ε εισαι ηδη στα κανονικα τοτε, οποτε χαστα αργα, δε σε νοιαζει,
με τις ατασθαλιες βαζεις με τη μια βαρος?
Printable View
ε εισαι ηδη στα κανονικα τοτε, οποτε χαστα αργα, δε σε νοιαζει,
με τις ατασθαλιες βαζεις με τη μια βαρος?
κοίτα να ζυγιστώ την επόμενη απο τρελό τσιμπούση 1 με 1,5 θα με δείξει επάνω ...αλλά την επόμενη μέρα αν προσέξω θα είμαι μια χαρά....στα ίδια δηλαδή!!!
bad μου σου είχα ξαναπεί οτι εγώ έχασα τον έλενχο μου επειδή γαι 1 χρόνο είχα χάσει κάθε επαφή με την ζυγαριά μου...πήγαινα σε φούρνο και έλεγα να μου τα τυλίξουν γιατί είναι για δωρο οι τούρτες και τα τσουρέκια...
αφήθηκα τελείως!!!
κάθε πρωί ξυπνούσα χειρότερη απο την προηγούμενη ημέρα!!!
μετά ήθελα να μαζευτώ αλλά η ζωή μου έιχε αλλάξει πολύ πλέον μέσα στην διασκέδαση είναι και το φαγητό με φίλους η φαγητό σε φιλικά σπίτια ..και όλα αυτά!!
είαμι λαίμαργη δηλ.
αν μου δωσεις ένα γιαούρτι θα το φάω και θα ηρεμήσω αν δω ένα μπουφέ μπροστά μου ..μπορώ να τον φάω ολο
είμαι βουλιμική και σκέφτομαι τον μοχθηρό σχέδιο μου , με γλυκά και αμαρτίες, για όταν γυρίσω απο την δουλειά ........
και πάντα η ιδια απάντηση στο μυαλό μου κ
απο αύριο δίαιατα
δεν μου ταιριάζει το σιγά σιγα γιατί δεν έχω μέτρο!!!!
έχω πολύ καλές δίαιτας που με β'αζουν σε πρόγραμμα 1 κιλό την εβδομάδα ,,
αλλά και αυτό μου φαίνεται βουνό!!
ε join the club :D
Constance θελω κ εγω γαριδομακαροναδα ΤΩΡΑ!πεθαινω για γαριδες!!!!!!!!!!!!
αντε βρε καλο μπανάκι!
sasa το μονο που χρειαζεται ειναι να το παρεις αποφαση.
sanelaki COOL!Κ να φας μια μερα δεν χαλασε κ ο κόσμος!το παν ειναι να μη σταματήσεις την συνολική προσπάθεια!
loipon αφου δεν εχω αδιαθετησει
κ αφου το ελλειπτικο τριζει κ δεν κανω,
θα παω γυμναστηριο σημερα εστω μιση ωρα να κανω μονο αεροβικη, το πηρα αποφαση.
στα 10 λεπτα καιω 100 θερμιδες,
αρα θα φυγουν με -300, καλα δεν ειναι? α στο καλο.
να καψω τα χθεσινα πατατακια εστω
φιλεναδα πες μου πως θα πας Ταϋλάνδη!!!!
Μολις γυρισα απο το πρωτο μου μπανιο.Κουραστικα αρκετα σημερα.Διορθωνω το μενου μου ως εξηςQuote:
Originally posted by Constance
Καλημερα.Σημερα θα ειναι μια θαλασσινη μερα.Μετα απο μια πολυ δυσκολη νυχτα (ειμαι χαλια ψυχολογικα και τα βραδια δεν περνανε ομορφα), σημερα σηκωθηκα με ορεξη γιατι θα παω το απογευμα να κανω το πρωτο μου μπανιο.:) Επισης θα φτιαξω μια γαριδομακαροναδα στο σπιτι λογω νηστειας της μαμας μου στην οποια σημερα θα συμμετεχω.:P
Πρωινο Γαλα με δημητριακα
Δεκατιανο Πεπονι
Μεσημεριανο Γαριδομακαροναδα
Απογευμα Γιαουρτι
Βραδυνο Σαλατα(μπορει να παρω σαλατα εξω δεν εχω ιδεα, αναλογα τι ωρα θα τελειωσει το μπανιο)
Πρωινο Γαλα, δημητριακα σνακ all bran
Δεκατιανο Τιποτα γιατι δεν προλαβα
Μεσημεριανο Γαριδομακαροναδα ωραιοτατη βγηκε και με 1 κουταλι λαδι για 3 πιατα συνολικα που εβγαλα (εννοειται οτι εφαγα μονο το ενα :P)
Aπογευμα Γιαουρτι
Βραδυνο 2 καλαμακια κοτοπουλο, μια πιτα (αλαδωτη ειπα λαδωμενη εφεραν)
Ξεφυγα σιγουρα λιγακι, υπολογιζω να επιασα το πολυ 1500 θερμιδες αλλα ουτως η αλλως και αυριο στα ιδια θα με δειξει παω στοιχημα.:P:smirk:
καλησπερα στην πιο γλυκια παρεα!!!!
ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!
σημερα στα 78 κλασικα, δεν αγχωνομαι πλεον για το βαρος μου.
Παλιοκοριτσο μου!!!!! σε ευχαριστω που με σκεφτεσαι!!! οχι το μαθημα μου το εχω παρει πλεον και προσπαθω να ειμαι οσο πιο κοντα γινεται στο προγραμμα της διαιτολογου μου!!! φυσικα δε τρωω τοσα οσα λεει αλλα ειμαι πολυ κοντα σε αυτα που μου ειχε πει!!!!
Παρασκευη απογευμα ταξιδευω για Σκυρο, θα κατσω 18 μερουλες με τον αντρα μου κ τους γονεις. Θα ξεκουραστω και θα ηρεμισω και θα γυρισω φουλ στην ενεργεια για να αρχισω παλι δυναμικα την προσπαθεια και πλεον τα Χριστουγεννα το Παρισι να με βρει με σουπερ μικρα συνολακια!!!!!!!!!!!!
Ευχομαι καλο υπολοιπο καλοκαιριου, να περασετε σουπερ, σας σκεφτομαι και ας μην ειμαι συνεχεια εδω...
φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!
αχ αχ αυτα ειναι, αφηστε μας μονες τις εργασιομανεις ουααααααααααααα
ιρενε ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι με τη νεα χρονια!!! ελπιζουμε μονο να μην εχει παλι πολιτικες αναταραχες,,, αλλιως κ παλι θα πρεπει να παμε αλλου...
τι κανει το μωρακι? τσιμπησε 2 κιλακια βλεπω ετσι?
χθες ηρθε μια ξαδερφη στον 6 μηνα,
με χαμηλο πλακουντα,
δεν μπορει να κανει τιποτε κουκλα μου,
τις απαγορευουν να μπει σε αμαξι,
να περπατα, τα παντα,
μη παει κ σπασει...
παρολαυτα την αφηνει να κανει εως 5 τσιγαρα (!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ναι τσιγαρα!!!!!!!!!!),
να πινει εως 2 ποτα κ στην αρχη της ειχε πει να χασει 4 κιλα (ειχε παρει 10)
θα τρελαθουμε τελειως?
εδω εγω προ συλληψης κ εχω ελαττωσει μεχρι κ τα ανθρακουχα ωστε να μη στερηθω του χρονου κ εσεις τρωτε πινετε κ σε μας δεν δινετε? :D
παντως νιωθω καλυτερα γιατι μου λεει ο γιαννης "ειδες ολα αυτα που κανεις για σενα τωρα θα τα βρεις μπροστα σου κ στην εγγυμοσυνη"
Στα δικα μου
86.6
δεν λεει να φυγει το πρηξιμο να δω αν εχασα κανενα κιλακι,
η περιοδος στις 27 μερες αφαντη,
χθες πηγα καλα σχετικα διατροφικα,
το βραδυ ηταν μαζεμενο με γαλα κ κριτσινια
το μεσημερι ομως αντι για ενα γευμα πηρα 2, προ κ μετα υπνου.
2 πιατα λοιπον μακαρονια με μια αποτυχημενη σαλτσα γεματη λαδι.
(την σουρωσαμε να τη φαμε :D)
απο σημερα ξανα σε κανονικο προγραμμα γιατι οποτε λεω "αχ τωρα θα μου ερθουν" αφηνομαι κ τρωω πολυ!
α κ χθες γυμναστικη πληρες προγραμμα, χωρις κοιλιακους ομως κ λιγοτερο αεροβικο
λοιπον επειδη με διπλες μακαροναδες κ ξεχειλες μεριδες ακομα κ οταν φυγει η περιοδος δεν θαχω απωλεια,
αποφασισα να σφιξω τα λουρια κ να αρκεστω σε οσα εχει το διαιτολογιο για 2 ημερες (κ εχει πολλα!)
λοιπον δεσμευομαι, 2 ημερες μονο οσα εχει το διαιτολογιο. α μα πια
Καλημερα!Σημερα οπως ελεγα χθες παλι στα ιδια με εδειξε η ζυγαρια, παρολο τη γαριδομακαροναδα, παρολο που εφαγα καλαμακια κοτοπουλο και πιτα στις 10 παρα το βραδυ.Ειμαι πλεον πεπεισμενη οτι ο οργανισμος εχει κολλησει σε αυτα τα κιλα επειδη εχει πολλα χρονια να βρεθει κατω απο αυτα.Και δε θα βοηθησουν λυσεις οπως το να φαω κατι παραπανω(εφαγα χθες και δε λειτουργησε).Οποτε συνεχιζω κανονικα με επιμονη και υπομονη και οτι γινει.:bouncing:
Σημερινο μενου
Πρωινο Γαλα, μπαρα δημητριακων
Δεκατιανο Φρουτοσαλατα
Μεσημεριανο Μπαμιες λαδερες,1 κομματακι τυρι, 2 φρυγανιες
Απογευματινο Ζελε κανονικο(οχι light)
Bραδυνο Γιαουρτι,αυγο βραστο
Constance συνεχισε γερα κ θα δεις οτι καποια στιγμη θα πεσεις που θα παει!εγω αρχισα κ ξεπρηζομαι αλλα εκεινο το θεμα που σας ελεγα τι καλα που παει το ματιασα!παλι ειμαι 2 μερες off τουαλετας.ελπιζω να φτιαξει παλι ξαφνικα!ουφ.(σορρυ κιολας πρωι πρωι που λεω για τετοια)!
Χθες εφαγα παραπανω για να δω αν θα γινει κατι και μαλιστα εφαγα και αργα τελειως εκτος προγραμματος δηλαδη.Και αντι να παρω εστω και 100-200 γραμμαρια παλι τα ιδια.Ειναι κολλημα γερο αλλα θα επιμεινω.;)Quote:
Originally posted by granita
Constance συνεχισε γερα κ θα δεις οτι καποια στιγμη θα πεσεις που θα παει!εγω αρχισα κ ξεπρηζομαι αλλα εκεινο το θεμα που σας ελεγα τι καλα που παει το ματιασα!παλι ειμαι 2 μερες off τουαλετας.ελπιζω να φτιαξει παλι ξαφνικα!ουφ.(σορρυ κιολας πρωι πρωι που λεω για τετοια)!
Αυτο με την τουαλετα κι εγω το εχω ακομη δυστυχως.Ακτινιδιο και πεπονι μου ειπε η θεια μου και πηγα και πηρα σημερα.Σε λιγο θα φαω να δω τι θα γινει.:P Ελα μωρε κι εγω λεω, μια οικογενεια ειμεθα.:P
Quote:
Originally posted by badgirl11
αχ αχ αυτα ειναι, αφηστε μας μονες τις εργασιομανεις ουααααααααααααα
ιρενε ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι με τη νεα χρονια!!! ελπιζουμε μονο να μην εχει παλι πολιτικες αναταραχες,,, αλλιως κ παλι θα πρεπει να παμε αλλου...
τι κανει το μωρακι? τσιμπησε 2 κιλακια βλεπω ετσι?
χθες ηρθε μια ξαδερφη στον 6 μηνα,
με χαμηλο πλακουντα,
δεν μπορει να κανει τιποτε κουκλα μου,
τις απαγορευουν να μπει σε αμαξι,
να περπατα, τα παντα,
μη παει κ σπασει...
παρολαυτα την αφηνει να κανει εως 5 τσιγαρα (!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ναι τσιγαρα!!!!!!!!!!),
να πινει εως 2 ποτα κ στην αρχη της ειχε πει να χασει 4 κιλα (ειχε παρει 10)
θα τρελαθουμε τελειως?
εδω εγω προ συλληψης κ εχω ελαττωσει μεχρι κ τα ανθρακουχα ωστε να μη στερηθω του χρονου κ εσεις τρωτε πινετε κ σε μας δεν δινετε? :D
παντως νιωθω καλυτερα γιατι μου λεει ο γιαννης "ειδες ολα αυτα που κανεις για σενα τωρα θα τα βρεις μπροστα σου κ στην εγγυμοσυνη"
Εννοείται και θα τα βρεις μπροστά σου!!!
Καλά στα λέει το Γιαννιό!
Ελπίζω η ξαδέλφη σου γρήγορα να το ξεπεράσει και να έχει μια ήρεμη εγκυμοσύνη.
Το βάρος βέβαια είναι καθοριστικό.
Πρέπει να χάσει!
Εμείς μια καλά είμαστε.
Τσιμπήσαμε και τα κιλάκια μας όπως είδες.
Να ναι καλά η μαμά!
Μετά που θα φύγει ? θα δούμε!
Όλα καλά Δόξα τον Θεό!
˙·٠?●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●?٠·˙˙·٠?●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●?٠·˙˙·٠?●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●?٠·˙
α!ασχετο αλλα πηρα κατι δημητριακα σνακ οχι τα αλ μπραν,μια αλλη μαρκα κ ειναι ακομα πιο ωραια!με σοκολατα,το σακουλακι 100 θερμιδες.cereal break της delhaize,τελεια!