αχ καλλιοπακι μου ειδες τι επαθα κοντευω να μεινω απο απουσιες!!!τι μου κανετε???
Printable View
αχ καλλιοπακι μου ειδες τι επαθα κοντευω να μεινω απο απουσιες!!!τι μου κανετε???
δικιο εχεις τζινα! ειναι και η αγγελικη!!!
αντε να δουμε και με μας τι θα γινει.............
Λίλα μου καλά σου είμαστε, εσύ τι μας κάνεις; :lol:
τιποτα και βαριεμαι τζινακο.
τελικα ετοιμαστηκα ξανα κ παω στη δουλεια ,νιωθω πολυ καλυτερα κ απο το τηλ καταλαβα οτι με χρειαζονται,μου ειπαν να παω 6 αλλα οκ τι 6 τι τωρα. σας φιλω, καλο μεσημερι σε ολες
και καπτεν και ηλεκτρολογο μεσα σε μια μερα γυναικαρα μου!!!!!
Καλή δουλειά Αλίνα και να προσέχεις.
Λίλα τι να τους κάνω αφού δεν φτουράνε που λένε, δεν ξεστραβώνεται και κανένας της προκοπής! :lol:
αν γινεις cougar σου γνωριζω ενα φιλο μου καλο κομματι μολις 27 χρονων.
Τι να τον κάνω πουλάκι μου 15 χρόνια μικρότερο ή μάλλον τι να με κάνει αυτός 15 χρόνια μεγαλύτερη;!!
να πεξετε ταβλι!!!!
:lol: :lol: Καλλιόπη να υποθέσω ότι δεν έβαλες τόνο στο ταβλι επίτηδες για να βάλω τον τόνο όπου θέλω εγώ; :lol:
Καλησπέρα τσούπρες μου :)
το έχω ρίξει στις δουλειές και στα γυμναστήρια μπας και ξελαμπικάρω από την άσχημη ψυχολογία που είχα τελευταίως. Ομολογώ ότι προς το παρόν πιάνει μια χαρά :)
Χθες πήγα στον διατροφολόγο μου μετά από 5 ολόκληρες βδομάδες άστατης διατροφής και γενικώς αρκετών συναισθηματικών υπαρφαγικών επεισοδίων. Το τελευταίο μας ραντεβού δεν ήταν και ότι καλύτερο και γενικώς ήταν κάπως η συμπεριφορά του και μου έκανε κάτι χαζά σχόλια για κάποιες μέρες που είχα φάει παραπάνω ή λιγότερο. Πήγα που λέτε χθες και προς μεγάλη μου έκπληξη η ζυγαριά έδειξε ένα κιλό μόνο πάνω και από πόντους ούτε καν είχα βάλει που σημαίνει ότι είχα απλά κατακρατήσεις! Έτσι λοιπόν πιάσαμε και την κουβέντα, του είπα όλα μου τα παράπονα και γενικώς για πιο λόγο δεν ήμουν καλά και αυτό επηρέασε και την διατροφή μου και τα βρήκαμε και είμαι πολύ χαρούμενη. Είχαμε μία πολύ όμορφη και εμψυχωτική κουβέντα και διαπίστωσα ότι προφανώς και αυτός δεν ήταν καλά το τελευταίο διάστημα γι αυτό και ήταν λίγο χαμένος στο προηγούμενο ραντεβού μας. Θεωρούσε δεδομένο ότι ξέρω ότι η πορεία μου είναι πολύ καλή και ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από ότι έχω καταφέρει ως τώρα και δεν είχε σκεφτεί ότι απλά ήθελα να τον ακούσω να μου το λέει! Του είπα και εγώ λοιπόν ότι έχω ανάγκη την επιβράβευση και ας την θεωρεί ο ίδιος δεδομένη. Αποφασίσαμε για λίγο καιρό να πάω λίγο πιο συχνά (2 φορές το μήνα) μέχρι να στρώσω και πάλι διατροφικά και μάλιστα με έβαλε σχεδόν με το στανιό σε ένα γκρουπ υποστήριξης που μαζεύεται τις Δευτέρες στο γραφείο του υπό την καθοδήγηση της πρώην ψυχολόγου μου (πρώην γιατί πλέον δεν υπάρχει το παραδάκι :lol: ). Χθες το βράδυ ήταν η πρώτη μου συνάντηση και πήγε πολύ καλά. Είμαστε προς το παρόν 6 γυναίκες όλες με πρόβλημα διαχείρισης βάρους και συζητάμε για τις δυσκολίες στην ζωή μας και πως να τις ξεπερνάμε ώστε να διαχειριζόμαστε καλύτερα και το θέμα της διατροφής.
Σήμερα πήγα και πάλι το πρωί γυμναστήριο με το που ξύπνησα και μετά το έριξα στις δουλειές. Ελπίζω με όλα αυτά που ξεκίνησα από χθες να αλλάζω να νιώσω καλύτερα και να μπορέσω να βρω την δύναμη ώστε να βρω τι θα κάνω και επαγγελματικά γιατί 2 βδομάδες τώρα είχα βαλτώσει όσο δεν παίρνει και αυτό με πήρε πολύ από κάτω...
Το καλύτερο από όλα είναι ότι η συμμετοχή μου στην ομάδα υποστήριξης θα είναι δωρεάν γιατί ο διατροφολόγος μου θεωρεί ότι έχω να προσφέρω στην ομάδα από την εμπειρία μου πολλά και επειδή είμαι και άνεργη προφανώς δεν θέλει να με επιβαρύνει με επιπλέον έξοδα. Εννοείται πως έτσι όπως είμαστε οικονομικά αυτή τη στιγμή δεν θα συζητούσα να έδινα άλλα χρήματα γιατί απλά δεν υπάρχουν! Αυτός ο άνθρωπος με έχει βοηθήσει τόσο πολύ που ειλικρινά όταν φτάσω στο τέλος του ταξιδιού μου θα του κάνω άγαλμα στην πλατεία έξω από το γραφείο του :lol:. Κάθε φορά που πάω κομματιασμένη στο γραφείο του βρίσκει τον τρόπο να με κάνει να νιώσω καλύτερα και να πάρω κουράγιο για να συνεχίσω.
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
:lol: :lol: Καλλιόπη να υποθέσω ότι δεν έβαλες τόνο στο ταβλι επίτηδες για να βάλω τον τόνο όπου θέλω εγώ; :lol:
Eli χαίρομαι που δεν το βάζεις κάτω και το παλεύεις όπως μπορείς. Κάνε οτιδήποτε νομίζεις ότι μπορεί να σε βοηθήσει και ψυχολογικά αλλά και διατροφικά αφού αυτά τα δύο δυστυχώς συνδέονται άμεσα. Πάλευε και μη ερεύνα!!!
Ξέχασα να σας πω ότι το λαλάγγι ξαναπρήστηκε πάλι, παρ'όλες τις αντιβιώσεις και πρέπει να του βγάλουνε άμεσα το δόντι αλλά το συζητάνε αφού ακόμα δεν ανοίγει το στόμα του, ίσως καταφέρουνε να του το βγάλουνε και σήμερα. Θα του τηλ. το βράδυ να μάθω τι έγινε.
Πάω να φτιάξω επιδερμίδα καμιά ωρίτσα κι επανέρχομαι.