Καλημέρα Καλλιόπη και καλό διάβασμα.
Printable View
Καλημέρα Καλλιόπη και καλό διάβασμα.
Καλημερούδια,εργαζόμενα κι αραχτά κορίτσια!Περαστικά στα Τζινοζωάκια!Δύναμη στο Πωλινομωράκι μας!
Εγώ πήρα τη μεγάλη απόφαση να βγάλω το χειμώνα από το σπίτι μου(όχι το πάπλωμα ακόμα,στα χαλιά και τα συναφή αναφέρομαι)
οπότε οι επόμενες μέρες θα είναι κομματάκι δύσκολες(δεδομένου του ότι μόνη μου θα σηκώσω καναπέ,τραπεζαρία και δε συμμαζεύεται).
Κάτι τέτοιες στιγμές ένας άντρας στο σπίτι είναι πολύτιμο αξεσουάρ...Ας όψεται η εργένικη ζωή μου...Διάθεση έχουμε καλή,δόξα τω Θεώ,
αγάπη κι έγνοια αγαπημένων μας τυλίγει,υγεία από όσο γνωρίζουμε έχουμε,ακόμα κάποια χρήματα να ζούμε,καλά πάμε το λεπόν...
Καλή μας Κυριακή,όπως κι αν επιλέξουμε να την περάσουμε!Από τις ηλιόλουστες παραλίες,τα γραφεία με θέα και τα σπίτια με σκόνη....
Έβαλα το τετραπλό live του Μάλαμα για παρέα.Σας αφιερώνω αυτό που ακούω αυτήν τη στιγμή --->ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ : ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ
το λιλακι που χαθηκε?
Καλημέρα Ναταλία, καλό συμμάζεμα στο νεραϊδόσπιτό σου.
Καλλιόπη το Λιλάκιον ή που θα βολτάρει ή που θα μαγειρεύει.
καλησπερουδια!!!!με μελετησε καμια????
θελω τις μαγειρικες της γνωσεις!!!!!
θα μπει καποια στιγμη σιγουρα οποτε τη ρωταω τοτε ελπιζω να ειμαι on line
συκαλακι θελετε????
Καλώς το αμελέτητο! :lol: Πως είσαι τσούπρα;
πτωμα τζινακο μου.με ξυπνησε η μανα μου απο τις 7 και καναμε δουλειες.θελω να φτιαξω το βερυκοκο για να μην ωριμασει παραπανω και να φτιαξω και τη μανιταροπιτα του ελακιου για να την παρω μαζι μου στο αγορι μου το βραδυ γιατι δεν εχω αυτοκτονικες τασεις για να φαω οτι μαγειρεψει
εγω σε ζητησα λιλακι σου στελνω u2u
καλλιοπακι πως μπορω να βοηθησω????
δεν μου εχει ερθει καλλιοπη εβαλες θεμα αλλιως δεν το στελνει
Λιλάκι έτσι όπως μου τα λες υποθέτω ότι δεν ισχύει για σένα το "όμορφη που'ναι η Κυριακή μα νά'ταν πιο μεγάλη"! :lol: Καλή επιτυχία στα μαγειρέματά σου.
οκ πρεπει να ηρθε
τζινακο για να καταλαβεις τωρα πινω καφε