Αααα!! Εχασα και αλλα 2 κιλακια σε 4 μερουλες!! KEEP ROCKIN!!! XD
Printable View
Αααα!! Εχασα και αλλα 2 κιλακια σε 4 μερουλες!! KEEP ROCKIN!!! XD
πνοη φρεσκιας δροσιας εισαι βρε wow μου. Να περασεις καλα στις εξοδους σου και φρονιμα
:saint2:
Τζινακι μου μεγεια τα αδελφοψωνια , ανυπομονω να σε δω με παντελονι, νισαφη πια με αυτες τις φουστανελες!:P:P
Λιλαμ λαχταριστο πρεπει να ειναι το φαγητο σου.
Αλινακι ελπιζω να ειχες καλυτερη μερα σημερα. Μην δινεις σημασια σε αυτην την αχαρακτιριστη, το χειροτερο σπασιμο θα ειναι η ανωτεροτητα σου και η απαθεια σου. Θα την στειλεις για βαλεριανα . χεχε
wow μπραβο κοριτσαρα μου στον αγυριστο τα κιλακια!!!!!
τζινακο καλοφορετα τα τζιναδερφοψωνια σου!!!!
εγω εφγα κι αλλη γκρινια το μεσημερι και υποχωρισα οποτε την δευτερα θα βολταρω μες τη ζεστη στην πατρα για να μην λεει ο αγας οτι τον παραμελω και οτι γκομενιζω με τον κτηνιατρο.
Καλησπέρα τσούπρες μου,
με έχει χτυπήσει η ζέστη και τα έχω φτύσει, μία ζαλίζομαι και μία συνέρχομαι. ʼτιμη ζέστη! Νόμιζα ότι θα την γλίτωνα φέτος αλλά που... Έκανα ένα δροσερό μπανάκι, έβρεξα και το μαλλί και προσπαθώ να συνέλθω. Είναι η πρώτες ζέστες και μέχρι να συνηθίσω θα μου πάρει λίγο.
Τζινάκι μεγεια τα αδερφοψώνια. Είναι ωραίο να έχεις αδερφούλα χιχιχιχι και εμείς με την Κατερίνα έχουμε κάνει απίστευτες ανταλλαγές και παρόλο τις οικονομικές μας δυσκολίες έχουμε ανανεώσει πολυ τις γκαρνταρόμπες μας.
Wow μου μες στην καλή χαρά, φτου σου κοριτσάρα μου, πάντα έτσι χαμογελαστή και ευδιάθετη να σε ακούμε :D. Να περάσεις φανταστικά απόψε!
Λιλάκο μου είδα και την συνταγή. Θα την κάνω και θα σου πω εντυπώσεις! Ευχαριστώ που την έγραψες :starhit:
ελακι εδω εχει απιστευτη υγρασια και κολλας ολοκληρος.να το κανεις ειναι πολυ ελαφρυ.με τηγανιτα λαχανικα θα ειναι πιο νοστιμο αλλα παχυντικο το ατιμο.
αυριο θα φτιαξω γλυκο του κουταλιου βερυκοκο γεμιστο με αμυγδαλο μαζεψα σημερα τα βερυκοκα.ευτυχως δεν τα τρωω τα γλυκα του κουταλιου οχι οτι τρωω πλεον τα υπολοιπα γλυκα που κανω αλλα λεμε
Μπαααα δεν τα μπορώ τα τηγανιτά λαχανικά, προτιμώ να τα πασπαλίζω με λίγο λάδι και να τα ψήνω στον φούρνο. Έτσι κάνω και τον μουσακά :D, πρώτα ψήνω τις πατάτες και τις μελιτζάνες στον φούρνο και μετά ρίχνω τον κιμά και την μπεσαμέλ και γίνεται τέλειος και πεντανόστιμος! Οπότε και αυτά τα λαχανικά έτσι θα τα κάνω ;)
τζινακο ξενυχτισμενο ακομα κοιμασαι????
Καλησπέρα Λίλα και Σια χιχιχι. Είχα βάλει το ξυπνητήρι στις 20.00 αλλά με ξύπνησε 5 λεπτά πριν χτυπήσει το ρολόϊ η κοκερίνα, η οποία είχε έρθει και έκλαιγε και μου έκανε παράπονα γιατί ήθελε να φάει! Από το μεσημέρι μου παραπονιόταν, μου τα έχωνε μάλλον γιατί κάθε φορά που πήγαινα στην κουζίνα έκλαιγε και στο τέλος γαύγιζε και έγλυφε το μπωλ της! Κάποια στιγμή που κοιμόταν έβαλα στα κρυφά και έφαγε η Σάνυ. Πριν λίγο της έβαλα και έφαγε λίγο ρύζι, αφού της έχω δώσει ήδη 2 φορές σιρόπι για τη διάρροια και τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει.
Wow συγχαρητήρια για τα χαμένα κιλάκια σου και καλή διασκέδαση στην έξοδό σου. Όσο για τους εξωγήϊνους που λες, μην είσαι και τόσο σίγουρη γιατί κυκλοφορούν ανάμεσά μας! :lol:
τζινακο!!!!
Λίλα καλά έκανες και κανόνισες να πάτε τη Δευτέρα βόλτα γιατί έχει κι αυτός τα δίκια του, θέλει φροντίδα και προδέρμ χιχιχι. Να έχεις νερό μαζί σου και ένα σνακ και ή να περπατάτε στη σκιά ή να φοράς καπέλο.
ειπα να γκρινιαξω και εγω λιγο στο αγορι μου ετσι για αλλαγη και υπαρχει περιπτωση να τη γλυτωσω την πατρα τη δευτερα φτανει να μεινω σπιτι του αυριο ακομα και εχοντας ακομα ρωσους μουσαφιρεους μιας και αυτος οπως λεει δεν με θελει για το σεξ αλλα γιατι με αγαπαει και δεν τον νοιαζει η ολιγοημερη απραξια μας φτανει να μεινω εκει.
Τωρα ετοιμαζομαι κοριτσια για την βραδυνη μιμου εξωδο!
Ηθελα να σας ρωτησω.. Δευτερα παω Μαντσεστερ για ολη την ημερα και δεν θελω να φαω εξω.. Τι να παρω μαζι μου; Θα αγορασω και απο εκει ενα μικρο γαλατακι για να πιω αλλα τι να φαω για μεσημεριανο; Θα παμε σε εστιατοριο, να παρω καμια σαλατα;
Λίλα έχει δίκιο γιατί υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα που μπορείτε να κάνετε και να περάσετε όμορφα και μόνο ότι θα είστε παρεούλα αρκεί. Κοίτα μόνο να κοιμηθείς το βράδυ και να μην διαβάσεις πάλι μέχρι το πρωί τα 12 Ευαγγέλια! :lol:
ναταλια πρωτεινη οεοοοοοο οχι βοσκη.κρεατακι ψαρακι τυρακι γιαουρτακι γαλατακι οχι πρασιναδα