Χρόνια πολλά αλαλουμένια!!!!!!!!!!!!!!! Να τα εκατοστήσεις κοριτσάρα!!!!!!!
Ναταλάκι όλες περιμένουμε νέα......
Εμφανίσου...
Printable View
Χρόνια πολλά αλαλουμένια!!!!!!!!!!!!!!! Να τα εκατοστήσεις κοριτσάρα!!!!!!!
Ναταλάκι όλες περιμένουμε νέα......
Εμφανίσου...
Ευχαριστώ Ευγενία.... μα που είναι αυτό το κορίτσι ????? Ελπίζω να μην πήγε για καφέ!
--->Jodi Benson - Happy Birthday, Princess!Quote:
Originally posted by alalumaki
Εφτασ' η ώρα η μεγάλη, πέρασε άλλος ένας χρόνος, κι έχω γίνει πιο μεγάλη?.. (και μυαλό δεν λέω να βάλω)?..
Να ευχηθώ εγώ στον εαυτό μου εκτός από το να είμαι καλά εγώ και οι δικοί μου, μέχρι του χρόνου που θα είμαι άλλον έναν χρόνο πιο μεγάλη!!!!! να έχω βρει τη δύναμη να εξαφανίσω αυτά τα 25 παραπάνω κιλά της εγκυμοσύνη που δε λένε να εξαφανιστούν από μόνο τους?.. τι επιμονή και αυτά όμως !
Καλή σας μέρα κοριτσάκια, σήμερα κλείνω τα 42, φτου το ξεστόμισα?. δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω με τίποτα όμως, νομίζω ότι έχω μείνει στα 37? και χαίρομαι που το μοιράζομαι μαζί σας?.
Κάποια χρονάκια σαν σήμερα γεννήθηκε η Αλαλουμενιαγάπη μου και πλούτισε ο κόσμος ομορφιά;
Σκορπίνα είσαι,καρδιά μου;Κατάλαβα...Να ζήσεις!Να σε χαιρόμαστε κι εμείς και όλοι οι τυχεροί πιο δικοί σου!
Να μου είσαι πάντα γερό,γελαστό και φωτισμένο,γεμάτο αγάπη και χαρά απ'όσους αγαπάς και νοιάζεσαι!
Ένα χρόνο ομορφότερη και σοφότερη σήμερα λοιπόν...ʼντε και μεχρι του χρόνου(αφού τόσο πολύ το θέλεις)
και 25 κιλά λιγότερο ελκυστική στη γη!Γιατί στα δικά μας μάτια πάντα θα είσαι τόνους ελκυστική,θέλεις δε θέλεις!
Να έχεις μια υπέροχη μέρα γενεθλίων!Φιλάκια γιορτινά!42 είπαμε;Πολύ ωραίο νούμερο!Για να δούμε τι θα δούμε!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/...m0cn9e5phc.gif
Ουπς!Sorry!Σημειώσατε λάθος!Είδα 42 και μπερδεύτηκα!Γενέθλια έχουμε...όχι μέρα γιαγιάς!Εδώ είμαστε:
http://3.bp.blogspot.com/_pcbdIlgktC...hday-wish_.gif
Αν θυμάμαι καλά,είσαι κι εσύ δική μου...της απόλυτης σοκόλασης!
http://fc05.deviantart.com/fs18/f/20...eannejones.jpg
Καλά καλέ!Για τόσο αναίσθητη με πέρασες;Να πάω να πιώ καφέ;Αμέσως να με κακολογήσεις!Quote:
Originally posted by alalumaki
... μα που είναι αυτό το κορίτσι ????? Ελπίζω να μην πήγε για καφέ!
Εγώ σοκολάτα καραμέλα ήπια!Οι κολλητές μου ήπιαν καφέ!Μετά πήγαν στις δουλειές τους κι εγώ...για Χριστουγεννιάτικα!
ʼλλοι έχουν θέμα με τις προσφορές κι άλλοι με τα αγγελάκια και τα συναφή χριστουγεννοστολίσματα!
