eli μου ετσι και αλλιως ο αντρουλης μου βλεπει ποδοσφαιρο να μη βρω παρεα για περπατημα?
Printable View
eli μου ετσι και αλλιως ο αντρουλης μου βλεπει ποδοσφαιρο να μη βρω παρεα για περπατημα?
Τα κορίτσια που ξεμυάλισαν τον Αντόνιο Μπαντέρας
Ο γάμος του Λατίνου ηθοποιού με τη Μέλανι Γκρίφιθ φαίνεται πως κρέμεται από μία κλωστή, καθώς τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ηθοποιό να φλερτάρει με τις Μακ και mermaid κάνουν το γύρο του κόσμου.
Ο γόης του Χόλιγουντ δεν έχει τυχαία τη φήμη του καρδιοκατακτητή και το φλογερό του ταμπεραμέντο λέγεται πως έχει βάλει το γάμο του σε περιπέτειες.
Η τελευταία αφορμή δόθηκε στις Κάννες, όπου ο Μπαντέρας φλέρταρε ασύστολα με την εντυπωσιακή ξανθια mermaid στην πρεμιέρα της ταινίας The Paperboy.
Στο μεταξύ, όπως αναφέρεται από τα αμερικανικά μέσα, στο πάρτι που ακολούθησε αμέσως μετά το λαμπερό event ο σέξυ σταρ χόρευε όλο το βράδυ με την εξωτική καλλονή Μακ
Όσο για την 54χρονη Μέλανι, βρισκόταν στην Ισπανία και ενημερωνόταν για τις εξελίξεις από τα πρωτοσέλιδα, ενώ πλέον φαίνεται πως απειλεί τον Μπαντέρας με αίτηση διαζυγίου.
:smirk:
hellooooo!!!!!
σεφΕλι μου η μανιταροπιτα εγινε ΤΕΛΕΙΑ!!!!δεν εβαλα σουσαμι γιατι με πειραζει στο εντερο και αντι για γραβιερα εβαλα κιτρινο τυρι με λιγα λιπαρα.μες την κουραση μου εγω εφτιαχνα μανιταροπιτα η βαρεμενη.η φατσα μου συνεχιζει να ειναι κοκκινη και τωρα θα παστωθω γιαουρτι.
Καλησπέρα, όπως καταλάβατε κοιμόμουνα ή κατά την γοργονίτσα έφτιαχνα επιδερμίδα χιχι.
Wow αν θέλεις μπορείς να ζυγίζεσαι κάθε εβδομάδα να μετράς όμως τα κιλά που έχασες με τον μήνα, γιατί μπορεί μία ή δύο εβδομάδες να κολλήσεις και μετά να χάσεις απότομα, οπότε το καλύτερο είναι να υπολογίζεις τα χαμένα κιλά με τον μήνα.
Λιλάκιον δεν μας είπες, ήταν καλά τα δύο σπίτια που είδατε ή θα συνεχιστεί το ψάξιμο;
Αβα χαίρομαι που αρχίζεις να παίρνεις τα πάνω σου ψυχολογικά και τα κάτω σου στα κιλά. Οσο για το λαλάγγι, δεν ένοιωσα ικανοποίηση ή κάτι τέτοιο γιατί επειδή έχω ζήσει πολλά ζόρια σε νοσοκομεία στενοχωριέμαι όταν βλέπω ανθρώπους σε νοσοκομείο, όχι μόνο το λαλάγγι αλλά γενικά. Μακάρι να μην χρειαζόταν να περνάμε ούτε απ'έξω που λένε.
Αγγελικούλα εύχομαι να συνέλθει γρήγορα η μητέρα σου και να γυρίσει σπιτάκι της. Καλή δύναμη και παίρνε και καμμιά βιταμινούλα, ελπίζω να τρως καλά και να μην είσαι συνέχεια με καφέδες.
Μακ, ουουουουου, Ελάκια! :lol:
Eli αν έβλεπες την περιστεροφάση σίγουρα θα ξεκαρδιζόσουν στα γέλια και πολύ καλά το φαντάστηκες γιατί το λαλάγγι γελούσε τύπου χαχαχα ωωωω χαχαχα ωωωω χαχαχα ωωω! :lol:
Καλλιόπη εγώ πάντως αν συναντιόμουνα με τον τύπο της φωτογραφίας μόνο για περπάτημα δεν θα πήγαινα, εννοώ ότι θα προτιμούσα να παίζαμε τάβλι! :lol:
Και το κουίζ της ημέρας: Ποιά μοιάζει με τον κ@λο της μαϊμούς και έφτιαξε μανιταρόπιτα σήμερα; :lol: :lol:
:( δε ξερω ταβλι εγω!
λοιπον θα σας πω πως περασα με το αγορι μου χτες και σημερα.
δεν τον αφησα να μαγειρεψει φαγαμε σουβλακια εγω ενα καλαμακι.επεσε πολυ ζουζουνισμα για να του ηρεμισω τις ανασφαλειες του κοιμηθηκαμε αγκαλια και ευτυχως αυτη τη φορα επεσα ξερη.ξυπνησαμε πολυ πρωι μην φαμε τη χεστη στο δρομο πηγαμε στο πανεπιστημιο που ειχε το αγορι μου κατι δουλειες και μετα πηγαμε να δουμε 2 σπιτια.το ενα μικρο και θεοσκοτεινο το αλλο καινουργια πολυκατοικια και πιασοκ@λε.το δευτερο μας αρεσε πολυ αλλα δεν μπορει να το συντηρησει τοσο ακριβο.γυρισαμε ολα τα μαγαζια ηπιαμε τα τσαγια μας εφαγα με γκρινια &^%$#@ και γυρισαμε γιατι ημουν ψοφια και με παρκαρε σπιτακι μου
κυρια κυρια κυρια να πω εγω????Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Και το κουίζ της ημέρας: Ποιά μοιάζει με τον κ@λο της μαϊμούς και έφτιαξε μανιταρόπιτα σήμερα; :lol: :lol:
Κοριτσουδια μου πολλα πολλα φιλακια σε ολες!Περαστικα σε μαμα παππου της Αγγελικουλας κ στο πασιγνωστο πια λαλαγκι.
Οι υπολοιπες με τα πανω κ τα κατω μας καλα ειμαστε.Η τεμπελια μου εχει φτασει σε τετοιο σημειο που δεν γραφω για μια μια χωριστα.
Λίλα πολύ χαίρομαι που ζουζουνίσατε και περάσατε όμορφα, ελπίζω σύντομα να βρείτε και ένα σπίτι που να είναι καλό και οικονομικό. Όσο για το κουίζ δε νομίζω να ξέρεις τη σωστή απάντηση! :lol:
Καλλιόπη αν δεν ξέρεις τάβλι για να παίξεις με τον ομορφονιό δεν πειράζει, παίξε τότε με το ταβλί του! :lol: :lol:
Καλησπέρα 42 και σήμερα, είσαι καλά; :lol:
Ημερολογιο εσυ!Σημερα ειμαι καλα.Εχτες ειχα παλι πολυ αιμα.Απλως ειμαι κουρασμενη γιατι εχει παει στην πατριδα της η κοπελλα που εχω στο μαγαζι κ εχω παρει μια αλλη που καθετε μεχρι τις 12 ομως κ μετα ειμαι μονη.Οχι οτι εχει κ δουλεια!Κατι ο καυσωνας κατι οι εκλογες ......
απο αυτο κατι ξερω!!!!!Quote:
Καλλιόπη αν δεν ξέρεις τάβλι για να παίξεις με τον ομορφονιό δεν πειράζει, παίξε τότε με το ταβλί του! :lol: :lol:
Απορώ πως τόλμησαν ν'αφήσουν μία Φτουτάτη μόνη της, ντροπή! Δυστυχώς η ζέστη βοηθάει στην αιμορραγία, να τρως καλά και να πίνεις πολύ νερό.
Μόλις μου χάλασε το ντουί στο φωτιστικό του δωματίου μου, άντε πάλι στον ηλεκτρολόγο να συζητάμε για τις μπούκλες μου! Από παντού ξεπετάγονται υποχρεώσεις που χρειάζονται χρήματα, θέλω τόσο καιρό να πάρω κάτι πεδιλάκια με 29 ? αλλά δεν το βλέπω να τα καταφέρνω, μάλλον θα ζητήσω να μου τα φέρει δώρο ο Αη Βασίλης τα Χριστούγεννα! :lol:
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by mermaid
απο αυτο κατι ξερω!!!!!Quote: