τι να σου πω.. περι ορεξεως..
απλά, επειδη απο οσα εχω καταλαβει εισαι σε δευτερο γαμο μαζι του, μου φαινεται πολυ θλιβερο να εχεις τετοια σκ...ά στη σχεση σου. θα πρεπει να τον αγαπας πολυ για να τον ανεχεσαι
απλά, επειδη απο οσα εχω καταλαβει εισαι σε δευτερο γαμο μαζι του, μου φαινεται πολυ θλιβερο να εχεις τετοια σκ...ά στη σχεση σου. θα πρεπει να τον αγαπας πολυ για να τον ανεχεσαι
δεξιά επάνω στη σελίδα
τρίτη σειρά το δεύτερο κουμπάκι (u2u) :)
Ναι τον αγαπώ πράγματι πολύ αν και ώρες ώρες ακόμα και εγώ αναρωτιέμαι γιατί ανέχομαι κάποια πράγματα....Quote:
Originally posted by anitak
Δεν μπορουμε να κραταμεκαποια πραγματα και για τον εαυτο μας? Γιατι δηλαδη θα επρεπε να τα λεμε ολα? Ο δικος μου ο αντρας δεν ειναι καθολου ζηλιαρης. Απεναντιας ειναι στο αλλο ακρο. Και παλι ομως δεν θελω νατου πω για το site. Εχω πει εδω μεσα καποια προσωπικα πραγματα, εχω βγαλει τα εσωψυχα μου. Αν ηταν να τα μαθει θα προτυμουσα να του τα πω εγω η ιδιακαι οχι να τα μαθει απο εδω μεσα. Που το κακο να μην θελεις να μαθει ο αντρας σου οτι εισαι σε ενα forum? Μην τα αναλυουμε ολα και τοσο πολυ.
Θα του πεις οτι θα ερθεις να παρεις την προσκληση?
ΟΧΙ.
Σαν της 28ης Οκτωβρίου ένα πράγμα...
κι αν σε παρει τηλ?
gramle σορυ που χωνομαι αλλα τελικα τον πηγες τον πιτσιρικα στο Ν.Ηρακλειο?
Αν με πάρει τηλ θα του πω ψέμματα, όμως σπάνια παίρνει, όταν έχει δουλειά -που πάντα έχει- τον ψάχνω, δεν με ψάχνει.
το σορυ μωρε ιντερ?
Δεν με πηραν ακομη τηλεφωνο για να κλεισουμε ραντεβου και εσυ ρωτας αν τον πηγα? Θα τους παρω ομως εγω τηλ, τωρα αμεσως γιατι αν το αφησω σ\' αυτους κλαφτα χαραλαμπε....
καλα Τασ μου, εσυ ξερεις. Παντως χαιρομαι πολυQuote:
Originally posted by Tass
Αν με πάρει τηλ θα του πω ψέμματα, όμως σπάνια παίρνει, όταν έχει δουλειά -που πάντα έχει- τον ψάχνω, δεν με ψάχνει.
Likewise...
Γαμ**, γαμ**, γαμ **... δεν νιώθω καθόλου καλά σήμερα. Εχω μία μαυρίλα και ένα ψυχοπλάκωμα που με πνίγει και δεν ξέρω πως να πετάξω αυτή την ταφόπλακα από πάνω μου....
Γιατι? εγινε τιποτα? Ισως ειναι της εγκυμοσυνης αν δεν εχει γινει κατι συγκεκριμενο.
Εγινε δυστυχώς...
Για να παραφράσω ελαφρώς το θέμα σου... Πως να αντιμετωπίσω καλύτερα τις κρίσεις υστερίας του άντρα μου;
Πότε επιτέλους θα βρω και γω μιάς στιγμής ηρεμία;