-
-wow- τελεια το μπεργκερ σε 4 δοσεις χιχχι κ εγω σημερα παιδευω σε 3 δοσεις ενα μικρο φαλαφελ αλλα δε βλεπω να το τελειωνω γιατι εχω βαλει κ ενα σορο χυμους στο προγραμμα για να στανιαρω. το σαββατοκυριακο δυστυχως για μενα δεν ειναι ξεκουραση γιατι δουλευω κ σαββατο κ κυριακη. τουλαχιστον θα κατσω κ αυριο κ ελπιζω να παρω δυναμεις να αντεξω ολη την αλλη βδομαδα,το μεσημερακι καταφερα κ κοιμηθηκα 40 ολοκληρα λεπτα! κατι ειναι χιχιχιχ
-
Αλίνα τι αποφάσισες; Θα πας αύριο στο γιατρό;
-
Τζινακο κατσε να βγαλω το τεφτερι μου που τα εχω καταγραψει ολα χιχιχι.
Τι να σας πω???οσο ειμαστε μαζι ειμαι καλα.οταν δεν ειμαστε με πιανουν τα δικα μου.σκεφτομαι πως θα περασει ο χειμωνας που θα ειναι στην πατρα αν εγω τελικα θα φυγω και αλλα τετοια.περναμε ομορφα και θελει σιγα σιγα να το μαθουν και οι φιλοι μας οτι ειμαστε μαζι ομως εγω του ειπα να περιμενουμε ακομα λιγο.δεν του πολυαρεσε αυτο αλλα προς το παρον υποχωρισε.
-
Καλα τελεια δεν λετε τιποτα!!!! Ουτε το 1/4 δεν ηθελα να φαω γιατι απλα ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ! :D
Αλλα επρεπε να παρω τις πρωτεινες μου! το ψωμι βεβαια λεω να μην το ξαναφαω. Τσαμπα θερμιδες και δεν ειναι και πρωτεινες!!! Αλινακι περαστηκα αγαπη μου!!
-
Κορίτσια, αύριο βράδυ θα βγω ραντεβού..
Προς το παρόν, καληνύχτα, ελπίζω να κοιμηθώ απόψε να στρώσει η φράπα!
-
mak!!!
ραντεβου!!! τελεια!!!
με το συναδελφο που μας ελεγες??
-
Μακ τι τελεια νεα ειναι αυτα?????καληνυχτα και να περασεις τελεια στο ραντεβου σου αυριο!!!!
-
ναι ναι με το συναδελφο! αχ , μακάρι να πάει καλά και να μη βαρεθώ!
-
γιατι να βαρεθεις καλε?
τον θυμασαι να ειναι βαρετος τυπος???
κοριτισα θα ομολογησω!
την εκανα την κουτσουκελα
εφαγα μια ολοκληρη πιτσα 1300 θερμιδων
δεν ξερω γιατι μη με ρωτατε....
ενιωθα οτι θελω απλα να γουρουνιασω
-
τον θυμάμαι πολύ σοβαρό, λιγομίλητο και αποστασιοποιημένο.. Για να δούμε τώρα, δυο χρόνια μετά!
-
Μπήκα για να δω τι κάνετε, μιας και είχα μία μίνι μυρμηγκο-περιπέτεια, που με σήκωσε από το κρεβάτι!
Που λέτε, αφού τα κανόνισα όλα και χαλάρωσα, καμάρωσα καλά καλά το στρωμένο μου μούτρο.. Σήμερα έπρεπε να με δει ο χθεσινός, πιστεύω ότι θα είχα μεγαλύτερη απήχηση.. Έπειτα, στολίστηκα και φρέσκια όπως ήμουν βγήκα έξω. Κάθισα στη δροσιά, ήπια ένα μοχίτο και έφαγα μισό κλαμπ σάντουιτς (ξέρετε, από αυτά τα μικρά, που σερβίρουν στα μπαρ).. :lol:
Ούπς, ένα μυρμηγκάκι περπατούσε στο λαιμό μου και μόλις το εξολόθρευσα!
Στο δρόμο βρήκα μία φλαμουριά, όπου και προχθές είχα μαζέψει φλαμούρι. Με την ένταση που είχα τις τελευταίες μέρες, το είχα βάλει σε ένα δισκάκι στο κομοδίνο μου, για να το μυρίζω και να νανουρίζομαι. Το ξέρετε, φαντάζομαι, πως είναι φυτικό και ισχυρό ηρεμιστικό. Γύρισα όλο χαρά και πρόσθεσα και τη νέα σοδειά και σχημάτισα στο κομοδίνο μου ένα βουνό από φλαμούρι.
Εκεί, που χαλάρωνα διαβάζοντας, άρχισα να ξύνομαι. Είπα μέσα μου, όχι πάλι! Όχι πάνω που πίστευα ότι έδιωξα την υπερένταση. Γυρίζω και τι να δω! Μυρμηγκο-χαμός! Μαζί με τα φλαμούρια, κουβάλησα και μυρμήγια! Η αλήθεια είναι ότι τα πρόσεξα σήμερα στο μπάνιο, αλλά δεν έδωσα σημασία. Σκέφτηκα μόνο να ψεκάσω και δεν αναρωτήθηκα από πού μπήκαν.. Τα φλαμούρια μαζί με το δισκάκι τους μετακόμισαν στη βεράντα για να ξεραθούν. Κρίμα, γιατί το άρωμά τους είναι υπέροχο..
-
Μακόνι, γρήγορα στο κρεβάτι σου, να στρώσεις επιδερμίδα!
Στο λέω εκ πείρας, ο ύπνος κάνει θαύματα! Χθες ήμουν σα στιμμένη σφουγγαρίστρα και τώρα, μετά από το φαγητό, τον ύπνο και τη χαλάρωση, το δέρμα μου τσίτωσε και ρόδισε. Γρήγορα για κούρα!
Εννοείται πως αύριο περιμένουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.. Δυστυχώς δε θα έχω πρόσβαση στο ίντερνετ, αλλά θα μάθω.. Καλή επιτυχία!
-
Μακ, τρέλεια τα νέα σου!! Μόλις το μελέτησες σήμερα και έγινε τελικά! Να σου πω κι εγώ μερικά που θέλω να γίνουν να τα μελετήσεις; :lol: Εύχομαι να πάνε όλα όπως τα φαντάζεσαι και να περάσεις όμορφα. Εννοείται ότι αύριο μετά το ραντεβού θα μας πεις πρώτα τι έγινε και μετά θα πέσεις για ύπνο χιχιχι.
-
Κοριτσια να'μαι κ εγω!Πτωμα ειμαι δηλ που σαλευει λιγο...ημουν στο μαγαζι μεχρι τις 5,30.Μετα γυρισα σπιτι οπου σκουπισα, ξεσκονισα, σφουγγαρισα, εκανα αυλες κ βεραντες, ποτισα ,μαλιστα με το χερι κ το κατω κομματι του κηπου που ειναι τα δεντρα κ εχει αυτοματο ποτισμα αλλα ειχε φαει ο σκυλος το λαστιχο, εκανα το ντουλαπι με τα απορρυπαντικα να δω τις ελλειψεις,εβαλα πλυντηριο πιατων,εκανα κ ενα ντουζ κ σας ηρθα!Μου εχετε λειψει αλλα κ εχτες εκανα σιδερο μεχρι τις 11 αφου θα ερθει η κορη μου απο την Αθηνα κ ειχα το κρεββατι της γεματο ασιδερωτα.
Τζινακι αρχισε να τρως γιατι θα παρω το βουρδουλα!Καπου ειδα κατι για ενα μονο μπισκοτο.....
Κ εσυ Κατερινιω φτανει.Εισαι μια κουκλα!Θα κοψεις στο προσωπο αν χασεις πιο πολυ.Γυμναστικη να σφιξεις κοριτσακι τωρα.Αν κ το σωματακι σου σου εχει φερθει πολυ καλα.Ουτε χαλαρωσουλες,ουτε τιποτα!
Μακουλινι μου μην προδικαζεις πραγματα για το μελλον σου.Οταν δεν κυνηγας τα πραγματα τοτε σου ερχονται απλοχερα.Σκεψου αυτα που σου εγραψε το Κατερινιω.συγχαριτηρια κ για την καθοδο των 65!Φτανει ομως κ εσυ!Γυμναστικη κ διατροφη.Το πρωι ομως ολα καλα μου τα'λεγες....
Wow εσυ ποτε θα μαθεις να τρως σωστα?ποση πρωτεινη σου εχειπει την ημερα?Την εχεις φαει ποτε?Ασε τα ψωμια κ τις σαλατες γιατι μετα θα εχεις προβλημα,ζαλαδες κλπ.Μην επαναπαυεσαι στο οτι παιρνεις βιταμινες.
Αλινα ευχομαι αυριο που θα πας στο γιατρο να μην βρει τιποτα κ να ειναι απλα απο την κουραση την ζεστη κ την περιοδο.Να προσεχεις ομως!
Λιλακο που σε εχει ξεμυαλισει το αγορι κ εχεις γινει μια γυριστρουλα!να περνας παντα καλα κοριτσαρα μου!
Ειδα οτι μας θυμηθηκε κ το ΠΟΠ Γιωτακι μας.Ναεισαι κ εσυ καλα κ να περασεις ομορφα με το γιοκα σου!
-
Καλησπέρα Φτουτάτη. Αφού μου φωνάζεις δε σου λέω ότι σήμερα είμαι 63 κιλά χιχιχι. Σου υπόσχομαι όμως να φάω πολλές κρέμες και μέχρι την άλλη εβδομάδα να το ξαναπάρω το κιλάκι. Καλύτερα τώρα;