, συνταξιούχοι, φώναξε στον έναν μία μέρα και πιάνοντας κατά λάθος την τσάντα που κρατούσε αυτός νόμιζε ότι έπιασε μέσα ένα όπλο. Φώναξε την αστυνομία αλλά δεν κατάφεραν να βρουν κάτι. Όλως τυχαίως σε μία εβδομάδα από το συμβάν την έκλεψαν κάποιοι άγνωστοι, έβγαινε από το σπίτι της και την έσπρωξαν μέσα, την έδεσαν και της πήραν ότι χρήματα είχε. Όπου υπάρχει έλλειψη σεβασμού, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, βλάπτει.
Καλημέρα Ναταλία. Να ρωτήσω η μελαχρινή, τι σημαίνει το "σας μικρότερο του τρια"; Σκέφτηκα κάτι αλλά είναι σόκιν! :lol:
Καλημέρα,αδερφή Τζινοκόμα!Περαστικά στα παιδάκια σου!
Δεν είναι το χρώμα των μαλλιών σου...είναι που "είσαι μεγάλη γυναίκα και δεν τα πιάνεις εύκολα"
κατά ατίθασο νιάτο-Βασιλικούλα...Ας σου απαντήσει εκείνη καλύτερα...Α...και να είσαι προετοιμασμένη
γιατί στο τέλος θα το χοντρύνει και θα σου πει "πολλά άνω κάτω τελείες κι αστεράκια".Εκεί να σε δω,μάστορα!
Εντάξει Ναταλία, ας κάνω ότι κατάλαβα κι ας περιμένω τη Βασιλική να λύσει το μυστήριο των τριών! Και παρακαλώ το μεγάλη γυναίκα να μην διαρρεύσει παραέξω. :lol:
Καλημερα Μακ( ξανα ) και Ναταλια μου! Και εγω στην πολη σημερα και δεν προβλεπεται ουτε να δω το μπλε της θαλασσας. Ισως αυριο πρωτα ο Θεος. Προς το παρον εχω επιδωθει σε συμμαζεμα σπιτιου διοτι περιμενω και την γυναικα που με βοηθαει. Το προγραμμα σημερα εχει παρκο,κουνιες κλπ. Εχει ζεστη με αερακι και ειναι ομορφα.
Να εχουμε ολες ενα ομορφο ΣΚ!
Καλημέρα Κατερίνα, με το καλό να καθαρίσεις το σπίτι σου και μετά να βολτάρετε με τη μικρή.