Καλημερούδια σας! :)
Πολύ αέρα έχει σήμερα!!!!! Τόσο που δεν μπορείς να σταθείς έξω ούτε λεπτό!
Οι μέρες κυλούν ήρεμα και η διάθεση διατηρείται στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα! :smilegrin:
Πιστή στη διατροφή μου, περιμένω να έρθει η επίσημη μέρα ζυγίσματος (Τρίτη) για να καταγράψω τα αποτελέσματα. Ελπίζω πως όλα θα έχουν πάει καλά και μια μικρή πτώση θα την δώ! Όσο περνάει ο καιρός να μην σας κρύψω ότι ανυπομονώ να δω το 6ράκι... Αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι ότι ακόμη δεν έχω κολλήσει και πολύ φοβάμαι ότι αυτό θα συμβεί λίγο πριν την επόμενη αλλαγή δεκάδας.... Βλέποντας και κάνοντας! Προς το παρόν όλα καλά!
Η αλήθεια είναι ότι ξέρω πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ποικιλία στο καθημερινό μου διατροφολόγιο αλλά όταν μαγειρεύεις μόνος σε μια μικρή κουζίνα η οποία διαθέτει μόνο τα βασικά και επιπλέον δουλεύεις είναι τόοοοοοσο δύσκολο να σκεφτείς να φτιάξεις διάφορα φαγητά μέσα στη βδομάδα. Παω στο καθιερωμένο μου ραντεβού με τον διαιτολόγο και όταν με ρωτάει τί λες να μαγειρέψεις αυτή τη βδομάδα για να φτιάξουμε το πρόγραμμα το μυαλό κολλάει και έτσι καταλήγω να τρώω σχεδόν κάθε βδομάδα τα ίδια. Φακές, αρακά, ντομάτα σαλάτα, κρέας (κοτόπουλο, χοιρινό) με γαρνιτούρες οι οποίες θα είναι στάνταρ πουρές ή ρύζι ή μακαρόνια... Δεν ξέρω, έχω αρχίσει να βαριέμαι... Να μου πείς τί αλλο θα μπορούσες να μαγειρέψεις? Έλα μου ντε, αυτή είναι η απορία μου...Τώρα που εν όψει Πάσχα θα κατέβω στη μαμα μου όμως ίσως ανοίξει λίγο ο μαγειρικός μου ορίζοντας! :shocked2:
Τα διάβασες Μαράκι τα βιβλία σου? Για πες εντυπώσεις? Κατατοπιστικά και περιεκτικά υποθέτω ε?
Π-Κ, το θέμα είναι να νιώθεις εσυ καλά με τη διατροφή που ακολουθείς ώστε να μην νιώθεις αφόρητη πίεση. Είμαι και γω σίγουρη ότι απο οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα (είτε διαιτολόγου είτε άλλο) το ww δίνει τη δυνατότητα των απεριόριστων επιλογών. Μπορείς να τρώς ότι έχεις στο σπίτι, να μη σου λείπει τπτ και να είσαι σίγουρος ότι θα χάσεις βάρος το οποίο θα διατηρήσεις. Πάνω του λοιπόν και τα αποτελέσματα δεν θα σε διαψεύσουν για την επιλογή σου!
Αυτά απο μένα λοιπόν... Να καταγράψω το σημερινό μου πρόγραμμα:
ΠΡΩΙΝΟ
χυμός
2 φρυγανιές
τυρί cottage
ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ
1 φρούτο (το οποίο δεν έχω βέβαια και θα το φαω μάλλον κάποια άλλη στιγμή)
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 μους σοκολάτα
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
μακαρόνια με κιμά και τυρί
σαλάτα ντομάτα
ΒΡΑΔΥΝΟ
2 κριτσίνια ολικής άλεσης (θα τα αντικαταστήσω με φρυγανιές)
τυρί cottage
Φιλάκια και καλή μας μέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll::roll::smilegrin::smug b: