Αμα δεν νυσταζεις ας τα πουμε τοτε λιγο κοριτσοπαρεα αν θες :) Θα συμμετασχεις αληθεια αν ανοιξω θεμα με σινεμα; Τι ειδη σ'αρεσουν;
Printable View
Α για πες να το αναπτύξουμε.....τι να προτείνεται ας πούμε μια ταινία κάθε εβδομάδα πχ και να μπαίνουν μετά τα μέλη να σχολιάζουν μια συγκεκριμένη μέρα?
Για αρχη ελεγα να φτιαξω μια ψηφοφορια με προτασεις ειτε ανα ειδος ειτε ανα θεματικη κατηγορια και να ασχοληθουμε με ολα αλλα με σειρα προτεραιοτητας αναλογα με τα αποτελεσματα, η κατοπιν συζητησης με τα μελη με βαση τις προτασεις. Μπορουμε να συνδιασουμε και τα δυο...πχ βγαινει πρωτο αποτελεσμα ειδος: κωμωδια, θεμα: φιλια, η οι χεσεις των δυο φιλων, η μεγακωνοντας και ουτω καθεξης...
Και μετα με βαση αυτα τα κριτηρια βρισκω μερικες ταινιες και συζηταμε καποιες που εχουμε ηδη δει και ισως αποφασιστει απο κοινου οτι μεσα σε αυτη την εβδομαδα θα δουμε και την ταδε και θα την κουβεντιασουμε τη ταδε μερα. Ε του φουστη δεν εχετε χρονο για μια ταινια; :p
Η μπορουμε να το παμε ανα κινηματογραφο...καλες αμερικανιες και σοβαρες και για χαβαλεδιασμα, ευρωπαικο, ελληνικο, ιρανικο....ψοφαω να προτεινω κατι απο ιρανικο βασικα αλλα σιγα μη σας ψησω χαχα
Ναι αλλά αυτό χρονοβόρο δεν θα είναι? Γιατί να πρέπει να συζητιέται ? Μπορείς εσύ να προτείνεις πχ 10 ταινίες αυτή την βδομάδα κωμωδία ας πούμε και να ψηφίζουν τα μέλη ποια θέλουν να δουν... Αν κάποιος δεν βλέπει κωμωδίες θα συμμετέχει την άλλη εβδομάδα που θα είναι κάτι άλλο, ή όχι?
Και βασικα σιγα μη λειτουργησει αυτο με τη ψηφοφορια...κωλος θα γινει η κατασταση ε; :P Πως λες να το κανω; Ισως μπορει να προτεινει καθε φορα καθε μελος καποια ταινια η σειρα ταινιων παρουσιαζοντας λιγο το θεμα τους και την ολη φαση και να αποφασιζεται απο κοινου ποιανου η προταση αρεσει πιο πολυ.
Απλα δεν θελω ρε συ να προτεινω μονο εγω επιλογες...δεν εχω προβλημα αλλα μονοπωλιο θα το παω; Ειπα να ειμαι πιο δημοκρατικη καπως :P
Ψηφοφορία θέλει άμα γίνεται συζήτηση θα λέει ο καθε ένας το μακρύ του και το κοντό του και μέχρι να παρθεί μια απόφαση καληνύχτα σας
Ε δεν ξέρω αναλόγως την συμμετοχή.....μην πλακώσουν όλοι και προτείνουν ταινίες και γίνεται ο χαμός......αν είναι λίγοι οκ
Οχι ρε συ γιατι....θα το κανουμε ως εξης: Σημερα προτεινουμε ο καθενας απο μια ταινια. Εγω την ταδε και λεω δυο λογια, εσυ την δεινα και λες δυο λογια, ο αλλος την παραλλη και λες δυο λογια κλπ. Και μετα "ψηφιζουμε"....γραφω οτι εγω θελω τη δικια σου, εσυ του αλλου, καποιος θα επιμεινει με τη δικια του κλπ...και βγαινει αποτελεσμα. Απλα δεν γινεται καθε φορα να ανοιγω καινουριο θεμα με ψηφοφορια που παταμε απλα καποιες ετοιμες επιλογες, θα γεμισει το φορουμ (μ'αρεσει που στο μυαλο μου εχει ηδη πιασει αυτη η ιδεα χαχα με καταλαβαινεις τι εννοω τελοσπαντων). Συμφωνω αλλα πρεπει να γινεται γραπτα για να γινει σε ενα θεμα.
Βεβαια εδω το προβλημα θα ηταν οτι ο καθενας προφανως θα θελει να δουμε την δικια του χαχαχα
Χμ...δεν ξερω ρε συ ειναι και πεντε το πρωι και δε λειτουργω, τι σκατα οτι μου κατεβει θα προτεινω εγω;
Μα κάθε ένας θα επιμένει στην δική του επιλογή.....Εκτός αν πούνε πχ 3 άτομα ότι ενδιαφέρονται να προτείνουν ταινίες και οι άλλοι απλώς θα διαλέγουν.....Εντάξει στο ίδιο θέμα δεν γίνεται?
Και εγω δεν ελεγα μονο για ταινιες που θα βλεπουμε, ελεγα να το κανουμε σε δυο σκελη, για ταινιες που θελουμε να δουμε αλλα και ταινιες που ηδη εχουμε δει.
Εντάξει και τώρα μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα και να πεις έχω δει την τάδε ταινία και όποιος την έχει δει να σχολιάζει, τι όχι?
Και αυτο που λες γινεται...μπορει να θελουν δυο-τρεις-τεσσερις να προτεινουν και οι αλλοι να διαλεγουν απλα (αν και μας κοβω συνολικα τρεις τεσσερις :P)
Λοιπον...εκτος και αν κανα ξεκουραστο μελος που εχει πιει τον καφε του το πρωι βρει κανα καλυτερο τροπο που θα χαρω πολυ να ακουσω, θα κανω μια αρχη με μερικες δικες μου προτασεις και οτι γινει. Θα δουμε και τι συμμετοχη θα εχει και πως θα παει το πραγμα.
Eγώ βγαίνω τώρα , καληνύχτα!!
Καληνυχτα/καλημερα! :)
Chat room ψες το Τι Σκέφτεσται! Ρεκόρ σελίδων σε μικρό χρονικό διάστημα (μια νύχτα). Που είσαι Aeon να επιβάλεις την τάξη?
Συμφωνώ ότι η σύγκριση είναι πηγή δυστυχίας. Είναι εξίσου πηγή δυστυχίας για άλλους που συγκρίνουν τους εαυτούς τους με εμένα. Η αποφυγή αυτών που προχώρησαν εν σχέσει με μένα, ενώ είχαμε την ίδια αφετηρία, οδηγεί, μεταξύ άλλων, σε συναναστροφές με άτομα που ναι μεν έχουν να μου προσφέρουν κάτι, είναι όμως κατώτερου μου μορφωτικού, διανοητικού επιπέδου, και διαφορετικοί λόγω του επιπέδου αυτού χαρακτήρες, απλά κάποιοι δίαυλοι επικοινωνίας φτιάχνουν μια καλή συναναστροφή.
Το να καταλάβει κανείς ότι μπορεί να πορευθεί προς την ίδια κατεύθυνση μ΄αυτους που προχωρησαν το αντιλαμβάνεται όταν κάνει κίνηση προς τα εκεί. Η κινηση αφορά υπέρβαση, στροφή 180 μοίρες, παραίτηση από κάτι προς κάτι που ενέχει ρίσκο. Τότε η ψυχολογία μαζί με τα τωρινά δεδομένα της ζωης του τον αντικρούουν. Κάποτε όμως πρέπει να βρει την τεράστια δυναμη να πορευθεί. Ο χρόνος δυστυχως, όσο περνάει ο καιρός, γινεται εχθρός μας.
ioannis2 θελεις να μου πεις πιο συγκεκριμενα για τι πραγμα μιλας; Τι ειναι αυτο που θα ηθελες να κανεις δηλαδη; Καταλαβαινω αυτο που λες οτι ενεχει ρισκο η κινηση να πορευθεις προς τη κατευθυνση που θες γιατι ισως πρεπει να αλλαξουν καποια πραγματα που ειναι παγιωμενα πλεον στη ζωη σου και για αυτο ο ψυχισμος και η ιδια η ζωη σου αποτρεπουν αυτη τη κινηση και εν ολιγοις σου φαινεται τρελα η βουνο κλπ...γενικα καλα τα λες. Αλλα ισως μπορουσα να σου προσφερω μια γνωμη πιο συγκεκριμενα, αν θα την ηθελες κι εσυ φυσικα. Ο χρονος για μενα γινεται εχθρος μας με την εννοια οτι μας βαραινει λιγο, μας ριχνει μια εξτρα τσαντα στη πλατη, δεν μας κλεινει ομως το δρομο...
Ααα και μολις ειδα ενα activity stresm μονο με το θεμα τι σκεφτεσε :-ρ
...................
κουτουλαγατε τελικα το πρωι?tραγια γινατε:p
Πόσο άσχημα μπορεί να νιώθει κανείς,όταν ακούει να μιλάνε με τα χειρότερα λόγια,για ένα άτομο που εκτιμάς απεριόριστα,και με το οποίο έχεις καλές σχέσεις και ευχάριστη επικοινωνία.....
Και αυτό να το κάνουν,μόνο και μόνο,επειδή τους απέρριψες.
Το χειρότερο όλων,είναι πως δεν έχει μιλήσει καθόλου με αυτήν την γυναίκα.
Γουαι σε δεχτηκα?το εκανα σωστα?
Σημερα δεν θα παω γυμναστηριο γτ βαριεμαι
Βαριέστε να γυμναστείτε.....
Oh god!