-
Καλημερα δεν σας προλαβαινω..Σημερα εχω κ τον γιοκα μου μαζι στη δουλεια.Τελειωσε εχτες το σχολειο.η κορη μου δινει εξετασεις οποτε επρεπε καποιος να τον εχει..οποτε τον εφερα στη δουλεια..τι κανετε βρε? Ειμαι αδιαβαστη γιατι δεν καθομαι καθολου,παλι καλα που μπαινω στα κλεφτα απο τη δουλεια κ διαβαζω ελαχιστα..φιλακια κουκλιτσες μου..
-
καλημερουδια!!!!sorry που χαθηκα χτες αλλα με πηρε το αγορι ξαφνικα τηλεφωνο και βγηκαμε για ποτακι.ουτε καν γεια δεν σας ειπα η γαιδαρα.εχει παει για κατι δουλιτσες και του εχω κανει καταληψη στον υπολογιστη.τον περιμενω να παμε για μπανακι αργοτερα και να γυρισω και εγω στο σπιτακι μου να δω το σκυλακο μου που εχω παραμελησει αυτες τις μερες.
-
Καλημέρα Μαράκι, καλημέρα Λιλάκιον δελφινάκιον, καλές και δροσερές βουτιές.
-
πολύ γουστάρω αρχισε να μου κόβετε η ορεξη από την ζέστη!!!! . Λετε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να θέλω πάλι αλλαγη καρνταρόμπας??? δεν βάζω νεο στοχο γιατι θα με πάρετε με τις πέτρες και δεν θελω ποναει....:dork:
-
Κατερίνα δε νομίζω ότι σου χρειάζεται να αδυνατίσεις κι άλλο αλλά αν εσύ θέλεις πιστεύω με 3-4 κιλάκια μείον θα είσαι εντάξει, όχι όμως παραπάνω γιατί μετά δεν θα σε πάρουμε με τις πέτρες αλλά θα σου βάζουμε στις τσέπες πέτρες για να μην σε πάρει ο αέρας! :lol:
-
Καλημέρα και από εμένα!
ʼρχισα να κάνω ρουτίνα το πρωινό γυμναστήριο και ω τι έκπληξη με κάνει να νιώθω πολύ καλύτερα! Με βοηθάει και με την ζέστη όσο περίεργο και αν σας ακούγεται. Μετά πήγα σούπερ μάρκετ και αγόρασα ένα καρπούζι :D το πρώτο του καλοκαιριού. Θα καρπουζιαστώ σήμερα :lol:
Κατερινάκι μου εγώ ξέρεις ότι είμαι της άποψης να μην αδυνατίσεις άλλο, γιατί θεωρώ ότι η εικόνα του σώματος σου είναι τέλεια όπως είσαι. Ωστόσο επειδή ξέρω το σαράκι του αδυνατίσματος, το έχω πάθει και εγώ στο παρελθόν, δεν θα γκρινιάξω και θα σε αφήνω να πειραματιστείς με κάνα 2 κιλάκια παρακάτω να δεις πως σου κάθονται. Εξάλλου σε παρακολουθεί και ο διατροφολόγος οπότε αυτός θα έχει και τον τελευταίο λόγο. Πιστεύω ότι αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο και το ξέρεις και εσύ είναι γυμνασήριο και καλή διατροφή για να χτίσεις μυικό ιστό αλλά ξέρω ότι σου είναι δύσκολο να το εντάξεις στην βδομάδα σου και αυτό :crazy:
-
Καλημέρα καρπουζEli μου, πολύ χαίρομαι που βρήκες τον τρόπο να ξεκινάς όμορφα και με ενέργεια τη μέρα σου.
-
το ηξερα οτι θα πεσετε να με φατε :lol: δεν ξερω καν αν μπορω να χασω αλλο βαρος, απλα παω με το ρευμα της ορεξης μου. εννοειτε δεν παραλειπω γευματα απλα αρχισα να βλεπω κρεας και να κοβω λασπη. Μου καθετε αρκετα βαρυ , απολαμβανω πολυ τα φρουτα και τις κρυες σαλατες, αυξησα κατα πολυ το νερο μου, μου κοπηκε η ορεξη για γλυκα, μπισκοτα κλπ, δηλαδη ολα τα ομορφα που πρεπει να κανουμε σε καθημερινη βαση. Δεν ψωμολυσαω , δεν κανω υπερβολες, απλα ακουω το σωμα μου και ολα θα πανε καλα.
Οσο για το γυμναστηριο ειναι μια πονεμενη ιστορια αυτη την περιοδο και προσπαθω να βρω ακρη. Ελπιζω να τα καταφερω με τα ωραρια μας και να ξαναπαω. ωστοσο στις διακοπες που ερχονται θα κανω μπανια και η κολυμβηση με βοηθα πολυ στην συσφιξη.
Τωρα καποιος κακεντρεχης ανθρωπος μπορει να πει οτι ζηλεψα απο την Τζινα και την Μακ που ειδαν νουμερο κατω απο 65 και ζηλεψα... κακιουλες τστστστσ:lol::lol::lol::lol:
-
Αχ Κατερινάκι μου πολύ πονεμένη ιστορία το gym όντως :(. Ξέρω ότι θες να πας σα τρελή και δεν καταφέρνεις να το προγραμματίσεις, ωστόσο πρέπει να το τολμήσεις κάποια στιγμή.
Προσωπικά όσο περνάνε οι μέρες και πάω γυμναστήριο νιώθω να μου φεύγει η κούραση, ψυχολογική και σωματική και παράλληλα με την ζέστη που έχει σφίξει κόπηκε και η όρεξη και εύχομαι να καταφέρω να δω επιτέλους το 8 μπροστά από το νούμερο της ζυγαριάς. Το έχω πολύ ανάγκη και ψυχολογικά και σωματικά! Προς το παρόν η κατακράτηση καλά κρατεί :mad:
Τζινάκι μου και εγώ χάρηκα πολύ, τελικά έπρεπε να νιώσω πολύ χάλια για να πάρω απόφαση να κάνω κάτι δραστικό για να ανέβω και πάλι. Τουλάχιστον λειτουργούν οι άμυνες μου και αυτό είναι πολύ θετικό και ελπιδοφόρο.
-
Γιούχου!
Σας ομιλεί η άϋπνη! Τρελή ξαγρύπνια χτες αλλά δεν νυστάζω ούτε τώρα που σας γραφω που είναι η κλασική ώρα της σιέστας μου, βρε λέτε να έχω μεταλλαχθεί από χουζούρη σε μαγκάϊβερ? :lol:
Σήμερα είδα νέο νούμερο στη ζυγαριά, 64.7, δεν το περίμενα καθόλου γιατί κάτι σακούλες pops τις είχα χτυπήσει, κάτι παγωτάκια επίσης τα είχα χτυπήει, αλλά να που έφυγε άλλο ένα κιλό..
Σας λέω τα πολύ επιφανειακά μου γιατί τα υπαρξιακά μου των τελευταίων ημερών δεν τα έχω επεξεργαστεί ούτε εγώ η ίδια ακόμη, θέλω το χρόνο μου...
Φιλιά σε όλες σας κοπελάρες και κοριτσιούδια!
-
Μακόνες ελπίζω να μην έχεις υπαρξιακά επειδή το φλερτ δεν πήρε τηλ; :punk:
Μπράβο και για το κιλάκι χρυσό μου! Είδες που ακόμη το σλιβ κάνει την δουλίτσα του; ʼντε και εις κατώτερα. Μετράμε τα τελευταία κιλάκια χαρά μου!
-
Μακ μου και στον στοχο καρδια μου ευχομαι !
τι εχει η καρδουλα σου και ειναι αναστατωμενη?
-
καμία σχέση με το φλερτ. Απλά ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, στενή μου φίλη τα τελευταία 20 χρόνια, είναι μάλλον έγκυος, και το νεο πυροδότησε πολλά συναισθήματα που διαχειρίζομαι.. Χάρηκα φυσικά για εκείνη αν και η σχέση της είναι πρόσφατη, αλλά ταυτόχρονα σκέφτηκα αυτό που δεν έχω εγώ σε προσωπικό επίπεδο, την πολύχρονη πια μοναχικότητα, το μωρό που δεν θα μπορέσω να κάνω, το χρόνο που περνά με μένα σταθμευμένη και όχι κινούμενη...
-
καλημερα σε ολες!!!
πω πω ελλη!!!
93 εσυ 83 εγω...
αν χασουμε απο 3,5 κιλακια θα δουμε το αγαπημενο νουμερο 8 και 7 μπροστα στη ζυγαρια!!!
το ξερω πως δεν σου αρεσει να θετεις στοχους αλλα εγω θα γθελα να το εβλεπα μεσα ιουλιου...
επισης απο σημερα κανω δοκιμαστικα αυτο που εγραψα σε αλλο τοπικ!!!!
-
μακ ειναι λογικα κι ανθρωπινα ολα τα συναισθματα που σου δημιουργηθηκαν.
ομως σε αυτα τα θεματα το χειροτερο που εχει να κανει κανεις ειναι να αγχωθει...
οπως ειπες η σχεση της φιλης σου ειναι προσφατη.
οποτε τπτ δεν αποκλειει σε 2 πχ μηνες να βρισκεσαι και συ στην ιδια θεση με καποια προσφατη σχεση!!!
κι αν ειναι αυτο που θελεις περισσοτερο ενα μωρο σου το ευχομαι ολοψυχα!