Quote:
Originally posted by eri
Τι ωραία που είναι να ΜΗΝ πεινάς!!!! :smilegrin:
Ο ναι είναι πολύ τέλειο να μη πεινάμε κ κυρίως να μη πεινάει το μυαλό!!!!!!!!!!
Printable View
Quote:
Originally posted by eri
Τι ωραία που είναι να ΜΗΝ πεινάς!!!! :smilegrin:
Ο ναι είναι πολύ τέλειο να μη πεινάμε κ κυρίως να μη πεινάει το μυαλό!!!!!!!!!!
Θα γράψω τα χθεσινά κ τα σημερινά!
Σάββατο 12/05
Πρωί
~ γάλα
~ δημητριακά
~ δαμάσκηνα ξερά
Πρόγευμα
~1/2 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
~ γραβιέρα
~ 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης
Μεσημέρι
~ γαλοπούλα ψητή
~ τυρί φέτα
~ σαλάτα μαρούλι
~ 1 φ.ψωμί ολικής
Απόγευμα
~ μπανάνα
~ digestive
Βράδυ
~1 λουκάνικο γαλοπούλας
~ τορτίγια
~ ντομάτα, μαρούλι, αγγούρι
~ σως γιαουρτιού
Κυριακή 13/05
Πρωί
τίποτα είχα βγει το Σάββατο κ ξύπνησα 12 το μεσημέρι
Πρόγευμα
~ φράουλες
~ γραβιέρα
~ 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης
Μεσημέρι
~ μπριζόλα
~ πατάτες φούρνου
~ σαλάτα μαρούλι
Απόγευμα
~ μπανάνα
~digestive
~ 1 κ.γ γλυκό βανίλια, ήθελα γλυκό κ παρόλο που έφαγα δεν μπήκαν στο μυαλό μου περίεργες του τύπου " ε αφού έφαγα γλυκό απο αύριο πάλι κ ας φάω το ένα κ το άλλο"
Βράδυ
~ αυγό
~ ρεγγάτο
~ ντομάτα, αγγούρι, ελιές
~ 2 παξιμάδια
Καλησπέρα και πάλι! Το Zumbathon ήταν τέλειο, είχε πολύ κόσμο και τρομερό κέφι, ξεπατωθήκαμε, άντεξα 2,5 ώρες, μετά τα έφτυσα. :( Κάποια στιγμή άρχισε και να ψιχαλίζει αλλά δεν καταλαβαίναμε τίποτα, είμασταν ήδη μούσκεμα!!
Break, σ' ευχαριστώ για την απάντηση, δεν καταφέρνω να τρώω κάθε μέρα κρέας ή ψάρι, προσπαθώ να καλύπτω με αυγό καμμιά φορά.
Λοιπόν τα χθεσινά μου:
Πρωί: 1 φρυγ. με 1 φ. τυρί του τοστ και 2 δαμάσκηνα
Ενδιάμεσα: 1 digestive, 1 δαμάσκηνο, 2 καρύδια
Μεσημέρι: κοτόπουλο λαδορίγανη με ρύζι και 2 φύλλα μαρούλι (αλλά η αλήθεια είναι ότι έφαγα μικρή ποσότητα γιατί πάλι δεν πεινούσα, 1/4 στήθος κοτόπουλου και λίγο ρύζι στο πιάτο του φρούτου όλα μαζί).
Απόγευμα: ήμουν στη ζούμπα και δεν έφαγα το απόγευμα
Βράδυ: 1 μπανάνα (μεγάλη!) 1 ποτήρι γάλα και 3 καρύδια
Σήμερα:
Πρωί: 1 λουκανικοπιτάκι +1 τυροπιτάκι (έφτιαξα για τους εργάτες στο σπίτι και τα ζήλεψα) και 2 δαμάσκηνα (μην ξεχνιόμαστε κιόλας :D )
Ενδιάμεσα! 2 digestive + 1 καρύδι + 1 αχλάδι
Μεσημέρι: 1 χοτ ντογκ μικρό με μπόλικο λάχανο.
Ενδιάμεσα: 1 ποτ. χυμό πορτοκάλι φυσικό + 1 τυροπιτάκι (ε, δεν τα έφαγαν κι όλα...)
Βράδυ: Κοτόπουλο από χθες λαδορίγανη (αλλά επειδή έχει μείνει λίγο, μάλλον θα συμπληρώσω με λίγο χαλούμι) + ρυζάκι + σαλάτα μαρούλι.
Το βασικό (το λέω και το ξαναλέω γιατί δεν μπορώ να το πιστεψω) είναι ότι δεν πεινάωωωωω!!!!
Καλησπέρα κοριτσάκια, είστε καλα?
Εγώ μια χαρά!
Ας γράψω κι εγώ τα σημερινά μου, ζήλεψα! :)
Λοιπόν:
Πρωί ~ Γάλα με μούσλι, μια κουταλιά τριμμένους ξηρούς καρπούς και 3 δαμάσκηνα αποξηραμένα
Σνακ ~ 1 μπανάνα και δυο κρημ κράκερς χωρίς ζάχαρη
Μεσημέρι ~ 2 αβγά βραστά με πατάτα βραστή και κολοκύθι, αγγουροντομάτα, 3 δάχτυλα φέτα
Σνακ ~ 1 ξινόμηλο + 2 digestive ενωμένα και ενδιάμεσα έβαλα μια σταγόνα μέλι και λίγους τριμμένους ξηρούς καρπούς
Βράδυ ~ 2 καλαμάκια κοτόπουλο, μια πίτα ολικής αλάδωτη και αγγουροντομάτα.
ʼπειρο νερο (βοηθάει και ζέστη ευτυχώς) και 2 εσπρεσσάκια πρωί - απόγευμα.
Στην ζυγαριά αρνούμαι να ξανανέβω, το αναβαλλω για την επόμενη εβδομάδα, έτσι κι αλλιώς νιώθω μια χαρά, γιατί να μου το χαλάσω?
Τα παντελόνια έχουν αρχίσει και γίνονται άνετα! :roll:
Σας ποστάρω κάτι πολύ ενδιαφέρον που ''ψάρεψα'' στο facebook, και κυρίως με νοήμα!!
A while back, at the entrance of a gym, there was a picture of a very thin and beautiful woman. The caption was "This summer, do you want to be a mermaid or a whale?"
The story goes, a woman (of clothing size unknown) answered the following way:
"Dear people, whales are always surrounded by friends (dolphins, seals, curious humans), they are sexually active and raise their children with great tenderness.
They entertain like crazy with dolphins and eat lots of prawns. They swim all day and travel to fantastic places like Patagonia, the Barents Sea or the coral reefs of Polynesia.
They sing incredibly well and sometimes even are on cds. They are impressive and dearly loved animals, which everyone defend and admires.
Mermaids do not exist.
But if they existed, they would line up to see a psychologist because of a problem of split personality: woman or fish?
They would have no sex life and could not bear children.
Yes, they would be lovely, but lonely and sad.
And, who wants a girl that smells like fish by his side?
Without a doubt, I'd rather be a whale.
At a time when the media tells us that only thin is beautiful, I prefer to eat ice cream with my kids, to have dinner with my husband, to eat and drink and have fun with my friends.
We women, we gain weight because we accumulate so much wisdom and knowledge that there isn't enough space in our heads, and it spreads all over our bodies.
We are not fat, we are greatly cultivated.
Every time I see my curves in the mirror, I tell myself: "How amazing am I ?! "
:)
Κορίτσιαααα! Καλησπέρα!
Προχτές ανακάλυψα κάτι φανταστικό για όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πάνε γυμναστήριο!
http://www.bodyinbalance.gr/
Είναι κανάλι αποκλειστικά με προγράμματα γυμναστικής για το σπίτι! Εκπέμπει μόνο στην Αθήνα αλλά έχει και διαδικτυακό κανάλι (Web TV) για όσους δεν μένουν Αθήνα! :bigsmile:
Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον! Σήμερα έκανα γυμναστική στο σπίτι μου χιχιχιχιχι
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by Eli
Κορίτσιαααα! Καλησπέρα!
Προχτές ανακάλυψα κάτι φανταστικό για όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πάνε γυμναστήριο!
http://www.bodyinbalance.gr/
Είναι κανάλι αποκλειστικά με προγράμματα γυμναστικής για το σπίτι! Εκπέμπει μόνο στην Αθήνα αλλά έχει και διαδικτυακό κανάλι (Web TV) για όσους δεν μένουν Αθήνα! :bigsmile:
Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον! Σήμερα έκανα γυμναστική στο σπίτι μου χιχιχιχιχι
Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται Έλη!
Αύριο κιόλας λέω να το εξερευνήσω, γιατί είμαι από τις περιπτώσεις που, λόγω μικρών παιδιών, οι ώρες γυμναστηρίου αποτελούν για μένα πολυτέλεια!
Καλημέρα κορίτσια!! Έρι, πολύ όμορφη η ιστορία σου και πολύ αληθινή!
Έλι μου, φανταστικό το κανάλι!!! Σούπερ!
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by eri
A while back, at the entrance of a gym, there was a picture of a very thin and beautiful woman. The caption was "This summer, do you want to be a mermaid or a whale?"
The story goes, a woman (of clothing size unknown) answered the following way:
"Dear people, whales are always surrounded by friends (dolphins, seals, curious humans), they are sexually active and raise their children with great tenderness.
They entertain like crazy with dolphins and eat lots of prawns. They swim all day and travel to fantastic places like Patagonia, the Barents Sea or the coral reefs of Polynesia.
They sing incredibly well and sometimes even are on cds. They are impressive and dearly loved animals, which everyone defend and admires.
Mermaids do not exist.
But if they existed, they would line up to see a psychologist because of a problem of split personality: woman or fish?
They would have no sex life and could not bear children.
Yes, they would be lovely, but lonely and sad.
And, who wants a girl that smells like fish by his side?
Without a doubt, I'd rather be a whale.
At a time when the media tells us that only thin is beautiful, I prefer to eat ice cream with my kids, to have dinner with my husband, to eat and drink and have fun with my friends.
We women, we gain weight because we accumulate so much wisdom and knowledge that there isn't enough space in our heads, and it spreads all over our bodies.
We are not fat, we are greatly cultivated.
Every time I see my curves in the mirror, I tell myself: "How amazing am I ?! "
:)
καλήμερα κούκλες!!! Πως πάμε????
Καλοκαιράκι μπήκε, νέα φρούτα ....νεα διάθεση , όρεξη για αυτοβελτιώση κ φροντίδα του εαυτού μας μας γεμίζει η καλοκαιρινή περίοδος! μπάνακια ξεκινήσατε? αυτο το σ/κ λέω να βουτήξω .....τι υπεροχη η αισθηση του νερου στο σώμα.... κ μετα λιγος ηλιος να φορτίσει τις μπαταρίες μας !!! αχχχχχχ... τι ωραία μερα!!!! :))
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!
Καλημέρα και από εμένα!
Ρία μου τι υπέροχη διάθεση που εμπνέει το μήνυμα σου. Χαίρομαι που η σεροτονίνη σου είναι στα πάνω της :lol:
Η βδομάδα των εκλογών ήταν μία βδομάδα κρεπάλης για μένα, είχα και ταξίδι και ξέφυγα αρκετά. Εδώ και λίγες μέρες έχω επανέλθει σταθερή στην διατροφή μου και παλεύω και με την άσκηση μου. Έχω πιάσει το ποδηλατάκι μου και κάνω όλες μου τις μετακινήσεις με αυτό και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να πάω και το γυμναστήριο μου :). Ωστόσο νιώθω λίγο πρησμένη ακόμη και το παλεύω. Χθες πήγα λαϊκή και πήρα ένα σωρό καλούδια, φρέσκα φρούτα και λαχανικά για να είμαι εξοπλισμένη και άρχισα να μπαίνω σε καλούς ρυθμούς. Τα γλυκά εξαφανίστηκαν από το σπίτι και έφτιαξα και μπισκότα βρώμης για τις υπογλυκαιμίες. Η διάθεσή μου έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της και σήμερα άρχισα να νιώθω πιο ενεργητική και χαρούμενη :D
Καλημέρα κορίτσια! :)
Βλέπω θετική διάθεση από όλες σας και είναι άκρως μεταδοτική!
Πήγα σήμερα στο μαγαζί με βιολογικά προιόντα απ΄όπου ψωνίζω και προμηθεύτηκα διάφορα καλούδια
όπως κράνμπερυς και βερίκοκα αποξηραμένα και κάτι λαχταριστές οργανικές μπάρες με φρούτα και ξηρούς καρπούς.
Ελάκι να σε ρωτήσω, η συνταγή για τα μπισκοτάκια βρώμης που αναφέρεις υπάρχει σε κάποιο τόπικ?
Πολύ θα ήθελα να την έχω, ακούγεται ωραίο και για τα παιδάκια μου αυτό.
Έφτασεεεεε!
Μπισκότα από μέλι, βρώμη & ταχίνι : http://www.eatingdisorders.gr/forum/...e=13#pid211603
έχω ποστάρει και μία ωραία συνταγή για κέικ ολικής άλεσης, πολύ θρεπτικό και τέλειο για πρωινό :-)
Quote:
Originally posted by Eli
Έφτασεεεεε!
Μπισκότα από μέλι, βρώμη & ταχίνι : http://www.eatingdisorders.gr/forum/...e=13#pid211603
έχω ποστάρει και μία ωραία συνταγή για κέικ ολικής άλεσης, πολύ θρεπτικό και τέλειο για πρωινό :-)
Έλη είσαι θεά! :saint:
:starhit::starhit::starhit::starhit: