-
Όπως τα λες, Eli μου, γιατί μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Τουλάχιστον να πεινάω με ωραία θέα! :bigsmile:
Ευτυχισμένοι θα γίνουν σίγουρα, αρκεί να ξεπερατεί η γεροντική μιζέρια και η ανασφάλεια μπροστά στο καινούριο. Νέο περιβάλλον, άλλοι θόρυβοι, άλλες μυρωδιές κλπ. Προσωπικά θα σκότωνα για να είχα το σπίτι τους.
-
Πιστεύω ότι έχασα τουλάχιστον δύο κιλά. Δε λέω τίποτε ακόμη με σιγουριά, γιατί για μία εβδομάδα δεν πήγα τουαλέτα. (τόσο πολύ καλοπέρασα). Μόλις τακτοποιηθώ και ζυγιστώ θα σας πω.
-
Θα ξαπλώσω να δούμε ταινιούλα τσούπρες μου!
Αβουλίνα μου μακάρι να μην χρειαζόταν να τα χάσεις με αυτόν τον τρόπο τα κιλά, αλλά δε βαριέσαι το τερπνόν μετά του ωφελίμου :). Πάντως να μην αφήνεις τον εαυτό σου τόσες μέρες χωρίς επίσκεψη στο μέρος, είναι κακό για την υγεία σου και πρέπει να λαμβάνεις μέτρα όταν συμβαίνει αυτό. Ξέρω ότι οι περιστάσεις ήταν πολύ ειδικές, οπότε με το που θα ηρεμήσεις θα μπεις σε φυσιολογικούς βιολογικούς ρυθμούς.
Φιλιά πολλά κοκόνες μου και όνειρα γλυκά σε όλες! :kiss::love:
-
Ωρα να φύγω κι εγώ.. Με περιμένει πίτσα! Ήρθε το παρεάκι, μου έφερε πιτσούλα και μου έβαλε και αλοιφή ειδική για τους πόνους μου.
Έχω μόνον ένα θέμα τώρα.. Πώς θα ξυπνήσω αύριο. Κανονικό κρεβάτι, ύπνος μετά από τόσες μέρες, μπάνιο, πίτσα.. Τι να πω... Μέχρι που σκέφτομαι να κρυφτώ και να πω ότι γύρισα τάχα τη Δευτέρα και όχι την Κυριακή.. Ξέρω πως είναι αντιεπαγγελματικό, αλλά.. Βλέποντας και κάνοντας. Μόλις ξυπνήσω, θα κρίνω. Καληνύχτα κοριτσάκια μου και όνειρα γλυκά!
-
Καλησπέρα. Μετά τη βόλτα μου πέρασα κι από τη μητέρα μου να πάρω τα ψώνια και επέστρεψα σπίτι στις 21.40. Από εκείνη την ώρα μέχρι τώρα μιλούσα στο τηλ. με το λαλάγγι. Την προηγούμενη φορά που είχε έρθει σπίτι τον πονούσε το δόντι του και μου είχε πει ότι δεν μπορεί να ανοίξει το στόμα του αλλά εγώ νόμιζα από τον πόνο. Για να μην τα πολυλογώ πρήστηκε πολύ το δόντι του και το απόστημα προχώρησε με αποτέλεσμα να πάθει αγκύλωση ο μυς που ανοιγοκλείνουμε το στόμα μας. Τώρα είναι στο ΚΑΤ, τον χειρούργησαν από έξω από το μάγουλο και του καθάρισαν το απόστημα, αλλά θα μείνει μερικές μέρες μέσα στο νοσοκομείο, όπως επίσης χρειάζεται να κάνει ειδικές ασκήσεις κάθε μέρα για να επανέλθει ο μυς και να μπορέσει να ανοίξει το στόμα του πάλι ώστε να φάει κανονικά. Είναι ευκαιρία γιατί έκανε και εξετάσεις αίματος που τουλάχιστον για 13 χρόνια που τον ξέρω εγώ δεν είχε κάνει ποτέ και βγήκαν καλές! Δεν μπορεί γιατρούς, νοσοκομεία κ.λ.