Originally Posted by
KENO
1. ειμαι οντως παραλογος. σε πολλα θεματα.
2. τουλαχιστον εδω υπαρχει ακομα ενα σπιτι και οικογενεια.
3. οντως οι αλλοι μου φταινε συνεχεια! οχι μονο που αναπνεουν, αλλα και που υπαρχουν απλα! αν μπορουσα θα εξαφανιζα την ανθρωποτητα!
4. μου την σπανε, οπως φυσικα και τους την σπαω κι εγω. παλιοτερα σπαγανε και χερια, πλεον ομως μεγαλωσαμε.
5. το θεμα σχεσεις ειναι αλλο. εκει μπορω να κανω τις περισσοτερες υποχωρησεις. αρκει να υπαρχουν συναισθηματα και να γουσταρω τη κοπελα (και φυσικα να μου ταιριαζει κι αυτη και να με καταλαβαινει). οταν δεν υπαρχουν αυτα, τοτε τραβαει στο διαολο και προτιμω και παλι τη μοναξια. αντε να τη κρατησω μονο για το σεξ, που κι αυτο ειναι με ημερομηνια ληξης.
6. οχι δεν ειναι παντου τα ιδια! μπορει να μην εμεινα στο εξωτερικο να ξερω λεπτομεριες των συστηματων τους, αλλα οι ανθρωποι διαφερουν! κι επειδη ειχα εμπειρια με βελγιδα και γαλλιδα, σου λεω οτι αυτες οι δυο μεταξυ τους, και σε συγκριση ειδικα με τις ελληνιδες, ειχαν διαφορες!
7. εγραψα κι επανω για τη γλωσσα, απο μια ηλικια και μετα δεν ειναι το ιδιο ευκολο να μαθεις κατι. ετσι τουλαχιστον νιωθω εγω, τι να γινει ?
8. βολεμενος θα ημουν αν ειχα στριμωχτει στο δημοσιο, ή επαιρνα καμια συνταξουλα λογο ψυχωσης ή οποιας αλλης ασθενειας. δε παιρνω ομως ΤΙΠΟΤΑ, δεν εχω καν ανθρωπους να με στηριζουν, και οι γονεις καλυπτουν τις βασικες αναγκες μονο (στεγη, τροφη, νερο, ρευμα).
9. δεν ειναι μιζεριασμα και γκρινια, δεν κλαιγομαι λυπηθειτε με παρτε με στο εξωτερικο δωρεαν. απλα λεω οτι εχει καταντησει αφοριτη η ζωη στην Ελλαδα, ειναι μια κοροϊδια σκετη, δεν εχουμε μελλον, κι οπως οι περισσοτεροι φευγουν απο εδω, ετσι κι εγω το σκεφτομαι και θελω να το κανω πραξη. κακο ειναι που μοιραζομαι τους προβληματισμους μου στο φορουμ ? φορουμ υποστηριξης υποτιθεται, επρεπε να υποστηριζει...
10. ενταξει οτι κι αν εισαι, δεν εχω προβλημα, προσυλυτισε με κι ολας, ξανακανε με χριστιανο αν μπορεις. μονο με τα βρισιδια μην εχεις προβλημα, γιατι δεν μπορω να συγκρατουμαι και να μη βριζω επειδη οι αλλοι προσβαλλονται.