Quote:
Originally posted by polinaki1983
Και ο αγώνας συνεχίζετε!!!! Χτες το βράδυ η "μεγάλη" μου η κόρη είχε τα πρώτα 3 σπυράκια από ανεμοβλογιά..... Ο Θεός να την βοηθήσει να μην βγάλει στο προσωπάκι της και να την περάσει ήπια, μιας και είναι και χωρίς εμβόλια το χρυσό μου....
Όσο για μένα, πρέπει να βάλω κάποια πράγματα στην θέση τους, να πάω να να αγοράσω μία ζυγαριά και να βάλω ένα μικρό στόχο.....
Μαρία μου πολύ όμορφα το λες να πάω γυμναστήριο 3 φορές την βδομάδα για 2 ώρες την φορά. Και εγώ θα το ήθελα, αλλά πότε? Δουλεύω από τις 8μιση μέχρι τις 5, φεύγω από την δουλειά και πάω να πάρω τα κορίτσια μου από το σχολείο τους, μέχρι να πάμε σπίτι πάει 6. Έχω να μαγειρέψω, να διαβάσω του μεγάλου, να φάμε, να τους κάνω μπάνιο, και όλα αυτά μέχρι τις 8μιση, να παίξουμε όλοι μαζί για 15 λεπτά, και 8:45 πρέπει να πάνε στο κρεβάτι τους για νανάκια. Ε μετά πλένω τα πιάτα, βάζω κανά πλυντήριο, κάνω και εγώ ένα μπάνιο και είμαι πτώμα!!!!
Αν πάρεις σπίτι ένα οικονομικό διάδρομο, ποδήλατο, ελλειπτικό, και κάνεις λίγο κάθε βράδυ που πέφτουν τα παιδιά για ύπνο, βλέποντας τιβί ; Και ένα 20λεπτο-μισάωρο κάθε μέρα, ή μέρα παρά μέρα, είναι μεγάλη δουλειά !