Originally Posted by
novia35
Αμα δεν υπαρχει το χρημα ti einai touto pali.... Απο καπου να πιαστεις. Αν τοτε με το δημοσιο δεν ειχε στραβωσει η δουλεια σημερα θα ημουν πολυ καλυτερα. Βεβαια τωρα που ειναι οι καταστασεις ετσι κανεις δεν ειναι σιγουρος. Θα ειχα προλαβει μια δεκαετια ομως να ειχα κανει κατι, μια οικογενεια..... δεν ξερω βεβαια μπορει να ηταν και χειροτερα. Τουλαχιστον τωρα εχω μονο την παρτη μου... δεν ξερω τι να πω....
Σχετικα με το θεμα καταθλιψης που λεγαμε δυστυχως ολες οι ενδειξεις δειχνουν οτι εχω. Οταν εισαι σ' ενα κρεββατι ολη μερα και δεν εχεις ορεξη ουτε να σηκωθεις, εχεις παρατησει τον εαυτο σου δε σ' ενδιαφερει ουτε καν η εμφανιση σου, δεν εχεις διαθεση ουτε για μπανιο να μπει. Δεν εχεις ορεξη να πας πουθενα, εχεις ολη μερα νευρα και ξεφυσας. Δε θες να δεις ουτε ν' ακουσεις ανθρωπο. Δεν εχεις ορεξη να πας πουθενα. Δεν εχεις κουραγιο ουτε τις βασικες υποχρεωσεις σου να κανεις. Τσακωνεσαι μ' ολο τον κοσμο. Εισαι συνεχεια μες τη στεναχωρια, σε πιανουν τα κλαματα απ' τη μια στιγμη στην αλλη, οταν εχεις μια αγωνια οτι κατι κακο θα συμβει απο στιγμη σε στιγμη και κανεθς σκεψεις ολο για θανατους κι αρρωστιες πως το λενε;; Καταθλιψη δεν το λενε;;