-
Μακ μου.... θα τα πουμε τηλεφωνικα τα πολλα.
και εγω καπως ετσι θα αισθανομουν στη θεση σου, δεν υπαρχει λογος να νιωθεις καμια ενοχη γιαυτο. Ειναι απολυτα φυσικο. Στις ηλικιες μας ομως τα πραγματα γινονται πολυ γρηγορα, απαξ και γνωρισεις καποιον και ταιριαξεις κατευθειαν σοβαρευει η σχεση με ολα τα παρελκομενα , συγκατοικιση και παιδια. Εσυ εχεις μπει σε πορεια για να προετοιμαστεις οταν ο καλος σου σου χτυπησει την πορτα. Γιατι θα ερθει. Πριν ενα χρονο δεν τολμουσες να σκεφτεις αυτα που σκεφτεσαι σημερα και επιδιωκεις να σου συμβουν. Τα βηματα σου τεραστια τον τελευταιο χρονο και απλα καμια φορα γινεσαι ανυπομονη. Απολαυσε το φλερτ , τα ραντεβου, τα νεα σου φορεματα, μαγιο, βολτες, καφεδες, φιλες,ολα οσα εχεις και πριν δεν μπορουσες να χαρεις οσο ηθελες και ολα θα ερθουν με τον καιρο τους. Μην σε πιανει πανικος , ο χρονος ειναι σχετικος, και αλλωστε ολα μπορει να γινουν πολυ αποτομα.
Εχω μια συναδελφο , πολλες ατυχιες στην ζωη της , δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ , ειναι workacholic. Χθες εμαθα οτι παντρευεται!!!!! με εναν συναδελφο που ουτε γυρνουσε κανεις απο τους δυο τους να κοιταξει ο ενας τον αλλο. Κουφαθηκα!!!! Πραγματικα δεν τις το ειχα , διοτι ειναι και ιδιαιτερη προσωπικοτητα. Η σχεση τους μετραει πανω κατω 6 μηνες. Η πρωην κολλητη μου το ειχε παρει αποφαση οτι θα μεινει στο "ραφι" ( ετσι ελεγε) , μεσα σε 3 μηνες σχεση παντρευτηκε και εμεινε εγκυος. ειναι πια ευτυχισμενη με 2 παιδια. Ποσα παραδειγματα θελεις ακομη? Ετσι γινονται τα πραγματα. Μην σταματας να ελπιζεις και μην γινεσαι ανυπομονη , αντιθετως εστιασε στα καλα σου και παλεψε για τα υπολοιπα, οταν κατι το θελεις πολυ σου συμβαινει. Το συμπαν συνομωτει υπερ μας. Τα υπολοιπα στο τηλ
-
καλησπερα! σας Mak συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα της κατερινας ,απο τη μια στιγμη στην αλλη δε ξερεις πως αλλαζει η ζωη μας,ειναι απολυτα φυσιολογικο να νιωθεις ετσι,οπως κ ειναι φυσιολογικονα θελουμε να πραγματοποιηθουν ολα τα θελω μας γρηγορα! προς το παρον απολαυσε το θαυμα που ζεις αυτη τη στιγμη κ στο μελλον θα απολαυσεις κ αλλα θαυματα σιγουρα :)
