παιρνω το 1,5 mg. Δηλαδη το μισο απ τα τρια mg. .λιγο ??
Printable View
Εμενα το χαναχ 0,25 με πιανει το 0,50 νοκ αουτ αλλα αυτο το λεξοτανιλ ειναι σαν να μην τ περνω καθολου..μονο οτι κανω ποιοτικο υπνο καταλαβαινω και οτι ξυπναω ξεκουραστη κ οχι αγχωμενη σαν τ χαναχ...λεξοτανιλ εχεις παρει ποτε ;
οχι δεν εχω παρει λεξοτανιλ μονο ζαναξ αλλα με βοηθαει με το αγχος.Φυσικα εξαρταται και ποσο αγχομενη ειμαι.Αν ειμαι χαλια χρειαζομαι μεγαλυτερη δοση απο 0,25 για να ηρεμησω.
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΡΩΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΘΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΖΩ ΑΚΟΜΑhttps://www.youtube.com/watch?v=KML2o7OcsL4
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΡΗΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΚΚΟ
ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ
ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟ
ΩΡΑΙΑ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΕΣΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΖΗ ΤΟ ΝΤΙΤΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΕΡΔΙΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ
ΚΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΤ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ Μ ΑΓΑΠΗΣΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
ΝΑ ΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΑΠΟΧΩΡΩ
νιωθω ευγνωμοσυνη που βγηκα ενα διωρο με το ποδηλατο κι εκανα την βολτα μου.
ΕΝΑ ΔΙΩΡΟ ΡΕ ΘΗΡΙΟ ΕΓΩ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΛΔ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΧΑΛΑΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
ΠΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΕΔΕΛΟ ΕΓΙΝΕ ΓΤ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΠΕΙ
ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ
ΓΤ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΙΝΑΙ
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΧΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ
ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΑΝΩΔΥΝΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ
ΚΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ
ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ
Ε ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ
Ε ΝΑΙ ΡΕ ΨΗΛΕ ΑΜΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
ΕΙΣΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΚΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΟΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΓΤ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΥΟ ΔΥΟ
ΚΑΛΑ ΝΤΕ ΜΗ ΒΑΡΑΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΠΑΜΕ
Άσχημα, έξω από τα νερά μου...ελπίζω οι επισκέπτες να φύγουν σύντομα...δεν είναι ώρα για επίσκεψη αυτή, έλεος δηλαδή ο κόσμος το βράδυ ξεκουράζεται...
Κι ανυπόμονη για να φύγουν αύριο οι γονείς μου και να ηρεμήσω έστω και για δυο μέρες...
Αυξημενο αγχος, χωρις λογο, ετσι ξαφνικα, ειναι δυνατον να μας γυρισει η βιδα χωρις αιτια και αφορμη....???..
ΑΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Σ ΓΥΡΝΑΕΙ Η ΒΙΔΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ ΚΛΠ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
χαχαχα.. ελις, δυστηχως ξερω απο πρωτο χερι και ευχομαι να μην υποτροπιαζει κανεις, μακαρι να του πηγαινουν ολα καλα, τελος παντων, να τα φερνει βολτα, αυτο ειναι το ζητουμενο..
υ.γ. στην απο πανω αστειευομαι λιγακι,,,
Φοβάμαι λίγο γιατί είμαι ολομόναχη στο σπίτι...πίνω καφέ για να μείνω ξύπνια, ελπίζω να τα καταφέρω και παράλληλα να νιώθω ότι έχω ενέργεια γιατί αν σέρνομαι ταλαιπωρούμαι...
Φόβο πάλι και μάλιστα πιο έντονο απ' όσο ένιωθα όσο έλειπαν οι γονείς μου γιατί γύρισαν μαλωμένοι, έβριζαν ο ένας τον άλλον κι έπεσαν και μερικές ψιλές...και τώρα η μάνα μου αντί να παλουκωθεί κάπου κι αυτή όπως κλείστηκε ο πατέρας μου στην κρεβατοκάμαρα γυρνάει από εδώ κι από εκεί σαν νευρόσπαστη και κάνει δουλειές βραδιάτικα κι αυτό μου δημιουργεί ακόμα περισσότερο άγχος...