Είχε κι έναν υπέροχο ήλιο!Είχα και μηχανή στην τσάντα κι ήθελα να έβγαζα καμιά φωτογραφία να σας έστελνα,
αλλά πού χέρια ελεύθερα από τα ψώνια;Και τώρα μόλις μπήκα,με τα παπούτσια ακόμα κι έτρεξα σ'εσάς!
Α,ναι!Για το γιατρό...Σιγά πια,πώς κάνετε έτσι;Τις εξετάσεις του έδειξα,που ξέραμε πως είναι όλες καλές,
εκτός από εκείνη τη γαστρο-οισοφαγίτιδα(θα παίρνω αγωγή μέχρι το χειρουργείο-όποτε μου τη θυμίζουν μάλλον)
και αποφασίσαμε να το κάνουμε στην πρωτεύουσα,καθότι εκεί είναι πιο πολύ στα νερά του ο καλός μου!
Το πότε θα εξαρτηθεί από την έγκριση...Κάπου τέλη Φεβρουαρίου υπολογίζω...Να έχω γίνει κι εγώ
ένα χρόνο σοφότερη σαν μερικές μερικές...Το μόνο που έχω μια μικρή αγωνιούλα είναι αν ο ρημαδοδακτύλιος
αντέξει ήσυχος το διάστημα αυτό γιατί πάλι άρχισε να μου δηλώνει την παρουσία του με πονάκια.Είδωμεν!
Αυτά...Α!Μισό!Αυτό απευθύνεται στο Βασουλίνι: έχω στα χέρια μου κάτι που θέλεις πολύ και χρειάζεσαι!
Αν θέλεις να φτάσει στα δικά σου,άρχισε να μου τάζεις και να με δελεάζεις!Σε παρακαλώ πολύ μόνο,
μην υποτιμήσεις τη νοημοσύνη μου!Νομίζω έχεις υπόψιν σου τι μου λείπει...όλα εκείνα που απέτυχε
να μου εκπληρώσει η σύζυγος,που λέγαμε...α,να γειά σου!Κανόνισε την πορεία σου!Α!Κι επίσης,πλέον ξέρω
το επίθετο και το βαφτιστικό σου όνομα,κοπελιά!Νομίζω μόλις ανέβηκε το κασέ!Τρίβω χέρια και χαιρετώ
προς το παρόν...Φιλάκια σε όλα τα κοριτσόπουλα,που με περίμεναν και όχι μόνο φυσικά!Ευχαριστώ για την έγνοια,
αλλά μην υπερβάλουμε κιόλας!Δηλαδή όταν χειρουργηθώ τι θα κάνετε;Θα έρθετε επί τόπου;Χαλλλλλαράαααα
"ʼδεια η πόλη,πού πήγαν όλοι" είμαστε τα Σαββατοκύριακα!
Ελπίζω να ξεκουράζεστε από τη φούρια της εβδομάδας και
να περνάτε όμορφα όπου κι αν είστε,κοντά στους αγαπημένους σας!
Να έχουν γιάνει πλήρως τα παιδιά σας και ν'απολαμβάνετε
τον ανέλπιστο ήλιο των ημερών...Εμείς κλειστήκαμε λιγουλάκι,
αλλά είμαστε μια χαρά κι αυτό είναι που μετράει...Πεινάμε επίσης,
αλλά γλυκαινόμαστε από την απώλεια και τα μπαρμπουνοζελεδάκια!
Αυτό το τρίμηνο μέχρι την επέμβαση πρέπει να τα πάμε καλά!
Αύριο να θυμηθώ να ξεκινήσω και τα χαπάκια μας...κάθε βοήθεια
ευπρόσδεκτη!Ελπίζω να τα πηγαίνετε καλά στις προσπάθειες σας!
Κι αν όχι,λίγο να συντονιζόμαστε μεταξύ μας!Τι ομάδα είμαστε άλλωστε;
Φιλάκια πολλά,αγαπούλες μου,στην καθεμία χωριστά!Αύριο πάλι...
--->ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ : ΒΡΑΔΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Kαλημέρα,καλημέρα,καλημέρα, καλημέρα,καλημέρα!
Κάποια ξύπνησε με κέφια...Ελπίζω να μην είναι η μόνη!
Αυτά τα Σαββατοκύριακα της εγκατάλειψης είναι δυσβάσταχτα!
Τουλάχιστον σήμερα να έχουμε νέα από όλα τα καμάρια μας!
Αλαλουμένια μου,ελπίζω να είχες μια υπέροχη μέρα γενεθλίων!
Τα λέμε το βράδυ και πάλι...Θέλω νέα,λέμε!Θέλω την ομάδα
των ουρανιοτοξοκοριτσιών μου δυνατή και παρούσα!
Καλή μας εβδομάδα!Να προσέχετε!Φιλάκια σ'όλες σας!
ναντινακι μου καλημερα,
ξερω ειμαι απαραδεκτη, ουτε ενα τηλεφωνο δεν σε πηρα να δω πως πηγε και για το φακελακι μου,
μωρε σε σκεφτομουνα αλλα κατι ωρες, που δεν νομιζω να ειχες κοιμηθει αλλα δεν ητανε και να το ρισκαρω.
οποτε μου το δωσεις δεν εχω προβλημα, τωρα που ξερω οτι ειναι σε ασφαλη χερια ειμαι ησυχη και ειτε αυτο ειτε οτ επομενο Σαββατοκυριακο να βρεθουμε.
τωρα οσο γιαυτο που εσυ εχεις αναγκη πολλη και χρειαζεσαι θα προσπαθησω να κανω κατι (καλα το παω, μη δωθω και κατευθειαν)
εχθες λιγο πριν κοιμηθω ειχα κατι πονακια στην κοιλια, μην παει το μυαλο σας, παντως σκεφτομουν πως θελω παρα πολυ ενα αγορακι, και προτιμω διδυμα, δηλ η δυο αγορακια η ενα αγορακι και ενα κοριτσακι, τωρα ποιος θα τα κοιταζει ενας θεος ξερει αλλα μαλλον γιαυτο ηρθε η μια στον δρομο της αλλης, εσυ θα τα εχεις ολη την ημερα και εγω θα τα περνω την νυχτα και τα Σαββατοκυριακα, ακριβως σαν τα χωρισμενα ζευγαρια.........
your dream will come true, dont worry.
και τωρα στα πεζα δικα μας,
το Σαββατο μετα απο προτροπη του αγαπημενου μπαρμπουνιου πηγα στα sprider για να ψωνισω τζην με 30 % εκπτωση, ετσι αγορασα το πρωτο μου χαμηλοκαβαλο τζην στα 31 και νουμερο 42 παρακαλω, καλα ε τρεμετε πιπινια,
και οχι μονο αυτο αλλα μου παει και πολυ, επειδη ειναι χαμηλοκαβαλο δεν πιεζει την κοιλια και το στομαχι και ετσι δεν πετανε κρεατα.
βεβαια δεν ειχε το συγκεκριμενο εκπτωση, δεν ξερω γιατι, αλλα ενταξει μωρε 30 ? ειχε..........
πηραμε και κατι πουλοβερακια για τον συζηγο, αυτα με εκπτωση, και ολα καλα, τι καλα δηλαδη που τους τελευταιους δυο μηνες ειμαστε για την φυλακη, ισοζυγιο εισερχομενων με εξερχομενων αρνητικο, και θα χρειαστουμε και εμεις τον Αλμουνια μας. αντε να πεσει το δωρο μπας και μαζευτουμε.
ημουν πολυ χαρουμενη μεχρι σημερα το πρωι που ζυγιστικα, με δειχνει 75,1. ελπιζω να ειναι χαλασμενη γιατι την προηγουμενη βδομαδα με ειχε δειξει 74. καλε κυρια ζυγαρια προς τα κατω πρεπει να πας οχι προς τα πανω, μαλλον μπερδευτηκε γιατι δεν εκανα και καμμια παρασπονδια τρελη ουτε περιμενω να αδιαθετησω, τι να πω ειδομεν,
Καλημέρα καλημέρα καλημέρα σε όλες και καλή μας εβδομάδα!!!
Ναταλάκι μπράβο, από ότι καταλαβαίνω μια χαρά πήγε η συνάντηση αφού θα σε φέρει τελικά στην Αθήνα και στην αγκαλιά μου (και πριν το νοσοκομείο και μετά που θα μου έχεις και πονάκια όσο να' ναι και θα θέλεις πιο πολλές τρυφερότητες?).
