Originally posted by alexan972
Quote:
Originally posted by Magdalena
ΠΡΩΙΝΟ: Γάλα΄ελαφρυ με λίγο κακαο
ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Φασολακια χλωρά και ψωμί
ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Μήλο και σπιτικό παγωτό με μπισκότα Oreo (είχα εμπνευση και είπα να φτιαξω παγωτό)
ΒΡΑΔΥ: 1 αυγό παπιας, 1 αυγό κότας και λίγες πατατες φούρνου
και αργά λίγο αρτο ( το εφερε η μανα μου, ειχε παει στην εκκλησία)
Magdalena μου νομίζω ότι πρέπει να προσθέσεις λίγα πράγματα ακόμα στη διατροφή σου για να ακολουθείς τις τριάδες-διάδες. Στο πρωινό σου, ας πούμε, χρειάζεσαι οπωσδήποτε και έναν υδατάνθρακα (μια φρυγανιά, ένα μπισκότο, μία φέτα ψωμί ή δημητριακά) και κάτι σε φρούτο ή χυμό (το φρέσκο που λέγαμε). Το μεσημέρι θα ήταν καλό να είχες προσθέσει και λίγη πρωτεϊνη, όπως τυρί, που πάει και ωραία με τα φασολάκια. Επίσης, δεν έφαγες δεκατιανό. Στο βραδυνό σου πολύ σωστά έχεις τα αυγά (μα πάπιας βρε παιδί μου!! :wink1: ) και τις πατατούλες με τον άρτο αλλά ήθελες και μια σαλατούλα ή εναλλακτικά ένα φρούτο στο τέλος.
Ας με διορθώσουν και οι παλαιότερες αν κάνω κάποιο λάθος.
Με λίγη προσπάθεια και μόλις "πιάσεις" τη λογική αυτής της διατροφής θα σου φαίνεται το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, στην ουσία είναι αυτά που τρώμε κάθε μέρα, απλά προσέχεις λίγο τις ποσότητες και έχεις το νου σου να μην αφήσεις τίποτα απ' έξω.
Εγώ το χαίρομαι γιατί πρώτη φορά αισθάνομαι ότι ΠΡΕΠΕΙ να φάω, καταπληκτική αίσθηση, αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου!! :smilegrin: