-
ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
ΕΦΥΓΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ!
ΠΩΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! !
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΠΑΛΙ!!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ! :love::love::love:
-
A!τα υπόλοιπα μετά γιατί τρέχω σαν τον Βέγγοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοο!!!!
Σήμερα τραγική η μέρα!
Φιλιά σε όλους!
Αμαλία, σου είπα πόσο χάρηκα που ξανάρθες????? :spin::spin:
-
κι όμως φιλενάδα, δεν κάνω πλάκα
κι εγώ χαίρομαι που σας ξαναβρήκα:bouncy:
από Δευτέρα δυνατά στις επάλξεις κατά των κιλών
Καλό Σ/Κ
:love:
-
Πόσο καιρό ψάχνουμε την ΑΜΑΛΙΑ και πουθενά ΑΜΑΛΙΑ!!! άλλο πάλι κι αυτό σήμερα από το πουθενά!
είδες τα παρακάλια των καλών ανθρώπων πάντα τα ακούνε οι ουρανοί (αστεράκι) :)
κι εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που γύρισες Αμαλία μου! δεν καταφέραμε να φάμε ποτέ αυτό στο σαραγλί στην ξάνθη αλλά δεν ήταν λόγος να εξαφανιστεις! χεχεεχε
ελπίζω να είναι καλά!
πάααααμεεεεε γεράααααααα!!!
-
ΑΜΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή! Μου φαίνεται απίστευτο!
Χαίρομαι που είσαι καλά και που τα ξαναλέμε εδώ!
Καλό ξεκίνημα σου εύχομαι και θα το δεις: όλα θα πάνε καλά!
Πάμε λοιπόν να προσπαθήσουμε όλοι μαζί!
Αύριο θα γράψω αναλυτικά!
Καληνύχτα και καλή δύναμη!
-
Μια καλησπέρα απο ένα νέο μέλος.
ψάχνοντας για ww στο ίντερνετ μου έβγαλε κι αυτήν την σελίδα εδώ. Το καταχάρηκα βασικά, κι απο ότι κατάλαβα μπαίνουνε και μέλη πού ήτανε στην εταιρία. δεν έχω το κουράγιο να διαβάσω όλο το τόπικ με την πρώτη, γι αυτό θα γράψω τις δικές μου σκέψεις για τα ww.
Δυστυχώς δεν υπάρχουνε πια στην ελλάδα. εγω παρακολούθησα για τρείς μήνες το 2006 νομιζω απρίλιο μάιο ιούνιο. αγόρασα αρκέτα βιβλιαράκια για συνταγές με πατάτες, ζυμαρικά, μετρητή πόντων ενα πορτοκαλί βιβλιαράκι κοκ. γενικά έχω πολλά πράγματα έχω σωσμένο όλο το πρόγραμμα σε φάκελο (τα βιβλιαράκια δηλαδή) και προσπαθώ να το ακολουθώ. αμα το κάνεις στα πλαίσια και της γυμναστικής ειναι αρκέτα αποτελεσματικό και υγιεινό. ειδικά η πατάτα (τα ζυμαρικά όχι τόσο πολύ το απεριόριστο) δεν εχει καθολου ποντους και ειναι ιδιαιτερά χορταστική.
Το πρόβλημα μο είναι οτι θέλω να βρω και τα βιβλιαράκια και των άλλων μηνών ιούλιος αυγουστο εως και μάρτιο για να βλεπω τις συνταγες που προτείνει, τις συμβουλές ανάλογα με το κλίμα, τα λαχανικά, τα φρούτα, τα ντρέσινγκ για τις σαλάτες, τα υπέροχα λάιτ γλυκά κοκ. Οποιος έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα ξέρει τι εννοώ (το flexipoints ww) και πόσο αποτελεσματικό είναι. τα 6 κλειδιά της καλής υγείας! Αν λοιπον κανείς τα έχει και θέλει να μοιραστεί μαζί με άλλους φάνς του προγράμματος ας μου στείλει μέιλ να επικοινωνήσουμε για να ανταλλάξουμε υλικό.
Ειδικά το θέμα του βιβλιαράκι του μήνα με απασχολεί πάρα πολύ και θα ήθελα να τα βρώ όλα.
