Κουρασμενο μου που εισαι???λυπαμαι πολυ για τον παππου.ευχομαι συντομα να βρειτε λυση και να μην χρειαστει να τον πατε σε οικο ευγηριας.οσο για τη μανουλα σου να δεις ολα καλα θα πανε δεν θα ειναι τιποτα.εσυ προσπαθησε να εισαι ηρεμη οσο μπορεις.
Printable View
Κουρασμενο μου που εισαι???λυπαμαι πολυ για τον παππου.ευχομαι συντομα να βρειτε λυση και να μην χρειαστει να τον πατε σε οικο ευγηριας.οσο για τη μανουλα σου να δεις ολα καλα θα πανε δεν θα ειναι τιποτα.εσυ προσπαθησε να εισαι ηρεμη οσο μπορεις.
Καλησπέρα Αγγελικούλα. Εύχομαι περαστικά στη μαμά σου και στον παππού σου. Ελπίζω να καταφέρετε να βρείτε την καλύτερη λύση στο θέμα του παππού σου έτσι ώστε να είστε όλοι ευχαριστημένοι, όσο γίνεται βέβαια. Θα ξεκουραστείς αύριο ή δουλεύεις;
οχι τζινα μου cd παιχνιδια και βιβλια και φυσικα ολα τα χαζα που μαζευουν απο διαφορα kinder και ταπες και γκορμιτι ενα χαμος εγινε ηρθε και εβαζε τα χερια του να μη πεσουν χαμω και τωρα που πεταω διαφορα φωναζει οτι τα θελει!
Σας ευχαριστω όλες σας! μακάρι για τον παπού μου γιατι σε οίκο ευγηρίας δεν θα αντέξει... το ξέρω!
Η μαμά μου θα συνέλθει σε κάποια στιγμή που θα παει! απλά ταλαιπωρείται και στεναχωριέμαι γιατί της φορτώνω και τον μικρό....
τζικάκι μου είχα ρεπό σήμερα. αύριο δουλεια πάλι, δεν ε΄χω επιλογή αυτή τη στιγμή!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Θα ξεκουραστείς αύριο ή δουλεύεις;
γυρισα απο τη δουλεια κ ετρεξα να σας γραψω :) δεν εχω προλαβει να σας διαβασω ακομα αλλα ειπα να σας πω τα νεα.
μαλλον πηρα δυναμη που σας γκρινιαξα κ κρατηθηκα στο υψος μου. :) εμαθα οτι σχολιαστηκε το χτεσινο απο ολους του παλιους αρνητικα για μενα κ πιο πολυ για τη μιση ωρα νωριτερα που εφυγα χωρις να ξερουν βεβαια οτι η προισταμενη μου το ειπε να φυγω. τελος παντων της ξαναμιλησα σημερα κ της ειπα οτι ισωςοι υπερωριες που κανω κ οι κυριακες που δουλευω που ειναι εκτος προγραμματος, να τους εξοργιζει περισσοτερο κ αν πρεπει να της αφησουμε για λιγο καιρο.συνεχησε με το ιδιο ρυθμο οτι δεν υπαρχει λογος να επιρεαζομαι κ να συνεχισω κανονικα τη δουλεια μου. ετσι αν κ σημερα πηγαν αρκετες φορες να μουτην πουν τις σταματαγα με το τροπο μου κ κυλισε ομορφα η βαρδια. το πιο καλο ζυγιστηκα κ ειμαι 71.900!!!! δε πιστευα στα ματια μου.
Καλησπέρα Αλίνα. Μη στενοχωριέσαι, εφόσον υπάρχει συνεννόηση με την προϊσταμένη σου, άσε τους άλλους να σχολιάζουν ότι θέλουν! Υπάρχουν παντού κακοπροαίρετοι που πάντα βρίσκουν κάτι να πουν. Πολύ χαίρομαι για τα κιλάκια σου, θυμάμαι που ήσουνα στο 9 και περίμενες να δεις το 8 και τώρα σε λίγο θα δεις το 6! Γιούπι!!!! Να υποθέσω ότι περιμένεις την Πωλίνα να σου φτιάξει το τικεράκι σου;
:) τζινα μου προσπαθησα χτες κ τα εκανα μπαχαλο με το τικερακι :P πριν λιγο καιρο μου το ειχε φτιαξει η κατερινα κ μαλλον πρεπει να την ξαναενοχλησω γιατι μονη μου παλι χαλια θα τα κανω χιχι. πραγματικα σαν χτες μου φαινεται που οχι το 90 το 99 που περιμενα να δω! κ ετσι οπως παει σε λιγο θα δω το 6! ειναι σαν ονειρο. ιδιαιτερα τωρα που οι ποσσοτητες που τρωω ειναι καπως μεγαλυτερες κ οχι μονο απολαμβανω ξανα το φαι χωρις εμετους κ χορταινω πια κ εγω το ματι μου με τη ποσσοτητα.
Τζινακο ειδες καμια καλη ταινια τελευταια???λεω να κατεβασω αυριο καμια για να παρω μαζι μου να δουμε με το αγορι.
ΧΕλι μου ακομα σουλτουκευεις???
Κι εγώ Αλίνα μου το ίδιο νοιώθω όπως κι εσύ. Όνειρο ζω μην με ξυπνάτεεεε!!! :lol:
:thumbup:
χιχιχι εεεετσι ακριβως! εχεις φτασει στο στοχο σου!!!! αυτο ειναι πραγματικα ονειρο!!!!!! σου ευχομαι να το χαρεις οσο μπορεις , να συνηδητοποιησεις πραγματικα το κατορθωμα σου κ να πραγματοποιηθουν κ ολα τα υπολοιπα ονειρα σου για το μελλον :)
Λιλάκο έχω δει διάφορες και με γνωστούς ηθοποιούς αλλά βρε παιδί μου έχουν στερέψει από ιστορίες και είναι όλες μία από τα ίδια. Αν δεν το έχεις δει κατέβασε το This means war, είναι καλή και βλέπεται ευχάριστα.
http://www.youtube.com/watch?v=FsAqVvlR5DQ
Σ'ευχαριστώ Αλινάκι μου.:starhit:
Δεν την εχω δει.θα την κατεβασω και βλεπουμε.λεω να παω για νανακια!!!!!καληνυχτουδια!!!!! !!
Λίλα θα την βρεις την ταινία στο extratorrent.com σε απόδοση dvd και έχει ελληνικούς υπότιτλους αν θέλεις στο subs4free.com Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
:) κ εγω σας ευχαριστω για τη δυναμη που μου δινετε ολο αυτο το καιρο.
καληνυχτα σας αυριο ειμαι πρωινη κ πρεπει να με ζορισω να κοιμηθω γιατι δε θα ξυπναω το πρωι :p
λιλα παλια εβλεπα πολυ ταινες που ειχα χρονο κ ειχα κανει κ μια σελιδα στο faceboo, τωρα βεβαια ειναι σχεδον στο ελεος της για πανω απο ενα χρονο.αν θες ομως δες ισως βρεις καμια καλη ταινια εκει. ο τιτλος της σελιδας ειναι ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ 'ΣΥ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΛΗ!!ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ,ΜΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΚΡΥΦΗ!!!! αν θες μπες να δεις.