''Πάλι μέτρησα τ΄αστέρια κι όμως κάποια λείπουνε
μόνο τα δικά σου χέρια δε μ΄ εγκαταλείπουνε
πώς μ΄αρέσουν τα μαλλιά σου στη βροχή να βρέχονται
τα φεγγάρια στο κορμί σου να πηγαινοέρχονται''.................. ..........
Printable View
''Πάλι μέτρησα τ΄αστέρια κι όμως κάποια λείπουνε
μόνο τα δικά σου χέρια δε μ΄ εγκαταλείπουνε
πώς μ΄αρέσουν τα μαλλιά σου στη βροχή να βρέχονται
τα φεγγάρια στο κορμί σου να πηγαινοέρχονται''.................. ..........
Ναι, είναι κι αυτό ένα πρόβλημα. Άλλος ένας λόγος εξάλλου που θα προτιμούσα να ήμουνα ασέξουαλ.
Άσε ρε ΚΕΝΟ και θυμήθηκα τώρα την περσινή μαλάκω με την οποία είχα μπλέξει. Που είχαμε έρθει τόσο κοντά και τα κατέστρεψε όλα μία ερωτική εξομολόγηση, κι αυτό άμα ήτανε ποτέ γραφτό να γίνει. Που εκεί που περίμενα να αποκριθεί ότι τρέφει τα ίδια αισθήματα για μένα, να μου σκάσειτη βόμβα ότι δε με βλέπει ερωτικά, γιατί την πρωτοπλησίασα σα φίλη (!!!). Κατάλαβες δηλαδή, γι' αυτό μου μιλούσε επί ένα μήνα κάθε μέρα στο ίντερνετ! Και αφού λοιπόν το κατάπια αυτό και συνέχισα να τη συναντώ φιλικά, επειδή παρορμητικά την έψαξα στο σπίτι της, όταν με έστησε σε ένα ραντεβού, να της καρφωθεί στο μυαλό η ιδέα ότι πρέπει να ξεκόψουμε. Τη στιγμή ακριβώς που ήξερε καλά πόσο μόνος μου ένιωθα και τι προβλήματα αντιμετώπιζα! Και όποτε μετά βλεπόμασταν μέσω κοινής παρέας, να είναι κρυόκωλη σαν παγοκολώνα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μετά μου οριστικοποιe;i την απόφασή της. Εντέλει, ύστερα από 2 μήνες, περνάει η περίοδος "καραντίνας" και επανασυνδεόμαστε. Και η λύση του δράματος έρχεται με μια παρεξήγηση σχετικά με ένα μήνυμα, όπου της επανέρχεται η ιδεοληψία ότι είμαι κτητικός, και επειδή με έναν τόνο οξύτητας της εξήγησα να μη συγχέει την κτητικότητα με την αξίωση σεβασμού, να με σβήσει αμέσως από το φβ! Αυτά είναι τα σημερινά κοριτσάκια, κύριοι! Επιπόλαια, κωλοτούμπικα, σκατόψυχα και να μην ξέρουν τι θέλουν! Μετά απ' αυτό, μη με αδικείτε αν σκέφτομαι ότι χίλιες φορές προτιμότερο να ικανοποιώ τις ανάγκες μου σε επαγγελματίες ή στο χέρι...
Πολύ καλα ειμαι! Μετα από ενα γεματο πολύ ωραίο τριήμερο επεστρεψα. Όπως ξαναπα κι αλλες φορες η ζωη είναι έξω και όχι εδω.
με τη λεξη κτητικος μου θυμισες εμενα στις αρχες, ετσι με ανεβοκατεβαζε η τοτε πρωην, επειδη ζηλευα πολυ μεχρι και οταν τη κοιτουσε ο ξαδερφος της! και η αληθεια ειναι οτι εγω ειμαι κτητικος, θελω να νιωθω οτι η κοπελα μου ανηκει. διαφορετικα δε μπορουμε να εχουμε σχεσουλα, ειναι κατι το ελευθερο, οποτε δε μπορει κι αυτη να εχει την απαιτηση να νοιαζομαι και να τρεχω καθε τρεις και λιγο. ή ανηκει καπου κι εχει την φροντιδα ή δεν ανηκει και τα βγαζει περα μονη της.
το χαστουκι παντως απ'την αντιθετη μερια ηρθε προσφατα, οταν μια μικρουλα που εψινα μου ειπε οτι ειμαι υπερβολικα αδιαφορος και ψαχνομαι μονο για ξεπετα. δλδ και οι ιδιες καπου δε ξερουν τι θελουν, οταν εισαι αφοσιωμενος και κανεις σαν παλαβος γι'αυτες σε λενε κτητικο, οταν δε κανεις σε λενε αδιαφορο κι οτι δεν ενδιαφερεσαι. δε ξερουνε τι θελουνε, ποτε δεν ευχαριστιουνται. γιατι ειναι καλομαθημενες και εχουν ενα σωρο επιλογες εδω. οποτε γιατι να μη προχωρησουν αμεσα και στη διαγραφη ? εστω ενα αρνητικο στοιχειο να εντοπισουν τελειωσε, πανε παρακατω στον επομενο.
Όμως, εγώ μόνο κτητικός δεν είμαι. Το παρατσούκλι μου βγήκε από κάτι υποψίες που μου έμπαιναν ότι με αποφεύγει, τη στιγμή που εκείνη δεν ήταν καθόλου εντάξει απέναντί μου. Ουδέποτε φυσικά απαίτησα να μου ανήκει ή ο,τιδήποτε. Και άμα τα είχαμε, πάει στο διάολο. Απλά φιλαράκια είχα συμβιβαστεί όμως να μείνουμε. Αλλά ξέρεις ποια είναι η μεγαλύτερη ειρωνία της υπόθεσης; Ότι η "φιλία" μας, στο όνομα μάλιστα της οποίας αρνήθηκε να το γυρίσει μαζί μου στο ερωτικό για να μη τη σπιλώσει, ήτανε τόσο ιερή και τόσο τιμημένη, ώστε με το πρώτο πταισματάκι, την παραμικρή δυσκολία να μην υπολογίσει απολύτως τίποτα, να τα ξεγράψει όλα και χωρίς δεύτερη κουβέντα να με παρατήσει μόνο μου φτερό στον άνεμο. Αυτό είναι που δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα, όσος καιρός και να περάσει! Αν έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς.
Για όλα αυτά, επιπλέον, εγώ έχω φοβηθεί και διστάζω να κάνω οποιονδήποτε ελιγμό με άγνωστη. Δε χρειάζομαι ευνουχισμό, δόξα τω θεώ, μια χαρά με έχουνε ευνουχίσει αυτές.
Να σημειώσω ακόμα ότι η εν λόγω ιστορία δεν έγινε Αθήνα, αλλά εδώ στον τόπο μου, όπου υποτίθεται ότι δεν έχουν τόσο πολλές επιλογές στη διάθεσή τους.
Ερωτευμένη...πολυ ερωτευμένη.. Κ όχι μονο..:-D
Επιτέλους νιώθω καλα μετα απο τόσο μα τόσο καιρο..
Καλα μωρε αν εξαιρεσουμε την ζεστη και κατι 'ψυχολογικα' που με εχουν πιασει, μια χαρα θα ελεγα
απογοητευτικά..... ξύπνησα απο υπέροχο ονειρο.
Τι εβλεπες?
κοιτα....ειδα δυο ονειρα...τα οποια ειχαν και την καλη και την κακη πλευρα.....αρχικα ειδα οτι με φιλησε ενας φιλος μου...που μου αρεσει εδω και κανενα χρονο, αλλα επειτα μου ειπε να μην το πω πουθενα γιατι ειναι καλυτερο να μη μαθευτει. Επειτα ειδα οτι καθομουν στα γρασιδια ενος κηπου με εναν αγνωστο, ο οποιος ηταν πολυ χαμογελαστος και με αγκαλιασε και μου ειπε 'να μη φοβασαι...μαζι μου δε θα παθεις τιποτα' και ενιωθα ετσι μια υπεροχη ασφαλεια....και λιγο πριν φυγει μου ειπε οτι εχει κοπελα..
λατρεια μου, μη νομιζεις...κι εγω εφιαλτες βλεπω....ετυχε μια στις τοσες....αλλα και παλι, αδοξα τελειωσαν...απλα μου εμεινε αυτη η αισθηση του καρδιοχτυπηματος οταν ξυπνησα....
μπα....παει.....εφυγαν τωρα...και οι δυο..... :(