ο νομος περι ψυχιτρου βγηκε μολις εφυγα εγω απο την δουλεια μου περιεργο δεν ειναι πριν δεν υπηρχε
Printable View
ο νομος περι ψυχιτρου βγηκε μολις εφυγα εγω απο την δουλεια μου περιεργο δεν ειναι πριν δεν υπηρχε
τωρα θα αρχιζουν ολοι να γραφουν η να αγοραζουν τα φαρμακα για να μην φαινονται πουθενα στα βιβλιαρια τους θα κρυβονται ακομη πιο πολυ οι οσοι εχουν προβληματα με την ψυχικη τους υγεια για μπορουν να μπουν σε δουλεια
kai kati allo περιμενω να βγουν κατι θεσεις τωρα για να μπω για δουλεια υπαρχει ενας ανθρωπος που ξερειτο ιστορικο μου μπορει να μεσολαβησει ωστε να μην μπω σε εργασια? πρεπεινα εχει στοιχεια για να μου κανει κακο? μπορει να γινει αρση του ιατρικου αποριτου?
τι ποσοστο επι τις εκατο ειναι οι ψυχικες παθησεις?ξερι κανενας να μου πει?
Μην σκέφτεσαι τέτοια παρατραβηγμένα πράγματα βρε Λίνα μου.Σίγουρα δεν είσαι η μοναδική που έχεις ψυχολογικό πρόβλημα.Quote:
Originally posted by lina
ξερετε τι μου περναει απο το μυαλο? οτι ο καινουριος νομος που ζηταει χαρτι ψυχιατρου βγηκε εξετιασ μου
ποσο καιρο κανει ναβγει ενασ νομος?
το παρατραβαω λογω τις ασθενειας μου μερικεσ φορες
αχ τι θα κανω στη ζωη μου?μου φαινετε τοσο μεγαλη αυτη η ζωη
εξετειας μου βγηκε ο νομος στο λεω εγω τωρα να δεισ τι εχει να γινει ολοι θα αγοραζουν ολοι τα φαρμακα να μην γαφοντε πουθενα
Την ίδια σκέψη κάνω κι εγώ :(Quote:
αχ τι θα κανω στη ζωη μου?μου φαινετε τοσο μεγαλη αυτη η ζωή
Για ποιο λόγο να θέλει να σου κάνει κακό?Quote:
kai kati allo περιμενω να βγουν κατι θεσεις τωρα για να μπω για δουλεια υπαρχει ενας ανθρωπος που ξερειτο ιστορικο μου μπορει να μεσολαβησει ωστε να μην μπω σε εργασια? πρεπεινα εχει στοιχεια για να μου κανει κακο? μπορει να γινει αρση του ιατρικου αποριτου?
δεν ξερω απο κακια ποια ιδια σκεψη κανεισ κ συ?
αφου δεν με παερνουν για δουλεια τουλαχιστον να παντρευομουν καποιον ειμαι ικανη να μεγαλωσω ενα παιδι?
dalia poso xronvn eisai?
Σκέψεις για το τι θα κάνω στη ζωή μου εννοώ.Αν θα μπορέσω να δουλέψω,αν θα μπορέσω να κάνω οικογένεια.Και τα βλέπω όλα πολύ απαισιόδοξα.:(
22 είμαι.