καλημερα και παλι...μια εβδομαδα μετα ακομη στα ιδια...ευτυχως γιατι δεν εκανα καθολου διαιτα...το αντιθετο!Quote:
Originally posted by gilie-
καλημερα...116,7 ουφ!
οποτε παλι καλα
116,2
Printable View
καλημερα και παλι...μια εβδομαδα μετα ακομη στα ιδια...ευτυχως γιατι δεν εκανα καθολου διαιτα...το αντιθετο!Quote:
Originally posted by gilie-
καλημερα...116,7 ουφ!
οποτε παλι καλα
116,2
Την καλημερα μου σε ολους! :)
Καλη εβδομαδα και καλο μηνα να εχουμε! :)
Αλλο 1 κιλακι πηγε στον αγυριστο!!! :)
Στα 93 σημερα και συνεχιζω!!!(για αλκοολ...ουτε λογος! ολεεε!!)
Καλη μας δυναμη και καλη συνεχεια στην προσπαθεια ολων!
Παμε γερα!!!
Φιλακια....
28/02/2010???72.500κQuote:
Originally posted by MKEH78
ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΦΙΛΙΑ
21/01/2010???76.300κ??????..?.με στόχο τα 65.00κ
26/01/2010???74.500κ
01/02/2010???74.900κ
09/02/2010???75.600κ
11/02/2010???73.800κ
15/02/2010???73.400κ
22/02/2010???72.400κ
Γεια σας , γεια σας ! Τι κανετε? Εγω μετρια γιατι χτες το βραδυ τα εκανα σαλατα δυστυχως.
Παρασκευη ξεκινησα μια χαρα, Σαββατο τελεια και χθες μεχρι τις 10 το βραδυ αψογα. Ελα ομως που πηγα στο σπιτι μιας φιλης... Ρε γαμωτο ειναι φοβερο του ποσο ευκολα παρασυρομαι. Ειχαν παραγγειλει πιτσες και ειπα δεν θα φαω γιατι ειχα φαει σπιτι μου αυτα που ειχα προγραμματισει και ζητησα μονο ενα ποτηρι χυμο. Ε, στο τελος πως κατεληξα να εχω φαει 2 κομματια πιτσα, 3 σοκολατακια τεραστια , 2 ποτηρια κρασι και απειρα ξηροκαπια ουτε εγω καταλαβα... Το διαλυσαμε κατα τις 2 και γυρισα σπιτι απογοητευμενη και πολυ τσατισμενη με τον εαυτο μου... Μα δε γινεται να αποκοπω απο τον κοσμο μεχρι να χασω τα κιλα ,πως να το κανουμε??? Και θα βγω και θα ερθω αντιμετωπη με τον πειρασμο, αλλα αν δεν μαθω να αντιστεκομαι ολο στα ιδια θα γυριζω και δεν προκειται να αδυνατισω ποτε... Απογοητευση...
Λοιπον, την Παρασκευη ημουν 65,2 και ηλπιζα σημερα να δω κατι καλυτερο απο ενα 65 με μολις 200 γρ. κατω αλλα ας προσεχα...
Σημερινο ζυγισμα λοιπον 01/03/2010 = 65 κιλα.
ειναι απλα θεμα συνηθειας να ξερεις πως θα φας
κι εγω θα κανα ακριβως αυτο που εκανες εσυ, αλλα το σωστο δεν ειναι να μην φας καθολου. Θα μπορουσες απλα να φας 2 κομματια πιτσας χωρις τα ξηροκαρπια και τα σοκολατακια.
ή οπως εκανε και μια αδυνατη φιλη μου, οταν παραγγελναμε πιτσες εκεινη επαιρνε μακαρονια ή πενες.
Καλησπερα, τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σ'ολη την παρεα ...
Λεω ν'αρχισω κ εγω καμμια διατροφη της προκοπης..μπηκε κ ανοιξη !!
Βεβαια καλα ξεκινας..το θεμα ειναι πως κρατας..ειδικα αν εχεις να χασεις καμμια 30ρια κιλα..
μαλλον ειναι θεμα ψυχικης δυναμης..
[Νεο μελος..]
device ετσι οπως τα λες... Αυτο θα κανω την επομενη φορα, θα φαω κατι αλλα οχι τα παντα... Δε γινεται να αποκοπουμε απο τον κοσμο μεχρι να ληξει η διαιτα, πρεπει να μπορουμε να προσαρμοζουμε το προγραμμα μας.. Harmony καλη αρχη και σε σενα! Αυτο με το πως το κρατας ειναι το ζητουμενο ολων μας!
ΓΕΙΑ σε ολη την παρεα!!!εριξα ενα ζυγισμα γιατι το παρασκευοσ/κ δεν προσεχα ιδιατερα. και φοβομουν μην ειχα παρει.αλλα τελικα οκ! εχασα και 200 γραμμαρια. ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο οργανοσμος μου εχει αρχισει να ρυθμιζεται.,δεν παιρνω πλρον ανεξελεγκτα οπως πριν που σε μια μερα επαιρνα και 1,5 κιλο. επιτελους!!!
Ευχαριστω πολυ Θεληση!
Για δωστε μου βρε παιδια καμμια ιδεα...Τι κανετε εσεις? διαιτολογο, γυμναστηριο..μονες σας?
μπραβο βρε σανελακι, ειδες? ολα οκ. Αντε παμε ξανα...
Αρμονι καλωσηρθες κ καλη δυναμη!
Harmony εγω μονη μου το παλευω, σε διαιτολογο δεν εχω παει ποτε.. Δε με περιοριζω πολυ, μονο στα γλυκα μου εχω βαλει φρενο. Τρωω παντα κατι με το που ξυπναω, συνηθως μισο τοστ και πινω εναν καφε μονο με γαλα. Μετα δεκατιανο κατι λιγο,οπως μισο κουλουρι η ενας χυμος η ενα μικρο τυροπιτακι η μισο τοστ. Για μεσημερι παντα σαλατα με κατι σε κρεατικο η τυροκομικο και 1 φετα ψωμι. Πιο σπανια μια μεριδα λαδερο με τυρι η οσπριο η σπανακορυζο που μου αρεσει πολυ. Το κλειδι για μενα εχω παρατηρησει ειναι να αποφευγω τα πολυ συνθετα φαγητα(πχ παστιτσιο, σουφλε). Ο,τι πιο απλο, τοσο καλυτερα. Δεν τρωω σαλτσες γιατι μετα με κανουν να θελω πολυ να φαω γλυκο γλυκο, οπως και αποφευγω τα κοκκινιστα για τον ιδιο λογο. Μετα το απογευμα,ροφηματα χωρις ζαχαρη, κανεναν χυμο και φρουτα. Αν ζαλιστω το απογευμα θα φαω μια φετα ψωμι του τοστ( μαυρο εννοειται) με μια φετα τυρι κιτρινο. Και το βραδυ θα φαω κατι λιγο, οπως ενα τοστ και φρουτο ή σαλατα-αβγο-φρυγανια-φρουτο. Αν βγω εξω θα παρω 1 ποτηρι κρασι και θα προσπαθησω να πιω το μισο και να μην τσιμπολογησω αυτα που φερνουν με το κρασι. Γενικα με δυσκολευει το "εξω" καθως μπορει ευκολα να με πεταξει εκτος προγραμματος, εκει εχω επικεντρωθει αυτη τη φορα... Μετραω και θερμιδες και προσπαθω να κυμαινομαι μεταξυ 1500-1700. Απο γυμναστικη μια πηγαινω γυμναστηριο, μια οχι ,αναλογα τα κεφια, οτι μπορω κανω..Αν και το θεωρω ουσιωδες για την υγεια μας και τη γραμμη μας πιστευω πως το πρωτο που πρεπει να φτιαξουμε για να αδυνατισουμε ειναι η διατροφη μας.. Αυτα κανω εγω και οταν δεν το χαλαω με βλακειες χανω αρκετα κιλακια..
Εσυ τι σκεφτεσαι να κανεις? Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους!!
μονο που σκεφτομαι να ανεβω στην παλιο-ζυγαρια, παγωνω και πηγαινοντας προς αυτη κανω μια σταση στο ντουλαπι με τα καλουδια (σοκολατακια, μπισκοτακια..)
δε μπορω να ανεβω...δε θελω...δε μπορω..οχι!
εχω 15 περιττα κιλα επανω μου...δε φαινομαι 'χοντρη' οπως λεει και η μητερα μου κ ολοι γυρω μου... αλλα εγω νιωθω φαλαινα.
οντως ειμαι απο τους τυχερους ανθρωπους που δεν χαλασε το σχημα μου ουτε ειναι ανορθοδοξο λογω των κιλων μου.
κι αυτο επειδη τα εχω πολυ ομοιομορφα μαλλον.
αλλα χωρις ρουχα...εγω βλεπω κατι ασχημο στον καθρεφτη μου..εμενα!
και δε θελω να ανεβω στη ζυγαρια ουτε οταν ειμαι σε διαιτα.
τοσα χρονια διαιτα..σχεδον με λυπαμαι!
wrea...de prepei na bgenw eksw gt otan pineis..trws kai ta skatoloidia pou sou fernoun me to poto.de prepei na kathomai mesa gt skeftomai oti prepei na xasw varos kai to to rixnw sto fai tis parigorias, de prepei na pigenw se filous gt einai alitheia pws kati tha paraggeiloune na fane kai egw na koitaw??krima eimai..
de ginetai na pigenw ekdromes gt otan pas ena triimeraki tha fas 1fora ti mera stin taverna...(oloi kseroume ti simenei auto!!)
de prepei na pigenenw sti mana mou gt olo kai kanena spitiko fagito tha kanei....ts ts ts apokleietai!
diladi na anoiksei h gh na me katapiei>??
tha pi@@@@xtw apo to parathyro...
re seis...sto ekswteriko yparxei ydrima gia paxysarkous..den eimai enimerwmeni..to akousa kapou feugalaia..
dld ti ginetai?mpeneis kai sou kanoun dieta?
Επρεπε να ζυγιστω απο χθες αλλα σημερα πηγα διαιτολογο και ημουν στα 72,3
Σήμερα ζυγίστηκα το πρωί 86,4 μετά 86,5 και τώρα βράδυ που ζυγίστηκα στην αρχή 86,6 και μετά από μια σαλάτα και λίγο νερό πήγα 86,9, όμως είναι βράδυ, το πρωί ένα κιλό μείον.