Καλημερα Τζινακιον, εβαλα και κατι μπιφτεκια στον φουρνο και ολα , κομπλε, βουρ για να παω να φτιαξω ντουλαπες τωρα!! μακια μακια
Printable View
Καλημερα Τζινακιον, εβαλα και κατι μπιφτεκια στον φουρνο και ολα , κομπλε, βουρ για να παω να φτιαξω ντουλαπες τωρα!! μακια μακια
τωρα διαβασα το ποστ σου ΤΖινα μ πιο πανω. Ειπα στις αλλες καλημερα και εσενα σε εκ#&^#7σα. Σορρυ ρε κοπελια δεν το ηθελα, βρομισε? περαστικα στα γουνοζωακια σου. Αχ τι να κανουμε με τα παιδια μας , πολλα βασανα λιγες χαρες. αχ
Καλημερα κ καλο σκ κ απο εμενα!Να ειμαστε καλα κ να περναμε οσο καλα μπορουμε!Ουτε εγω για μπανιο σημερα αφου ειχα επισκεψεις απο τη Ρωσσια πρωι πρωι.Θα περιμενω την μεθεπομενη εβδομαδα που θα γυρισει απο τη Ρουμανια η συνεργατης μου αφου ετσι κ αλλιως παμε μαζι μολις τελειωσουμε απο το μαγαζι.Δεν θελω κλαματα !Τ'ακους εσυ?
Παγωνες μου, τριγωνες μου κ του σπιτιου κολωνες μου, καλημερα!!! εχτες αναπαντεχα περασα πολυ ωραια,πηγαμε μετα τη δουλεια με τις συναδελφους στο εστιατοριο του viva mare καταπληκτικη θεα κ νοστιμες λιχουδιες κ ημουν μαρτυρας σε μια προταση γαμου που γινοταν στο διπλανο τραπεζι κ κοιτουσα σαν 12χρονο...πολυ συγκινηση κοριτσια...ελιωσα...υστερα απο την συγκινηση καταληξαμε στον κιαμο...να μας τραγουδα ,,,οι αγαπες πονανε σαν κρυσταλλα πεφτουν και σπανε... κ να τα δινει ολα..Τζινακι μου χ8ες εξηγουσα στο Ναταλακι την καινουργια αργκο που ομιλει η σημερινη νεολαια κ πρεπει να μαθουμε κ εμεις ,προερχομενη κ εμπνευσμενη απο το φεησμπουκ,λογω οτι ολη μερα φεησμπουκωνονται!!!οποτε εξηγω την νεα γλωσσα..
μικροτερο του 3=καρδουλα
ανω κατω τελεια κλεινει παρενθεση=χαμογελο
ανω κατω τελεια αστερακι=φιλακι
ερωτηματικο κλεινει παρενθεση=κλεισιμο ματακι
ανω κατω τελεια ανοιγει παρενθεση=λυπημενος
κτλ..
οποτε οταν ο αγαπημενος σας σας πει
Μiκροτερο του τρια παρα πολυ, μαζι σου ειμαι πολυ ανω κατω τελεια κλεινει παρενθεση...πολλες ανω κατω τελειες αστερακια...
πρειπει να καταλαβεις
ως μεθερμηνευομενον εστι...
¨σ΄αγαπω πολυ , μαζι σου ειμαι πολυ ευτυχισμενος..φιλακια πολλα¨
το πιασες τζινακι??
καλημερα! μαλλον καλο μεσημερι σε ολες σας. χρειαζομαι σημερα ολη τη θετικη σας ενεργεια να παρω κουραγιο να παω στη δουλεια... χτες μια απο τις παλιες παραλιγο να με δειρει!!! δε παμε καλα... αρχισε να με βριζει γιατι δεν υπακουσα τις εντολες της κ ακουσα την προισταμενη μου κ στο τελος γυρισε το ματι της! κ το μεσημερι κ το βραδυ μας ακουσε ολο το ξενοδοχειο... στεναχωριεμαι τοσο πολυ :( η δουλεια μου αρεσει , την κανω ευχαριστα,η προισταμενη μου ειναι το καλυτερο αφεντικο που θα μπορουσα να εχω κ αυτες τις τρελες να με κανουν χαλια. ευχομαι να καταφερω σημερα να διατηρησω τη ψυχραιμια μου κ να μην πεσω στο επιπεδο τους...
alinaki, από τη στιγμή που έχεις την προισταμενη στο μερος σου, να μη φοβασαι τίποτα, καμια φορά οι πιο παλιοι στη δουλεια την εχουν δει και αφεντικα και απαιτουν υπακοή, γραφτην εκει που δεν παιρνει μελανι και μην χαλιεσαι..
προσπαθω οσο μπορω να την γραφω αλλα δε σταματαει να μου τη λεει κ να με κατηγορει.. ανθρωπος ειμαι δε κρατηθηκα χτες κ απαντησα κ εγινε ο χαμος!δε πρεπει να ειναι καλα η γυναικα σιγουρα. το κακο ειναι οτι μεχρι τωρα δουλευα μονη! ακομα κ οταν ειχα αφεντικα ηταν η δουλεια μου, ετσι που εραβαδεν ασχολιοταν μαζι μου ουτε χρειαζοταν να συνεργαστω με καποιον.τωρα αναγκαστικα πρεπει να εχω μαζι τους συνεργασια κ με τη συμπεριφορα που εχουν μου ειναι πολυ δυσκολο! ευχομαι να τα καταφερω να βρω τη χρυση τομη κ να υπαρχει κ παλι καλο κλιμα,ειναι κριμα να δημιουργουνται προβληματα χωρις λογο :(
helloooo!!!τι μου κανετε???μολις μπηκα σπιτακι μου.ειχα παει το σκυλακο μου για εμβολιο.χτες ειχα 2ωρη τηλεφωνικη γκρινια απο το αγορι μου οτι το παραμελω οποτε σημερα ηρθε αυτος και με πηρε για να παω το μικρο κτηνος στον κτηνιατρο.ζησαμε στιγμες απειρου καλους μιας και το παπαρακι δεν θελει να βλεπει κανενα να με ακουμπαει και ορμαει.με το γιατρο σουζα οτε φωνες ουτε τιποτα.μετα ειχαμε αλλα θεματα.μου ελεγε οτι φλερταρα με τον κτηνιατρο.του λεω να σε κερασω λιγο ξυδι να ερθεις στα ισα σου???τελικα καταληξαμε σπιτι με μουτρα.
ω μωρέ, τα ερωτευμενάκια μου, κάνουν ναζάκια!
Καλησπέρα κορίτσια μου!
Χθες χάθηκα γιατί από το απόγευμα κατέβηκα στη κουμπάρα μου να πιούμε καφέ στην Γλυφάδα και μετά πήγαμε και σε ένα μαγαζί για φαγητό να το τσεκάρουμε, γιατί ετοιμάζονται να βαπτίσουν την μικρούλα τους και ψάχνουν για μαγαζί να κάνουν μετά το τραπέζι. Γυρίσαμε αργά και νυσταγμένοι, αλλά περάσαμε πολύ όμορφα και το σημαντικότερο έφυγε λίγο το μυαλό μου γιατί είχα αρχίσει να ζαζεύω μέσα στο σπίτι.
Ναταλία μου ελπίζω να σκούπισες τα δάκρυα σου και να ξεκίνησες την μέρα σου με χαμόγελο.
Τζίνα σκυλομάνα κουράγιο και περαστικά στα γουνοζωάκια σου. Αρχίζω να αναρωτιέμαι μήπως περνάνε κάποια ίωση τα ζωάκια σου και είναι και κολλητική... τι να πω... ελπίζω σύντομα να συνέλθουν όλα και να μπείτε σε νορμάλ ρυθμούς.
Αλινάκι κουράγιο με την δουλειά. Δύσκολο να υπάρχουν αντιπάθειες και ακόμη δυσκολότερο να μην διατηρούνται τα προσχήματα. Εύχομαι η μέρα σήμερα να είναι καλύτερη και να μην χρειαστεί να λογομαχήσεις και πάλι. Αφού όμως έχεις την κατανόηση και την υποστήριξη της προϊσταμένης σου όλα θα πάνε καλά, πιθανόν να σε ζηλεύουν γιατί αγαπάς την δουλειά σου και έχεις προχωρήσει πολύ σε μικρό χρονικό διάστημα;
Λίλα μου ζεις ιστορικές στιγμές!!! :lol:
Το αγόρι σου δεν παίζεται πάντως! Μου αρέσει που ήθελε να στο παίξει και δύσκολος τρομάρα του!
τζινακο ετσι να την αφησεις νηστικη γιατι αλλιως δεν θα σταματησει η διαρροια.
Μακ το ετερο ερωτευμενο θελει λιγες φαπες να ερθει στα ισα του.θα τον στρωσω που θα παει.και βεβαια φλερταρα με τον κτηνιατρο.ετσι μπορω και τον παιρνω τηλεφωνο στη μια το βραδυ οταν ο παπαρακος κανει μ@λακιες και δεν μου λεει θα του περασει ελα αυριο να τον δω αλλα κατεβαινει στο ιατρειο για να τον δει.
τωρα μαγειρευω σεφΕλι μου για να μου φυγουν τα νευρα.
Αααα και Λίλα;; Το νου σου ρεμάλι!!! :lol:
ελατε βρε ειμαι φρονιμη.
Μαγείρεψε ΣεφΛίλα και στείλε και κατά δω γιατί σήμερα δεν το βλέπω να ασχολούμαι και πολύ με την μαγειρική. Λέμε να πάμε Αττικό Πάρκο το απόγευμα με τους κουμπάρους και την μπέμπα τους και θα φάμε στο πόδι. Θα ετοιμάσω αράβικες πίτες με λαχανικά, γραβιέρα και ότι άλλο μου κατέβει.
Τι καλό λες να δημιουργήσεις νευριασμένο μου Λιλάκι;