-
δεν ξέρω Αλις θυμάμαι σε κάποιο θέμα συζητάγαμε για τα μαλλιά που χάνουμε (το οποίο θέμα αυτη την στιγμη δεν μπορώ να βρω ) και είπαν κάποια κορίτσια πως η solgar έχει κάτι κάψουλες που είναι πολύ καλές,αλλά επειδή θα πάει ο άνδρας μ να τις πάρει θέλει να του πω πως τις λένε ;)
-
και μιάς και το σκέφτηκα το λέω...με ενοχλεί ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ που η Μίσερυ έγραψε ότι έγραψε στο θέμα "καιρός για αλλαγή τώρα" σωστά και δίκαια τα κορίτσια το σχολίασαν,το κριτίκαραν το καταδίκασαν,ούτε φωνή ούτε ακρόαση μετά από αυτό ,έστω να πει ρε παιδι μου το είπα με πνέυμα αστειότητας,έστω έκανα λάθος,και όταν ξαναεμφανίστηκε ασχολήθηκε μόνο με το τι έφαγε και πόση γυμναστική έκανε.ΚΑλό θα ήταν όταν δεν είμαστε σωστοί να το παραδεχόμαστε και να μην κάνουμε τον "κινέζο" !!! Γιατί είπαμε φόρουμ διατροφικών διαταραχών είμαστε αλλά δεν μας έχουν κάνει λοβοτομή ώστε να ασχολιόμαστε μόνο με το φαγητό,το τι και πως και ότι άλλο λέμε να θεωρούμε πως είμαστε στο απυρόβλητο!Κατά τα άλλα μία όμορφη μέρα να έχτε,εμείς πάντως έχουμε λιακάδααααααααααααα:roll::roll: :roll:
-
πηραμε την κατω βολτα. ειχα αυπνιες, μες στη νυχτα πλακωσα τα σοκοφρετινια σαν υπνωτισμενη ηθελα μασουλημα.
εχω τρελη κατακρατηση με 3 μερες απειρης βλακειας, κριμα γιατι νομιζα οτι απο χτες ειχα αρχισει να ειμαι οκ.
τρελο πισωγυρισμα ψυχολογικο.
η κατασταση θυμιζει εντονα την περιοδο πριν αρχισω ψυχοθεραπεια.
τι εχω παθει...
wish me luck γιατι δε με βλεπω καλα.
αγγελουδακι http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid129880
-
click μου σε ευχαριστώ :)
wish u luck ,και σύντομα να σου ξανακάνει κλικ ;)
-
αχ κοριτσάκι μου... η μελαγχολία των εορτών είναι... Πάσχα είναι θα περάσει... υπομονή και μια πολύ πολυ μεγάλη αγκαλιά!!!!!
-
δεν υπαρχει καμμια γιορτη εδω ρια μου. δεν εχω παει στο πατρικο μου. ολα ειναι ιδια, αδεια.
δεν εχει διαφορα απο τις προηγουμενες μερες.
-
Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι έχουμε Πάσχα... :)
-
-
-
-
Natalaki & Constance σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοριτσια μου να ειστε καλα!
μια μεγαλη καλημερα σε ολους! πηγα γιατρο σημερα ειδαμε ενα μικουυυυτσικο σακο, ενα μπιζελακι δηλαδη! πρωτη φωτο εχω στα χερια μου, ειμαι 4 εβδομαδων -1 μηνας δηλαδη ολα καλα τα ειδε , θα πηγαινω πιο συχνα να παρακολουθουμε το ινομυωμα, αισιοδοξος ειναι, την τεταρτη εχω τον 2ο υπερηχο και αν ολα πανε καλα σε 2 εβδομαδες θα ακουσουμε καρδουλα! απιστευτο ... κοριτσια ειμαστε πολυ τυχερες που ζουμε αυτο το θαυμα μεσα μας απεριγραπτο.
-
εδω εδωωωωωω ειχα παει στο γυναικολογο και καπακι εκανα προγεννετικο ελεγχο αιματολογικο και κολπικο και ηρθα σπιτι απο το πρωι ολο προσεχε και προσεχε ακουω, ουτε να περπατησω δε μαφηνουν χαχαχαχαχαχα τι να πω!
-
εσεις κοριτσια μου τι κανετε? θα κανουμε καμια εξορμηση για τις γιορτες???
-
Καλό ταξίδι προς τη μητρότητα... να απολαύσεις το υπέροχο αυτο 9μηνο (η εγκυμοσύνη ειναι 10 μήνες , 40 εβδομάδες) και ο προορισμός θα σε ανταμείψει !!!!!!! Όλα να σας πάνε καλά!
-
ευχαριστω πολυ Ριακι μου νασαι καλα. απ το στομα σου και στου Θεου το αυτι να πανε ολα καλα αχχχ