επεσα σε κανενα μεσα???
Printable View
επεσα σε κανενα μεσα???
και το καθαρματακι χτες δεν κοιμηθηκε εξυνε τ ααυτακια του.μαλλον του εριξε η μανα μου νερο οταν τον εκανε μπανιο.σημερα του τα καθαρισα και φαινεται πιο ηρεμος
Επεσες αλλά δε σου λέμε σε ποιό, επίσης επειδή είσαι πονηρούλα το βραχιόλι ποδιού είναι δική μου κατασκευή αλλά δεν το φοράω εγώ!
έπεσες μέσα σε 2!
ρε κοριτσια, πολύ σπαρίλα...
επισης οποια κυρια ειναι ιδιοκτητρια των κοκκινων πα******κιων να μου πει που τα αγορασε γιατι μου αρεσουν
που να έβλεπες λιλάκο και το υπόλοιπο outfit που συνόδευε τα κόκκινα πεδιλάκια! Ασορτί και έτοιμο για ταξίδι με κρουαζιερόπλοιο!
τα μαυρα της ελλης τα κοκκινα της τζινας τα μπλε της κατερινας τα κιτρινα της μακ???
Βingo!
Μπράβο Λιλάκι, κερδίζεις ένα φιλάκι! Όντως Μακ πολύ σπαρίλα! Σε λίγο θα συναντηθώ με τον φίλο μου και βαριέμαι, του είπα να πάμε για παγωτό για να υπάρξει και λίγο ενδιαφέρον στην όλη φάση χιχιχι.
Εσείς παίζετε τις φωτογραφίες και τις στρασάτες καταστάσεις στα δάχτυλα, ενώ κάποιος άλλος.. Ονόματα να μη λέμε..
Μόλις είδα κάτι φωτογραφίες που μου έστειλε η ξαδέλφη μου από ένα άθλιο μέρος της Αγγλίας όπου ζει. Την περιγραφή την κατέχω, μιας και έχω φοιτήσει στις μεγάλες σχολές της Ίου, του Φαληρακίου Ρόδου και παρόμοιες στα νιάτα μου. Η ίδια μου περιγράφει παρακμή, μπίχλα, ασταμάτητο μπεκρούλιασμα, ντύσιμο σαν τη Μαντόνα στο like a virgin, τατουάζ της φυλακής τουλάχιστον και εντυπωσιάστηκε για το πώς μπήκα στο πνεύμα και συνέχισα να της περιγράφω καταστάσεις, σαν να ήμουν εκεί. Αυτά τα μέρη βρίσκονται είκοσι με τριάντα χρόνια πίσω, αλλά έχουν τρελό κέφι. Αρκεί να είναι η επίσκεψη ολιγοήμερη. Δεν είναι και για χόρταση δηλαδή, γιατί από ένα σημείο και μετά αρχίζουν οι τάσεις αναγούλας. Τουλάχιστον τόσο εγώ, όσο και η ξαδέλφη αυτό πάθαμε από την υπερέκθεσή μας στις σχολές αυτές.
Στην πρώτη φωτό καμαρώνει με ένα γελοίο χαμόγελο, ενώ πίσω της διαγράφεται ξεκάθαρα μία -εντυπωσιακή θα έλεγα- drag queen! (Μακόνι, διόρθωνε την ορθογραφία μου, σε παρακαλώ, όπου είναι απαραίτητο).. Η δεύτερη κυρία φοράει ροζ μίνι, ασορτί γόβες, ξανθιά περούκα, όσο για το μακιγιάζ... Απερίγραπτο! Πάνω από τα κεφάλια τους αιωρούνται κάτι χάρτινες κατασκευές, σαν αποκριτάτικες, πολύχρωμες, η αποθέωση του κιτς!
Στη δεύτερη φωτό ξανακαμαρώνει αγκαλιά με δύο μεθυσμένους Σκωτσέζους, με φριχτές φάτσες. Φορούν μαύρα κιλτ, τα οποία σηκώνουν, ώστε να φανεί η γαμπίτσα!
Πολύ θα ήθελα να πάω για λίγες μέρες! Θα έριχνα το γέλιο της αρκούδας και θα αποστόμωνα όσους μιλούν περί χαμηλού επιπέδου :smirk: Κερία θα ήμουν!
Αν δεν ήταν η ξαδέλφη στις φωτό, θα σας ρωτούσα αμέσως πώς γίνεται να τις ποστάρω, για να γελάσετε.. Αλλά προς το παρόν αρκεστείτε στην περιγραφή..
μια χαρά τα γράφεις αβάκιον, ευγε παιδί μου!
Ευχαριστώ κυρία! (το γλειφτράκι)..
Τώρα ψάχνω να σας βάλω και την αντίστοιχη μουσική επένδυση, αυτή δηλαδή που μου φαίνεται πως ταιριάζει στην ατμόσφαιρα.. Δεν το βρίσκω, αλλά είναι μία βραχνή φωνή, που στην αρχή σα να γρυλλίζει και μετά λέει συνέχεια be my baby, be my man. Πολύ γνωστό κομμάτι και θα σκάσω αν δεν το βρω.
Όχι, που δε θα το έβρισκα..
Δικό σας!
http://www.youtube.com/watch?v=ArxBjpTOZEo
μολις διαβασα οσα εχασα αυτες τις μερες.μοναδικη συγχαρητηρια για την απωλεια!!!!
ξυστουλι αγνωριστη θα γινεις σε χρονο ρεκορ!!!
ελακιον ευχομαι να παρεις παλι τα πανω σου ειδικα τωρα που θα εχει και ψυχολογικη υποστηριξη πιστευω πως ολα θα αλλαξουν συντομα.αντε και με μια καλη δουλιτσα συντομα!!
γλαυκη μου λιγες μερες εμειναν ακομα και τσουπ να σου η κατηφορα!!!!
καλλιοπακι πες αλευρι η χειρουργικη σε γυρευει χιχιχιχιχι!!!!
παγωτοκαταστασεις με τον καπετανιο τζινακο????
Ασε με Λίλα, έχω σκάσει που λέει και η διαφήμιση, θα συναντηθούμε στις 20.00 και ο Λαζόπουλος αρχίζει στις 21.00!! Αν δεν ήθελα να του πασάρω κοσμήματα δεν θα πήγαινα. Τώρα πρέπει να περιμένω την επανάληψη για να δω τον Λαζό.