προσεχε κατι αυτη η θεογκομενα σε χ περιπτωση που την εχει πληγωσει η εξωτερικη εμφανιση και νομιζει οτι ολοι τη θελουν μονο για τη φατσα της να δεις τι ανασφαλειες συναισθηματικες εχει να σου βγαλεεειιιιιι!!!!αχ αχ αχ !!!:P
Printable View
προσεχε κατι αυτη η θεογκομενα σε χ περιπτωση που την εχει πληγωσει η εξωτερικη εμφανιση και νομιζει οτι ολοι τη θελουν μονο για τη φατσα της να δεις τι ανασφαλειες συναισθηματικες εχει να σου βγαλεεειιιιιι!!!!αχ αχ αχ !!!:P
Είπαμε zero commitment και στη δεύτερη στραβή άντε γειά. Γυναίκες υπάρχουν παντού. Δεν αξίζει να χαλιέται κάποιος. Αν τώρα τύχει κάτι καλό, μένω. Από ένα σημείο και μετά δεν χρειάζεται να προσπαθείς και πολύ. Η αυτοπεποίθηση φαίνεται. Μία μικρή κίνηση φτάνει. Άσε που μερικές φορές δεν χρειάζεται να κάνεις κι απολύτως τίποτα. Δεν πήρα ψηλά τον αμανέ απλά έτσι είναι. Τώρα για να διαρκέσει είναι άλλο θέμα.
δεν σε καταλαβα γιατι σε χαλανε τοσο οι κοπελες μς ψυχολογικα δεν ειναι θεμα μονο χαμηλης αυτοπεπιθεσης ρε!!ειναι κ διαταραχες και ενα σωρο...τι προτιμας τις νορμαλ που περιγραφαμε πριν με την kassi?????
Είχα πάντα δυσκολία στο να κατηγοριοποιήσω. Νορμάλ, μη νορμάλ ή ό,τιδήποτε. Ο καθένας έχει το χαρακτήρα του και το θέμα είναι να κολάει με τον δικό σου και να είσαστε καλά μαζί.
αυτο ειναι το δυσκολο
Να σου πω..Λέω να βγάλω και έναν χιουμοριστικό οδηγό για το τι δεν πρέπει να πείτε σε μια οριακή αν είστε άντρας...Βάλε και τις εμπειρίες σου.Θα χρειαστούν.
1.Είσαι τόσο καλή που φοβάμαι μη σε πληγώσω.
2.Θα λείψω για μερικές μέρες.
3.Η πρώην μου...μπούρου μπούρου....
4.Εσύ κοπέλα μου,δεν τρώγεσαι με τίποτα.
5.Όταν με άφησες πήγα να μονάσω στο Άγιο Όρος.
6.Με πλήγωσε βαθιά που με εγκατέλειψες.
7.Το άξιζες που σου φέρθηκα έτσι.
8.Είσαι καχύποπτη.
9.Να της δείξεις ωμά ότι την θες για το σεξ.
10.Να την αποκαλείς με πολλά υποκοριστικά...
καραγουσταρω!!!!!με εφτιαξες
1.(στο τηλ)εχω δουλεια τωρα κλεισε θα σε παρω εγω μετα
2)μ\'αγαπας?
3)δεν ειμαι σε θεση να κανω σχεση(*:mad: γιατι στο ζητησα???*)
3)μα καλα τι φρικη εφαγες τωρα?
4)εισαι υπερβολικη
5)θα με χαζεψεις εσυ ρε
6)προτρεχεις να βγαλεις συμπερασμα
7)(μετα το σεξ)ντυσου τωρα εχω ραντεβου με κατι φιλους και βιαζομαι
8)πωπω με πιεζεις
9)εισαι ανησυχη
9)σου πηρα λουλουδια (*γαβ*)
10)με ποσους εχεις παει πριν απο μενα?
11)ξεκολλα
12)αααα!!δεν υποφερεσε?που πηγα κι εμπλεξα??
13)θα σε πειραζε να ειχαμε μονο σεξουαλικη επαφη??
14(μετα απο απουσια 2 ημερων)μωρο μου ειχα κατι δουλειες
15)κανε μου ναζακια....
16)ντυσου αυριο κυριλε
17)ποιος ηταν στο τηλεφωνο?(*ο μπομπ ο σφουγκαρακης*)
18)σοβαρα μιλαμε τωρα
19)εχεις παει σε κανενα γιατρο?αντε γιατι πολλα ψυχολογικα εχεις
20)δεν το περιμενα αυτο απο σενα(*ολο εκπληξεις ειμαι-κακες*)
21)εγω φταιω που σηκωσα το τηλεφωνο
22)εχεις δει πως φαιροντε οι αλλες γυναικες?
23)πως την εχεις δει εσυ τωρα?
24)καλα ρε πως κανεις ετσι...
25)ελα να δεις ενα dvd στο σπιτι μου...(*ο γκουσγουνης*)
26)καλα ρε λεσβια εισαι κ σ\'αρεσει η jolie τοσο
27)αλλα σε ρωταω και αλλα απαντας
28)μη σκαλωνεις σε μικροπραγματα
29)αχ τι μωρακλα εισαι??
30)απο την πρωτη στιγμη που σε ειδα σε ερωτευτηκα(*τι λεει ο ανθρωπος για να πηδηξει*)
31ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ
Καλά μου έδωσες ιδέες.Εγώ να δεις πως καραφτιάχτηκα...Σου κάνω edit..παραπάνωQuote:
Originally posted by interappted
καραγουσταρω!!!!!με εφτιαξες
1.(στο τηλ)εχω δουλεια τωρα κλεισε θα σε παρω εγω μετα-Δικιά μου Απ:Να μη με πάρεις ποτέ,ναι δουλειά το λέμε τώρα..
2)μ\'αγαπας?Δικιά μου Απ:Και αύριο και μεθαύριο σαν την Eurobank...ή σε συμπαθώ...
3)δεν ειμαι σε θεση να κανω σχεση(*:mad: γιατι στο ζητησα???*)Δικιά μου απ:(σε γκόμενο)Δηλαδή εννοείς να βρισκόμαστε κατά καιρούς για να εκτονώνουμε την λίμπιντό μας αλλά να βγαίνουμε και με άλλους;(το έπαιζα ανήξερη)και στο τέλος...\"Γι\'αυτά υπάρχουν και οι επαγγελματίες\"
3)μα καλα τι φρικη εφαγες τωρα?(Αυτό δεν το έχω ακούσει ακόμα)
4)εισαι υπερβολικη(Το έχω ακούσει)
5)θα με χαζεψεις εσυ ρε
6)προτρεχεις να βγαλεις συμπερασμα(αυτό το έλεγε ο παραπάνω που δεν ηθελε σχέση όταν του κοπάνησα \"Σε ποια λίστα του καρνέ των ραντεβού σου με έχεις;\")
7)(μετα το σεξ)ντυσου τωρα εχω ραντεβου με κατι φιλους και βιαζομαι/(πριν το σεξ)\"Με συγχωρείς πω!!!Ξέχασα τον καπνό στο αυτοκίνητο.Μισό λεπτό να κατέβω...\"Σημ:Κατέβηκε να πάρει τα προφυλακτικά..
8)πωπω με πιεζεις /κάτι παρόμοιο σε ερώτησή μου \"Γιατί σε εγκατέλειψαν οι προηγούμενες είπαμε;\"Απ του τύπου:\"Δεν ξέρω λέμε\"
9)εισαι ανησυχη
9)σου πηρα λουλουδια (*γαβ*)/Το είχε κάνει ένας τύπος την μέρα του Αγ.Βαλεντίνου κι εγώ επειδή δεν ήξερα πως να το χειριστώ συναισθηματικά-ντρεπόμουν,αηδίαζα στην ρομαντικούρα του-τον απέφυγα εκείνη τη μέρα κι αυτός ψαχνόταν γιατί....
10)με ποσους εχεις παει πριν απο μενα?/Κάτι παρόμοια μου πέταξαν..\"Δεν το κάνεις και επάγγελμα να βγάζεις λεφτά;\"ήταν χοντράδα του τύπου..
11)ξεκολλα/το έλεγε μια φίλη με στυλ και ύφος και με κολλούσε ακόμα περισσότερο
12)αααα!!δεν υποφερεσε?που πηγα κι εμπλεξα??
13)θα σε πειραζε να ειχαμε μονο σεξουαλικη επαφη??/Το βλέπεις εκείνο το καρπούζι με την τρύπα;Σε περιμένει...
14(μετα απο απουσια 2 ημερων)μωρο μου ειχα κατι δουλειες-Θα πάω με τον κολλητό μου διακοπές αλλά θα σε σκέφτομαι τρελά..και πόσο θα ήθελα να είσαι κι εσύ μαζί μου αλλά δεν γίνεται...
15)κανε μου ναζακια....
16)ντυσου αυριο κυριλε/Τι φούστα είναι αυτή;Σε μοναστήρι ήσουν;
17)ποιος ηταν στο τηλεφωνο?(*ο μπομπ ο σφουγκαρακης*)
18)σοβαρα μιλαμε τωρα
19)εχεις παει σε κανενα γιατρο?αντε γιατι πολλα ψυχολογικα εχεις/Γκόμενος που είχε φάει χυλόπιτα-Να πας σε ψυχίατρο
20)δεν το περιμενα αυτο απο σενα(*ολο εκπληξεις ειμαι-κακες*)
21)εγω φταιω που σηκωσα το τηλεφωνο
22)εχεις δει πως φαιροντε οι αλλες γυναικες?
23)πως την εχεις δει εσυ τωρα?
24)καλα ρε πως κανεις ετσι...
25)ελα να δεις ενα dvd στο σπιτι μου...(*ο γκουσγουνης*)/Πάμε στο σπίτι μου να δούμε ταινία;Όταν πάμε ανακαλύπτει ότι δεν έχει καλές ταινίες και λέει να γυρισει καινούρια
26)καλα ρε λεσβια εισαι κ σ\'αρεσει η jolie τοσο/είσαι λεσβία;(γιατί ελεγα σε φίλη μου τι όμορφη που είναι-Η Τζολί είναι το πρότυπό μου)
27)αλλα σε ρωταω και αλλα απαντας
28)μη σκαλωνεις σε μικροπραγματα
29)αχ τι μωρακλα εισαι??/τι καύλα,τι μωρό,τι μανάρα(γενικά η κάθε προσπάθεια μίμησης τσόντας)
30)απο την πρωτη στιγμη που σε ειδα σε ερωτευτηκα(*τι λεει ο ανθρωπος για να πηδηξει*)/τσου..το καλύτερο...από Τούρκο..Μόλις με έβλεπε αναστέναζε,έδειχνε την καρδιά του και μου έλεγε στα τούρκικα ότι με αγαπά κι ότι θέλει να μου περάσει δαχτυλίδι..
31ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ -μωράκι και τα σχετικά από τύπους με τους οποίους δεν έχω οικειότητα απαγορεύεται...ρητά
αλλα για μενα το DO NOT στο top ειναι
-εγω ειμαι ο μαλακας που σηκωσα το τηλ..........
ααααααα ΜΠΑΜ!
32)δε φταις εσυ η φαντασια σου τα φταιει
33)ξυπνα δαχτυλυδοστομη
34)εσυ βλεπεις μικυμαους
35)ψωναρα!
36)συνελθε!
37)εγω θα τα πληρωσω ολα σου τα αποθυμενα?
38)θες κοντρα να δουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη???
39)στα αρχιδια σου?αφου δεν εχεις!
40)και σε ολους τους αλλους τα ιδια εκανες?]
41)καιο να θελει καποιος να κανει σχεση μαζι σου θα τον μπουκωσεις και θα την κοπανισει
42)θες να με διωξεις και τα κανεις αυτα??
ποσο σε καταλαβαινω
οι αντρες θελουν τις σταχτομπουτες,τις γλυκες ηρεμες ναζιαρες χαδιαρες απροστατευτα μικρα πλασματακια διπλα τους...
Εμεις καλο θα ειναι να ψαχτουμε σε επαγγελματα οπως νταλικιερης, χασαπης, στα νταμαρια, μουτσος , οικοδομος , τορναδορος...εκει μπορει κ να ψιλοφανουμε θυληκα!!!σε ονοματα οπως Μπαμπης, Παναης, Μητσος και τα λοιπα
ξερω γω????κ παλι πιο αντρακια θα ειμαστε ...
τι να κανουμε εμεις ειμαστε original με το r !!!!κι οχι ευθραστα πορσελανινα θυληκα....
οταν ημουνα μικρη οι φιλες μου κολλουσαν αυτοκολητα με ζωακια κ γω εψαχνα το Βουτιριτσα τη Λαρισας για να συμπληρωσω το αλμπουμ μου με τις Ελ.ομαδες!!!!!
Λολ ρε!!!!Δεν ξέρω τι είναι οι Ελ.ομάδες...Χαχα..Έσκασα στα γέλια με τα παραπάνω σχόλια....Είπα δείχνεις στο γκόμενο ότι γρασσάρεις καλύτερα τα μπουλόνια απ\'αυτόν.....Μπετατζής.Μήτσο ς ο χασάπης,Μπάμπης ο νταλικέρης κι ο μάστορας άμα λάχει.Εκεί θα κολλήσουμε;Ειδικά όταν πήγαινα Κούνγκ Φου η θηλυκή μου υπόσταση ήταν απλά ανύπαρκτη.Ο ψυχίατρος έκανε αμάν και πως να την φέρει στην επιφάνεια να δει λίγο φως αλλά και πάλι \"φίλος\" μου κοπάνισε:\" Είσαι δυναμική και τους φοβίζεις\".Κι εσύ είσαι βουτυρομπεμπές ρε.......Κοίτα, φαντάσου ότι είχα καιρό,μιλάμε για μήνες, να βριστώ με κάποιον αλλά τα πήρα με μία τύπισσα και πραγματικά με φοβήθηκε το μάτι της.Καλή ,καλή αλλά μην τα πάρω.Καλή μέχρι θύμα έτσι;Να με κοροϊδεύουν και να μη λέω τίποτα.Να το καταπίνω αλλά τα ήθελε ο κώλος της..Και μετά σε λένε οριακιά.Πίπες.Αυτές που δεν είναι ,είναι οι χειρότερες..Quote:
Originally posted by interappted
ποσο σε καταλαβαινω
οι αντρες θελουν τις σταχτομπουτες,τις γλυκες ηρεμες ναζιαρες χαδιαρες απροστατευτα μικρα πλασματακια διπλα τους...
Εμεις καλο θα ειναι να ψαχτουμε σε επαγγελματα οπως νταλικιερης, χασαπης, στα νταμαρια, μουτσος , οικοδομος , τορναδορος...εκει μπορει κ να ψιλοφανουμε θυληκα!!!σε ονοματα οπως Μπαμπης, Παναης, Μητσος και τα λοιπα
ξερω γω????κ παλι πιο αντρακια θα ειμαστε ...
τι να κανουμε εμεις ειμαστε original με το r !!!!κι οχι ευθραστα πορσελανινα θυληκα....
οταν ημουνα μικρη οι φιλες μου κολλουσαν αυτοκολητα με ζωακια κ γω εψαχνα το Βουτιριτσα τη Λαρισας για να συμπληρωσω το αλμπουμ μου με τις Ελ.ομαδες!!!!!
Με συγχωρείτε για την παρέμβαση...
(εν τω μεταξύ έχω ρίξει απίστευτο γέλιο...)
Μια γυναίκα ή θα πρέπει να είναι ο Μήτσος ο νταλικιέρης ή θα πρέπει να είναι η Ρόζα η ναζιάρα;;;;;
Με μπερδέψατε ρε κορίτσια....:D
πω-πω, μην τους δινεις θαρρητα!! http://homepage.eircom.net/~bray/em/msooh.gifQuote:
Originally posted by Existir
(εν τω μεταξύ έχω ρίξει απίστευτο γέλιο...)
Μια γυναίκα ή θα πρέπει να είναι ο Μήτσος ο νταλικιέρης ή θα πρέπει να είναι η Ρόζα η ναζιάρα;;;;;....:D
Τι θάρεττα τους δίνω;:o