αστα....ξεμεινα.....
Printable View
παρε εναν αναπτηρακαι κανε ρομαντικα κολπακια οπως στις συναυλιες τ χατζηγιαννη ενα πραγμα
Αγκαλιες,χαδακια, φιλακια κλπ κλπ τα δινει κ το λαπτοπ ε? χαχαχαχ
Αιαθανομαι σαν ναμαι φυλακισμένη σε "παλατι"!
ναι ρε μανα το παραδεχομαι, ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ! :( αυτος ο βηχας μ'εχει τρελανει!
για αλλη μια φορα χαλια
αγχος για δουλεια. να χεις φαει τον τοπο να βρεις μια κοντα στη γειτονια μην εχεις παλι τα ιδια για αλλη μια χρονια, αλλα @@. που στο διαολο αλλου να ψαξω ?
Πολυ κουρασμένη .. Δε λέει να τελειώσει το πακεταρισμα.. Πάλι καλα που έχω κ βοήθεια.. Γενικα σήμερα δε νιώθω καλα. Ημικρανια, ναυτια, πρηξιμο, ταχυπαλμιες.. Αμάν μωρε.. Νιώθω κ τη μικρη να κάνει τουμπες με έχει τρελανει.. Βέβαια πως να μην τρελενεται κ αυτο το κακομοιρακι με τοση αναστάτωση , άγχος κ στενοχώρια.. Μετα το τελευταίο συμβάν όλα έχουν αλλάξει .. Κ δεν ξέρω πως να βοηθήσω κ τον Τ Γαμωτο.. Τον βλέπω που στενοχωριεται κ μαραζώνει κ ο, τι κ αν κάνω δε μπορω να βοηθήσω ουσιαστικά.. Ξέρω πως όταν πρόκειται για πένθος ο, τι κ να λέμε δεν κάνει καμία διαφορα.. Ειδικά όταν το συμβάν είναι φρέσκο κ αφορά ένα πολυ αγαπημένο κ συγγενικό πρόσωπο..Υποθέτω θέλει κ εκεινος τον χρόνο κ το χώρο του.. Το μόνο που μπορω να κάνω είναι να είμαι δίπλα του, να του λέω πόσο τον αγαπω, ότι είμαι εδω, να τον ακούω όταν νιώθει πως θέλει να μου μιλήσει, να είμαι εκει κ να τον παίρνω Αγκαλιτσα όταν θέλει να κλαψει..
Αχ ρε καρδια μου δεν αντέχω να σε βλέπω έτσι:-(
Με σκοτώνει που τον βλέπω να υποφέρει κ εγω δε μπορω να κάνω τίποτα( κ ας λέει ότι τον βοηθάω αφάνταστα ) για μένα δεν είναι αρκετό..
Θέλω να τον βλέπω να χαμογελάει συνέχεια, να βλέπω τα ματακια του φωτεινά κ χαρούμενα ..
Δε θέλω να τον βλέπω έτσι σκοτεινό.. Δεν του αξίζει..
Κ όσο σκέφτομαι ότι ήρθαν όλα μαζι.. Πόσο ν'αντεξει κ εκεινος..
Προσπαθεί να είναι δυνατός για το μωρο κ μένα το ξέρω .. Αλλα πόσο ν' αντέξει..
Πολυ με συγκίνησε με τα λόγια που μου είπε χθες.. Αχ..
Αχ ρε ψυχούλα μου.. Έχει κ το πήγαινε- έλα Στοκχόλμη- Ρόδο ( μετακομιζουμε κ μεταφέρουμε αυτα που πρέπει πάνω)..
Άντε να τελειώσει κ αυτο.. Εκεινος θέλω να είναι καλα κ η μικρη .. Τίποτα άλλο
Συγγνώμη που αργώ να απαντήσω ή που το ματαιώνω τελείως καμιά φορά, απλά είναι που το φόρουμ με κουράζει.
Μπορεί να το χρησιμοποιώ το όργανο, αλλά το θέμα είναι ότι αποτελεί μόνιμη πηγή λάγνων σκέψεων, τις οποίες προφανώς δεν μπορώ να υλοποιήσω, οπότε και φτάνω στο σημείο να εύχομαι να μην το είχα πάνω μου καθόλου.
Αυτό που θα αλλάξει είναι ότι δε θα με βλέπουν μόνο μου, οπότε και θα νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Όπως ξαναείπα, δε με απασχολεί ποσώς πόσο θα κρατήσει ή αν θα είναι κάτι το επιπόλαιο, γιατί κι εγώ είμαι σε φάση που θέλω να καλοπεράσω. Μην είσαι τόσο απόλυτος με την κοινή παρέα. Και οι άλλοι πώς νομίζεις ότι μπορεί να τις πρωτογνώρισαν; Πάλι από γνωστούς; Και με αυτούς τους γνωστούς πώς γνωρίστηκαν; Καταλαβαίνεις ότι κάπως αλλιώς πρέπει να έγινε η αρχή.
Σελντον, η ολικη στειρωση δεν θα σε κανει ξανα ανεμελο παιδακι, το αντιθετο - τα παιδια το μονο που ονειρευονται ειναι να μεγαλωσουν και να γινουν το ενα η το αλλο και αυτο τους δινει εναν σκοπο στην ζωη. Ψαξε και δες τι ψυχολογια εχουν οι τρανσεξουαλ και θα δεις πως δεν υπαρχει ευτυχια εκει. Η σεξουαλικοτητα σου ειναι μερος του χαρακτηρα σου και χωρις αυτη θα αποκτισεις τεραστια υπαρξιακα, προωρη κλημακτηριο και γυρανση...
no problem. αλλα και να τις ικανοποιησεις, τι σε κανει να νομιζεις πως θα ηρεμισεις απ'τις λαγνες σκεψεις ? το σεξ ειναι σαν το φαγητο, το κανεις χορταινεις για λιγο, και μετα το θες παλι. δεν σταματα αυτο το πραμα επειδη πηγες στο μπουρδελο πχ σημερα κι αδειασες. μπορει με το που γυρισεις κι ολας να ξαναχεις ορεξη.
αφου ψαχνεις καλοπεραση, τοτε πηγαινε με οποια να ναι, μην εχεις απαιτησεις να ειναι κουκλαρα, ιδιας ηλικιας, και να ταιριαζεται. το κορμι της θα χρησιμοποιησεις μονο, τα υπολοιπα δε σου χρειαζονται. οσον αφορα την παρεα, το εχω ξαναπει οτι ειναι ευκολοτερο να τη πεσεις σε καποια οταν εισαι με φιλους χαλαρα, παρα μονος κι αγχωμενος. αλλα και παλι τπτ ποτε δεν ειναι σιγουρο, αν και οι δυο πχ αγχωνεστε ? το θεμα θελει να εισαι χαλαρος, να δειχνεις οτι δεν εχεις τπτ να χασεις, αλλα απλα παιζεις και κανεις το φλερτακι χωρις να περιμενεις κατι σοβαρο. αλλα αυτα αν υπηρχε παρεα, δεν υπαρχει και τελικα σαπιζουμε ολοι μονοι περιμενωντας.
Ξενερωμενος.