Ειναι σχημα εκφρασης το α' πληθυντικο! Το ειπα χαριτολογωντας!
Εννοω να κανεις μια προσπαθεια ωστε να σταθεροποιησεις τον υπνο σου!
Printable View
:) Σαν τί δηλαδή; Έχεις καμιά ιδέα; Γιατί εμένα το πρόβλημα μου όσον αφορά τον ύπνο είναι ότι δεν μπορώ να χαλαρώσω και να κοιμηθώ...ότι όταν ξαπλώσω, νιώθω φόβο οπότε βασανίζομαι και για να το αποφύγω αυτό τον καθυστερώ όσο μπορώ όπως έχω ήδη πει...τώρα για ποιο λόγο ξυπνάω πρωϊ ακόμα κι αν δεν έχω κάποια υποχρέωση δεν ξέρω αλλά πολύ θα ήθελα να αλλάξει κι αυτό...γιατί ούτε ξεκουράζομαι αρκετά έτσι ούτε έχω και κάτι να κάνω όταν ξυπνάω με τις κότες και ειδικά μην νιώθοντας ξεκούραστη δεν έχω και διάθεση να κάνω τίποτα...αλλιώς κάτι θα έβρισκα να ασχοληθώ...
Άλια, άστον να λέει σε παρακαλώ και μην ασχολείσαι μαζί του...όχι, δεν το γνωρίζω καθόλου αυτό το άτομο και γι' αυτό δεν του απαντάω κιόλας...με αφήνει αδιάφορη...θα ήθελα να μείνουμε στο δικό μας διάλογο αν δεν σε πειράζει...μόλις γράφτηκε και ξέρει και τα προβλήματα μας...αυτό και μόνο αρκεί πιστεύω :)
Έχω το ελεύθερο να πω ή απλά θες να με σβήσεις μια ώρα αρχύτερα?
καλημέρα σε όλους, όπως διάβασα ανάψανε τα αίματα...ειρήνη ειμήν..... Uriel λιγο προσοχή σε αυτά που λές, και εσύ όπως και εγώ είμαστε καινούργιοι στο φόρουμ και δεν ξέρουμε τον κόσμο και τι προβλήματα έχει...
Καλημέρα Κίμι! :) Νωρίς νωρίς βλέπω...πώς κι έτσι;
καλησπέρα Κύκνε, πώς είσαι σήμερα; πιστεύω καλύτερα.... :)