Έχω ζαβλακωθεί από την ζέστη :crazy:
Printable View
Έχω ζαβλακωθεί από την ζέστη :crazy:
Λιλάκο μου ξέχασα καλέ να σου πω ότι χάρηκα τόσο πολύ που σου άρεσε η μανιταρόπιτα! :D
Και εμένα μου άρεσε και την βρήκα και τόσο εύκολη! Λέω να την ξανακάνω σύντομα γιατί είναι ωραίο φαγάκι για καλοκαίρι! Δεν μας είπες, έλαβες καλά σχόλια;
Η μανα μου ελακι της αλλαξε τα φωτα της μανιταροπιτας.να σου πω εμενα μου αρεσει χοντρο το φυλλο και ανοιξα 2 αντι για 4 φυλλα οπως κανω και στη χορτοπιτα.μου αρεσε πολυ το ολικης στη ζυμη για το φυλλο.θα τη φτιαξω και στο αγορι μου.εφαγα ενα κομματι για βραδινο.
Γκρίνια, γκρίνια, τι να του πω τρομάρα του που ούτε στο όνειρό του δεν έχει δει αυτά που έχω τραβήξει στα νοσοκομεία! Μέγα θέμα το δόντι του, ήρθε η συντέλεια του κόσμου! Ευτυχώς νύσταξε και κλείσαμε το τηλ., λίγο ακόμα και θα πήγαινα κι εγώ όπως η Ρώπα για φλάφερ! :lol: :lol:
Κουκλίτσες ξαπλώνω να δω τι βι, καλό μας βράδυ, φιλάκια.
Καληνυχτα τζινακο!!!καλη ξεκουραση.την πεφτω και εγω καληνυχτα αγαπημενες!!!!
Καλημερούδια,ονειροκόριτσ� � μου!
Τα μαθαίνω τα νέα σας από τους τηλεφωνικούς μου σπιούνους και είμαι ήσυχη πως σε γενικές γραμμές μου είστε καλά!
Περαστικά στους αγαπημένους της Αγγελικούλας,το διάσημο λαλάγγι,που ακριβώς δεν κατάλαβα τι του συνέβη...
όσο για το όμορφο κορίτσι του μπαμπά του φαντάζομαι καλά θα είναι πλέον με τα δερματολογικά του...
Ωραία τα πεδιλάκια του 2772ου μου κέρατου(εγώ τα βρήκα αμέσως τα ποδαράκια-κερδίζω τίποτα ή άργησα πολύ;)
Τα δικά μου νέα είναι ποικίλα...Από τα πεζά τύπου έντυσα το σπίτι μου επιτέλους στα καλοκαιρινά του,
τα δύσκολα(σήμερα 9μερα αδερφής της μαμάς μου,οπότε πάλι Πέλλα και ό,τι αυτό συνεπάγεται)
τα ανάμεικτα(χωρισμός νούμερο 27 με τον Τήρη από μένα για τους ίδιους λόγους για άλλη μια φορά)
κάποια αναστατωτικά,κάποια κουρασμένα του πήγαιν'έλα για δουλειές-κεφάλια λερναίας ύδρας...
Προσπαθώ να διατηρούμαι σε καλά επίπεδα διάθεσης κι ενέργειας κι είμαι εγνώμων για όσα πολύτιμα έχω...
Θα σας αφιερώσω το τραγούδι που κυριάρχισε χθες στα ακούσματα μου...Μας το εύχομαι σε όσες λησμονήσαμε...
--->ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ : ΕΣΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ
Στίχοι: Κώστας Λειβαδάς
Μουσική: Κώστας Λειβαδάς
Εσύ μου θύμισες πώς είναι
να θες με όλη την καρδιά σου
να βρίσκεις πάλι τα όνειρα σου
μέσα στο φιλί.
Εσύ μου θύμησες πώς είναι
να μη σου κρύβει το μυαλό σου
πως όλα είναι για καλό σου
να φτάνεις στην πηγή.
Ναι...
Και να πίνεις νερό,
να ρωτάς τον καιρό
και να μπαίνεις με φόρα στα τρένα.
Στο ταξίδι η ζωή
να σε παίρνει μαζί,
τα δικά σου να βρίσκεις στα ξένα.
Δεν θα μάθεις ποτέ τι σημαίνεις για μένα...
να αρπάζεις τη ζωή απ' το χέρι
βαθιά να βάζεις το μαχαίρι
μέσα στην πληγή.
Μου θύμισες ξανά πώς είναι
να διώχνεις τη ντροπή απ' το πάθος
να βρίσκεις το σωστό στο λάθος
μες στη διαδρομή.
Ναι..
Και να πίνεις νερό,
να ρωτάς τον καιρό
και να μπαίνεις με φόρα στα τρένα
Στο ταξίδι η ζωή
να σε παίρνει μαζί,
να 'χεις φλόγα μονάχα για ένα.
Δεν θα μάθεις ποτέ τι σημαίνεις για μένα...
ν' ανοίγεται μπροστά στο χάρτη
για δυο ανθρώπους μονοπάτι,
αντί για την φθορά, η αγάπη.
Κορίτσια μου καλημέρα.
Ομορφη η φωτο μας Μακ, είναι πολυ γλυκια και τρυφερη.
Αβάκι μου καλά κάνεις και μαγειρεύεις για τα γεροντάκια σου. Θα το εκτιμήσουν δεόντως σίγουρα και θα έρθει ως ανακούφιση από την κούραση των ημερών
Αλινάκι μου εύχομαι σήμερα να νιώθεις λίγο καλύτερα. Και εγώ εχθές είχα ζαλάδες και ατονία και μου θύμησε πέρυσι τέτοιο καιρό που είχα πάθει τα ίδια με καθημερινές ζαλάδες και ατονίες. Είναι η ζέστη Αλίνα μου και εγώ όταν έφαγα κάτι χθες συνήλθα. Το βράδυ δε μου ήρθε μια απίστευτη λαχτάρα για πατατακια και δρακουλίνια και πήγα και πήρα. Εφαγα 4 χουφτες και μετά στάνιαρα. Σήμερα θα πάω στο σούπερ να πάρω τα "υγειινά" πατατάκια για να στοκάρω και να μην τρώω τα τελείως παχυντικά από το περίπτερο. Και πέρυσι κάθε απόγευμα με έπιαναν οι ζαλάδες και έτρωγα θυμαμαι από 1-2 χούφτες ποπ απς ή lays για κανα μήνα περίπου. Όταν είχα ρωτήσει την διαιτολόγο του γιατρού μου είχε πει να το κάνω για όσο το νιώθω ότι το χρειάζομαι. Μετά κατά μέσα Ιουλίου άρχισα να νιώθω καλύτερα.
Τζίνα μου περαστικά στο Λαλλαγι εύχομαι να μην πονάει πολύ. Κρίμα που έχασες τον Λαζόπουλο χθες ήταν απολαυστικός. Τα γουνοζωάκια σου πως είναι σήμερα με τα αυτάκια τους? ο ψιτ τι κάνει? περαστικά μωλε στις ψυχούλες.
Ναταλάκι μου και εμείς τα μάθαμε μέσες άκρες τα νέα σου. Χαίρομαι πού το παλεύεις άλλωστε δεν περίμενα κάτι άλλο από εσένα. Λυπάμαι που ξαναχώρησες με τον Τήρη αλλά κάτι μου λέει ότι αύτη η σχέση δεν τελειώνει εδώ. Εχετε ένα μοναδικό δέσιμο που δεν μπορεί έτσι απλά να εξαφανιστεί. Δύσκολες καταστάσεις ....
Συλληπητήρια για την αδελφομαμά σου. Ας αναπαύσει ο Θεός την ψυχούλα της . Τις βλέπω να κάνουν παρέα εκεί πανω οι αδελφούλες. Κάτι είναι και αυτό μέσα στον πόνο για εσάς που μείνατε να την θυμάστε.
Επίσης αφήσα το πιο σημαντικό για το τέλος. Θα σε ενημερώσω ότι η αγαπημένη σου Μακ σε έδωσε κανονικά και καλά έκανε σε όλες μας στον κερατοκαφέ. Έρχομαι με άγριες διαθέσεις πάνω , φυλάξου.
Χαχαχαχα!Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο ούτε από εκείνη ούτε από εσάς!Ωχου,μωρέ!Πώς κάνετε έτσι;Η ζωή είναι αλλού!
Για να κατευνάσω κάπως τα άγρια σας πνεύματα,σήμερα θα δει μαστολόγος-ογκολόγος τις εξετάσεις μου δια μέσου φίλης μου,
που θα τον επισκεπτεί(όχι εγώ δεν κάθομαι να με χουφτώνουν παρά μόνο για απόλαυση).Τα λέμε το Σάββατο από κοντά!Φιλάκιαααα
αναμενουμε λοιπον αποτελεσματα και βλέπουμε. Το Σάββατο σου έρχομαι, να καφεδιαστούμε παραλιακά και να κουτσομπολέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως. ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ
Καλημέρα όλη μέρα. Ναταλία μου τα συλληπητήριά μου για τη θεία σου, μπορώ μόνο να φανταστώ το τι περνάς για άλλη μία φορά. Για τον Τήρη δεν ανησυχώ γιατί ξέρω ότι θα είστε χωρισμένοι μέχρι το επόμενο ταξίδι σας χιχιχιχιχι. Χαίρομαι που θα δει τις εξετάσεις σου σήμερα ο γιατρός. Δεν είχα χρόνο στο κινητό για να σε καλέσω, σε προειδοποιώ όμως ότι σήμερα ανανεώθηκε!! Φυλάξου!
Κατερίνα με τη φροντίδα της Τζινοκόμας χιχιχι τα γουνοζωάκια είναι καλύτερα. Περιμένω και τηλ. από την σκυλοκομμώτρια για να πάω σήμερα ή αύριο να κουρέψω και την κοκερίνα να δροσιστεί κι αυτή η έρμη.
Περιμένω τώρα να έρθει η τζιναδερφή για να βρούμε διάφορα που θέλει στο ίντερνετ. Θα μου φέρει και τις λάμπες οικονομίας για να δω ποιές ταιριάζουν στα φωτιστικά μου.
Καλημέρα ονειρόκοσμε!
Οι αθλοπαιδίες στον Ελόκοσμο καλά κρατούν :lol:. Σήμερα το πρόγραμμα είχε ποδήλατο στο ΟΑΚΑ και στο Ηράκλειο. Νομίζω ότι σε λίγο θα απορώ γιατί δεν είχα ξεκινήσει από νωρίτερα να ξεκουνιέμαι πρωινή από το σπίτι για να κάνω τις αθλοπαιδίες μου, ξεκινάω την ημέρα μου ευχάριστα και με ανεβασμένη διάθεση, οπότε όσο και να πέσει στην πορεία της ημέρας δεν πιάνει πάτο :bigsmile:
Βρε καλώς την Ναταλοχαμένη μας! Είχαμε μάθει βέβαια τα δυσάρεστα νέα... Συλληπτήρια για την θεία σου αγαπημένη μου Ναταλένια. Εύχομαι τώρα να ανταμώσουν οι ψυχούλες από τις δύο αδερφές και να ρεμβάζουν από ψηλά , να σας στέλνουν κουράγιο και δύναμη και να σας επισκέπτονται συχνά πυκνά στα όνειρα σας για μία αγκαλιά, ένα φιλί και ένα χάδι. Όσο για τα υπόλοιπα τι να πω; Θα τα πούμε από κοντά το Σάββατο και θα παραλάβετε και το δώρο σας για την σωστή σας μαντεψιά για τα ποδαράκια της φωτογραφίας ;)
Μακόνες μου όμορφη η φωτογραφία με τα ποδαράκια μας :)
Λιλάκιον παιδί μου χαίρομαι που σας άρεσε η μανιταρόπιτα, αλλά άμα είναι να την τσακίζει η μανούλα σου μην την κάνεις και πολύ συχνά :lol: Αν και χαζά χαζά είναι η πιο ελαφριά πίτα που έχω φάει!
Τζινάκι μου για μία ακόμη φορά, και εύχομαι τελευταία, περαστικά στα γουνοζωάκια σου. Υποψιάζομαι ότι μπορεί η Σάνυ να κόλλησε ωτίτιδα στο κομμωτήριο; Χμμμ μπαίνω σε σκέψεις... να προσέχεις την Κέλλη όταν θα την πας. Όσο για το χθεσινή σου συνάντηση χαίρομαι που τελείωσε σύντομα και δεν πρόλαβε να σε χουφτώσει ο καπετάνιος :lol:. Και την βάφλα σου έφαγες, και τα κοσμήματα έδωσες και πρόλαβες και τον Λάκη, φτου φτου μια χαρά τα κανόνισες :bigsmile:
Καλημέρα κορίτσια...τι κάνετε???εγώ εξαφανίστικα λίγο γιατί είχα γάμους και πανηγύρια....κ παραλία....έχω καεί λιγουλακι.....eli θέλω και εγώ την συνταγή για την μανιταρόπιτα....:)))
Καλημέρα ʼντα μου :)
την συνταγή θα την βρεις εδώ:
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...e=13#pid223349