επίσης η εταιρία έχει βγάλει νέο πρόγραμμα pointplus, το έχω διαβάσει σε διάφορα σάιτς. εντάξει πιστεύω οτι δεν δύναται να έχει αρκετές διαφορές με το προηγούμενο. νομίζω το προηγούμενο ήτανε η τελειοποίηση στο τρόπο σκέψης για το αδυνάτισμα. τώρα εστιάζουνε στα φρούτα, σε παουερ φούντς με ίνες και πρωτεινή, αλλάξανε λίγο το επίπεδο πόντων κοκ χαζοαλλαγές δηλαδή απαραίτητες για να συνεχίσει να πουλάει η εταιρία και να έχει πελάτες. όκ εντάξει, λόγικό, αλλά και το flexipoints αμα το ακολουθήσεις μια χαρά πιάνει.
Εγώ εχω σκανάρει και τις ημέρες εβδομάδας απο το πράσινο χαρτάκι που μας δίνανε εβδομαδιαίως και απο ένα άλλο βιβλιαράκι πόντων 12 εβδομάδων που αγόραζες (ενά ωραία με έγχρωμες σελίδες), τα εκτυπώνω και αισθάνομαι κάθε εβδομάδα οτι ακολουθώ κανονικά το πρόγραμμα (αφήστε που δεν θέλω να χαλάσω και τα ορίτζιναλ βιβλιαράκια!). αυτό το έχω κάνει σχεδόν με όλο το υλικό που έχω!
όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται ας στείλει ιμέιλ στο [email protected] και ειδικά αν έχει τα βιβλιαράκια του μήνα οπως προανέφερα! Ας βοηθησοθμε ο ένας τον άλλον!
-
Καλησπέρα σε όλες και όλους και ιδιαίτερα στην 'επιστρέφουσα' στην παρέα
Amalia και στο καινούριο μέλος τον Μάριο. Αντε να έχουμε και άλλες
αντρικές παρουσίες, γνώμες και απόψεις στο φόρουμ (ο p_k είναι βέβαια
πάντα υπολογίσιμη δύναμη!) αλλά ποσοστιαία υπερέχουμε εμείς τα κορίτσια!!
Χθες το πρόγραμμα μου δεν το τήρησα γιατί ήμουνα κρεβατωμένη και με το
ζόρι έφαγα λίγα κορνφλέικς με γάλα και το απόγευμα ρύζι νερόβραστο!!
Σήμερα ευτυχώς συνήρθα, πήγα στη δουλειά αλλά ψιλοσερνόμουνα και δεν
είχα καθόλου ενέργεια.
το πρωϊνό μου ήταν το συνηθισμένο: γάλα, κορνφλέικς, 1κγ μέλι 4π
μεσημ:σαλάτα λαχανικών με 2κγ λάδι, 1αυγό, 1κουτάκι τόνο 5π
βραδυ: κοτόπουλο βραστό 60γρ και σούπα φιδές.4π
οι πόντοι συνολικά είναι μόνο 13 και μου περισσεύουν άλλοι 10
που μάλλον θα τους εκμεταλευτώ αύριο-μεθαύριο.
Καλή συνέχεια σε όλους σας και στην προσπάθεια που κάνετε για
να δείτε το εαυτό σας όπως επιθυμείτε!!!! άντε γιατί μπορεί να χάλασε
λίγο ο καιρός,να βρέχει και να έχει ψύχρα, αλλά τι νομίζετε; το καλοκαίρι
πλησιάζει!!!!!
-
angek, περαστικά! Γρήγορα θα επανέλθεις στους κανονικούς ρυθμούς και θα ανεβεί και η ψυχολογία!
Σημαντική παράμετρος αυτή της ψυχολογίας, καθώς μας δίνει τη δύναμη και το κίνητρο να προχωρήσουμε μπροστά!
Εγώ ξεκίνησα επίσημα σήμερα, το Σάββατο είναι πιο βολική μέρα για εμένα. Η ζυγαριά έδειξε 95 κιλά και αρχίζει η κατηφόρα!
Μάριε, καλό ξεκίνημα, καλή αρχή και σε σένα!
Δεν μπορώ τώρα να γράψω περισσότερα, αύριο θα τα πούμε πιο αναλυτικά!