π. και γι'αυτό τώρα του ήρθε ντουβουρτζάς με 2 χειρούργους να τον χειρουργούν, με πολύ πόνο φυσικά από τις ενέσεις κι επειδή δεν ανοίγει και το στόμα του και να πρέπει να μείνει και μέσα. Τους τρέλανε τους γιατρούς γιατί τον ρωτούσαν για το ιστορικό του, εάν έχει κάποια πάθηση κ.τ.λ.και τους έλεγε συνέχεια δεν ξέρω αν έχω κάτι αλλά δεν νομίζω! Του τα είχα μαζεμένα από τη συμπεριφορά του στα χειρουργεία που έκανα και έλεγα ότι αν μπει ποτέ στο νοσοκομείο δεν θα πάω να τον δω. Όμως δεν μου πάει η καρδιά κι έτσι αύριο θα πάω να τον δω και να του πάω κάτι μικροπραγματάκια που θέλει. Βρήκα και 2 ελαφριά βιβλία, κάτω των 100 γραμμαρίων :lol: να του πάω να διαβάσει για να του περνάει η ώρα αφού δεν έχουν στο δωμάτιό του τηλεόραση. Κανονικά πρέπει μόλις πάρει εξιτήριο να πάει στον οδοντίατρο για να δει ποιό δόντι φταίει για να μην το ξαναπάθει, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη αν θα το κάνει.
Αβουλίνι πολύ χαίρομαι που έγινε η μετακόμιση και σου έφυγε ένα μεγάλο βάρος. Ελπίζω να τακτοποιηθούνε σύντομα οι γονείς σου και να συνηθίσουν τη νέα τους ζωή.
Koritsaki συμφωνώ με την Eli ότι η συμπεριφορά του φίλου σου είναι απαράδεκτη και θα έπρεπε να σου ζητήσει συγνώμη και όχι να σου κρατάει μούτρα. Λείπει και το αμόρε σου στην Ελλάδα γιατί αν ήταν εκεί ίσως κι αυτός να φερόταν αλλιώς.
-
Καληνύχτα ʼβα και Eli και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
-
Τζινάκο μου, θα κάνεις ότι σου υπαγορεύει η συνείδησή σου. Αν είναι ένας γαιρούρι, δεν είναι ανάγκη να γίνουμε όλοι μας. Εσύ θα κάνεις αυτό που αισθάνεσαι. Ενδεχομένως θα πας, θα κρατάς και έναν χυμό, πέρα από τα πανάλαφρα βιβλία :smilegrin: και θα του πεις και δυο λόγια παρηγοριάς, του τρομαγμένου, παρόλο που δεν του αξίζει..
-
Αβα μου συμφωνώ και επαυξάνω!
-
Βαρυστομαχιασμενα καλησπερα!!!!μπηκα να δω τι μου κανετε τωρα που το αγορι μου κανει μπανιο.
-
Οποία έκπληξις Λιλάκιον! Δεν περίμενα να τα πούμε σήμερα. Λούζεται η αγάπη σου στον λουτροκαμπινέ; :lol: Έγινε καλή η μανιταρόπιτα τελικά;
-
Τζινακι αν δεν εμπαινε για μπανιο δεν θα εμπαινα.δεν προλαβα τελικα να την φτιαξω τη μανιταροπιτα μου εφαγε το χρονο το βερυκοκο.μου κανει το παληκαρι μου το μπανακι του και τον περιμενω στο κρεβατι να πεσουμε αγκαλιτσα για υπνο.εχει βαλει και μια υπεροχη δροσια.
-
Ωραιότατα! Καλές αγκαλίτσες και όνειρα γλυκά.
-
Καληνυχτα τζινακο και λοιπες τσουπρες!!!!αφηνω το κινητο μην βγει και με κανει τσακωτη.αυριο παμε πατρα τελικα ψησε ψησε με επεισε.ψαχνει για σπιτι σιγα σιγα και θα παμε να δουμε 2.τα λεμε το βραδακι.
-
Εντάξει Λίλα, με το καλό να πάτε στην Πάτρα και θα τα πούμε αύριο το βράδυ. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
-
Κορίτσια σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ. Φιλάκια.