Πλησιάζεις όμως και εγω θα ρίχνω νεράκι (λιγο μη κανουμε και λάσπη) για να μη σηκώνεται πολύ σκονη!!!
Είδες σας τη λέω αλλά χωρίς εσάς δεν κάνω! Με κρατάτε σε εγρήγορση!!!!
Printable View
Πλησιάζεις όμως και εγω θα ρίχνω νεράκι (λιγο μη κανουμε και λάσπη) για να μη σηκώνεται πολύ σκονη!!!
Είδες σας τη λέω αλλά χωρίς εσάς δεν κάνω! Με κρατάτε σε εγρήγορση!!!!
Καλημέρα κορίτσια...:)
NADINE μου είναι δύσκολο να σε μεταφράσω, (ποια είναι η μαγισούλα?)
αν και μου αρέσει πολύ ο γλυκός τρόπος που γράφεις και οι υππέροχοι πίνακες που βάζεις σε άλλο θέμα.
Καλή επιτυχία στην προσπαθεια σου όποια και αν είναι...:)
nataliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!μ'ακους;;;;;;;;;σημερα ακουσα κατι απο μια φιλη μου κ λεω να το πιστεψουμε.μου ειπε:τυχερος αυτος που θα σε βρει κ θα σε κρατησει!!γελασα βεβαια κ της ειπα:μονο τυχερος;;;;κωλοφαρδος!!!κανο� �τας πλακιτσα.αλλα γυρνωντας απο το σχολειο κ διανυοντας τα 47 χλμ μεχρι το σπιτι μου σκεφτηκα:γιατι οχι;στην τελικη ξερω τι εχω να δωσω κ τι μπορω να δωσω.γιατι να μην ειναι τυχερος;
αυτα βεβαια τα λεω σημερα που ειμαι καπως πιο ευδιαθετη.για αυριο δεν παιρνω ορκο!!!!:)
αλλα.........................στην τελικη ,παλι, για ολους εχει ο θεος!!!!:D
φιλιαααααααααααα
Καλημέρα κορίτσια!!!! Ναταλάκι μου, είδες που κιόλας έφυγε το 1 κιλάκι? λίγη προσπάθεια θέλει μοναχά και θα φεύγουν και τα υπόλοιπα 1-1!!!!
Καταρχάς δεν είσαι σε δικιά σου κατυγορία, είσαι 3 ολόκληρα κιλά πιο κάτω από αυτά που ήμουνα εγώ στις 4 Μαρτίου 2011!!! Αρα μην ακούω βλακίες του τύπου εσύ, το χάος και μετά εμείς!!!! Αντε μην τα πάρω και σου κατέβω Θεσσαλονίκη και μετά τρέχεις να κρυφτείς!!!!
Εγώ ζυγίστηκα σήμερα το πρωί, όπως έχουμε συφωνήσει και είδα το 106.4!!! Φυσικα ίσως παίζει να είμαι και πιο κάτω αφού την μέρα που πήγα διαιτολόγο η δικιά μου έλεγε 108.1 και η δικιά της 107.7 αλλα δεν πειράζει, καταγράφουμε αυτό που βλέπουμε. Αλλωστε δεν ήταν και τόσο μεγάλη η διαφορά.
Χτες πήγα περπάτημα 40 λεπτά (χωρίς τον μικρό) και σήμερα θα πάω άλλα 40 περίπου (εκτός που αν πιάσει καμιά απρόοπτη βροχή πάλι).
Κατά τα άλλα πρέπει να ψάξω και εγώ να βρω στο youtube βιντεάκια ασκήσεων μπας και κάνω και τίποτα σπίτι, αλλά το δύσκολο θα είναι ο χρόνος που δεν έχω!!! Θα δέιξει όμως!!
Λοιπον σας φιλώ γλυκά και θα τα πούμε!
Ναταλιααααααααααααααααααα αα;;;;;;;;;;;;;; Δε φανταζεσαι τι χαρα πηρα;;;;;;;;;; Μου ρχεται να σηκωθω και να βαραω κωλοτουμπες εναεριες. !!!!!!!! :lol: :lol: :lol: πωπω ειμαι τοσο χαρουμενη για σενα νεραιδουλα μου που φεν φανταζεσαι!!! Σε φιλω πολυ!!! Και λατρευω τικερακι ! Αχ πως φαινετε ο φινεττσατος καλογουστος ανθρωπος!!! :bouncing: και μην τα ριξεις παλι στις ορμονες μου μια χαρα ειναι ! :D :D
Λιάνα,σ'ευχαριστώ για την ευχή σου κι ανταποδίδω σ' ό,τι ονειρεύεσαι κι εσύ να χαρείς!Quote:
Originally posted by liana12345
Η μαγισούλα μου είναι στο τικεράκι μου και θα την αμολήσω ακόμα μια φορά για χάρη σου!
Πετά πάνω από την ονειροχώρα και κάνει τα κουμάντα της.Ό,τι μπορεί βέβαια η καημένη...
Την είχα κανά δυό χρόνια κλεισμένη.Τώρα τη βγάζω,αλλά μόνο άπαξ την εβδομάδα,μην πάρει πολύ αέρα!
χι χι...:)Quote:
Originally posted by NADINE
Λιάνα,σ'ευχαριστώ για την ευχή σου κι ανταποδίδω σ' ό,τι ονειρεύεσαι κι εσύ να χαρείς!Quote:
Originally posted by liana12345
Η μαγισούλα μου είναι στο τικεράκι μου και θα την αμολήσω ακόμα μια φορά για χάρη σου!
Πετά πάνω από την ονειροχώρα και κάνει τα κουμάντα της.Ό,τι μπορεί βέβαια η καημένη...
Την είχα κανά δυό χρόνια κλεισμένη.Τώρα τη βγάζω,αλλά μόνο άπαξ την εβδομάδα,μην πάρει πολύ αέρα!
Βλέπω πως έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και εύχομαι να φτάσεις το στόχο σου.
Μερικές φορές σκέφτομαι πως εκτός από το φαγητό που οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε ως αντι-καταθλιπτικό, τα παραπάνω κιλά δημιουργούν μια ασπίδα ανάμεσα σε μας και τους άλλους, ίσως από φόβο να μη δουν μέσα μας.
Από τα δικά σου ποστ που έχω διάβασει μέχρι τώρα, διακρίνω πως είσαι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος...:)
Κρακεράκι δεν καταλαβαίνω προς τι τόσος ενθουσιασμός!Δε χειρουργήθηκα για sleeve στα 180 αλλά στα 160 και μάλιστα
13 μήνες σα σήμερα.Βάζω τα ανώτερα της ζωής μου,μη μπερδεύεσαι.Όπως και τα κατώτερα δεν είναι αυτά που θέλω,
απλά είναι σε αρμονία με το ανώτερο.Το ιδανικό μου είναι το 72 για τους γνωστούς λόγους εμμονής με τον αριθμό.Τέλος πάντων.
Δεν την μπορώ την αριθμολογία.Γι'αυτό δεν έβαζα τικεράκι τόσον καιρό.Σας ευχαριστώ όλους
για την ενθάρρυνση,αλλά άμα είναι να το κάνουμε θέμα κάθε εβδομάδα,δεν την ξαναβγάζω βόλτα.
Για μένα δεν έχει σημασία το πόσο ζυγίζω,αλλά η σχέση μου με το φαγητό,με το σώμα μου,με το μέσα μου.
Να είμαι καλά στην υγεία μου,να ανθίσω τη ζωή μου στους τομείς που χρειάζομαι,άσχετα πώς δείχνω εξωτερικά.
Δε θέλω να είμαι αγενής,απλά όσοι με ξέρετε λιγάκι παραπάνω γνωρίζετε πόσο δυσκολεύομαι με τα κοπλιμέντα.
Αυτά είπε ο παράξενος,δύστροπος άνθρωπος,που καλημέρα του λέτε,τον μπελά σας βρίσκετε και μετά άρχισε τα φιλάκια...
Μπράβο,ντριμάκι μου!Πες,πες,κάποια στιγμή θα σε πείσεις για το αυταπόδεκτο!Quote:
Originally posted by dream
nataliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!μ'ακους;;;;;;;;;σημερα ακουσα κατι απο μια φιλη μου κ λεω να το πιστεψουμε.μου ειπε:τυχερος αυτος που θα σε βρει κ θα σε κρατησει!!γελασα βεβαια κ της ειπα:μονο τυχερος;;;;κωλοφαρδος!!!κανο� �τας πλακιτσα.αλλα γυρνωντας απο το σχολειο κ διανυοντας τα 47 χλμ μεχρι το σπιτι μου σκεφτηκα:γιατι οχι;στην τελικη ξερω τι εχω να δωσω κ τι μπορω να δωσω.γιατι να μην ειναι τυχερος;
αυτα βεβαια τα λεω σημερα που ειμαι καπως πιο ευδιαθετη.για αυριο δεν παιρνω ορκο!!!!:)
αλλα.........................στην τελικη ,παλι, για ολους εχει ο θεος!!!!:D
φιλιαααααααααααα
Και δεν είναι το πόσο όμορφη είσαι(που μιλάμε επίπεδο σταρ του σινεμά) ούτε πόσο
επίπεδη έκανες την κοιλίτσα σου και λίγα τα κιλά σου!Είναι όλα όσα σπουδαία και μοναδικά είσαι
κι έχουν ανάγκη να κοινωνήσουν,να εκφραστούν,να γίνουν ένα με τα αντίστοιχα κάποιας άλλης ψυχής
που πάλεται σε ίδια συχνότητα.Κι αυτήν την ευλογία την αξίζεις όσο ο καθένας μας!
Και μη μου ανησυχείς!Θα σου το υπενθυμίσω κι αύριο αν το ξεχάσεις!Φιλάκιααααα!!!!!!
Το ξερω Ναταλακι μου οτι σημασια δεν εχουν οι αριθμοι κλπ και ξερω οτι δυσκολευεσαι και με τα κοπλιμεντα και ολα οσα ειπες, εισαι ενας ανθρωπος που νοιαζομαι πολυ και χερομαι με καθε του χαρα.. Αυτο..
Αγάπη μου,εσύ,
σ'ευχαριστώ που με νοιάζεσαι και με καταλαβαίνεις!
Κι η δική σου χαρά είναι και δική μου και το ξέρεις!
Αγαπαμε Nadine!!! :love::love::love:
Εγώ πάλι Ναταλία να σταθώ κάπου αλλού, χωρίς να θέλω να σου κάνω κομπλιμέντο, αλλά γράφεις τόσο υπέροχα όταν είσαι ευδιάθετη που νομίζω ότι θα έγραφες φανταστικά παιδικά παραμυθάκια ή ιστοριούλες!:starhit:
Ως δασκάλα κάτι ξέρω και γω...:yes:
Εχω την εντύπωση ότι και κάπιος άλλος της το έχει προτείνει τον τελευταίο καιρό!!!!!
Αχ!Οι δασκάλες εδώ θέλουν να με κάνουν να πάρουν τα μυαλά μου αέρα!Σοβαρά τώρα;
Λες να γίνω μια Ευγενία Τριβιζού;Η αλήθεια είναι πως λατρεύω και τα παιδιά και τα παραμύθια!
Αλλά μόνο ως την αναγνώστρια με τις δεκάδες αστείες φωνές.Τόσα καλά λόγια που έχω ακούσει εδώ μέσα...
Μου δίνετε τόση δύναμη...Σας ευχαριστώ πολύ πολύ!Ίσως κάποια στιγμή δοκιμάσω να γράψω κάτι...
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
ποίος περικαλώ είχε την ίδιαν σκέψην;:smilegrin:
Όταν δημοσιευτεί το πρώτο παιδικό σου βιβλίο να΄σαι σίγουρη πως θα το αγοράσω, αλλά υπό την προϋπόθεση να μου το υπογράψεις!:wink1:
Και αφού μπορείς να κάνεις και πολλές διαφορετικές φωνές, προτείνω να το συνοδεύεις με cd όπου θα υποδύεσαι φωνητικά κάποιους ήρωές του.
Τι κρίμα που δεν υπάρχει ανάλογο cd για τα βιβλία της γλώσσας της Α' και Β' τάξης!
H Αλαλουμένια μου έλεγε να κάνω κάτι σχετικό με παιδιά.
Ίσως έναν διαφορετικό παιδότοπο...Και για το γράψιμο μου έχουν πει...
Αλλά δε θεωρώ πως έχω το χάρισμα αυτό ούτε έχω κάτι αξιόλογο να μεταδώσω.
Τέλος πάντων...Και πάλι σας ευχαριστώ!Αρκετά όμως ασχοληθήκαμε με την αφεντιά μου!
Ποσο λάθος έχεις καλή μου! Εχεις φυσικό χάρισμα με τα παιδια! Το είδα στην πράξη! Στην τελική μια δοκιμή θα σε πεισει! Το χεις και μπορείς αν θες! Και ναι θα ασχολούμαστε με την αφεντιά σου όσο θέλουμε. Χα! :P
φιλια!
Καλησπέρα!Τι κάνετε κοκόνες;Ελπίζω ν'απολαμβάνετε ανέλπιστα ευχάριστα το Σαββατοκύριακό σας!
Εγώ χθες είχα μια δύσκολη μέρα(συναισθηματικά ζητήματα)ωστόσο κρατώ ως θετικό πως αντιστάθηκα
για άλλη μια φορά στις σειρήνες της tasty,kraft και δε συμμαζεύεται,των οποίων τα άτιμα ραντάρ
δυστυχώς πάντα μ'εντοπίζουν στις μαύρες μου και τα δύσκολα...Σήμερα περπατήσαμε παρέα με τον Νιόνιο.
Το τραγούδι που θα βάλω,η αλήθεια είναι πως δε μου έκανε παρέα,αλλά όπως έψαχνα
τη μέρα την όμορφη(της οποίας ακόμα ηχεί στα αφτιά μου το "θα κοιμηθείς έτσι όπως έστρωσες")
έπεσα πάνω του και το θυμήθηκα...Καλοτάξιδα πουλιά,πάρτε μας στις φτερούγες σας μια βόλτα!
Δε μου φτάνει αυτός ο κήπος
δε μου φτάνει τούτη η γή,
της καρδιάς μου ο κάθε χτύπος
είναι κι άλλη μια πηγή,
που γυρεύει να 'βρει ακόμα
το καινούργιο της το χώμα
--->Διονύσης Σαββόπουλος : Τα καλοτάξιδα πουλιά
Kυριακάτικες καλησπέρες!
Ψάχνοντας τα συρτάρια μου σε μια προσπάθεια να βρω το απολυτήριο λυκείου μου,
βρέθηκα πάλι αντιμέτωπη με δεκάδες δίαιτες,οδηγίες,πρακτικά χειρουργείων,λιπομετρήσει� �,ΒΜΙ,
ιατρικές εξετάσεις,δικά μου ημερολόγια απώλειας βάρους,όνειρα και στόχους μέσα σε ντοσιέ με κολλάζ από μοντέλα.
Πέρασα όλη τη ζωή μου(από τα 11 μου χρόνια στην πρώτη οργανωμένη δίαιτα-τη βρήκα κι αυτήν!)με νούμερα και στερήσεις,
σκοτώνοντας κάθε ηλικία για την ελπίδα της απόλαυσης μιας επόμενης με πληρωμένες προαπαιτούμενες προϋποθέσεις.
Δε θα μιλήσω για το τι έχω κάνει στο δέρμα μου και τον οργανισμό μου.Με πονάει περισσότερο αυτή τη στιγμή ό,τι έχω κάνει στην ψυχή μου!
Πόση αυτοτιμωρία,πόση ενοχή,πόση ανοησία!Ένας εγκληματίας,που ναι μεν πλήρωσε ακριβά ό,τι κακό έκανε και ενώ βγήκε έξω
πλανιέται άσκοπα χωρίς να ξέρει πού να πάει,ποιός απόμεινε,τι να κάνει στον κόσμο και το χρόνο,που ανελέητα τρέχει και τρέχει...
Δεν μπορώ να γυρίσω τα γενέθλια κεράκια πίσω,να μου φωνάξω πως δεν τα αξίζει όλα αυτά ένα χαμένο ρούχο!Οκ,τώρα είμαι καλά
κι ας πληρώνω ακόμα το δάνειο.Προσπαθώ να μη χάνω την ψυχραιμία μου και να εστιάζω σε ό,τι καλύτερο μπορώ.
Σας παρακαλώ,όσοι τυχόν ακόμα το κάνετε αυτό στον εαυτό σας,σταματήστε!Δεν αξίζει!Τίποτα δεν αξίζει την ψυχική μας ηρεμία,
τα χρόνια που μας χαρίστηκαν και σπαταλάμε πάνω σε μια ζυγαριά.Χάνουμε το παρόν,φορτωμένοι με το βάρος ενός παρελθόντος
κι αφελώς επαφύουμε όλες μας της ελπίδες χαράς σ'ένα άπιαστο μέλλον,που αδυνατεί,το έρμο,να πετάξει με τόσα βαρίδια...
Μας προσκαλώ να χαρούμε τώρα το σώμα,που ντυθήκαμε.Όχι αύριο,όχι αργότερα όταν θα είναι χωρίς πιέτες,μίνι ή λιγότερο φουσκωτό...
Να κάνουμε ειρήνη μαζί του,να συμφιλιωθούμε,να συνεργαστούμε,να το αποδεχτούμε,να το αγαπήσουμε,να το ζήσουμε!
Μπορεί να μας δώσει περισσότερη χαρά απ'όση νομίζουμε,απ'όση μέχρι τώρα του επιτρέπουμε!Μια ευκαιρία ζητά να λάμψει!
Ναντίν, πολυ ωραία τα γράφεις, και μπραβο σου που το κατάφερες!!
το θεωρώ άθλο για τη σημερινη εποχή και με αυτά που προβαλουν μεσω μοδας..
αλλά γιάυτό είμαστε εδω να τα συζητάμε κ να μαθαίνουμε..
Θεέ μου!Τι σας γράφω πάλι;Η κρίση μιας σαραντάρας...Μη δίνετε σημασία,μάλλον δε σας αφορά...
Δε μπορεί να γεννήθηκε άλλος τέτοιος βιρτουόζος αυτοκαταστροφής...Εύχομαι να μην...
Μου αφιερώνω λοιπόν και το τραγούδι μου,να το εμπεδώσω,φιλοδοξώντας ν'αξιοποιήσω έστω το δεύτερο μισό(αν βέβαια μου δοθεί)
πιο κοντά σε όσα αγαπώ,εκείνα για τα οποία ξεκίνησα,αυτά για τα οποία γεννήθηκα...Εγώ είμαι έτοιμη!Τύχη κάνε κι εσύ το κομμάτι σου!
--->ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ : ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ
Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Ποίηση: Οδυσσέα Ελύτη
Εδώ στου δρόμου τα μισά
έφτασε η ώρα να το πω
άλλα είναι εκείνα που αγαπώ
γι' αλλού γι' αλλού ξεκίνησα.
Στ' αληθινά στα ψεύτικα
το λέω και τ' ομολογώ.
Σα να 'μουν άλλος κι όχι εγώ
μες στη ζωή πορεύτηκα.
Όσο κι αν κανείς προσέχει
όσο κι αν το κυνηγά,
πάντα πάντα θα 'ναι αργά
δεύτερη ζωή δεν έχει.
ναταλακι ειναι ο,τι ακριβως κλαιω κ εγω!το χαμενο χρονο μου......τα χαμενα χρονια μου...απο δικη μου βλακεια κ μονο!!!!
Ναταλία , αχ Ναταλία, "διαβάζοντας" σε, θυμήθηκα κάτι από παλιές μου εκτονώσεις στο γράψιμο, είπα να στο αφιερώσω:
Κατοικώ εσαεί
Στην άκρη του κανονιού.
Από Λυκαβήττειο έδαφος
Γεννιέται η σκόνη που καλύπτει
Την πλήξη της αναμένουσάς μου πυρίτιδας.
Ο ίλιγγος σφιγμένος
Στο αμήχανό μου χαμόγελο
Ακόμη απορεί
Γιατί αργεί το θειάφι
Φωτιά να γίνει.
Ασφυκτική η μοίρα
Φλογοβόλων υλικών
Που οι περιστάσεις αναγκάζουν
Αχρείαστα να μένουν
Σε κάποια μπούκα, σε κάποια κάννη.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, καλό μου!
Εγώ σταμάτησα να κλαίω,Ντριμάκι μου!Σχεδόν πέρασε κι η θλίψη για τα χαμένα...Quote:
Originally posted by dream
ναταλακι ειναι ο,τι ακριβως κλαιω κ εγω!το χαμενο χρονο μου......
τα χαμενα χρονια μου...απο δικη μου βλακεια κ μονο!!!!
Το αποδέχτηκα αυτό που συνέβη,νομίζω με συγχώρεσα κιόλας[κυρίως βασιζόμενη
στη σκέψη πως αυτό μπόρεσα να επιλέξω την εκάστοτε δεδομένη στιγμή βάσει των
τότε εκτιμήσεων και συναισθημάτων μου(αυτό αφορά και τις ερωτικές μου σχέσεις)]
και ζητώ τώρα φώτιση και λίγη τύχη να παλέψω ό,τι πλέον η ζωή μου επιτρέπει.
Σ'ευχαριστώ,συναγωνίστρια,� �ια το πραγματικά υπέροχο σου μοίρασμα!Σα να γίνεται το θειάφι φωτιά...Δε νομίζεις;Quote:
Originally posted by monahoiot
Κατοικώ εσαεί
Στην άκρη του κανονιού.
Από Λυκαβήττειο έδαφος
Γεννιέται η σκόνη που καλύπτει
Την πλήξη της αναμένουσάς μου πυρίτιδας.
Ο ίλιγγος σφιγμένος
Στο αμήχανό μου χαμόγελο
Ακόμη απορεί
Γιατί αργεί το θειάφι
Φωτιά να γίνει.
Ασφυκτική η μοίρα
Φλογοβόλων υλικών
Που οι περιστάσεις αναγκάζουν
Αχρείαστα να μένουν
Σε κάποια μπούκα, σε κάποια κάννη.
Βλέπω την καπνοδόχο σου να γεννά ελεύθερα πετάγματα!Καλοτάξιδα πουλιά σε προσκαλούν,Γιωτάκι μου!Κοίτα...
ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011!
--->ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ : ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Στίχοι - Μουσική : Διονύσης Σαββόπουλος
Καλοκαίρι
η γαλάζια προκυμαία θα σε φέρει
καλοκαίρι
καρεκλάκια, πετονιές μέσ' το πανέρι
μες τη βόλτα αυτού του κόσμου που μας ξέρει
καλοκαίρι
πλάι στα μέγαρα, στις τέντες με τ' αγέρι
καλοκαίρι
με χρυσούς ανεμιστήρες μεταφέρει
την βανίλια με το δίσκο του στο χέρι
την κοψιά μιας προτομής μέσ' το παρτέρι
καλοκαίρι
μ' ανοιχτό πουκαμισάκι στα ίδια μέρη
Καλοκαίρι
με μισόκλειστες τις γρίλιες μεσημέρι
καλοκαίρι
καθρεφτάκια και μια θάλασσα που τρέμει
στο ταβάνι και τους γύψους μεσημέρι
καλοκαίρι
με τον κούκο μέσ' τα πεύκα και στ' αμπέλι
καλοκαίρι
στόμα υγρό, μικροί λαγώνες, καλοκαίρι
με τη φέτα το καρπούζι στο ?να χέρι
με φιλιά μισολιωμένα, καλοκαίρι
καλοκαίρι
λίγες φλούδες στης κουζίνας το μαχαίρι
Καλοκαίρι
του σκυμμένου θεριστή του τυφλοχέρη
καλοκαίρι
με βαριά μοτοσικλέτα μες τα σκέλη
τους φακούς του ανάβει μέρα μεσημέρι
καλοκαίρι
όλο πίσσα και κατράμι καλοκαίρι
καλοκαίρι
με τον ρόγχο του air condition μεσημέρι
φαλακροί μέσ' τις σακούλες μας σαν γέροι
εκεινού με τ' άσπρο κράνος που μας ξέρει
καλοκαίρι
μια οσμή νεκροθαλάμου, καλοκαίρι
Καλοκαίρι
στην αρχή σαν έγχρωμο έργο στην Ταγγέρη
αλλά εν τέλει
με του κάτω κόσμου το έγκαυμα στο χέρι
την λαχτάρα του στον κόσμο περιφέρει
καλοκαίρι
στον χαμό του οδηγημένο και το ξέρει
καλοκαίρι
τόσο ώριμο που πέφτοντας προσφέρει
μια πλημμύρα των καρπών, στάρι και μέλι
στον σπασμό του το απόλυτο το αστέρι
καλοκαίρι
μες τα κόκκινα της δύσης του ανατέλλει
Kαλημέρα, καλό μήνα και καλό φθινόπωρο.....εεεεεεεεεεε!!!!! !!!! Καλοκαίρι ήθελα να πω!!!!!!
Καλημέρα, και καλό μήνα !!!!
Ναταλία, κι εγώ μαζί !!! Προχθές αποφάσισα να κόψω το φαϊ, τα πιτόγυρα, πίτσες-μπύρες κτλ ....
Έφτασα στο top ρεκόρ μου (σε ρίχνω 5-6-7 κιλά πιτσιρίκα), και σύντομα θα σε φτάσω και θα συνεχίσουμε τον .... κατήφορο παρέα. ΟΚ ?
Εγώ γυμναστική δεν κάνω βέβαια, δεν προλαβαίνω, αλλά ίσως αρχίσω τίποτα κοιλιακούς-κάμψεις στο σπίτι.
Και που'σαι Ναταλίτσα ... μόλις έφαγα και το πρωινό μου, κριθαρένια παξιμάδια που φρόντισε η Νέκκυ μου να προμηθευτεί.
Καλημέρα σε όλες τις φίλες ! Πάμε κανένα Μαgic Park κυρίες ? και μετά απέναντι, στο cosmos για KFC :P
Καλημέρα αγόρι της παραίας!!!!!!
Μην μιλάς για KFC!!!! Είναι κάτι το οποίο πιστεύω ποτέ ξανά δεν θα το απολάυσω!!! Όχι γιατί δεν θα το ξαναφάω, αλλά γιατί δεν μπορώ πια να φάω ποσότητα!!!!!
Αντε καλή κατηφόρα, θα περιμένουμε ενημέρωση!!!!!!! Μην μας ξεχάσεις και εμφανιστείς μετά από κανά 3μηνο πάλι:P
Καλησπέρα κορίτσια και αγόρι της παρέας!
Σποτάκι σε βρίσκει η γη πιο ελκυστικό από μένα και μου το λες έτσι ξεδιάντροπα;
Καλά,άμα ξεκίνηνησες τα πρωινά,εσύ σοβαρολογείς!Δεν ανησυχώ!Για πότε θα χάσεις
την ελκυστικότητα σου και θα θέλει εμένα πάλι η γη περισσότερο από όλους σας ούτε
που θα το καταλάβεις!ʼντε,πουλάκι μου,γιατί σήμερα άρχισαν κι οι ζέστες και θα'ναι ζόρικα.
Φιλάκια πολλά στις μοναδικές γυναίκες σου!Για συνάντηση,να το κανονίσουμε μέσα στο μήνα,
πριν σκορπιστούμε για τις διακοπές μας.Μακάρι να τα καταφέρουν κι η Βάσια και το μπαρμπούνι!
Αυτά τα KFC ποτέ δεν τα δοκίμασα.Μα πόσο ωραίο μπορεί να είναι το σκέτο κρέας;
Κι αυτό πάλι με την ποσότητα...Αχόρταγο το μάτι μας και θέλει χρόνο πολύ ν'αλλάξει οπτική!
Τέλος πάντων...Τα φιλιά μου σε όλους κι ευχές για έναν ξεχωριστό Ιούνιο!Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει!
http://img31.imageshack.us/img31/464...kanyfaster.jpg
Καλημέρα αντιστροφομετρόκοσμε!
Με αφήνετε πάλι μόνη μου,αλλά ευτυχώς έχω παρέα τις πολλές μου προσωπικότητες και δε νιώθω μοναξιά!
Τις τελευταίες μέρες δε σας έβαλα τραγούδια που σημαίνει πως δεν έκανα τη γυμναστική μου.
Κάτι τα ψυχολογικά μου κάτι οι γονείς μου που φιλοξενούσα για τη χημειοθεραπεία του μπαμπά,
βγήκαμε από τη σειρά μας.Δεν τα παρατώ προς Θεού.Αύριο το ζύγισμα μας κανονικά,να βγάλω
και τη μαγισούλα μου μια βόλτα,μη μου εκνευριστεί και με μεταμορφώσει σε τίποτα σιχαμερό!
Η προσπάθεια μου επικεντρώθηκε στο να μην επισκευτώ με κακές προθέσεις το σούπερ μάρκετ απέναντι!
Πατατάκια,σοκολάτες και η παρέα τους μου βασάνιζε καθημερινά το μυαλό και περήφανα αναφέρω πως αντιστάθηκα!
Ίσως ακούγεται σε κάποιους αστείο,αλλά εμένα αυτός είναι ο αγώνας μου.Αυτές οι αηδίες με πάχυναν,
αυτές έμαθα να αποζητώ στα δύσκολα μου.Και τώρα μ' έναν πρόσφατο χωρισμό μετά από ενάμισυ χρόνο σχέσης,
με την εξεταστική περίοδο να με βασανίζει,με τα της υγείας των γονιών μου και άλλα ψιλά παρατηρώ ν'αναζητώ
διακαώς την παρέα τους!Πλέον δεν έχω στο σπίτι ούτε δημητριακά ούτε κουβερτούρα καθώς διατέλεσαν υποκατάστατα.
Τέλος πάντων.Έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα πως θα αγωνίζομαι με τις σκέψεις μου για συναισθηματικό φαγητό.
Όλοι κάτι έχουν να παλεύουν.Εγώ έχω αυτό.Ευτυχώς έχω καλά καταλάβει πως δεν είναι φίλος μου.
Όποτε απευθύνθηκα στα δύσκολα σ'αυτό όχι μόνο δε με ανακούφισε αλλά με χαντάκωσε περισσότερο!
Είναι σαν τους ανθρώπους που αγαπάμε μεν αλλά αποφασίσαμε πως δε μας κάνουν καλό και απομακρυνθήκαμε.
Είναι στη σκέψη μας,θέλουμε το καλύτερο για κείνους,ωστόσο αναζητούμε μια ποιότητα ζωής που δεν τους περιλαμβάνει.
Προσπαθώ να μην είμαι πλέον αυτοκαταστροφική!Αρκετά μεγαλούργησα!Υγεία σε σώμα και ψυχή!
Ο,τιδήποτε εναντίον της μακριά!Από πατατάκι μέχρι ανθρωπάκι!Γενική καθαριότητα να λάμψει ό,τι πραγματικά αξίζει!
Σε καταλαβαίνω απόλυτα με την φάση πατατάκια, γαριδάκια, σοκολατάκια και όλα τα απαγορευμένα (σε άκια και μή).....
Χαίρομαι που το έχεις βάλει σαν στόχο σου να μην τα αφίσεις να σε καταστρέφουν άλλο. Να καταφεύγεις σε αυτά δεν λύνουν τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετοπίζουμε, απλά τα κρίβουν για μερικά λεπτά, όσο δηλαδή κρατάει 1 κουτί γαριδάκια.
Η εικόνα που έβαλες μιλάει από μόνη της, 17 απλές λέξεις που έχουν τοοοοοοσο μέγάλο νόημα. Θα που επιτρέψεις να την κρατίσω για τις δικές μου άσχημες στιγμές?
Εννοείται,Πωλινάκι μου!Η εικόνα είναι έμπνευση για όποιον νιώθει να τη χρειάζεται!
Και πέρα από το πολλά υποσχόμενο τέλος της,επειδή η ζωή μας είναι κάθε αναπνοή,
κάθε στιγμή κι όχι μια πρόταση απολογισμού επιτυχίας ή αποτυχίας σε μια ταφόπλακα
εύχομαι να καταφέρουμε ν'απολαμβάνουμε την κάθε της στιγμή,όποιο σκηνικό κι αν
μας περιστοιχίζει.Ακόμα κι αν δεν έχουμε όλα όσα νιώθουμε πως χρειαζόμαστε για να
είμαστε ικανοποιημένοι,έχουμε ήδη πάρα πολλά για να αισθανόμαστε καλά κι ευγνώμονες!
Κράτα κι αυτήν αν νιώθεις να σου κάνει νόημα...Φιλάκια σ'όλους πολλά! :love: :love: :love:
Αυτό μακάρι να μπορούσα να το βροντοφωνάξω, να το ακούσουν όλοι. Δυστυχώς αναζητάμε τα υλικά αγαθά και χάνουμε την ουσία!Quote:
Originally posted by NADINE
Ακόμα κι αν δεν έχουμε όλα όσα νιώθουμε πως χρειαζόμαστε για να
είμαστε ικανοποιημένοι,έχουμε ήδη πάρα πολλά για να αισθανόμαστε καλά κι ευγνώμονες!
Φιλακια πολλα Ναταλάκι μου :love: :love:
Καλημέρα σας......
Σημερινό ζύγισμα 106..... Συνολική απώλεια του μήνα, 3 κιλά. σκ%(^*#@.............:(:(:(:(:(
Κάνω τα πάντα και η απώλεια μειώνετε δραματικά από μήνα σε μήνα.... Και ακόμα είμαι στον τρίτο μήνα. Μετά τί θα έχω δηλαδή? 1 κιλό απώλεια τον επόμενο μήνα και μετά πάλι αύξιση? Δεν γίνετε αυτό.....
Το έχω πάρει απόφαση πως το σώμα μου αρνείτε να παίσει κάτω από τα κιλά που ήταν τόσα χρόνια συνηθισμένο..... Το κατώτερο που ήμουνα (με εξέρεση την εγκυμοσύνη) ήταν 108 και αυτό κράτησε για μερικούς μήνες και μετά πάλι 112..... Πως έχω την απαίτηση λοιπόν τώρα να παίσω πιο κάτω? :(:(:(:(:(:(:(
Πωλίνα μου καλημέρα. Κάνε υπομονή φαίνεται πως είσαι σε πλατό νωρίς νωρίς. Ίσως ευθύνεται το γεγονός ότι είχες τόσο μεγάλη απώλεια τις πρώτες μέρες. Κοίτα τη μεγάλη εικόνα - έχεις χάσει 19 κιλά σε 3 μήνες! Μην ξεχνάς επίσης ότι εχεις αρχίσει άσκηση, που σημαίνει ότι χτίζεις πάλι τους μύες σου και δε θα υπάρχει αρχικά τουλάχιστον μεγάλη απώλεια βάρους. Κατέγραψε τι ακριβώς τρως για μια εβδομάδα για να δεις αν τελικά κάνεις κάτι λάθος. Ίσως τρως κρυφές θερμίδες ή παραπάνω υδατάνθρακες. Ίσως ακόμα παίρνεις λιγότερες θερμίδες από όσο πρέπει και πέφτει ο μεταβολισμός σου.
Μην αγχώνεσαι Πωλινάκι μου. Θα φύγουν τα κιλά. Δεν είναι στο χέρι τους πια!
Την Τρίτη κανόνισα να πάω σε διατροφολόγο για μέτριση βασικού μεταβολισμού και εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα καλή μου. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου
Καλημέρα από μία άσωτη και εξαφανισμένη!
Ο χρόνος τρέχει και εγώ τον ακολουθώ, τρέχοντας από πίσω?
Αλλάξαμε και όνομα καλέ?
Final countdown = τελική αντίστροφη μέτρηση! Cool baby! :starhit:
ʼκουσα κάτι για συνάντηση? Εγώ είμαι μέσα!!! ʼντε πριν ξεκινήσουν οι διακοπές και χαθούμε!
Πάντα απολαμβάνω τις συναντήσεις μας!
Οπότε η οικογένεια spotnekky και ζουζουνόσποτανεκκάκια δηλώνει πρώτη την συμμετοχή της σε αυτή την συνάντηση! ʼντε και οι υπόλοιπες!
Και επειδή τα κιλά μας μας έφεραν πιο κοντά και έγιναν αφορμή να γνωριστούμε, ας αναφερθούμε και σ? αυτά λιγάκι!
Όπως σας έχει πει ήδη ο Δημήτρης ξεκινήσαμε διατροφή (εδώ και 9 μέρες). Όχι τίποτε ακραία και τρελά. Κόψαμε τελείως τα χαζά και μειώσαμε ποσότητες. Ο Δημήτρης ξεκίνησε και πρωινό!!!! :smilegrin:
Αποτέλεσμα: Ο Δημήτρης είναι κατά 4 κιλά ελαφρύτερος! (αχ αυτός ο αντρικός μεταβολισμός! ;)) Όσο για μένα, μου έκανε την χάρη η ζυγαριά και με έδειξε 2 κιλά ελαφρύτερη! Yeah!
Και? συνεχίζουμε!
Και τελευταία απλά σας αναφέρω ότι: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΡΑ!!! :tumble: :tumble:
Το επιβεβαιώνω .... η γυναίκα μου χρειάζεται διακοπές ΤΩΡΑ !
Την ψήνω για Λίμνη Πλαστήρα το σ/κ αλλά μου κάνει την δύσκολη.
Πείτε κι εσείς τίποτα να την πείσουμε !