Σαν άνθρωπος πως σου φάνηκε ο Σκρέκας? Ζεστός, απόμακρος, συμπαθής ή τυπικός?
Καλημερα καλημερα καλημερα κι απο εμενα.
αλαλουμακι μου, χρονια σου πολλα, με υγεια και αγαπη σου ευχομαι. και του χρονου, μειον εικοσι και ποιος θα μας πιανει ετσι?
ναταλια μου, τελικα ολες της αθηνας θα σε χορτασουν κι ολες της θεσσαλονικης θα σε χασουν? φανταζομαι κοσμοσυρροη.....εσυ να πονας κι καμια δεκαρια να περιμενουν εξω απο τη πορτα, αλλες να σε ξαναδουν κι αλλες να σε γνωρισουν....και να κην τελειωνει η ουρα....
λοιπον, επειδη εχεις πολυ περαση, ακου τι θα κανεις. θα παρεις ενα τετραδιο και θα κανονισεις απο τωρα ραντεβου καθε μιση ωρα. για καθε ραντεβου θα πληρωνουν 100 ευρω σε εμενα για εξοδα ιδεας και ειδικα για τη λιντα, θα κανω μια εκπτωση στις 10 επισκεψεις, τη μια δωρεαν.....
βασια μου, τελικα την τσιμπησες την προσφορα ε? το πηρες το τζινακι ε? καλα, υπαρχουν και τετοια νουμερα? 42? να σε δω θελω. στην επομενη συναντηση κανονισε να το φορας. και δηλαδη ακομη 10 κιλα κι εγω και θα χτυπησω χαμηλοκαβαλο? ουαου!!! τελικα θα γινω μοντερνα γρια δηλαδη? τετοια σκεφτομαι και λεω στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα....
κοριτσια κι εγω εχω μπολικα ρουχα σε κουτες. δοκιμασα δειλα δειλα μερικα αλλά ακομη θελω πολυ. βεβαια νομιζω οτι δεν θα τα ξαναφορεσω. θα αγοραζω συνεχεια καινουρια. η εκδικηση της χοντρης θα ειναι αυτη.....
κι εγω χαρουμενη σηκωθηκα σημερα. αυτο το σαββατοκυριακο εκανα μερικες δουλιτσες που ηθελα απο καιρο να κανω και ετσι εχω καλη διαθεση. επισης την κυριακη το πρωι εκλεψα κι ανεβηκα στη ζυγαρια και ειδα το 84,1. πρωτη φορα μετα απο 10 χρονια. λιγο ακομη θελω και εδω το εχω το 83,8. σε εφιαλτες θα το βλεπω σε λιγο.... περιμενω λοιπον με αγωνια την παρασκευη ενω συνεχιζω ακαθεκτη την διατροφη μου με εξαιρεση χθες το βραδυ που ειχαμε σβησιμο κεριων. ο συζυγος ειχε γενεθλια σημερα και επειδη σημερα ειναι καθημερινη εχθες το βραδυ του εκανα το αγαπημενο του προφυτερολ και βαλαμε ενα κερακι που δεν εσβηνε και τα παιδια περασαν τελεια. του ειπαν το τραγουδι 5-6 φορες αφου μολις εσβηνε το κερι ξαναναβε, μεχρι που το βαλαμε κατω απο τη βρυση....μονο το κερι, ε? χωρις το προφυτερολ....
οποτε εφαγα και λιγο προφυτερολ να θυμηθω τι γευση εχουν τα γλυκα.....
διαδρομο γιοκ το σαββατοκυριακο αλλα απο σημερα εικοσιπεντε λεπτα το πρωι και συνεχιζουμε....
αντε την καλη μου μερα να εχετε...τι μερα δηλαδη, μεσημεριασε. ηθελα κι αλλες να σχολιασω αλλα σε λιγο....
Βρε Μπαρμπούνι...........παναγία μου κάτι ιδέες που σου μπαίνουν! Ελπίζω αυτή τη φορά και να τη γνωρίσω και να τη χορτάσω (βέβαια θα έχει τον πόνο της αλλά θα της κάνω παρεούλα να περάσει πιο γρήγορα ο καιρός).Quote:
Originally posted by BARB3
και ειδικα για τη λιντα, θα κανω μια εκπτωση στις 10 επισκεψεις, τη μια δωρεαν.....
συνεχιζω
εγω θελω να δω τη βασια με μια κοιλια μεχρι εκει με τα διδυμα και μετα να ακουω οτι καποια στη θεσσαλονικη σαλταρισε. εκτος βεβαια αν σπιτωσει και τις δυο γιαγιαδες για βοηθεια....
ναταλια το πηρες το χαπακι σου? εγω το πηρα. οχι να μη λες οτι δεν ειμαστε ομαδα R....α, εκεινα τα μπαρμπουνοζελεδακια, το ενα εχει περιπου 160 θερμιδες....μη σου πω και παραπανω ενω τα μη ζελεδακια, εκεινα τα αγλυκα πραγματα εχουν μονο τις μισες....
αννεζινα μου, λοιπον οταν θα ξαναερθεις θεσσαλονικη μη τυχον και ξεχασεις να ενημερωσεις....να ετοιμαστεις ομως για πολλους καφεδες....οσους δεν ηπιες μεχρι τωρα, σε μια επισκεψη θα τους πιεις ολους. σκετους βεβαια ε? μη σε παχυνουμε απο τη τοση ζαχαρη.... κουταλιτσα-κουταλιτσα, να το κιλακι.....
νιωθω ανεβασμενη. δεν ξερω πως γινεται και αλλαζω διαθεση. τελικα αυτη η διαιτα, λετε να μου ανεβαζει και τη διαθεση? μηπως ειναι που νιωθω οτι χανω?
το σαββατοκυριακο λεω να στολισω δεντρο. εσεις ποτε θα στολισετε? πηρα σημερα απο το Lidl κατι τυπου αυτοκολλητα για τα τζαμια για αλλαγη και κατι κερακια και ειμαι πανετοιμη.
ναταλια μου, στολισες? βλεπω εκανες και ψωνια? μα εσυ ειχες απο ολα ουτως λη αλλως..... και μην αναφερω ποτε ξεστολισες....οποιος θελω διαβαζει προς τα πισω....μεχρι τα χριστουγεννα θα το βρει....
Καλημέρα σε όλα τα αγαπημένα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα έστω και πολύ καθυστερημένα
έτρεχα όλο το πρωί σε εφορίες και εξωτερικές δουλιές και στον τεχνικό το pc του γιου μου γιατί αρρώστησε
το κομπιουτεράκι του και ο γιος μου δεν ζει χωρίς αυτό ..
ναταλάκι τι ακούν τα αυτιά μου ή καλύτερα διαβάζουν τα ματάκια μου έρχεσαι αθήνα.... τέλεια θα βρεθούμε οπωσδήποτε, η εγχείρηση θα πάει σούπερ και εσύ θα γυρίσεις στην θεσσαλονίκη και στις θεσσαλονικιές φιλενάδες αγνώριστη ....
όλα θα πάνε καλά κουκλίτσα μου μην αγχώνεσαι να σκέφτεσαι θετικά η ζωή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο και ειλικρινά θα χαρώ πάρα πολύ να βρεθούμε και να σε γνωρίσω από κοντά...
βασουλινάκι εύγε για το χαμηλοκάβαλο τζινάκι άντε και στο ΣΟΡΤΣΑΚΙ.. όσο για τα δίδυμα σκέψου το αγάπη μου ο αδελφός μου που έχει δίδυμα όσο να μεγαλώσουν ένα ζόρι το τράβηξε .. any way εγώ σου εύχομαι να κάνεις και ένα και δύο και τρία γερά μωράκια και να χαίρεσαι την οικογένεια σου ξέρεις όσο μεγαλώνουμε στο λέω εγώ στα 42 μου δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν και να προχωράνε....αν δε έχεις και καλή σχέση με το έτερο ήμισυ ακόμα καλύτερα..
εγώ πάντως κορίτσια τώρα που τα παιδιά μεγαλώσανε και βγαίνουμε μόνοι μας, πάμε διακοπές τριήμερα διήμερα κ.λπ. είμαστε καλύτερα από ποτέ....
μπαρμπουνάκι μου ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση θα πιω πολλούς καφέδες μαζί σας και ας πάρω και κανένα κιλάκι δεν πειράζει.. (Α!!!και οπωσδήποτε τσουρέκι με κάστανο ή σοκολάτα ή την κάνεις την παρασπονδία ή όχι)
λίντα καλή βδομάδα φιλιά πως πας από κιλά και διατροφούλα .....????
αλαλουμάκι μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα έστω και ετεροχρονισμένα να είσαι πάντα υγιείς και ευτυχισμένη μαζί με την οικογένεια σου (και με λιγότερα κιλά)
τώρα στα καθημερινά ήταν ένα σαββατοκύριακο που το είχα αφιερώσει στο beaute..
κομμωτήριο για αλλαγή χρώματος στα μαλλιά,νύχια ποδαράκια φρυδάκια δουλειές γιοκ.
την Κυριακή φάγαμε στην μαμά και το απόγευμα ξεκουράστηκα στο λατρεμένο μου κρεβάτι διαβάζοντας εφημερίδες, περιοδικά και βλέποντας τηλεόραση.
το άλλο σάββατο θα έρθει η κοπέλα που με βοηθάει στο σπίτι να στρώσουμε, και ευελπιστώ την Κυριακή να στολίσουμε το δεντράκι μας (Κυριακή είναι το μόνο μεσημέρι που είμαστε όλοι μαζεμένοι στο σπίτι)
ψώνια δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα, δεν έχω πάει καν μαγαζιά..
12 δεκεμβρίου δίνει ο γιος μου το LOWER καπου στην Αθήνα οπότε έχω 3-4 ώρες για ψώνια..
(όσο θα τον περιμένω να γράψει)
τι να κάνουμε κι εμείς οι εργαζόμενες΄....κάπου πρέπει να τα στριμώξουμε όλα, ψώνια σπίτι παιδάκια δουλίτσες κλπ.
σας εύχομαι μια πολύ καλή και δημιουργική εβδομάδα...
τα χριστούγεννα έρχονται έλα να ανέβουμε σιγά σιγά βάλτε τα δυνατά σας να χάσουμε κανα δυο κιλάκια μέχρι τότε
πολλά πολλά πολλά φιλάκια με πολύ πολύ πολύ αγάπη
Καλά αναρωτιέσαι αν θα έρθουμε !!!!!!!!!! Πάρτι θα στήσουμε έξω από το δωμάτιο, εσύ να λες στις νοσοκόμες «σας παρακαλώ διώξτε της δεν μπορώ να τις ακούω άλλο πονάω? και εμείς να μπαίνουμε από τα παράθυρα» Ακου αν θα έρθουμε ???? Κακομοίρα μου δεν έχεις δει τίποτα ακόμα !!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Δηλαδή όταν χειρουργηθώ τι θα κάνετε;Θα έρθετε επί τόπου;Χαλλλλλαράαααα
[quote]Originally posted by NADINE
Ουπς!Sorry!Σημειώσατε λάθος!Είδα 42 και μπερδεύτηκα!Γενέθλια έχουμε...όχι μέρα γιαγιάς!Εδώ είμαστε:[quote]
Κάνουμε και πλακίτσα με την ηλικία μου ε, καλά, καλά πρόσεχε γιατί θα έρθεις και Αθήνα !!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ πάντως για τις ευχές σου και για την τούρτα ναι είμαι της πολύ σοκολάτας με σοκολάτα.....
Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, και εσείς ότι επιθυμείτε να το πάθετε και του χρόνου κορμάρες?. Αν και μερικές ήδη προς τα εκεί οδεύουν?
Βάσια δεν ξέρω για τα κοριτσάκια αλλά τα αγοράκια είναι έρωτας! τρελός έρωτας! αυτό μόνο σου λέω !!!!!
Εγώ είμαι με δέκατα, βήχα, συνάχι, δύσπνοια, πονοκέφαλο και σε λίγο θα πάω σπίτι να κουκουλωθώ, λέτε να έχω χοιροίωση ???