Καληνύχτα και καλή συνέχεια σε όλες και όλους!!!
-
Καλησπέρα!
Επιτέλους έγινε η αρχή από χθες και όλα κυλάνε βάσει προγράμματος, by the book που λένε κάποιοι.
Δεν υπάρχει περίπτωση πισωγυρίσματος, οι αναβολές τέλος.
Για να δούμε τι φάγαμε σήμερα:
ΠΡΩΙΝΟ
Δημητριακά με γάλα
ΠΡΟΓΕΥΜΑ
Μπάρα δημητριακών
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
Μακαρόνια με τυρί και σάλτσα ντομάτας
Ντοματοσαλάτα με 1 κ.γλ. ελαιόλαδο
Καλή συνέχεια σε όλες και όλους!
-
Να κι εγώ σήμερα έκανα κάποιες παρατυπίες με ποπ κόρν και σοκολάτα, γι αυτό θα κόψω 10π απο αύριο και θα κάψω αλλους τόσους στο τζίμ!
απο αύριο σταθερά με 26 πόντους!
όσο αφορά τα βιβλιαράκια, γνωρίζεις τπτ; που δηλαδή μπορώ να τα βρώ; έχω κι εγώ μπολικο υλικό μπορούμε να ανταλλάξουμε αν θέλετε!
επίσης, αν μένετε αθήνα, (εγώ αθήνα μένω) μπορούμε να βρεθούμε, να κάνουμε τις δικές μας άτυπες συναντήσεις! Η ομαδική δουλειά είναι το κλειδί!
-
Kαλημέρα και καλή Μ.Εβδομάδα σε όλες και όλους σας. Ξεκινάω την ημέρα
μου με τους καλύτερους οιωνούς και σε αυτό βοηθάει και η ζυγαριά
που σήμερα το πρωί, ημέρα ζυγίσματος, Δευτέρα, με έδειξε 1,3 κ.
λιγότερο!!!! δηλ. 84,3.Στην αρχή δεν το πίστεψα γιατί ήμουνα συνηθισμένη
στην απώλεια των 600γρ. κάθε βδομάδα, γιαυτό ανέβηκα 2-3 φορές
στη ζυγαριά για να σιγουρευτώ. Μπορεί αυτό να οφείλεται και στο
γεγονός ότι από το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης και Παρασκευής
η διατροφή μου ήταν ελάχιστη λόγω αδιαθεσίας. Δεν πειράζει όμως, σε
καλό μου βγήκε. Δεν μπορώ να ξέρω από τώρα τι θα δείξει η ζυγαριά
την επόμενη Δευτέρα του Πάσχα,γιατι οι μέρες είναι ιδιαίτερες και η
διατροφή προσαρμόζεται ανάλογα. Δεν έχουμε Πάσχα κάθε μέρα
άλλωστε και καλό είναι τέτοια μέρα να τιμάμε τις παραδόσεις και
τις γεύσεις βέβαια, χωρίς υπερβολές.
Έψαξα και βρήκα αυτό το διατρφικό πλάνο που μας είχαν δώσει στα ww
χρόνια πριν για στην Μ. Εβδομάδα και σας το παραθέτω για όποιον-α
ενδιαφέρεται:
Απο Μ.Δευτέρα μέχρι και Σάββατο στο πρωϊνό έχει 1φρούτο, 2φρυγανιές
με 1κγ μαρμελάδα ή μέλι ή 3κσ.κουάκερ με 2κσ σταφίδες, 1κγμέλι και
κανέλα Για σνακ ι κουλούρι Θεσ/κης ή δύο κριτσίνια.
Γεύμα: Μ.Δευτέρα-καλαμαράκια με ρύζι, μπρόκολο βραστό, 1φ.ψωμί
Μ.Τρίτη: φασολάδα, 6 ελιές, σαλάτα, 1φ.ψωμί
Μ.Τετάρτη: 1 μέτριο κομμάτι σπανακόπιτα νηστίσιμη, 1μέτρια
μερίδα φάβα με 1κγ.λάδι,6 ελιές,χόρτα μέ λεμόνι
Μ.Πέμπτη: 1μέτρια μερίδα χταπόδι με μακαρονάκι, αμπελοφάσουλα
βραστά με λεμόνι και 1κγ λάδι, σαλάτα, 1φ.ψωμί
Μ.Παρασκευή:φακές, ελιές, 2φ.ψωμί σαλάτα
Μ.Σάββατο: σουπιές με σπανάκι. σαλάτα. 1φ ψωμί.
τα βραδυνά θα σας τα γράψω αργότερα γιατι έχουμε και εργασία!!!!
-
Είσαι θεά μιλάμε! Τέλειο το νηστίσιμο μενού! Και πάνω που ψαχνόμουνα... Έχω κι εγώ κάτι παρόμοιο αλλά δεν θυμάμαι που το έχω βάλει!
Κι εγώ σήμερα ανέβηκα στην ζυγαριά και έφυγε 2,1! Τέλεια! :D
Μάριε εγώ δεν έχω κάτι να σε βοηθήσω... Πρόσφατα αγόρασα παλιά βιβλία των ww αλλά είναι διατροφικά μενού και συνταγές προ των πόντων. Όπως καταλαβαίνεις το δικό μου πρόγραμμα είναι μεν ww αλλά το κλασσικό! ;)
-
Καλημέρα σε όλους! :bouncy::bouncy:
Τί κάνει η όμορφη παρέα??? Σήμερα μελαγχολικός ο καιρός αλλά όχι και η διάθεση!!! 3 μέρες έμειναν ακόμη για να πάρω την άδεια μου και να πάω στην πατρίδα και η χαρά μου είναι απερίγραπτη! :spin:
Πολύ χαρούμενη με κάνει και το γεγονός ότι μαζευτήκαμε πάλι στα γνωστά λημέρια και το τόπικ απέκτησε ζωντάνια χρώμα και πολλές φωνούλες!!!!!! :D:D
Καταρχάς να ξαναδηλώσω πόσο πολύ χάρηκα με την επιστροφή της Αμαλίας...!!!!!!!!!!!!!!! :spin::spin::bouncy::bouncy:
Να πω ένα μεγάλο ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ στον Μάριο και να του ευχηθώ ότι καλύτερο με την διατροφή του! Σου εύχομαι καλές κατηφόρες! Περιττό να σου αναφέρω ότι για ότι χρειαστείς θα είμαστε εδώ!!! Οι βετεράνοι του προγράμματος μπορούν να σε βοηθήσουν καλύτερα αλλά κάτι θα κάνουμε και μεις!
Π-Κ, δεν χρειάζεται να σου πω ότι με γέμισε πολύ ευχάριστα συναισθήματα το γεγονός ότι σε "ακούω" πολύ αισιόδοξο και αποφασισμένο για την μεγάλη αλλαγή! Τώρα που η παρέα μεγάλωσε και όλη μέρα θα παρλάρουμε είμαι σίγουρη ότι κάθε πειρασμός θα εκλείψει...!!!!!!!!!!! :duh::duh: Δώσε το σύνθημα λοιπόν και φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεε!!!!!!!!!!! (α καλά σήμερα μιλάμε τα έχω "παίξει" !!!!!!!!!!!)
Angek, ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ κορίτσι μου για την απώλειά σου! Πλησιάζεις σιγά σιγά την πολυπόθητη δεκάδα του 7 και μετά ποιος σε πιάνει!!!! Στην αρχή χάνοεις λίγο λίγο και μετά γίνεται το μεγάλο πανηγύρι! Έτσι θυμάμαι και γω τον εαυτό μου... Στην αρχή έφευγαν αργά και βασανιστικά 800 γρ την εβδομάδα και κάποια στιγμή είχαν χαθεί και 2 κιλά μαζεμένα! Πολύ χαίρομαι βρε συ! ʼντε, και εις κατώτερα! Ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα με το συνάχι και να προσέχεις γιατί ο καιρός αυτές τις μέρες είναι άστατος και δεν βοηθάει και πολύ....!!! Καλή εβδομάδα διατροφής λοιπόν!!! Πάμε δυνατά! :bisou:
Μαράκι έχεις σαρώσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tumble::tumble: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ απώλεια τα 2,1!!!!!!!!!! Έτσι μπράβο!!!!!!! Το 'χουμε σου λέω το 'χουμε!!!!!!!! :bouncy::bouncy: Η φιλοσοφία των ww νομίζω ότι παρόλες τις αλλαγές στα προγράμματά τους ανα τακτά χρονικά διαστήματα είναι η ίδια! Μέιωση των θερμίδων σε ημερίσια βάση και εξεύρεση κινήτρων για την όσο το δυνατό ομαλή απώλεια βάρους! Πάντως εμένα αυτό με τα απεριόριστα μακαρόνια πολύ με είχε βολέψει! :duh::duh: Συνεχίζουμε δυναμικά λοιπόν!!!!
Νεφελάκο! Που είσαι? Χμμμμ, ξέρεις τί σκέφτομαι? Μιας και οι φωνές μας ακούστηκαν τόσο δυνατά ώστε να εμφανιστεί η αγαπημένη Αμαλία, μήπως πρέπει να αρχίσουμε να φωνάζουμε ομαδικά για για την επίτευξη και άλλων στόχων??? Λέω μήπως....!!!!!! π.χ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΙΛΑ!!!!!!???????? :o:o:o:D:D
Σήμερα αναμένουμε και απο σένα καλά νέα μετά το χθεσινό σου επίσημο ζύγισμα ε? Για πες!!! Όσο για το σαραγλί, να με περιμένετε και μένα να έρθω αλλά θέλω να πάρω εκμέκ με πολλή κρέμα και μια τεράστια μπάλα παγωτό! Είχα φάει ένα τέτοιο στα Σερμπέτια στην Αθήνα και μου έχει μείνει αποτυπωμένο στον εγκέφαλο!!!!!!!!!!! :spin::spin:
Arte, που είσαι καλό μου τόσες μέρες??????????????? Δώσε ένα στίγμα! Πώς πάς, τί κάνεις, τα νέα σου????
Στα της διατροφής να σας πω ότι χθές ελαφρώς ξέφυγα... Αύριο είναι το ραντεβού μου με τον πρεφέσσορ και μάλλον δε με βλέπω να σημειώνω απώλεια για το 2βδόμαδο αυτό! Δεν πειράζει όμως, κάθε πράξη έχει και τις συνέπειές της! Αφού δεν μπόρεσα να είμαι πιστή στο πρόγραμμά μου που λέει ότι κάθε 3 ώρες πρέπει να τρώω και κάτι και μιας και περιμένω και τα γνωστά κορίτσιστικα θέματα εύκολα παρασύρθηκα! Πωπω, έχω μια αγωνία να δω τί θα δείξει η ζυγαριά αύριο!
Αυτά λοιπον και απο μένα. Σας κούρασα???? δεν σας κούρασα!!! Αφού στόμα έχω και μιλιά δεν έχω!!!!!!!!!!! :spin::spin:
Σας φιλώ όλους γλυκά!!!!!!!!!!!! Σματς σμουτς!!!!!!! :bisou::bisou:
-
πολύ καλημέρες μας!
φθάσαμε και στην μεγαλοβδομάδα και έχουμε πρόγραμμα και για αυτήν! να'σαι καλά angek για τα φώτα σου! (αν θες και δεν σου κάνει κόπο ανέβασε το και στα weight watchers points που έχουμε αρκετές πληροφορίες για την διατροφή, αλλιώς ζητώ την άδεια σου να το αναρτήσω κι αυτό εκεί). Πολλά συγχαρητήρια για την απώλεια του 1,3κλ δείχνει υποβοηθούμενο από το συνάχι... αλλά ας καρπωθούμε και τα θετικά του θέματος!
Π_κ καλή νέα αρχή και καλή συνέχεια. Μακάρι να έχουμε πάντα το κουράγιο και την αισιοδοξία να αρχίζουμε κάτι για να βελτιώσουμε την ζωή μας. Κι εμένα οι δικές μου αρχές είναι πολλές κι ελπίζω να τα καταφέρουμε και πάλι. Πάμε γεράααααα!!!
Μάριε καλώς σε βρήκαμε και καλώς μας βρήκες! Βλέπω είσαι πλήρως κατατοπισμένος στα της διατροφής, οπότε μπορείς να ενισχύσεις και τα δικά μας παλιά δεφτέρια :) Εγώ έχω κάποια βιβλιαράκια όπως είπα από Αγγλία του 2004. Είναι παλιά. Αν κάποιος τα θέλει ας με ενημερώσει μέσω U2U ή mail.
Μαρία. πήρες φόρα κατηφόρα κοπελιά! συγχαρητήρια :) και εις κατώτερα!
AMALIA; καλέ AMALIA; που χάθηκες πάλι κορίτσι μου;
asteraki μπορούμε να ιδρύσουμε την χορωδία των ww! χεχεχεχ όσο πιο πολλοί κι όσο πιο δυνατά τόσο το καλύτερο! μου αρέσει πάρα πολύ που αρχίσαμε να έχουμε μια καλύτερη επικοινωνία σε αυτό το τόπικ κι έπαψε να είναι απλά μια στεγνή καταγραφή πόντων. ελπίζω να το διατηρήσουμε.
όσο για το χθεσινό ζύγισμα, δεν το τόλμησα! είπα όποτε είμαι έτοιμη θα ανεβαίνω στην ζυγαριά. λόγω του ότι ήρθε ο αδερφος μου από την ξενητιά και φεύγει κι ένας φίλος για την ξενητιά, ηρθα αντιμέτωπη με 2 τραπεζώματα. 1 στο σπίτι και 1 σε ταβέρνα... τα λόγια είναι περιττά... δεν ξέφυγα πολύ, αλλά σίγουρα δεν θα είχα και απώλεια αφού έφαγα και βράδυ! θα το ισορροπίσω λίγο μες την βδομάδα και με την νηστεία... και αναμένω τα καλά αποτελέσματα με την Ανάσταση!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, κι από μένα,
να έχουμε μία καλή κι ευλογημένη Μεγάλη Εβδομάδα με καλές απώλειες, όσο να 'ναι βοηθά κι η νηστεία:wink2:
Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλοσώρισμα:love:μου λείψατε πολύ, είχα χάσει κάθε επαφή, ακόμα και την διαδυκτιακή διεύθυνση.:( ας είναι καλά το google που ψάχνοντας για νηστίσιμες διατροφικές επιλογές έβγαλε και τούτο τον διαδικτυακό τόπο και ξαναμπήκα.
Αngek & Μαρία, μπράβο για την απώλεια.
Π-κ, καλή συνέχεια:D
Νεφελάκι μου γλυκό τι κι αν ξέφυγες λιγουλάκι, ξανά στον αγώνα.:saint:
Μάριε, καλώς ήρθες στην παρέα μας, έχω κι εγώ κάποια τέτοια βιβλιαράκια θα δω σε ποιούς μήνες αναφέρονται (μάλλον καλοκαίρι και φθινόπωρο πρέπει να είναι) και θα συννενοηθούμε να σου τα στείλω.
αστεράκι μου,
είμαι σίγουρη για σένα ότι θα έχεις μια πάρα πολύ καλή απώλεια:roll:
Έχω πολυ δουλειά αυτές τις μέρες, είναι που θα φύγω με άδεια λίγες μέρες και προσπαθώ να μην αφήσω εκκρεμότητες στο γραφείο. Δεν προλαβαίνω ούτε τικεράκι να φτιάξω..... και ζηλεύω τα δικά σας που είναι όμορφα και χρωματιστά:punk:
Έχω ξεκινήσει το πρόγραμμα εδώ και 3 εβδομάδες και μέχρι τώρα η απώλεια έιναι 3,5 κιλά. Πάρα πολύ καλά , αλλά έχω πολύ δρόμο μπροστά μου. Φυσικά εξακολουθώ να έχω "θέμα" με τα γλυκά.... τι καημός κι αυτός αστεράκι μου:crazy: .....αλλά το παλεύω παιδιά , δεν πάει άλλο, βάρυνα πολύ και οι πόνοι στη μέση και τα γόνατα δεν παλεύονται. :fake sniffle:
Τη γυμναστική δεν έχω καταφέρει να την συμπεριλάβω στην καθημερινότητα μου όπως παλιά, ακόμα είμαι στο στάδιο των δύο με 3 ημερών την εβδομάδα από ένα μισάωρο.:( αλλά είπαμε ... το παλεύουμε κι αυτό.