Καληνύχτα Αλίνα, καλή ξεκούραση και καλή δουλίτσα αύριο.
Κοριτσάκια σας καληνυχτώ κι εγώ, καλό μας βράδυ. Φιλάκια.
Printable View
Καληνύχτα Αλίνα, καλή ξεκούραση και καλή δουλίτσα αύριο.
Κοριτσάκια σας καληνυχτώ κι εγώ, καλό μας βράδυ. Φιλάκια.
καληνυχτα και απο μενα!
:starhit:
Μαλλον πηγατε ολες για υπνο,ας το κλεισω εγω λοιπον το μαγαζι που σουρτουκευα παλι.Πηγαμ επαλι σινεμα κ ειδαμε "Η Χιονατη κ ο κυνηγος"Ωραια ταινιουλα!Εχουν ριξει πολλα λεφτα στην παραγωγη,κουστουμια κλπ.Καλο υπνο λοιπον κ καλο ξημερωμα Κυριακης.
Κοριτσια εγω τωρα γυρισα, ωραια περασαμεεε!!
Γλαυκη μου αυτη με την Τζουλια Ρομπερτς ειδες η με την Κριστεν Στιουαρτ; Εγω ειδα με την 2η και ηταν οντως ωραια η ταινια, μονο η πρωταγονιστρια ηταν αταλαντη!! Τζιαμ δες "The Pact" ειναι ωραια ταινια αν και οχι τοσο φοβηστικη.. Τουλαχιστον για εμενα που αχω παθει ανοσια στα θριλλερς!! :) καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολες σας!
Καλημέρα και καλή Κυριακή.
καλημερα!Για να σηκωνομαστε υπναρουδες!!10 παει η ωρα!Αντε να σας φερω τον πρωτο καφε στο κρεββατι!
Καλημερα Τζινακι!Πως τοσο πρωινη εσυ?Η κοκερινα πως παει?
Καλημέρα Φτουτάτη. Κι εγώ απορώ για το πρωϊνό μου ξύπνημα! Να φταίει η σπιρουλίνα που άρχισα να παίρνω εδώ και 2 μέρες, να φταίει η κοκερίνα; Δεν γνωρίζω, δεν απαντώ! :lol: Η κοκερίνα με το σιρόπι που της δίνω δεν τρέχει πια όλη την ώρα στο μπαλκόνι αλλά όταν πάει συνεχίζει να έχει διάρροια, οπότε της ξεκίνησα από χθες το βράδυ αντιβίωση για να αποκλείσω κάποιο μικρόβιο ή γαστρεντερίτιδα. Βλέποντας και κάνοντας.
καλημέραααα!
Φτουτάτη μου, ευχαριστούμε για το πρωϊνό που μας ετοίμασες, γιάμι!
Αγγελικούλα, θέλει κουράγιο και αντοχές η καθημερινότητα σου, ελπίζω να συνεχίσεις να τις διαθέτεις!
Λιλάκο, ο έρωτας περνάει από το στομάχι...
Τζινάκος, πωπω, πόσο πρέπει να αγαπάς τα ζώα σου! Δεν θέλω να σκέφτομαι πόσα σιχτίρια θα είχα εξαπολύσει εγώ αν ήμουν στη θέση σου με τόσο χέ$#@μο τριγύρω!
wow, αχ εσείς οι νέοι, δεν πτοείστε με τίποτα, δώσε θρίλερ στη νέα γενιά και πάρε της την ψυχή, εγώ η γριέτζω πάλι, όπου φύγει φύγει από τρόμο! Τα κάνω πάνω μου!
Έχω και εγώ ένα νεάκι, απροσδόκητο, αλλά κρατιέμαι και θα σας το πω σε μερικές μέρες αφού δω πως θα πάει..
Καλημέρα Μακ. Απ'ότι καταλαβαίνω πρόκειται για ευχάριστο νέο οπότε δεν σε πιέζουμε, κρατήσου! Μόνο για μερικές μέρες όμως, μετά θέλω να τ'ακούω, να τ'ακούω, να τ'ακούω να το λες! :lol:
Καλημέρες για άλλη μια φορά από το γραφειο!!!
Ελπίζω σήμερα να γυρίσω μέχρις τις 19.30 σπίτι για να προλάβω λίγο τον μικρό μου!!!!
Μακ περιμένουμε τα νέα σου!!!!
σας φιλώ όλες γιατι το τρέξιμο καλά κρατει!!!
Καλημέρα Αγγελικούλα, καλή δύναμη και καλή δουλίτσα.
καλημερες στη Μακ με τα ευχαριστα νομιζω!Αδημονουμε !Με το καλο....
Αγγελικουλα εργαζομενο κοριτσι ,τι να πω?Καλο κουραγιο κ μακαρι να φυγεις νωρις!
καλημερεςςςςςς!
παλι στο τρεξιμο και στο διαβασμα εγω!
ελπιζω να ειστε ολες καλα!