ε, ετσι ειναι οταν τρως ξυλο μια ζωη. προσπαθεις να κρυψεις το προβλημα κατω απο το χαλάκι και κάνεις δουλειές σαν να μη συμβαίνει τίποτα!
κλασσικη ελληνικη εμετική κουραδοπαράδοση
Printable View
Γεια σου Gothly, τώρα είδα το μήνυμα σου...
Βασικά απ' ότι κατάλαβα η μάνα μου χτύπησε τον πατέρα μου γιατί τον άκουσα να λέει "τί θες, να ξεσπάσεις; Βάρα" Εκείνος μόνο εμένα έχει χτυπήσει με εξαίρεση μια φορά που είχε αρπάξει τη μαμά μου από το λαιμό αλλά εγώ ή δεν είχα γεννηθεί ή ήμουν πολύ μικρή γιατί δεν το θυμάμαι αυτό...όμως η ιστορία επαναλαμβάνεται και το έκανε και σ' εμένα την τελευταία φορά που σήκωσε χέρι, μάλλον από θαύμα ζω τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό δεν ξέρω θα το δείξει η ζωή που θα ζήσω από εδώ και πέρα και το πως θα πεθάνω τελικά...
ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΟΣΗ ΠΛΑΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ΟΣΟ ΖΩ ΚΛΠ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ
ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΕΡΓΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ
ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΩ ΝΑ ΜΗ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ
ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΡΓΑ ΜΠΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
ΓΙ ΑΡΧΗ ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ
ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΔΩ ΕΡΓΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ
ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΜΑ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΝΤΖΙΛΙΚΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΕΝΑ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ
ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑ Κ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
ΣΕ ΟΛΑ
Αγχωμένη, σε υπερένταση και βαριέμαι αλλά δεν μου κεντρίζει κάτι το ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή θέλω μόνο να μιλήσω με κάποιον...αν θέλει κανείς ας απαντήσει εδώ να τα πούμε...
Θες να μιλησεις μαζι μου?? :p
Και εγω χαλια μαυρα ειμαι
Στα συνηθισμενα μου ειμαι καλε, εγω ειμαι συνηθισμενος στο να ειμαι χαλια δυστηχως...Κατι τα οικογενειακα, κατι οι ανησυχιες που εχω για το μελλον μου, ειμαι πολύ φορτισμενος, περισσοτερο απο οσο θα επρεπε, αρκετες φορες εχω παθει ελκος ή εχω εμετο απο το αγος που εχω...Αλλα τωρα το καλοκαιρι νιωθω καλυτερα, χαλαρωσα και ξεκουραστηκα λιγο τωρα με τις διακοπες, ευχομαι απο του χρονου να μπορεσουν να αλλαξουν τα πραγματα προς το καλυτερο
Και συγνωμη για τις μαλακιες που σου εκανα τις προαλλες κυκνε....
Καταλαβαίνω...κι εγώ παλιότερα ήμουν συνηθισμένη να είμαι χάλια μέχρι που μου βρήκαν μάλλον το σωστό κοκτέηλ φαρμάκων για να έρθω στα ίσια μου αν και σήμερα νιώθω πάλι μια ψιλοκαταθλιψούλα...ούτε να λουστώ δεν είχα διάθεση, έβαλα όση ψυχική δύναμη είχα για να ξεμπερδεύω γι' αυτό άργησα και ν' απαντήσω...
Έλκος έχω πάθει κι εγώ στο παρελθόν από άγχος επίσης...έπαιρνα φάρμακα μέχρι να γίνει καλά, εσύ;
Πήγες κάπου διακοπές; Βασικά πας ακόμα σχολείο; Γιατί κάπου διάβασα ότι είσαι 17 - 18...
Όσο για το άλλο δεν πειράζει, δεν ήξερες...απλά επειδή παλεύω να μην το ξανακάνω φρίκαρα κι εγώ να π.χ. τώρα που πήγα να λουστώ κι είδα τα ξυραφάκια του πατέρα μου πάλι μου ήρθε μια τάση αλλά ευτυχώς την καταπολέμησα...
Κυκνε, ζητω συγνωμη που δεν απαντησα, ειχα φυγει, πηγα στους παππουδες μου να ξεχαστω λιγο, ελπιζω να μην ενιωσες ασχημα μονη...
Δεν εχω παρει ποτε μου φαρμακα, ισως θα επρεπε γιατι νιωθω πραγματικα πολυ χαλια εδω και πολυ καιρο, παιζει να μην θυμαμαι ουτε εγω ο ιδιος απο ποτε ξεκινησε η στεναχωρια, σιγουρα απο την μεση περιπου του δημοτικου ή και απο τις πρωτες ταξεις πιθανον, εχω καποιες αμυδρες εικονες στομυαλο μου...Πηγαινω ακομα σχολειο, φετος γ λυκειου στα 18 κοντευω, καταλαβαινεις ποσο ακομα πιο σκατα θα γινω φετος με τα αγχη, τα διαβασματα κλπ...Διακοπες δεν πηγα κατι το ιδιαιτερο, ειμαστε κοντα στην θαλασσα και κανω πολυ συχνα μπανια, ως προς αυτο δεν εχω παραπονο...
Κυκνε, βλεπω εσυ εισαι λιγο πιο απελπισμενη απο εμενα κρινοντας απο τις τασεις που λες, ξερω οτι ειμαστε εντελως αγνωστοι αλλα εγω λυπαμαι να ακουω για αυτοτραυματισμους και αποπειρες κλπ...Γιατι θυμιζουν εμενα, εσυ τα περιγραφεις ομως πολυ πιο εντονα απο οτι τα εχω βιωσει εγω...Εύχομαι να μπορεσεις μια μερα, αργα ή γρήγορα, να γινεις καλυτερα ψυχικα κυκνακι και να μην φοβασαι πια οταν βλεπεις τετοια εργαλεια μπροστα σου, αφου λες οτι μπορεσες μια φορα να το καταπολεμησεις θα το κανεις ξανα, φτανει να μπορεσεις να γινεις πιο χαρουμενη...Ξερω φυσικα οτι αυτο ειναι δύσκολο, αν ισχυει και κατι που διαβασα, εγω σου ευχομαι ομως ειληκρινα να μπορεσεις με τον καιρο να γινεις πιο χαρουμενη, λιγο εστω, παλι θα ειναι τεραστια η διαφορα, το θεωρω τοσο αδικο να υπαρχουν ανθρωποι ηλιθιοι που ζουν στην κοσμαρα τους χωρις ιδιαιτερα προβληματα και αλλοι ανθρωποι που ειναι ευαισθητοι και αντιμετωπιζουν σοβαρα προβληματα!! Με τον αδερφο σου και τους γονεις σου βρισκεσαι τουλαχιστον συχνα στο ιδιο σπιτι?? Τότε νιωθεις ασφαλεις?? Διαβασα οτι οι γονεις συχνα μαλωνουν μεταξυ τους...
και εγώ σκατά πολύ γιατί ένας φίλος περνά ερωτική απογοήτευση και τον έχει πάρει πολύ πολύ κάτω...
εγω για καποιο λογο δεν ειμαι καλα..για καποιο λογο δεν νοιωθω καλα..νοιωθω οτι ολα ισοπεδωνονται...μαλλον θα φταιει η εφηβεια :)
επίσης νιώθω ότι αρχίζουν και με πιάνουν επιτέλους τα effexor
Δεν πειράζει...εγώ περίμενα λίγο, χάζεψα στο ίντερνετ και μετά έβαλα να δω μια ταινία αλλά στα μισά νύσταξα και κοιμήθηκα, θα δω την υπόλοιπη σήμερα...
Ναι, ίσως θα έπρεπε να το σκεφτείς αυτό με τα φάρμακα αν κι ίσως να μην τα χρειάζεσαι θα σου πρότεινα αρχικά να επισκεφτείς ψυχολόγο κι όχι ψυχίατρο...
Με τους γονείς μου ζω, ο αδελφός μου έχει δικό του σπίτι έρχεται όμως και μας βλέπει αλλά όσα βράδια έμεινα μόνη που οι γονείς μου ήταν στο χωριό δεν μπορούσε να μείνει στο σπίτι μαζί μου όπως άλλες φορές γιατί δούλευε πολύ νωρίς το πρωί στις 6 κι έπρεπε να κοιμηθεί καλά και με το γάτο που έχουμε δύσκολο...
Και με τους γονείς μου δεν νιώθω πάντα ασφαλής μόνο όταν είναι ήρεμοι...όταν τσακώνονται τρομάζω και ταράζομαι, δεν μπορώ καθόλου τις φωνές...
Για ποιό πράγμα αναρωτιέσαι αν ισχύει; Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου και μακάρι να γίνουν κάποτε πραγματικότητα, είναι από τα πράγματα που θέλω περισσότερο στη ζωή μου το να πάψω να φοβάμαι...
Αλλορες σας έλειψα;
Μόλις ξύπνησα και νιώθω πάλι αναστατωμένη, είναι κανείς εδώ;
Χάλια, θέλω πάλι να κόψω τις φλέβες μου και συγκρατιέμαι με νύχια και με δόντια...αλλά το θέλω...
KAINOYRIO ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙhttps://www.youtube.com/watch?v=rAoFb8nXFX4
Με έδιωξε...εγώ επειδή εκείνη δεν είχε καταφέρει να με βοηθήσει με την αγωγή είχα πάει σε καθηγητή ψυχιατρικής αλλά αυτός γράφει φάρμακα μόνο σε νοσοκομείο και τόσο καιρό μου τα έγραφε αυτή χωρίς αντίρρηση και σήμερα που πήγα να μου γράψει όπως κάθε άλλη φορά μου είπε ότι αυτή ήταν η τελευταία...κι άλλα πράγματα...αλλά με πλήγωσε πιο πολύ που με έδιωξε...κανείς δεν με θέλει έτσι όπως είμαι...αλλά γαμώτο οι ψυχίατροι δεν θα έπρεπε να μας κάνουν να κλαίμε τόσο πολύ από το μεσημέρι δε μπορώ να σταματήσω...δεν αντέχω άλλο...
κλαψε - κλαψε να ξεσπάσεις...ειμαι εδω αν χρειαστεις να μιλησεις!
ΡΕ ΚΥΚΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΣ ΣΕ ΚΑΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΑΝΩ ΣΟΥ
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΑΝΩ ΣΟΥ
Άρχισα να κλαίω, δεν μπορούσα να μιλήσω και δεν είπα τίποτα σηκώθηκα κι έφυγα σαν βρεγμένη γάτα όταν κατάλαβα ότι δεν θα αλλάξει γνώμη, πιο πριν προσπάθησα να συζητήσω μαζί της...κι από εκείνη την ώρα κλαίω και νιώθω κι άσχημα σωματικά με έχει πιάσει τρομερός πονοκέφαλος και δύσπνοια εκτός από άλλα συμπτώματα που έρχονται κατά διαστήματα...
Οι ψυχολόγοι δεν κάνουνε καλό......Εγώ πήγαινα σε έναν ψυχοθεραπευτή, κάτι αντίστοιχο με ψυχολόγο και έκλαιγα συχνά, ακόμα και στα γενέθλιά μου...........Όταν έφευγα από το ιατρείο ήμουν ένα ράκος γιατί με χαρακτήριζε και τέτοια, μέχρι που του είπα να διακόψουμε και κατάλαβε τι έκανε, και τον θέλω και για τα φάρμακα τώρα για να μου προσθέσει κι άλλα γι'αυτό θα πηγαίνω ακόμα και δεν ξέρω τι ακόμα έχω να περάσω. Ακόμα και όταν ήμουν χαρούμενη με έκανε χάλια........πολύ κλάμα μιλάμε.......Έτσι είναι οι ψυχολόγοι και οι ψυχοθεραπευτές, δεν αξίζει να πηγαίνουμε..........
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΣΑΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΕΓΩ
ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΑΟΠΡΡΙΨΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΤ ΚΛΑΙΣ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΨΗ ΠΟΝΑΕΙ ΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΟΠΓΕΥΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ
ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΦΙΛΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΟ ΛΕΩ ΣΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ
ναι σιγα την προσωπικοτητα!!!...σε απερριψε μια αποτυχημενη....μια πικροχολη κυρατσα που δεν ξερει που της πάνε τα τεσσερα... ασε με σε παρακαλω με την πανηλιθια...το τριμπαζο.. αλλα ξερουν που να τα κανουν αυτα...βρηκε το ευαισθητο κοριτσακι να ξεσπασει την αγ@μια της!...επρεπε να τα κανει πουθενα αλλου, να της το κανανε λαμπογιαλο το τσαρδι της... παρτην τηλεφωνο ετσι οπως εισαι και βαλτην στη θεση της να εκτονωθεις ... με το παρασιτο!!!!