Καλημέρα και από μένα...΄χημική και ξεχημική ξεκόλλησα λίγο -1400....βέβαια, το πρόβλημά μου το ξέρετε πλέον...μπορεί αύριο να δείξει +800, μεθαύριο -200, παραμεθαύριο +100, παραπαμεθαύριο -300 κ.λ.π., κ.λ.π....οπότε, αναμονή και πείνα!
Printable View
Καλημέρα και από μένα...΄χημική και ξεχημική ξεκόλλησα λίγο -1400....βέβαια, το πρόβλημά μου το ξέρετε πλέον...μπορεί αύριο να δείξει +800, μεθαύριο -200, παραμεθαύριο +100, παραπαμεθαύριο -300 κ.λ.π., κ.λ.π....οπότε, αναμονή και πείνα!
σημερα ειναι καλή μέρα!-400 δλδ ειμαι 57.7!!!!!!!!!ολε ολε ολε!!!!!!!!
Αντε granita φτασαμε!
granita!!! wow!!! μπραβο βρε κοριτσι!!!! χανεις εσυ!! εγω??? χαχαχχα, κανω βλακειες...
χαιρομαι οταν βλεπω τικερακια να κατεβαινουν... θελω κι εγωωωω!!!!
καλα λεει η penelope!! τον εφαγες το γαιδαρο!! ΜΠΡΑΒΟ!!!! Το αξιζεις!!
Πες μου εν ολιγοις, να μη σε κουραζω, πως τα καταφερες... μου δινει θαρρος, οταν ακουω αλλα παραδειγματα..
στην αρχη πηρα λιποτοξ αλλα τα σταματησα νομιζω μετα τις 3 βδομαδεσ και συνεχιζω κανονικα με διατροφη!δεν κανω κατι ιδιαιτερο!ευχαριστώ κορίτσια!
ΑΠΟ ΤΟΤΕ που ειχα γραψει οτι εχασα ειμαι + 800 πανω... δεν εχω ξαναδει ουτε το 66,6 μου πανω απο βδομαδα.. σνιφ σνιφ.. και δεν τα καταφερνω να κατεβει τοσες μερες. ολο κατι κανω και χαλαω ολη τη μερα..67,4 λοιπον....
Κοριτσια S.O.S!!!!
εδω και τρεις μερες(ή 4) εχω κολλησει στα 66 κιλα!! γραμμαριο παρακατω ή παραπανω!!!!
σε 18 ημερες φευγω για διακοπες και δεν προλαβαινω να χασω τα 6 κιλακια που θελωωωωω!!!! :(
Εγώ πλέον καταργώ το καθημερινό ζύγισμα!Θα ζυγίζομαι το λιγότερο κάθε 3 μέρες.Έτσι πιστεύω να έχω καλύτερα αποτελέσματα και να ξεαγχωθώ!
Και ναι... 65! Ξενέρωμα... πίστευα θα είχε πεσει περισσότερο η κοιλιά...
Συνεχίζω μέχρι την άδειά μου, ό,τι χάσω τις επόμενες δύο βδομάδες κ μετά στις διακοπές προσπάθεια για συντήρηση!
Καλημερα!
+ 500 εννοειται απο χθες
56.4
Μια χαρουλα!
-800 γρ. παροτι χθες εφαγα το συμπαν ολο.
σημερα ραψιμο ωστε να μη παρω.
Νιωθω πολυ αναλαφρη παροτι εφαγα πολυ,
κουραζομαι πολυ πλεον με τη ζεστη
κ νιωθω τον οργανισμο μου σε εγρηγορση, ισως γιαυτο.
σταματησα καθε καταγραφη,
δεν εχω διαθεση νασχολουμαι πια με το τι τρωω,
γενικα απο διαθεση χαλια
οποτε απλα θα εστιασω σε καποιον αλλο τομεα
κ νομιζω με σωστη διατροφη τις περισσοτερες μερες της εβδομαδος
θα φυγουν τα κιλα απο μονα τους.
Πανω απολα υγεια παιδια :(
Αυριο εχω διαιτολογο,
θα πηγαινω για να εχω τον οργανισμο μου υπο "επιτηρηση" κ συμβουλες
αλλα δεν με κοβω να κανω διαιτολογιο αφου
λειπει κ η μανουλα μου κ ταπερακια τελος.
εγω δεν προλαβαινω να μαγειρευω ουτε γιαστειο πια.
κατι ψητα μονο...
θα γραφω εδω σχεδον καθημερινα,
κ στο ημερολογιο βαρους μου,
ελπιζω να δω 75+ συντομα κ να μπω στη συντηρηση.
αμα συνηθισω σαυτα τα κιλα θα παω για 70.
-400
αλλά ηη ψυχολογια μου ειναι σκατα :(
karamela γιατι ετσι?
εγω σημερα ειμαι ακριβως 58!παει το 57 ...σνιφ σνιφ αλλα φταιει που εφαγα αργα ενα σουβλάκι.!
Σήμερα -900! 90,7 δηλαδή!Επιτέλους ξεκόλλησα!Περίεργο γιατί χθες το βράδυ έφαγα 2 ολόκληρες σοκοφρέτες!!!Αν ξανακολλήσω θα το ξανακάνω!!!