να σα πω κ τα νεα απο την υγεια μου. πηγα στο εοπυ κ ακρη δεν εβγαλα,μου ξαναεκαναν καρδιογραφημα που αν ειδα καλα ο γιατρος ουτε καν το κοιταξε!. με εξετασε βεβαια ακουσε τη καρδια μου κ μου ειπε οτι δεν εχω τιποτα,οτι μαλλον το επαθα απο αυχενικο! κ οτι δε χρειαζεται να βαλω το χολντερ. μου ειπε αρκετες φορες μπραβο για τα κιλα που εχασα κ οτι δε χρειαζεται να χασω αλλο κ με εδιωξε. απο τη μια σκεφτηκα οτι ισως εχει δικιο.απλα η απολυτη σιγουρια για αυχενικο! που ισως πραγματικα να εχω αν κ δε νομιζω να δικαιολογει τη λιποθυμια κ απο την αλλη η ελαφροτητα που αντιμετοπισε το θεμα με προβληματισε. το καρδιογραφημα δε ξερω να το κοιταξω να δω αν ειναι καλο πραγματικα , κοιταξα ομως τις χτεσινες μου εξετασεις αιματος κ ενας καρδιακος δεικτης δε θυμαμαι αν σας το εγραψα χτες ειναι λιγο πανω απο το οριο. ετσι αποφασισα να το ψαξω κ σε εξωτερικο γιατρο. πηρα τηλ την αδερφη μου να ρωτησει το γιατρο της ποσο στοιχιζει κ η εξυπνουλα μου εκλεισε κιολας ραντεβου για αυριο το πρωι! δε ξερω αν θελω να παω,θεωρω οτι ισως ειναι ασκοπα εξοδα ,ναι μεν νιωθω χαλια αλλα μου ηρθε κ περιοδος τωρα κ ισως αυτο να ηταν η αιτια ολων το προβληματων. πως τα καταφερνω κ μπλεκω ετσι τα πραγματα δε ξερω! βλεπω να χανω κ αλλη μερα απο τη δουλεια κ οι απουσιες που δικαιουμαστε απο τα σεμηναρια ειναι περιορισμενες. το μονο που μου λειπει ειναι να χασω κ το προγραμμμα! πραγματικα αν γινει κατι τετοιο θα ειναι τοσο αδικο... τωρα που φτανουμε στο τελος βρηκα να αρρωστησω κ εγω.
-
Alina μου, αν και είμαι βέβαιη ότι είσαι καλά στην υγεία σου, θα σου πρότεινα να πας στο γιατρό αύριο. Αυτό, γιατί συνεχίζεις να έχεις αμφιβολίες, οπότε καλό είναι να σου φύγει τελείως η ιδέα. Μπορεί, όσο το σκέφτεσαι, τόσο να το δημιουργείς. Κάνει ζέστη, δουλεύεις, κουράζεσαι, έχεις και την ιδιαιτερότητα του σληβ, ε, δε θέλει και πολύ! Αυτό δε σημαίνει ότι αρρώστησες κιόλας.. Πάρε και μια δεύτερη γνώμη αύριο και πες μας τα καλά τα νέα!
Η αφεντιά μου σήμερα είναι πολύ πολύ καλύτερα! Ήθελα μόνο ξεκούραση και καλό φαγητό. Αφού δεν μου το επιτρέπανε οι άλλοι, τα πρόσφερα από μόνη μου στον εαυτό μου και έγινε το θαύμα! Κοιμήθηκα εννέα ώρες και είπα να πάνε όλοι να χ#%στούν, ξύπνησα φρέσκια και ανανεωμένη. Έκανα τις δουλειές μου και όταν γύρισα σπίτι έφαγα φυσιολογικό φαί. Εννοείται ότι τα κινητά βαρούσαν, αλλά γι' αυτό είναι τα ψέμματα.. :cool: Ένα μικρό ψεμματάκι και έξω από την πόρτα! Η χαρά μου, κορίτσια! Χαιρόμουν που τα δέντρα ήταν όμορφα, που στο φούρνο βρήκα μανιταροπιτάκια, που τα φασολάκια ήταν νόστιμα... Μετά το φαγητό, κοιμήθηκα άλλες τρεις ώρες και τώρα που σας μιλάω είμαι άλλος άνθρωπος! Δεν είμαι πια καταραμένο! Δε βαρυγκομώ και είμαι ξεκούραστη και κεφάτη!
Έκανα και τα γεμιστά και έβαλα λίγη γέμιση στο πιατάκι. Πωπω πωπωπω!! Νοστίμιες, που έλεγε και η αγαπημένη μου Λωξάνδρα! Η ψηφοφόρος είναι πανέτοιμη για αναχώρηση αύριο. Θα φύγω, να αλλάξω τον αέρα μου και να ψηφίσω με την ευκαιρία. Επειδή και η επόμενη εβδομάδα προβλέπεται δύσκολη (όλα τα ψεμματάκια περιμένουν next week), ανυπομονώ να έρθει το επόμενο Σαββατοκύριακο, να την πέσω στο σπιτάκι μου και να σαπίζω στους καναπέδες!
-
αβα μου νομιζω οτι αυτο που χρειαζομαι κ εγω ειναι υπνος κ ξεκουραση! οπως εκανες κ εσυ.αν καταφερω να κοιμηθω σαν φυσιολογικος ανθρωπος κ περασει κ η δευτερη μερα της περιοδου θα ειμαι μια χαρα! παντα ειχα ζαλδες τετοιες μερες κ ετσι καθε ανυσηχια που ειχα πριν μου εφυγε σημερα που ειδα την αιτια.απλα ποιος κανει καλα την αδερφη μου αν δε παω,εχει γινει χειρωτερη κ απο μαμα :P
-
Μα να! Πλησιάζει το Σαββατοκύριακο, έρχεται για σένα η ευλογημένη ώρα της ξεκούρασης!
Κάνε αύριο το χατήρι της αδεφούλας, οριζοντιώσου το Σαββατοκύριακο, φάε και σωστά και θα επιστρέψεις πάουερ!!
-
Καλησπέρα. Αλινάκι καλά κάνει η αδερφή σου και επιμένει να πας στο γιατρό, καλύτερα να είσαι σίγουρη ότι όλα είναι καλά παρά να μείνεις με την αμφιβολία. Εγώ δεν έχω λιποθυμήσει ποτέ αλλά ξέρω ότι δεν είναι και το καλύτερο αν και μπορεί να προκληθεί και από απλά πράγματα, θυμάμαι όμως και τους καρδιολόγους που το πρώτο πράγμα που με ρωτούσαν είναι αν έχω λιποθυμήσει ποτέ. Αφού οι εξετάσεις σου ήταν καλές ας δει ο γιατρός αυτό της καρδιάς που είναι λίγο ανεβασμένο και λέγοντάς του και για το σλιβ θα μπορέσει να σου πει τι πρέπει να κάνεις ή να προσέχεις ειδικά τώρα που έχει και πολύ ζέστη.
Αβα χαίρομαι που γέμισες και τα γεμιστά αλλά και τις μπαταρίες σου χιχιχι.
Μακ εύχομαι ο τσακωμός σου με τον Μορφέα να μην κρατήσει πολύ και να συμφιλιωθείτε γρήγορα! Συγχαρητήρια που έσπασες το φράγμα των 65.
-
Μόλις παρατήρησα ότι ξεπέρασα τα 5.000 μηνύματα!!!! Μωρέ μπράβο! Αχ και να ήταν ευρώ αντί για μηνύματα χιχιχι.
-
Ηαου γιου ντουιν μαι λοβς???? Εγω ολα καλα, ΑΚΟΜΑ φτιαχνουμε κουτες και μαζευουμε το σπιτι της φιλης μου!! Σημερα καναμε σπιτικα μπεργκερς και ηταν η 2η φορα που εφαγα και ψωμι (τραγικο πολυ μασιμα και στο 1/4 ειχα σκασει!!! Μετα απο πολυ ωρα εφαγα αλλο 1/4 και με μετα αλλο 1/4 και τωρα (απο το μεσημερι!) μου εχει μεινει αλλο 1/4!! με 2 λωριδες ντοματα, μαρουλακι και κρεμμυδι!! Εφαγα μαζι και 5 φυλλα μαρουλι με 1 κουτ γλυκου ελαιιολαδο και 1 κουτ σουπας βινεγκρετ!! Η σαλατες κατεβαινουν μια χαρα! Τις τρωω πολυ πιο γρηγορα και δεν με σκανε!! Αλλα παντα με καλο μασημα εννοειτε!! Τζινα ευχομαι τα 5000 να γινουν ευρω συντομα!! Στα ποσα μηνυματα γινομαστε θαμωνες?? χαχαχαχαχαχ Στελνω στελνω και δεν κουναει το ριμαδι!!!
Αυτα κορουες! α! Θελαμε εχτες να φτιαξουμε ντονατς (εγω εννοειτε δεν θα ετρωγα αλλα μαρεσει να τα φτιαχνω για αλλους!!) και τελικα επειδη τα εβαλα στο φουρνο (υγειινα και ετσι!!!) τελικα γινανε ψωμακια! Πρωτη φορα που φουσκωσε η μαγια και το ζυμαρι κτλ κτλ αλλα τελικα βγηκαν ψωμακια!! Και οχι οτι οτι!! Ηταν και πολυ ωραια παρακαλω!! Εφαγα μια μπου κιτσα με λιγο μελι πανω αλλα μετα μου ανεβηκαν σαλακια και τα εφτισα (δεν μου πολυ αρεσουν τα γλυκα πλεον!!! :bigsmile:). ΑΥΤΑ!!!!!!!!!
-
helloooo!!ειχα πεσει ανασκελα σαν την κατσαριδα απο το μεσημερι που γυρισα.πηγαμε για μπανιο αλλα ειχε πολυ κυμα και τελικα κατσαμε για καφε.ειμαι πτωμα αυτες τις μερες δεν εχω βαλει κ@λο κατω
-
τζινακο μου πολυγραφοτατο τα 5000 ειναι μονο η αρχη!!!τι κανουν τα φρσκοκουρεμενα γουνοζωακια???το λαλλαγγιον αναρρωνει???
ελακιον χαιρομαι που σου φτιαχνει τη διαθεση το γυμναστηριο και οι ποδηλαταδες σου!!!
Μακ ενας μεγαλος ερωτας σε περιμενει στη γωνια ειμαι σιγουρη!!!!
ξυστο ουουου!!!τι κανεις???
καλλιοπακι τελειωσαμε τελειωσαμε????
-
Kαλα ειμαι Λιλακι!!! Ξυστο free πλεον!!!!!!!!!!1 :D Εσυ και το αγορι τι κανετε??
-
-
Wow δεν έχει πλάκα να τρως ένα μπέργκερ όλη μέρα και να είσαι και σκασμένη; Σε λίγο θα τσακώνονται οι φίλοι σου για το ποιός θα σου πρωτοκάνει το τραπέζι χιχιχιχι.
Λιλάκιον γυριστράκιον καλά κάνεις και βολτάρεις. Όταν γύρισες στο σπίτι σου σήμερα ο παπαράκος σε θυμότανε να σου κάνει χαρά ή σε πέρασε για κλέφτη; :lol: Ευτυχώς τα ζωάκια είναι καλά, γιάτρεψα και την κοκερίνα μου ανέξοδα πάνω απ'όλα και έχω μόνο να περιποιούμαι τα αυτάκια τους. Το λαλάγγι αναρρώνει, του είχαν πει ότι ίσως βγει αύριο αλλά μάλλον θα βγει τη Δευτέρα. Ήταν σοβαρή η περίπτωσή του κι ακόμα δεν ανοίγει το στόμα του πολύ, απ'ότι φαίνεται θα πρέπει να κάνεις τις ασκήσεις στο σπίτι για πολύ καιρό. Οπότε αν δεν βγει αύριο δεν τη γλυτώνω θα πάω πάλι να τον δω.
-
ο παπαρακος μου κραταει μουτρα τζινακο!!!πειτε κανενα νεο.
-
Λίλα εγώ τι νέα να έχω κλεισμένη όλη μέρα στους 4 τοίχους; Αντε, να σου πω ότι έπλυνα τα πιάτα και σκούπισα, σε κάλυψα; :lol: Γιατί δεν μας λες εσύ πως περάσατε, τι είπατε, όχι με λεπτομέρειες, πόσες φορές σε φίλησε, πόσες φορές σου έπιασε το χέρι, πολύ χονδρικά δηλαδή! :lol: