Έτσι εξηγούνται οι εξαρτήσεις μας, Ντόρα μου.. Κάπου πρέπει να ξεσπάσουμε κι εμείς.
Printable View
Έτσι εξηγούνται οι εξαρτήσεις μας, Ντόρα μου.. Κάπου πρέπει να ξεσπάσουμε κι εμείς.
το ξερω γιατι και εμας ετσι λεει αμα του πουμε για γιατρο αμα δεν νιωθετε καλα να πατε εγω μια χαρα ειμαι!
φυσικα εμεις τα παιδια του που τρεχουμε συνεχεια οχι η νυφη μου η ο αντρας μου αυτοι δεν εχουν αναγκη απο τιποτα!!!!!
μια χαρα ειναι αφου εχουν παρει εμας!!!!!
Καλησπέρα, τώρα γύρισα από το κούρεμα της κοκερίνας κι ετοιμάζομαι να πάω να δω το λαλάγγι. ʼφησα και τη δουλειά που έκανα με την αδερφή μου στη μέση αφού με ειδοποίησε για το κούρεμα και μόλις γυρίσω από το λαλάγγι μάλλον θα ξανάρθει η τζιναδερφή να συνεχίσουμε.
Αλίνα να κάνεις οπωσδήποτε εξετάσεις για να δεις τι φταίει και να το αντιμετωπίσεις. Περαστικά σου και περιμένουμε τα νέα σου.
Ρε κορίτσια πολύ ζέστη λέμε.....θα βράσουμε σε λίγο....κ έχω και να σιδερώσω...θα βάλω το air contition full....παραλία δεν θα ήθελα να είμαι τώρα με τέτοια ζέστη...ήμουν χτες και ψήθηκα...θα πάω αύριο πάλι...με τραβολογάνε οι φίλες μου....:))
όσο για το θέμα που συζητάτε είμαι πολύ αυστηρή προσωπικά....γονείς ξεγονείς υπάρχουν και κάποια όρια....ειδικά στη σημερινή εποχή δεν έχει κανείς ούτε διάθεση ούτε τίποτα για να τραβιέται με καπρίτσια αλλονόν....και δεν έχει να κάνει καθόλου η ηλικία....φαντάσου όμως να τρέχεις με πεθερικά...εκεί είναι που τρελένεσαι τελείως....υπομονή πάντως......
Τζινάκι σ'ευχαριστώ για τον καλό σου τον λόγο!!!!!
Στο μεταξύ, η κούραση με καταβάλλει όλο και περισσότερο.. Νυστάζω, κορίτσια μου και δε μπορώ να κοιμηθώ. Σήμερα θα ήθελα να έχω όλο το απόγευμα για μένα, για να κάνω αυτά που θέλω και όχι αυτά που πρέπει. Πρέπει να περιμένω να κρυώσουν τα μπιφτέκια, να τα συσκευάσω επιμελώς, να τα χώσω στο ψυγείο. Πρέπει να κάνω μπάνιο, για να φύγει η φαγητίλα από πάνω μου. Πρέπει να στολιστώ, να σενιαριστώ και να πάω στη δουλειά. Όλα αυτά καλά, δουλειά και απασχόληση θέλουμε, αλλά όλες οι ώρες δεν είναι το ίδιο. Έλειψα μία εβδομάδα και λες και αναποδογυρίστηκε το σύμπαν. Η δουλειά προβάλλει πιο απαιτητική από ποτέ. Ο εαυτός μου το ίδιο. Τι δηλαδή; Θα είμαι με τα χαλιά να ιδρώνω ή με τις πενταβρώμικες κουρτίνες; Το μόνο που άφησα στην άκρη είναι η εμφάνισή μου. Τα φρύδια μου θέλουν βγάλσιμο και δεν έχω το κουράγιο. Με τρίχες θα ασχολούμαστε, όταν είμαστε χωμένες μέχρι το λαιμό; Δεν πρόλαβα να συνέλθω από τη μετακόμιση και χώθηκα στα χειρότερα. Παράλληλα, πρέπει να ετοιμάσω και τις αποσκευές μου και στη σκέψη και μόνο κάνω πίσω. Θα μου πείτε, τι κάθεσαι τότε εδώ και δεν τρέχεις; Στο γιαπί, γρήγορα, στο γιαπί!
Σήμερα την ώρα που χτύπησε το ξυπνητήρι, είδα στον ύπνο μου ότι τάχα χτυπούσε ένα τηλέφωνο σε άλλο σπίτι και λέω, το τηλέφωνό σου, πήγαινε να το σηκώσεις! Μετά κατάλαβα ότι για άλλον βαρούσε η καμπάνα..
Γοργόνα μου, να είσαι γερή να τον φροντίζεις, τι άλλο να πω; Αν δεν παίρνει από λόγια, αν δεν καταλαβαίνει ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από το άτομό του, τότε μάλλον σου' φεξε! Οι ηλικιωμένοι είναι πιο εγωιστές από όλους. Επειδή αισθάνονται ότι στενεύουν τα περιθώριά τους, γίνονται φορτικοί χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες της συμπεριφοράς τους στους γύρω τους.
Μερικές φορές με πιάνει το παράπονο και λέω, γιατί άραγε ο τάδε ή ο δείνα ευλογήθηκε με παιδιά, όταν τα έκανε για να τα τυραννάει; Δε βλέπει Κάποιος από πάνω τι γίνεται; Μήπως, όμως, γινόμουν χειρότερη από αυτούς που κατηγορώ; Ποτέ δεν ξέρεις.. Κάτι ξέρει Αυτός από πάνω..
Τρέχω στο γιαπί! Πάω και στο μεταξύ σας φιλώ πολύ. Φιλάκια!
Τι κανουν οι κοριτσαρες μου?
Αλινακι μου πηγαινε στο γιατρο, μην το αναβαλεις! Και εννοειτε στο νοσοκομειο, γιατι να πας εξω? Εγω οταν με επιασαν οι σκοτοδεινες μου παραλιγο να λιποθυμισω αρκετες φορες αλλα ευτυχως δεν λιποθυμισα. Μου εκαναν εξετασεις αιματος και μου οηραν πιεση και ολα καλα μου ειπαν.. Απο εχτες ζαλιζομαι παλι λιγο ειδικα αν σηκωθω αποτομα.. Δεν ξερω ισως επειδη δεν τρωω πολυ αλατι τελευταια? Ζεστη εδω δεν εχει.. Αναρρωτιεμαι και φοβαμαι με το τι θα γινει οταν κατεβω Κρητη με τον καυσωνα που εχει!! Μαλλον θα ειμαι στα πατωματα 24/7!
Αβα μου με συγκινισε πολυ η κατασταση σου με τους γονεις σου!! Απο την μια πρεπει να κοιταξεις τον εαυτο σου, να μην καταρευσεις κι ολας και απο την αλλη 100% λογικο ειναι να νιαζεσαι τους γονεις σου και να τους πονας.. Ετσι οπως μας εχουν καταντησει οι παλιοπολιτικη αυτης της χωρας ουτε μια γυναικα δεν μπορεις να παρεις πλεον να βοηθαει λιγο στο σπιτι των γονιων σου, να μην νιωθεις και εσυ οτι τους εχεις αφησει στη μοιρα τους.. Μην εχεις ενοχες γιατι το μονο που θα γινει στο τελος ειναι να σε εξαντλησουν και αυτες! Αν εισαι δυνατη εσυ, θα παιρνουν και κουραγιο οι γονεις σου! Μεινε δυνατη!!!
Ναταλια μου λυπαμαι για την θεια σου.. Ειναι δυσκολο να χανουμε αγαπημενα μοας προσωπα.. Ευχομαι να αναπαυσει ο Θεος την ψυχουλα της!
Κοριτσακι ΝΑΙ ΕΧΕΙ καπως ΗΛΙΟ!!!!!! Καμια σχεση με προχτες που εριχνε καρεκλοποδαρα ετσι?? Η αδεργη μου ηταν Λονδινο και μου ειπε οτι εν μπορουσε να παει απο την Victoria στο bus station της επειδη εβρεχε ακαταπαυστα!! English summer rain seems to last forever!!!
Αυτη την εβδομαδα που ξαναρχομαι να τα πουμε ναι? Να σου δωσω βασικα το τηλ μου να τα πουμε και απο εκει?
Α! Ηθελα να σε ρωτησω.. Ξερεις που να γραφτω σε GP? Ειμαι στου παν/μιου αλλα θελω και εξωτερικο γιατι κατι να παθω πρεπει να περιμενω 2-3 εβδομαδες για να κανω ραντεβου! Εσυ εισαι στη δουλεια να φανταστω ε?
Χμμμ τι αλλα??
Εχω πονοκεφαλο, ψιλοζαλιζομαι αλλα μαλλον θα ειναι επειδη πριν απο κανενα 20λεπτο καθομασταν και ακουγαμε στη διαπασον System Of A Down + Avenged Sevenfold και καναμε καιτι τρελα headbanging!! χαχαχαχαχααχ οι γειτονες θα μας αγαπανε παρα πολυ!! χαχα
Αλλα περα απο την πλακα ψιλοζαλιζομαι απο πριν... Μαλλον πρεπει να φα κατι... Σκατουλες τα εχω κανει με το φαγητο αυτες τις μερες! Τρωω μονο ενα γευμα και την βιταμινη μου.. Ουτε το γαλα δεν κατεβαινε εχτες!!!
Τζινα τα ζωακαι τι κανουν?? Εμενα μου ειπε ο αδερφος μου οτι εχτες πατησε ενα μηχανακι την Slipknot μας, την τζιντζερογατα μας που ειναι και μανουλα 2 κουκλιων αλλα επεζησε.. Της μαδισε την ουρα καθως και πρεπει να εχει σπασει το ποδι της!! Τι εκανε στον δρομο δεν μπορω να καταλαβω! ΠΟΤΕ δεν βγαινουν στο δρομο!!! Θα την πανε στον κτηνιατρο τωρα.. Ελιπζω να γινει καλα η γατουλα μου! Αχ δεν μπορω να γινονται κατι τετοια και να μην ειμαι εκει!!!! Εχω στεναχωρηθει παρα πολυ.... :(:(
WOOHOO εκανα τικερακι!!! Καλως ορισατε την Sailor Moon μου!!! Μπορει να βαλω και αλλο αργοτερα γιατι βρηκα και αλλα που να μου αρεσουν!! :D
Ερρρμ για να αλλαζω τα κιλα πρεπει καθε φορα να το βρισκω απο το λινκ το συγκεκριμενο ε?
Που ειστε ολεεεεες????? Καθομαι και γραφω μοναχη! Σας βαζω και ενα τραγουδακι!!
http://youtu.be/94bGzWyHbu0
Enjoy!!!!
Καλησπέραααα!
Ήμουν τέζα όλο το απόγευμα με πονόκοιλο και ζαλούρα. Μάλλον έφαγα λίγο παραπάνω για μεσημέρι και με τη ζέστη με πείραξε πολύ. Νομίζω ότι έχω κολλήσει σλιβίτιδα :lol:
Wow μου περαστικά στην γατούλα σας, εύχομαι να γίνει σύντομα καλά. Μπράβο για το τικεράκι σου, είναι πολύ χαριτωμένο, όπως και εσύ άλλωστε! ʼντε να βλέπουμε τις κατηφόρες σου και να χαιρόμαστε πιο πολύ! Δεν χρειάζεται να πας στην ιστοσελίδα που διαμορφώνεις το τίκερ κάθε φορά που θέλεις να αλλάξεις τα κιλά, απλά πας στο Edit profile και εκεί που έχεις βάλει το λινκ από το τικεράκι σου αλλάζεις τον αριθμό 136 σε ότι προκύψει :). Επίσης θα σου πρότεινα το τηλέφωνο σου να το αφαιρέσεις από το ποστ σου γιατί το βλέπουν όλοι και δεν είναι απίθανο να σου κάνουν φάρσες ή άλλα κακόβουλα τηλεφωνήματα. Στείλε το στο κοριτσάκι με u2u ή mail καλύτερα. Ας φυλάμε τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισά, τα προσωπικά δεδομένα είναι ευαίσθητα και δεν είναι για να τα βλέπει όλος ο κόσμος.
τσουπαρες μουυυυυυ!!!!!
Τέλος οι υποχρεώσεις για σήμερα και πάμε κατευθείαν σε μουσικό πρόγραμμα: http://www.youtube.com/watch?v=kAs8v_1CdhE
Με το που τελείωσα, άρχισα να σκέφτομαι πιο αισιόδοξα. Σκέφτομαι ότι ευτυχώς οι γονείς μου είναι ακόμη στο πόδι, ότι τώρα με έχουν ανάγκη και ότι περνούν μια φάση, που θα περάσει. Ελπίζω δηλαδή..
Αφήστε τα αυτά. Πάμε σε άλλα, πιο "πιπεράτα". Σύρθηκα στο γιαπί κατακουρασμένη και όπως είναι φυσικό με άθλια εμφάνιση. Δεν εννοώ βρώμικη ή κακοντυμένη, αλλά όταν δεν αισθάνεσαι καλά, αυτό φαίνεται και εξωτερικά. Παρόλα αυτά είχα εργασιακό καμάκι, κάτι που είχε να μου συμβεί πολύ καιρό. Υποτίθεται ότι συζητούσαμε σοβαρά και ο άντρας που είχα απένταντί μου είχε καρφώσει το βλέμμα του στο στήθος μου και δε μπορούσα να τον κάνω να με προσέξει. Κατέβαλα προσπάθεια, γιατί ήθελα να ξεμπερδεύω. Το αποκορύφωμα ήρθε όταν πάνω στη βιασύνη μου να τελειώνω και να επιστρέψω στο σπιτάκι μου σκόνταψα και έπεσα πάνω του! Με έπιασε από τη μέση και τα χέρια του ήταν λιγάκι δραστήρια, ομολογώ.. :wink2: Αφού τελείωσα, δεν έφευγε, παρά έπινε το καφεδάκι του.. Ήρθε, επιτέλους, η ώρα να αποχωρήσουμε και έγινε η αναγκαία χειραψία.. Αν δεν τραβούσα κάποια στιγμή που το έκρινα ευγενικό και απαραίτητο το χέρι μου, ακόμη θα το κρατούσε! Ξέχασα να σας πω ότι με ρώτησε με τρόπο για την ηλικία μου και απέφυγα ευγενικά να απαντήσω, γιατί τώρα φαίνομαι πολύ μεγαλύτερη από την πραγματικότητα. Δε με συνέφερε. Με αποχαιρέτησε λέγοντας ότι χάρηκε για τη συνεργασία μας, ότι θα χαρεί να επαναληφθεί στο μέλλον και ότι για οτιδήποτε τον χρειαστώ είναι στις υπηρεσίες μου. Ναι, ναι, έτσι το διατύπωσε!
Τώρα, φόρεσα νυχτικιά και σαγιονάρα, έβαλα τον Τερζή και περιμένω το παρεάκι. Σαν καλύτερα να είμαι.. :smilegrin: