fae prits :lol: :lol: :lol: ελπιζω το καζανι να εχει κανα καροτακι μεσα να τσιμπησουμε :P
Printable View
fae prits :lol: :lol: :lol: ελπιζω το καζανι να εχει κανα καροτακι μεσα να τσιμπησουμε :P
ενταξει θα ηθελα πολυ να ανοιξω κουβεντα πανω σε αυτο το θεμα αλλα καποιοι θα με στραβοκοιταξουν και δεν θελω, ειδικα οσο εχω το μπιζελακι μου στα σπλαχνα μου...
αλλη φορα...
Παντως Πελαγια μην το περνεις στραβα, εγω δεν το πηρα και ας ηταν προσβλητικο αυτο που ειπες εμεσα .. σεβασμο οχι μονο στις αγιες μερες αλλα και στα πιστευω του καθενα.. :) :)
Τσιμπα εσυ το καροτακι, εγω θα τσιμπαω εσενα να ξερεις στο λεω απο τωρα, αλλιως ζητα μεταθεση στο καζανι με τους τατουαζαδες. :D
Δεν ηθελα να σε προσβαλω με τιποτα. Μολις γυρισα απο την εκκλησια και ειμαι ακομη σε αυτο το κλιμα... Δεν ειμαι και η κυρια Λουκά...Ο καθενας ζει και ενεργει οπως θελει. Συγχαρητηρια και για την εγκυμοσυνη σου. Σου ευχομαι να αποκτησεις ενα υγιες και ευλογημενο παιδακι.
καθε αλλο δεν προσβληθηκα! το θεμα αυτο το εχω κουβεντιασει απειρες φορες και πολυ σοβαρα μαλιστα ομορφα ηρεμα και ωραια, ουτε υφος ειχα, μαλιστα αυτες τις μερες επειδη ζουμε πολυ εντονα εδω το Πασχα στην Κερκυρα, με τις μπαντες να παιζουν πενθημα, με τον ''τεχνητο'' σεισμο στις εκκλησιες, τον Αγιο Σπυριδωνα ανοιχτο, την Πρωτη Ανασταση του Μ.Σαββατου στις 11 η ωρα με το σπασιμο των μποτιδων , μεγαλωσα με αυτα τα εθιμα τα αγαπησα και τα σεβαστηκα και τα ζω ολοκληρωτικα καθε χρονο, απλα εχω καποια ''διαφορετικη'' αποψη για την εκκλησια και τους παππαδες γενικοτερα.
η μεγαλητερη πιστη βρισκεται στις καρδιες μας και στην δυναμη του εγω μας.
Σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου, μακαρι να πανε ολα καλα μια ανυσηχια την εχω δε σου κρυβω.
ευχομαι καλες γιορτες...
Στην εκκλησια παμε για να προσευχηθουμε στον Θεο, δεν παμε για δουμε τον ιερεα. και βεβαια μπορουμε και στο σπιτι να προσευχηθουμε αλλα χρειαζεται και συμμετοχη στα μυστηρια της εκκλησιας. Η εκκλησια ειναι το σπιτι του θεου. Οι ιερεις ειναι αλλη υποθεση... Τωρα τι κανω κατηχηση; χαχαχα.Δεν ειμαι και τετοιος ανθρωπος. Η ανησυχια σου για το μωρακι σου ειναι ευλογη. Αν και δεν εχω παιδια,και εγω ετσι θα ενιωθα.. Τωρα αν σου πω καθε φορα που αγχωνεσαι για τον μπεμπε σου να προσευχεσαι με πιστη πραγματικη, θα με κοροιδεψεις?
δεν υπηρχε περιπτωση να σε κοροιδεψω, παρολο που πολλες φορες καλαμπουριζω , δεν μπορω να ξερω τι κρυβει ο καθε ανθρωπος στην ψυχη του, οποτε σε καθε περιπτωση κραταω τα χαληναρια πριν μιλησω, η πριν ''αρπαχτω'' κλπ.
υπομονη γαιδαρου που λενε :P
Μιτσο,το αγορι σου πως σου συμπεριφερεται απο χθες;εχει τρελαθει ε;;:D
Σκεφτομαι οτι ΟΛΗ μερα μεσα στο σπιτι,εχω παθει μελαγχολια..
πλητω........ και σκεφτομαι πολυυ....
ετσι!!!!!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
αν εισαι θρησκος
σκεφτομαι οτι η μερα ξεκινησε απαισιοτατα αλλα συνεχιστηκε πολυ ομορφα...
παω να τεζαρω
μαρια ελπιδα, συγχαρητηρια για το γαμο! να ειστε μαζι οσο πιο ευτυχισμενοι γινεται κοριτσι! :)
Σκεφτομαι οτι τελικα τα αδυνατα δεν μπορουν να γινουν δυνατα, διοτι αν μπορουσαν να μετατραπουν, δεν θα ηταν αδυνατα εξ αρχης.
Το συμπερασμα ειναι οτι τα αδυνατα ειναι καταδικασμενα στην τροχια του ανεφικτου και οτι θα πρεπει να διοχετευουμε την ενεργεια μας στα πραγματοποιησημα.
Καληνυχτα, η μαλλον, καλημερα και ονειρα γλυκα!
δε μπορω να κοιμηθω :(
Καλημέρα!!!!! Μαράκι μου γλυκό, τί είναι αυτό που διάβασα??? Αντε με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εγώ παντρευτηκα πολιτικό γάμο, γιατί ο άντρας μου ήταν μουσουλμάνος. Μετά αποφάσισε ότι ήθελε να βαφτιστεί, κάναμε κατήχιση, βαφτήστηκε και 1 βδομάδα μετά την βάφτηση κάναμε και θρησκευτικό γάμο. Θέλαμε πολύ ο γάμος μας να είναι ευλογημένος και στην εκκλησία με το μυστήριο του γάμου.
Καλημερααααααααααααααααα!! !!!!!!!!!!!!!μιτσοκολακι κ πωλινακι μου σας ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :love::love::P:love::love:..... η αληθεια ειναι οτι αν πραγματικα θελαμε θρησκευτικο θα την βρισκαμε την ακρη αλλα οπως λεει κ το μιτσοκολακι πεταμενα λεφτα με πολλα παραπονα!!!!! πριν λιγους μηνες αγορασαμε το σπιτακι μας (+ επιπλα, ηλεκτρικα κτλ) και προτιμουμε οτι χρηματα θα πεταγαμε στον θρησκευτικο να τα ριξουμε στο σπιτακι μας που ακομα του λειπουν πραγματακια!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλωστε την ευλογια του Θεου ενα ζευγαρι την εχει απο την στιγμη που υπαρχει κατανοηση και αγαπη αναμεσα του... δεν περιμενω κανεναν παππα να μου ευχηθει στα γρηγορα και να μου απλωσει το χερι απο πισω για την αποζημιωση της ευχης του.!!!!!
η εκκλησια του καθενος ειναι μεσα στο μυαλο και την καρδια του....υπαρχει στο καθε μερα του....εγω ειμαι ευλογημενη που εχω αυτον τον αντρα στη ζωη μου...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love::love::love: :love::love::love: