τζινακο ο καμενος μου εγκεφαλος δεν με αφηνει να καταλαβω τι εννοειςQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κοίτα μόνο να κοιμηθείς το βράδυ και να μην διαβάσεις πάλι μέχρι το πρωί τα 12 Ευαγγέλια! :lol:
Printable View
τζινακο ο καμενος μου εγκεφαλος δεν με αφηνει να καταλαβω τι εννοειςQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κοίτα μόνο να κοιμηθείς το βράδυ και να μην διαβάσεις πάλι μέχρι το πρωί τα 12 Ευαγγέλια! :lol:
Wow έχει δίκιο η Λίλα, φάε όσο μπορέσεις και το υπόλοιπο να το φάει η παρέα σου. Ωραίο φαίνεται το θρίλερ που είδες, θα το δω κι εγώ, μεσημέρι εννοείται, στο laptop, με χαμηλωμένη την ένταση της φωνής και με την τηλεόραση να παίζει για αντιπερισπασμό! Μόνο έτσι δεν θα φοβηθώ πολύ!
εγω ναταλακι οταν βγαινω εξω και δεν γυρναω σπιτι για φαγητο παιρνω ενα καλαμακι κοτοπουλο που αν ειναι μικρο και δεν φαω κατι αλλο το τρωω ολο τωρα πια η αν φαω κανενα τοστακι τρωω οσο χωραει το στομαχι μου και το υπολοιπο το φορτωνω ειτε στη μανα μου ειτε στο αγορι αναλογα με ποιον ειμαι εξω
Λίλα θυμάμαι την προηγούμενη φορά ότι ενώ ο Γ. κοιμόταν εσύ δεν μπορούσες να κοιμηθείς και μάλιστα κανόνιζες την επόμενη φορά που θα κοιμηθείτε μαζί να έχεις και κάρτα στο κινητό σου για να μπορείς να μας βλέπεις εδώ σε περίπτωση που δεν σε έπαιρνε πάλι ο ύπνος. Αυτό εννοώ τσουρουφλισμένο μου χιχι.
κοπελια βαψε βαψε το μαλλι εχει ποτισει ο εγκεφαλος μου οξυζενε:P:P:P:P
δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχω μαζι μου την κινητοφορουμοπαρεα μου.
καλησπερες!!
παλι εξαφανισμενα τα κοριτσια μου??
εγω εχω πελαγωσει με τις δουλιες
πλενω παπλωματα μαζευω φλοκατες χαλια φτιαχνω ντουλαπες !
ευτυχως τα κουβαλαει ο αντρουλης μου ( :duh::duh:εγω δε κανει να σηκωνω βαρη :spin::spin:)
εφτιαξα και το συκαλακι το γεμισα και με αμυγδαλο τελειο εγινε !
δε δοκιμασα αλλα μου το ειπανε!
ελπιζω να ειστς ολες καλα
φιλακια!
να σας γλυκανω και λιγο!!!!:smirk:
Καλησπέρα Καλλιοπίτσα. Καλά κάνεις και δε σηκώνεις βάρη. Καλή συνέχεια στο συμμάζεμα και ευχαρίστούμε για το κέρασμα, αν υποψιαστώ ότι είναι φράουλες γεμισμένες με σοκολάτα, θα πεθάνω! :lol: Και τώρα που το θυμήθηκα την Τρίτη έχει νέο επεισόδιο του Λαζόπουλου και το περιμένω πως και πως!
Καλλιοπακι τι κανεις???
Τζινακο τωρα δειχνει τα best of του λαζοπουλου και σε θυμηθηκα.
:starhit::starhit::starhit::starhit:
τωρα ανοιξα το ντουλαπι του γιου μου και μου ηρθαν ολα καπελο!
και ειπα να μαζεψω και αυτο!
ναι τζινα γεματες σοκολατα ειναι οι φραουλες!
λιλακι καλα ειμαι σημερα εχει εξοδο η κορη και γλυτωσα τη χειρουργηκη
αλλα αυριο με βλεπω να διαβαζω παλι :P
τα αλλα τα κοριτσια μας?? βολταρουν?
Α ρε καλλιοπακι σε βλεπω να παιρνεις πτυχιο πριν την κορη ετσι που διαβαζεις!!!!!
Αυριο κλαψτε με.θα παθω τροφικη δηλητηριαση.αχ μωρε ο γλυκουλης μου.θα παω για ζουζουνιες και αγκαλιτσες αυριο και εχει σταματησει να γκρινιαζει απο το απογευμα και μετα.
καλησπερες από το πτώμα της οδου τερψιχόρης!
τελικά τα 3 βράδια στην σειρά δεν παλευονται!!! ελιωσα κοριτσαι μου πραγματικά!
Καλλιοπάκι αν και καθυστεριμενα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!
Ναταλάκι περασες σας συφουνας!!!
Τζινάκι μου είσαι καλα??? ξεπερνω βεβαια το θέμα του χεσε ψηλα και χοντρα και αγνάντεβε!!
Οι αφες είναι καλα???
Το ερωτευμένο μας????
Γλαυκη μου και εσυ guest κανεις αυτες τις μερες!! αντέ μπραβο για τα ομορφα νέα σου!!!! με το κάλο η αρχή της κατηφόρας!
Τα υπόλοιπα κορίτσια μας????
Τα νεα μου πολυ επιγραμματικα: ο παπούς μου εσπασε το χερι του το οποίο όπως φανταζεστε μόνο ευχαριστο δεν είναι! η μανα μου εχει γεμίσει μπιμπικια από αλεργια και περιμένουμε απαντήσεις από βιοψία γιατι δεν βρίσκουν από τι είναι, ο αντρας μου στον κόσμο του στην Χαλκιδικη, και ο μπαμπας μου γενικότερα στον δικό του κόσμο!
με την μανα μου σήμερα πήγαμε και είδαμε 2 οίκουε ευγηρίας για τον παπού και με πήρε από κάτω πραγματικα! ψαχνουμε να βρούμε γυναίκα για τον παπου για να μην τον στήλουμε σε τέτοιο ίδρυμα αλλά δεν μας κάθετε. έχω στεναχωρηθεί παρα πολύ και δεν μπορώ να το εξωτερικευσω πραγματικα...
τεσπα... θα περασει και αυτό!!!
Καλλιόπη φαντάζομαι το ντουλάπι του γιου σου να σε ραίνει με μπλούζες και σορτσάκια! :lol:
αγγελικη μου σε ευχαριστω και υπομονη με το παππου!
ειναι δυσκολο ξερω
οι ξαδερφες μου που θελανε γυναικα για τον μπαμπα τους πηγαν σε γραφειο
γυρισαν 2-3 αλλα τελικα ειναι πολυ ευχαριστημενες με αυτη που βρηκαν
ρωσιδα βεβαια αλλα ξερει ελληνικα !
ψαξτε το λιγο και μην απογοητευεσε