εγω τζινακο εριξα φολα στο αγορι για να τον δουμε παρεα με τη μανα μου
Printable View
εγω τζινακο εριξα φολα στο αγορι για να τον δουμε παρεα με τη μανα μου
Λίλα καλά έκανες χιχιχι.
Τζίιινααα, σκέψου... Παγωτό! :P
Σε λίγο θα βγω κι εγώ και μου έβαλες ιδέες.. Για καφέ ούτε συζήτηση, εκτός αν θέλω να μη κοιμηθώ καθόλου. Για ποτό είναι νωρίς, οπότε;
Πάω να ετοιμαστώ. Φιλάκιααα!!
Αβουλίνι πιο ωραία θα περνούσα να τρώω παγωτό την ώρα που βλέπω Λαζόπουλο, παρά τώρα που θα τρώω παγωτό και θα βλέπω τον χούφτωστην χούφτωστην! :lol:
Κοριτσάκια φεύγω, θα πάω ποδαράτο και θέλω να περάσω κι από το σούπερ μάρκετ να πάρω το γλυκαντικό μου. Θα σας δω αργότερα. Φιλάκια.
Στη θέση σου, θα απολάμβανα και το παγωτό και το χούφτωμα! Διπλή απόλαυση! :smilegrin:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αβουλίνι πιο ωραία θα περνούσα να τρώω παγωτό την ώρα που βλέπω Λαζόπουλο, παρά τώρα που θα τρώω παγωτό και θα βλέπω τον χούφτωστην χούφτωστην! :lol:
Μάκια!
και μια είδηση για το γλαυκουλίνι:
Καλαμάτα
Με μειωμένες τιμές στα εισιτήρια θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εκδηλώσεις του 18ου Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας από τις 12 ώς τις 19 Ιουλίου.
Η απλα μπορεις να δεις τον λαζοπουλο στο greekmovies.com!!!
Αυριο λογικα θα το εχουν βαλει!
Γύρισα, γύρισα! Θα σας τα πω στο διάλειμμα του Λαζόπουλου.
Ευτυχώς που εισακούστηκαν οι προσευχές μου και τον πήραν τηλ. για να πάνε για φαγητό κι έτσι το διαλύσαμε νωρίς. Μου είπε να πάω μαζί του αλλά του είπα ότι είναι άρρωστο το σκυλί μου και δεν μπορώ να καθυστερήσω πολύ χιχιχι. Τώρα με πήρε το λαλάγγι και μιλάμε γαμώτο! Με ρώτησε μήπως ενοχλώ, βλέπεις Λαζόπουλο και του είπα όχι πες μου. Λυσσάξανε σήμερα να μην τον δω! Του το βγάλανε το δόντι τελικά αλλά θα παραμείνει μέσα προς το παρόν. Ελπίζω να κουραστεί και να κλείσουμε το τηλ. σύντομα!
Έκλεισε το τηλ. το λαλάγγι επιτέλους. Θα με ξαναπάρει αργότερα, σνιφ. Έχει μείνει μόνος του στο θάλαμο, έφυγαν οι άλλοι δύο που του κρατουσαν παρέα και θα την πληρώσω εγώ. Στη Φωκίωνος που πήγαμε πριν βρήκα ένα καφέ που είχε παγωτά Δωδώνη που ήθελα από καιρό να φάω. Παράγγειλα μία βάφλα που είχε σχήμα καρδιάς, την είχαν περιχύσει με μερέντα και πάνω είχε δύο μπάλες παρφέ κρέμα που είχε καρύδια μέσα και διάφορα άλλα νόστιμα. Έφαγα τη μία μπάλα παρφέ κρέμα και 4 πηρουνιές βάφλα από γύρω γύρω γιατί δεν μου αρέσει όταν μαλακώνει τη βάφλα το παγωτό. Την υπόλοιπη την έφαγε ο φίλος μου που υποτίθεται ότι κάνει και δίαιτα χιχιχι. Ήταν πολύ νόστιμο το παγωτό, σκέφτηκα να πάρω σε μπωλ για το σπίτι αλλά με τη ζέστη που έχει θα έλιωνε μέχρι να φτάσω σπίτι, οπότε η ζέστη με γλύτωσε από τις θερμίδες!
Aμαν βρε κοριτσια ποτε γεμισατε παλι 5 σελιδες?Φυσικα εχετε την αδεια της Ναταλιας να ξεσαλωνετε με τις ευχες της!
Ωραια ολα τα πα******κια!Εγω τι κερδιζω που τα βρηκα με την πρωτη?
Ημερολογιο μου41 κ σημερα?Με πηραν απο το Ριο το πρωι κ μου ειπαν παλι να ειμαι εκει 23 του μηνα 9 το πρωι νηστικη με το βιβλιαριο την εγκριση κ τα προσωπικα μου ειδη.Χειρουργειο 24 κ εξιτηριο την επομενη δευτερα αν ολα πανε καλα.
Κοριτσια συγνωμη που δε σχολιαζω καθε μια χωριστα για αυτα που γραφεται οπως θα ηθελα αλλα μετα τοσες σελιδες τα ξεχναω.
Κατερινα πως ειναι η μικρουλα με τη φαγουρα?Να την περνας με λιγο ταλκ οταν την κανεις μπανιο.της κανατε εξετασεις αιματος?
Ρε παιδια μπηκα τωρα στο φορουμ και ειχε στο ονομα της Κλικ να πατησεις πανω και πατησα και με εβγαλε σε μια αλλη ασχετη σελιδα!!! Τι ηταν αυτο οεο?
Γλαύκη μου κι εσύ φιλάκι κερδίζεις. Πάλι με παίρνει τηλ. το λαλάγγι το κέρατό μου!
hellooooo!!!!!!εκανα το μπανακι μου και να 'μαι