Originally Posted by
Ξωτικό
Καλα κρασα κυκνεεεεεεεεεεεεεε...
1) ως προς τους χαρακτηρισμους σου απεναντι μου, απαντω καλα κρασα.
2)υποστηριζω και συμπαθω ποια;; την σοφτ;;; καπου λεω η δολια οτι η αισθητικη ειναι υποκειμενικη και εφοσον ποστ δεν αντικεινται σε κανονα του φορουμ, πρεπει να σεβομαστε την αισθητικη του αλλου. Καταλαβες οτι υποστηριζω εσενα η κι εδω καλα κρασα;
3)ΑΜΗΝ στο να μην μου απευθυνεις ξανα τον λογο. Το εχεις ξαναπει και ηταν μεγαλα λογια. Κανε μου την χαρη, κανε αυτο που λες, δεν ειναι απειλη προς εμενα, ΧΑΡΗ θα ειναι.
4)σε ευχαριστω που ντρεπεσαι για λογαριασμο μου, ανηκω στην εθνικη τραπεζα, μην κανεις κανα λαθος και μου στειλεις ντροποσυγχωροχαρτι σε αλλον λογαριασμο.
5)θεση εξουσιας και θεση εξουσιας και θεση εξουσιας. Μπρρρρρρρρρρρ....ακουτε λαε; ειμαι η μαστιγα, ειμαι το πριονι, το δρεπανι, οι 7 πληγες του φαραω! Ζητω ο Τσε, ο τεμπονερας ζειειειει.... Κυκνε, γιολαηλαντου....
6)Εγω η δολια κανω πως δεν υπαρχεις, αλλα καποιος μου θυμιζει οτι οχι μονο υπαρχεις αλλα και βασιλευεις κι ολας αηττητη....
7) σε ευχαριστω για την αποψη σου οτι δεν κανω για μοντ=εξουσια. Σου ειχα πει και σε ενα αλλο σου ντελιριο ομως, μην το λες εδω τζαμπα, στειλε βρε καλο μου ενα μηνυμα στον αντμιν και πες του με επιχειρηματα που σιγουρα εχεις οτι ειμαι αναξια γαι μοντ. Εδω που το λες, δεν κανεις κατι, αληθεια στο λεω. Μπορεις πχ να κανεις κατι αλλο αν θες, ας πουμεεεεεεεεεεε ανοιξε θεμα: το ξωτικο δεν κανει για μοντ, κατω η χουντα του ξωτικου, ο λαος απαιτει το ξωτικο να καθαιρεθει η κατι τετοιο ρε παιδι μου. Γραψτε εκει οσοι εχετε την ιδια σεβαστοτατη αποψη και στειλετε υπομνημα προς τον βασιλεα ημων.
8) βασικη αρχη ενος διαλογου: το τελος της συζητησης δεν μπορει να το επιβαλλει ενα μερος με το ετσι θελω, αφαιρωντας το δικαιωμα στο αλλο μελος να πει την αποψη του πανω στα λεγομενα του αλλου. Βασικη αρχη. Μπορεις ομως πχ ανετοτατα να πεις, τελος απο εμενα, αλλα να ΕΙΝΑΙ τελος ε; αλλιως χανει το βαρος της η λεξη.Καταλαβαινεις θελω να ΕΛΠΙΖΩ.
9) Δεν ξερω αν αντιλαμβανεσαι πως το μηνυμα σου ανετοτατα τρωει ριπορτ. Οχι βρε, μην αρχιζεις παλι το ιδιο τραγουδι, δεν ειναι απειλη μου. Στο λεω για δυο λογους: α) να αντιληφθεις τους κανονες του φορουμ στην πραξη διοτι φαινεται να τους αγνοεις στην ουσια τους. β) για να δεις οτι δεν κανω ριπορτ. Οχι διοτι ειμαι μεγαλοψυχη, πριτς. Απλα, διοτι ετσι εκτιθεται εκαστος στα λογια του. scripta manent.
10) Αχ...κανω διακρισεις...οντως... Αλλα που να καταλαβει κανεις τι σοι διακρισεις... ΠΑντως με την εννοια που το λες εσυ, αφενος καλα κρασα και επιπλεον, να σαι καλα που το διευκρινησες διοτι το ειχα απορια αν ειμαι προσωποληπτρια η οχι τελικα.
11) ως προς το οτι λεω τα ποστ σου σκουπιδια οπως λες...Διαβασε καλο μου αλλη μια φοριτσα το μηνυμα μου...αν ελεγα τα δικα σου σκουπιδια, θα ελεγα, ερχεσαι κυκνε αφηνεις τα σκουπιδια σου σε δημοσιο χωρο μπλα μπλα μπλα....Οταν λεμε "ερχεται καποιος"μπλα μπλα μπλα, ειναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... χελοοοοοοοοοοοοοου;;;;;;;;;;; Αλλα γενικα, μπορει ανετοτατα κατι που αρεσει σε καποιον κατα κοινη ομολογια να ειναι σκουπιδι. Θελω να πω, οχι μονο βαζεις λογια στο στομα μου με βαρυγδουπους προσωπικους χαρακτηρισμους προς εμενα αλλα κατακρινεις και μια θεωρια που δεν ειναι κατακριταια αλλα ευλογη κι ολας. Θινκ μπιφορ γιου ραητ.
κλεινω λεγοντας, φτου μου αισχος και ντροπη μου. Καλα το παω;